60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende aldım ama yiyemedim zaten normal cubuguda cok sevmem mavi yeşilin bütün bisküvilerini denedim keten tohumlu kepekli bisküvisini seviyorumyerimseniben

zaten yemekten kilo alsam hiiiiiç üzülmezdim ne yapıyosa ilaçlar yapıyo bana yaaasenağlamaartık ilaç kullanmaktan bıktım off offfsenağlama

ciciş bu ne güzel diyet böyle ya, böyle diyete can kurban

bende hesapladım 1990 çıktı
:1rolleyes:

canım ne güzel ya ben regl olunca çok fazla yemek yiyorum ya Çok üzgünüm

çoook

canım ya ben de regl zamanım gecıkınce cok yiyorum 10gun kadar gecıktı mesela.. o kadar yedımki anlatamam ama regl olunca şükürki şişkinlikle iştah gidiyor.. veee sıkı durun sabah tartıldım. tam tamına 62ye düşmüşüm. sevindirik oldum ya...

bence böyle gram gram verilen kiloları ileride muhafaza etmen çok daha kolay olur. Tebrikler..

ben de beğendim canım. çok yaz trendlerine çok uygun. boyunda var güzel taşırsın kesin.
kızlar bişey sorcam sigara böreğini yağsız tavada pişirip yesem kalorisi çok mu olur

ben öyle yapıyorum. fırçayla sürüyorum yagı azıcık teflonda pişiriyorum. çok çıtır olmuyor ama bence güzel oluyor. kalorisinden de ne olcakki. ama içine yagsız peynır veya lor peynırı koy. o zaten yagsız...

bu arada bugün yediklerim
kalkınca 2 kayısı
sabahdan şimdiye kadar bir simit ve dilim light beyaz peynir
canım hiçbişey yemek içmek istemiyor
eve gidince de bulgurlu dolma yapıcam

kuzum sen nasıl oldun?? Birazcık kendine geldinmi??

zaten yemekten kilo alsam hiiiiiç üzülmezdim ne yapıyosa ilaçlar yapıyo bana yaaasenağlamaartık ilaç kullanmaktan bıktım off offfsenağlama

canım ne ilacı kullanıyorsun önemli bişeymi??

saracım senin gelinliğini merak ettim ama göremedim facede

tatlım albümlere bakarsan görebilirsin.

ne ilacı kullanıyosun canım umarım mühim bişey yoktur?

canım benmki uzuun bi hikaye 2 cocuk dogurdup küçügünü 4 yaşına getirene kadar 55 i gecmeyen biriydim kadın hastalıkları,yumurtalıkta kist, hormon bozuklugu,son olarakta erken menopoz riski ki 28 yaşındayım vs.sebeplerden şu an tedavisiz cocugum olmamasına ragmen dogum kontrol ilacı kullanmak zorundayım ve 4 yılda bana bu kadar kilo aldırdı ve verilmesi coook zor kilolar ayrıca hastalıkların hepside kilo aldırıcı şeylermiş dr.um söledi fakat ne yapsamda cok yavaş veriyorum ilacı bıraktım gecen yıl ve 6 ay adet olmadım böyle bi illet bu mecburum kullanmaya temmuzda tekrar tahlillerim var işte bakalım nolceksenağlamahiç umutlu degilim ama her 6 ayda yapılıo sonuç aynı nnapcam ben yaa:1no2:kusura bakmayın kafanızı şişirdim cok dolmuşum heralde

ÇOK SAOL CANIMCIM O ZAMAN KADAR BU K-FLAKS REJİMLE DEVAM EDEBİLİRSEM VE Bİ TÜRLÜ BAŞLAYAMADIĞIM FİTNESEDE BAŞLAYABİLİRSEM ÇOOOK GÜZEL OLCAM O ZAMANA KADAR.BİDE SENDE Bİ FİKİR VERSENE TATLIM TARÇIN BAKIR YAKIŞIRMI BANA SAÇLARIMIDA KESTİRDİM ÇOK MODERN BİŞEY OLMAK İSTİYORUMMM zemuszemus
BİDEEEE vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis zemuszemus a.s.

kuzum aynı sorunları ben 16 yaşında yaşamaya başladım ve bende 11 yıldır d.kontrol hapı kullanıyorum.ilk başlarda denedikleri ilaçlar çok kilo aldırdı ama son 5 yıldır yasmin kullanıyorum ve çoook memnunum ne kilo aldırdı ne herhangi bi rahatsızlık verdi çok rahatım yasminle.hatta diyete başlamadan önce doktoruma danıştım herkes göbek yapar d.kontrol hapı ben zayıflamak istiyorum ne yapcam deyince hiiç bişey olmaz şu an kullanılabilecek en sağlıklı hormon ilacı dedi.doktorun devam etmen gerektiğini söylerse yasmini bi sor bakalım canım ne diyecek sana...

kıslar resim ekledim bu son halim tai kendi kendimi çekince kafam çıkamadı kaydirigubbakcemile3
buarada saracım kıyafeti çok beğendim çok şık saçlarının rengide güzelopuyorumnanaktan
diğer resimleride şimdik faceye eklicem

Eklentiler

• $100_0979.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 36

Bilmiyorum ama çok güzel olur sanırım.(Ben bu kıyafetle tarçın-kızıl,kısa bir saçı hayal ettiğimde)..Makyajın çok sade olmalı kanımca.Hani porselen makyaj diyorlar ya.Çünkü saçın tarcın-kızıl ya da bakır-kızıl olursa renkli ağır bir makyaj çok hoş durmaz bence.

Bu arada ben facebook'a kayıtlı değilim hayatım...

kuzum sen nasıl oldun?? Birazcık kendine geldinmi??

canım ne ilacı kullanıyorsun önemli bişeymi??

tatlım albümlere bakarsan görebilirsin.

valla tatlım albüm falan göremiyorum ben fotlarında sadece 3 adet resim çıkıyo başkalarının ekledikleri diye. neyse eminim çok güzel olmuşsundur...

canım bende son dr.a gittigimde cok kilo alıyorum veremiyorum dedigimde yasmin yazdı 4 aydır kullanıyorum. yan etki yapmayan tek ilacım bu oldu ama artık hiiç kullanmak istemiyorum cünkü dr. ara verdiriyo 1 ay ara verdigimde hiçbişe yapmasamda 3 kilo gidiyoyerimseniben

kıyamam sana.. ne çektiğini çok iyi anlıyorum çünkü ben o ağır tedavilere henüz 14-15 yasınadayken maruz kaldım. minicik çocukken, yumurtalık kistlerim yuzunden yuksek progesteron içeren dogum kontrol haplarıyla tanıstım. ben de hormon sorunları,demir eksıklıgı,, afedersin her bok var.. artık ugrasmıyorum. doktora da gıtmıyorum. tedavı edicez derken benı hem psikolojik hem de bedensel acıdan bitirdiler. ve ben de o zaman aldım bu kıloları ve liseden berı hıc zayıf olamadım. cok ugrasmama ragmen. sımdı ıse ben ortaokuldakı kılolarıma dönmek üzreyım neredeyse cunku lisedeki en zayıf halim de 62 idi. bunları bahane etme.. ne kadar haklı olsan da azmını yitirme.. dogum kontrol hapları baslangıcta kılo aldırır ,iştah acar cunku. ama daha sonra genısleyen midedir problem cunku bedeb buna alısır. iradeli ol. ilk kıloları vermek daha zordur.sonrası daha kolay gelır bu tip bünyelerde kendımden bılıyorum cunku. ayrıca kafa şişirmek de ne demek.. tabiki analatcaksın...

canım gecmıs konuları cok okuyamadım.sac mevzunu da görememısım. kusura bakma. o dediğin tonları cok sevıyorum. hatta bir ton daha iddalısı irlanda kızılı var ki ben bayılıyorum ama cesaret edemıyorum. sen gördugum kadarıyla beyazsın. acık tenlı bebek yüzlü hatunlarda dehset oluyor o renkler.. eee sen de öylesın... madem isteklisin.. şiddetle öneriyorum. ama kuaförun cok iyi olmalı.ara dere cırtlak bir ton yapabilir beceriksizse..herkes beceremez o tonları.. istediğin tonu da iyi anlat.bir de bakımı cok zordur bilesin.. sürekli akar . 3 haftada bır kuaförun yolunu tutman gerekır komple boyatman gerekır. diple yetinemezsin.artı deniz kum günes bu renklere düsmandır. işlem görmus sacı yıpratırlar. mesela ben kızılım su an. pembeye calan kızıllardan ama zorlanıyorum. bır de cok uzun sacım.son bir sey acık renk bıkını gıyemessın ,denızden cıkınca şıp şıp şıp akar ve boyar. yok ben tüm bunlarla başederım özen ve sabır gösterebilirim diyorsan .. hiç durma bence ama risk alamam dersen bu hevesine yaz sonuna dek ertele derım ben. şekerim karar senin...

ben de yasmin kullanmıştım kullanırken hiç bişey yoktu ama bırakınca şiştim bir anda ne olduğumu anlamadan.
ama tabi herkesin bünyesi farklı.

ne güzel olmuşsun şeker.... bence gayet iyisin

canım bence kilon cok yerınde.. hiç vermesen bile cok güzel bir gelin olacaksın. yüregını ferah tut.

yasmini ben de aynı tavsıyelerle doktor kontolunde kullandım. ben de ara kanama yaptı ama herkes memnun etrafımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…