o zaman tekrardan hoşgeldin aramıza.. yeni cicilerinin içinde bir kuğu edasıyla süzülmen dileğiyle
Teşekkür ederim.... Evet şuan deve kuşu gibi olduğum varsayılırsa kuğu gibi olma fikri güzel... Pazartesi başlıyorum, birbirimizi motive edelim, güzelleşelim... kaydirigubbakcemile2
canım çok iyi yapıyorsun...Esra nın çalışma şartları özellikle şok etti beni...bu şartlarda çalışan insanları buldukça sömürmeye devam edecekler...ıstanbul'da çalışanların maaşlarının özellikle iyi olması gerekir ki orada herşey para çünkü...Merveciğim seni umutlandırmak istemem ama en fazla 15-20 gün içinde bir işe gireceksin gibime geliyor...umarım içime doğru doğmuştur...kaydirigubbakcemile3
Evet güzeller,yarın ola hayrola.Sabah tartılıp kilomu size yazacağım.Daha sonra mangal keyfine gideceğim.Yarın kaçamağın okkalısını yapacağımdan emin olabilirsinizcokacimcoookkafamçokkarıştı.(Et yiyicem ama light ekmeğimi arabaya koydum bile,kesinlikle beyaz ekmek yemiyicem).
Allahtan tartı günüm pazar sabahı.
Yarın olacaklardan dolayı bu gün oldukça az yedim ve inanılmaz bir şekilde de hiç acıkmadım.(Dünki açlık krizimden sonra bugün bana ne oldu anlayamadım)...
Evettt bugün yediklerim:
Kalkar kalkmaz sirkeli-ballı ılık su
Sabah:
3 tane yuvarlak ince dilim kendi yağında pişmiş sucuk
3 tane yeşil zeytin
Bol domates
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay
Öğlen:
Yağsız tavuklu yeşillik salatası
2 yudum light kola
Akşam:
Yarım kase kiraz
Birazdan da sirkeli suyumu içip yatıcam..:içelim:
Hepinize güzellllll bir pazar diliyorum,bu arada bir galatasaraylı olarak BEŞıKTAŞLILARI DA KUTLUYORUM...turkbayragi:hooray:
Merhaba kızlar,
Ben bugün çok kaçırdım.. Kocca bir dilim pasta yedim... :1shok::1shok:
mafoldumbenmafoldumben
Artık yarından itibaren yeniden ciddi bir şekilde rejimime devam ediyorum..
1 ayım kaldı surda tatile gitmeye..5 kilo vermem lazım... Veremem okadar ama umut iştee...:bbo:
ıyi geceler fıstıklar.. Öptümmm...
Kızlar selam, ben sayfa 222 den sonra uğramamışım buralara, ayıptr söylemesi baya bir rejimi filan bozdum. Ama araya onca sıkıntı dert hastalık vs.. vs... girdi. Yeni yeni kendime geliyorum ama işte motive olmak yeniden çok zor oluyor. Üstelik yaz geldi. Dün K_Fleks rejimi yapıym dedim ama daha dün akşam bozuverdim üzerine başka şeyler yedim kaydirigubbakcemile3 Yarında pazar... Pazartesi başlamak istiyorum çünkü her ne kadar içinde hoş gözükmesemde kendime yeni elbiseler aldım onların içinde hoş durmak istiyorum geç olmadan.... kaydirigubbakcemile2
Herkese az kalorili ve bol başarılı diyetler dilerim, motivasyonunuz hiç bozulmasın, başarılı olanları tebrik ederim a.s.
kızlarrrr. müjdeeee 59.500 çıktım sabahhhhhhzemuszemus
alkisalkisalkis hadi gözün aydın canım.
kızlar ben bugün yemeğin iyice cılkını çıkardım galiba.yıllardır aç kalmışlar gibi yedim.halada yiyorum.:çok üzgünüm:işten geldiğimde annem komşularla oturmuş çay keyfi yapıyodu.ısrarlarına dayanamayıp mercimek köftelerine yumuldum.5 tane yemişimdir.ardından arkadaşın final ödevlerine yardım etmek için onlara gittim.son bomba akşam 9da oturduk akşam yemeği yedik.ne yemek ama mantııı,şehriye çorbasıı.offf yaa.tüm yaptıklarım boşa gidecek.çizim yaparkende bisküvi yedik.halada takılıyoruz öyle.yaa bu yediğim içtiğim şeyleri 2 ay aç kalsam zor eritirim galiba.alllahım napıyorum böyle ben.-tatlicadiarzu-bunları yazarken probis yiyorum bidee.
kızlar bakın ben de kilo takip çizelgesi yaptım. tembellik paçamdan aktığı için anca yapmaya yeltendim.ideal kilo mu 58 olarak belırledım ama bılemıyorum. en fazla o kadar olmalıyım sankı. cunku ben 60ın altında oldugum kiloları zaten hiç hatırlamıyorum. senağlama verdıkce bakıcez...
senağlama ben,im de 5 kilo vermem lazım.. 65 kiloyumm...=( boyum da 170 cm
günaydın kızlar
ben sabahın köründe kalktım gene bugün sınavlarım var onlara çalışmak için kalktım dün gene yarılarına kadar çalıştım.sabahın köründede kalktım umarım sınavım güzel geçer
bu arada dün 3 e kadar ders çalıştım sonra kendime söz verdiğim gibi küçük 1 kadeh şarap içtimyaklaşık 200 cal almış oldum yani çok pişman oldum napıyım ama ya çok istedi canım offf offf
ayy kızlar ne güzel 50 lerdesiniz bende görebilecekmiyim acaba ayy
kızlar nivea bady egzersizleri bulamadım bende indirmek istiyorum
Hoşgeldin..
Canım sınavında başarılar diliyorummm..
Bu sabah tartıya çıktım ve 59.0 yazdı ekrana...300 gr vermişim bu hafta.Hedefime 3 kilo kaldı...
inşAllah görürüz canım biz de.. valla ver ver bitmiyor bu kilocuklar... bu ay ciddi bir fark yasamak istiyorum tartıda ben de.. (sağlıksız kilolar vermeyerek elbet)
bu arada hala regl olamadım ya ufffff
teşekkür ederim canım a.s.
tebrikler canım :hooray: ben tartıldım geçen haftayla aynıyım mafoldumben
canım bende bu ay sonuna kadar artık istediğim kiloya ulaşmak istiyorum bu ayın sonuna kadar 5 kilo vermem lazım çok normal 5 kilo 1 ayda ama olmuyor olmuyor olmuyor...yarından itibaren tekrar isveç diyetini başlıycam tak etti artık canıma kötükedihüso
canım bir ayda 5 kg ancak diyete yeni baslayan 80 kilo üzeri biri için normal olabilir. senin etin ne butun ne ? kaydirigubbakcemile3 isvec diyetı falanda yapma bak onlar tehlikeli seyler.. biraz daha sıkı tut işi bu ay. 3 kg kesin verırsın. sonrakı aya da bir 3 kg daha.. e daha ne olsun?
Ayyy bu arada noldu biliyonuz mu..
Dün Bakırköye gittim bikini mağazasına girdim bi mayokini beğendim ki anammm harika bişe almam lazım dedim , sonra elime 40 bedenini aldım bakıyodum ki satış yapan kız geldi baktı bulabildiniz mi bedeninizi yardım ediyim mi dedi , ben yok buldum sağolun dedim , baktı kız mayokiniye ve dedi ki ''Ama bu 40 beden siz 38 bedenden fazla değilsiniz size büyük gelir 38 ini alın''
Anammmm o anda kıza sarılasım geldi , bi tarafım tavana vurdu yeminlen.. zemuszemus
Kızda şaşırdı yüzümdeki kulaklarıma varan gülümsemeyi anlayamadı tebi. :1shok:
Hemen aldım mayokiniyi anacım hihi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?