60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel olcaksın tabiiki -tatlicadiarzu-

hmm ozaman cicim hafta sonu git hemide kocanı yalnız bırakmış olmazsın bide oda gitsin canım benim eniştem toplantım var diyip gelmeyince annem çok kızıyo kaydirigubbakcemile3 kirazı bende çok severim küçükken bizimde bahçemiz vardı toplar satardık ama bakmayınca dağ oldu kaydirigubbakcemile3

Kısss iyi de laf mı,MÜKEMMEL BE YAWWW.:dance::teytey:alkisalkisalkis

canlarım nikahta giymeyi düşündüğüm elbise burda pek belli olmuyo ama şifon bi elbise ve benim göğüslerim teyzemden biraz daha büyük olduğu için sanırım daha iyi olacak gibi ayyy çok zor bu işler yaaa kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $n790827829_1288714_4942.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 29

Sara çok hoş bir elbise.Hem sade,bir o kadar da şık bence...

güzel olur, hem sana yakışır da

bu arada cumartesi günü gelinlikcilere gittik arkadaşıma gelinlik bakmaya çok güzel gelinlikler var süper modeller var
onları görünce hepden gaza geldim bi de satışcı bayan siz çok güzel gelin olursunuz tenizinin rengi çok güzel dedi içim eridi valla
ben de şimdi olur da bir gün evlenirim diye kilo veriyorum işte :icecream:

:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
çok güldüm yaaa bende hep hayalimdeki gelinliği bi gün giyermiyim acaba diye düşünmeye başladım

:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
çok güldüm yaaa bende hep hayalimdeki gelinliği bi gün giyermiyim acaba diye düşünmeye başladım

yivrum sen zaten evli değilmisin :uhm:
ama evlilik yıldömününde giyebilirsin hoş bir süpriz olabilir hihoyyyt

bence harika canımcım tam gaz devam

saracım kısa zamanda ne güzel kilo vermişsin ya alkisalkisalkis

valla kızlar hepiniz davetlisiniz, kocaman bahçe ye ye bitmez hepiniz gelin hem kiraz tok tutuyor ve zayıflatıyor

canım elbise çok güzel ama hangi nikah ben bişey mi kaçırdım

çok güzel bi gelin olursun canım

slm evlibarklıcım ikimizden başkası yok heralde bende kalori hesabından anlamıyorum:1no2:bugün yazmıyomuyuz kiloları gerci hiiç içimden gelmio dün sabah 64.0 cıktımama bugün bi şişlikle uyandım vee 64.50 cıktım moralim coook bozuldusenağlamaniye böle olduki yaaa ühühühü hiiiç bi kacamagımda yok anlayamadımmafoldumben

kızlar bişey sorcam sigara böreğini yağsız tavada pişirip yesem kalorisi çok mu olur

canım yağda kızartmazsan ve ince yufkaya sararsan fazla kalorisi olmaz
puan tablosunda 4 adet fırında pişmiş sigara böreği 6 puan yazıodu
yani 3 dilim ekmek kadar ama kesinlikle yağsız sengözlerimebaksanab

tatlım gıcık görümcemin nikahı ayın 27 sinde kaydirigubbakcemile3

yivrum sen zaten evli değilmisin :uhm:
ama evlilik yıldömününde giyebilirsin hoş bir süpriz olabilir hihoyyyt

valla canım giydiğim gelinliği face de falan görmüşsündür zaten ama ben öyle bi gelinliği asla istemedim sırf pinti kayınpederim ve pinti kocamı mutlu edeyim diye kuzenimin gelinliğini giymiştim ama çok pişmanımmm mafoldumben

kızlar bişey sorcam sigara böreğini yağsız tavada pişirip yesem kalorisi çok mu olur

latinim şekerim vermiş cevabını ama bencede çok kalorili bişi olmaz yağsız tavada nasıl kızartcan o kısmı anlamadım ama neyse CADIARZU bideee o kiraz bahçesine bi dalarsam kimse çıkaramaz beni valaaa kaydirigubbakcemile3

canım aynı sorun bendede var bende 2 gündür şişlik var ve 200 gr fazla çıkıyorum

canım yağda kızartmazsan ve ince yufkaya sararsan fazla kalorisi olmaz
puan tablosunda 4 adet fırında pişmiş sigara böreği 6 puan yazıodu
yani 3 dilim ekmek kadar ama kesinlikle yağsız sengözlerimebaksanab

çok saol canım

canım tost makinesinde yaptım hiiiiç yağsız yedim bile, yanınada azcık yağlı bi salata yaptım şimdilik doydum sayılır

Son düzenleme:
bu arada bugün yediklerim
kalkınca 2 kayısı
sabahdan şimdiye kadar bir simit ve dilim light beyaz peynir
canım hiçbişey yemek içmek istemiyor
eve gidince de bulgurlu dolma yapıcam

bende bugün 2 dilim kızarmıs ç.ekmegi peynir 1 kasık bal yedim yeşil cay içiyorum şimdi ceza verdim kendime yemek filan yemiycemçay su ot çöp ne bulursam içicem yarın 64 görmem lazımmafoldumben

ben de yemekten geldim şimdi valla millet götürdü yine gözümün önünde ben ızgara köfte yedim sadece

ama doydum yani bi de pidenin kenarından minnacık yedim azcık da kola içtim

sabah mavi yeşilin çubuklarından yemiştim bu arada denediz mi bileme ama normal çubuk krakerden hiç bir farkı yok tat olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…