harikasın tatlım
bu arada forumda ikimiz kalmışız:1hug:
valla çok pis gaza geldim bende deneyeceğim bakır kızılı zaten saçlarım kısacık istersem değiştirebilirim kaydirigubbakcemile3
valla canım sıkı spor olmadan istediğim şekle gelemeyeceğim için inşallah maaşımı alır almaz bulduğum fitness salonuna gitcem ve başlayacağım.bu ayın 27 sinde görümcem olcak cadının nikahı var ve teyzemin çoook güzel bi elbisesi var birazdan koyarım burayada onu giymeyi planlıyorum ve çook şık olmam lazım bakalım neler olacak.saçlarımıda boyayım bakalım nasıl bişey olcam kaydirigubbakcemile3
canım merak ettim valla resmini bekliyorum
canım galiba sende benim gibi duraklama noktasındasın bende aynı durumdayım malesef :teselli:
cicişim kocişimi yanlız bırakmakta istemiyorum onuda düşünüyorum annemide düşünüyorum.eğer haftaiçi gitmezsem haftasonu zaten kocişimle gitcem oraya ama 1 gün kalcam o zaman.iki tarafıda düşünmeye çalışıyorum.kiraz toplamayıda çok seviyorum hem yiyorum hem topluyorum
HOŞ BENDE FENA DEĞİLMİŞİM YAA ŞİMDİ DÜŞÜNDÜMDE NİSAN ORTASINDA BAŞLADIM İLK TARTIYI GÖRDÜĞÜMDE 72 YDİM mafoldumben ŞİMDİ 64 LERDE GEZİYORUM YOK YOK BAYAA İYİYMİŞİ YAAA kaydirigubbakcemile3
Kısss iyi de laf mı,MÜKEMMEL BE YAWWW.:dance::teytey:alkisalkisalkis
canlarım nikahta giymeyi düşündüğüm elbise burda pek belli olmuyo ama şifon bi elbise ve benim göğüslerim teyzemden biraz daha büyük olduğu için sanırım daha iyi olacak gibi ayyy çok zor bu işler yaaa kafamçokkarıştı
Sara çok hoş bir elbise.Hem sade,bir o kadar da şık bence...
saol canımmm peki bakır kızıl kısa bi saç nasıl olur sence
bu arada benim face varmıydı sende?? şu anki saçlarımı biliyosun dimi??
güzel siyah bi bantla tarçın bakır saç nasıl olur acabaaaa :uhm:
güzel olur, hem sana yakışır da
bu arada cumartesi günü gelinlikcilere gittik arkadaşıma gelinlik bakmaya çok güzel gelinlikler var süper modeller var
onları görünce hepden gaza geldim bi de satışcı bayan siz çok güzel gelin olursunuz tenizinin rengi çok güzel dedi içim eridi valla
ben de şimdi olur da bir gün evlenirim diye kilo veriyorum işte :icecream:
:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
çok güldüm yaaa bende hep hayalimdeki gelinliği bi gün giyermiyim acaba diye düşünmeye başladım
Mayıs ayı ilk hafta itibari ile verdiğim gramlar..
1. hafta 200 gr.
2.hafta 800gr.
3.hafta 1200gr
4.hafta 300gr.
Vallahi mayıs ayı 2,5 kilo vermiş gözüküyorum.Nisan ayında da 2,5 kilo vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.Umarım haziran ayında da bir 2,5 kilo veririm.
Biz de Temmuzun 17'si gibi tatile çıkıyoruz.Eh o zamana kadar da bir 500 gr. versem hedefimi yakalamış oluyorum...Her ay 2,5'la bayağı istikrarlıyım dimi kızlar..kaydirigubbakcemile3
HOŞ BENDE FENA DEĞİLMİŞİM YAA ŞİMDİ DÜŞÜNDÜMDE NİSAN ORTASINDA BAŞLADIM İLK TARTIYI GÖRDÜĞÜMDE 72 YDİM mafoldumben ŞİMDİ 64 LERDE GEZİYORUM YOK YOK BAYAA İYİYMİŞİ YAAA kaydirigubbakcemile3
hmm ozaman cicim hafta sonu git hemide kocanı yalnız bırakmış olmazsın bide oda gitsin canım benim eniştem toplantım var diyip gelmeyince annem çok kızıyo kaydirigubbakcemile3 kirazı bende çok severim küçükken bizimde bahçemiz vardı toplar satardık ama bakmayınca dağ oldu kaydirigubbakcemile3
canlarım nikahta giymeyi düşündüğüm elbise burda pek belli olmuyo ama şifon bi elbise ve benim göğüslerim teyzemden biraz daha büyük olduğu için sanırım daha iyi olacak gibi ayyy çok zor bu işler yaaa kafamçokkarıştı
güzel olur, hem sana yakışır da
bu arada cumartesi günü gelinlikcilere gittik arkadaşıma gelinlik bakmaya çok güzel gelinlikler var süper modeller var
onları görünce hepden gaza geldim bi de satışcı bayan siz çok güzel gelin olursunuz tenizinin rengi çok güzel dedi içim eridi valla
ben de şimdi olur da bir gün evlenirim diye kilo veriyorum işte :icecream:
kızlar bişey sorcam sigara böreğini yağsız tavada pişirip yesem kalorisi çok mu olur
bence harika canımcım tam gaz devam
saracım kısa zamanda ne güzel kilo vermişsin ya alkisalkisalkis
valla kızlar hepiniz davetlisiniz, kocaman bahçe ye ye bitmez hepiniz gelin hem kiraz tok tutuyor ve zayıflatıyor
canım elbise çok güzel ama hangi nikah ben bişey mi kaçırdım
çok güzel bi gelin olursun canım
yivrum sen zaten evli değilmisin :uhm:
ama evlilik yıldömününde giyebilirsin hoş bir süpriz olabilir hihoyyyt
kızlar bişey sorcam sigara böreğini yağsız tavada pişirip yesem kalorisi çok mu olur
slm evlibarklıcım ikimizden başkası yok heralde bende kalori hesabından anlamıyorum:1no2:bugün yazmıyomuyuz kiloları gerci hiiç içimden gelmio dün sabah 64.0 cıktımama bugün bi şişlikle uyandım vee 64.50 cıktım moralim coook bozuldusenağlamaniye böle olduki yaaa ühühühü hiiiç bi kacamagımda yok anlayamadımmafoldumben
canım yağda kızartmazsan ve ince yufkaya sararsan fazla kalorisi olmaz
puan tablosunda 4 adet fırında pişmiş sigara böreği 6 puan yazıodu
yani 3 dilim ekmek kadar ama kesinlikle yağsız sengözlerimebaksanab
tatlım gıcık görümcemin nikahı ayın 27 sinde kaydirigubbakcemile3
latinim şekerim vermiş cevabını ama bencede çok kalorili bişi olmaz yağsız tavada nasıl kızartcan o kısmı anlamadım ama neyse CADIARZU bideee o kiraz bahçesine bi dalarsam kimse çıkaramaz beni valaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?