ben de yemekten geldim şimdi valla millet götürdü yine gözümün önünde ben ızgara köfte yedim sadece
ama doydum yani bi de pidenin kenarından minnacık yedim azcık da kola içtim
sabah mavi yeşilin çubuklarından yemiştim bu arada denediz mi bileme ama normal çubuk krakerden hiç bir farkı yok tat olarak
zaten yemekten kilo alsam hiiiiiç üzülmezdim ne yapıyosa ilaçlar yapıyo bana yaaasenağlamaartık ilaç kullanmaktan bıktım off offfsenağlama
ciciş bu ne güzel diyet böyle ya, böyle diyete can kurban
bende hesapladım 1990 çıktı :1rolleyes:
canım ne güzel ya ben regl olunca çok fazla yemek yiyorum ya Çok üzgünüm
çoook
Mayıs ayı ilk hafta itibari ile verdiğim gramlar..
1. hafta 200 gr.
2.hafta 800gr.
3.hafta 1200gr
4.hafta 300gr.
Vallahi mayıs ayı 2,5 kilo vermiş gözüküyorum.Nisan ayında da 2,5 kilo vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.Umarım haziran ayında da bir 2,5 kilo veririm.
Biz de Temmuzun 17'si gibi tatile çıkıyoruz.Eh o zamana kadar da bir 500 gr. versem hedefimi yakalamış oluyorum...Her ay 2,5'la bayağı istikrarlıyım dimi kızlar..kaydirigubbakcemile3
canlarım nikahta giymeyi düşündüğüm elbise burda pek belli olmuyo ama şifon bi elbise ve benim göğüslerim teyzemden biraz daha büyük olduğu için sanırım daha iyi olacak gibi ayyy çok zor bu işler yaaa kafamçokkarıştı
kızlar bişey sorcam sigara böreğini yağsız tavada pişirip yesem kalorisi çok mu olur
bu arada bugün yediklerim
kalkınca 2 kayısı
sabahdan şimdiye kadar bir simit ve dilim light beyaz peynir
canım hiçbişey yemek içmek istemiyor
eve gidince de bulgurlu dolma yapıcam
zaten yemekten kilo alsam hiiiiiç üzülmezdim ne yapıyosa ilaçlar yapıyo bana yaaasenağlamaartık ilaç kullanmaktan bıktım off offfsenağlama
saracım senin gelinliğini merak ettim ama göremedim facede
ne ilacı kullanıyosun canım umarım mühim bişey yoktur?
canım ya ben de regl zamanım gecıkınce cok yiyorum 10gun kadar gecıktı mesela.. o kadar yedımki anlatamam ama regl olunca şükürki şişkinlikle iştah gidiyor.. veee sıkı durun sabah tartıldım. tam tamına 62ye düşmüşüm. sevindirik oldum ya...
bence böyle gram gram verilen kiloları ileride muhafaza etmen çok daha kolay olur. Tebrikler..
ben de beğendim canım. çok yaz trendlerine çok uygun. boyunda var güzel taşırsın kesin.
ben öyle yapıyorum. fırçayla sürüyorum yagı azıcık teflonda pişiriyorum. çok çıtır olmuyor ama bence güzel oluyor. kalorisinden de ne olcakki. ama içine yagsız peynır veya lor peynırı koy. o zaten yagsız...
canım benmki uzuun bi hikaye 2 cocuk dogurdup küçügünü 4 yaşına getirene kadar 55 i gecmeyen biriydim kadın hastalıkları,yumurtalıkta kist, hormon bozuklugu,son olarakta erken menopoz riski ki 28 yaşındayım vs.sebeplerden şu an tedavisiz cocugum olmamasına ragmen dogum kontrol ilacı kullanmak zorundayım ve 4 yılda bana bu kadar kilo aldırdı ve verilmesi coook zor kilolar ayrıca hastalıkların hepside kilo aldırıcı şeylermiş dr.um söledi fakat ne yapsamda cok yavaş veriyorum ilacı bıraktım gecen yıl ve 6 ay adet olmadım böyle bi illet bu mecburum kullanmaya temmuzda tekrar tahlillerim var işte bakalım nolceksenağlamahiç umutlu degilim ama her 6 ayda yapılıo sonuç aynı nnapcam ben yaa:1no2:kusura bakmayın kafanızı şişirdim cok dolmuşum heralde
kuzum sen nasıl oldun?? Birazcık kendine geldinmi??
.
saol canımmm peki bakır kızıl kısa bi saç nasıl olur sence
bu arada benim face varmıydı sende?? şu anki saçlarımı biliyosun dimi??
güzel siyah bi bantla tarçın bakır saç nasıl olur acabaaaa :uhm:
kuzum sen nasıl oldun?? Birazcık kendine geldinmi??
canım ne ilacı kullanıyorsun önemli bişeymi??
tatlım albümlere bakarsan görebilirsin.
kuzum aynı sorunları ben 16 yaşında yaşamaya başladım ve bende 11 yıldır d.kontrol hapı kullanıyorum.ilk başlarda denedikleri ilaçlar çok kilo aldırdı ama son 5 yıldır yasmin kullanıyorum ve çoook memnunum ne kilo aldırdı ne herhangi bi rahatsızlık verdi çok rahatım yasminle.hatta diyete başlamadan önce doktoruma danıştım herkes göbek yapar d.kontrol hapı ben zayıflamak istiyorum ne yapcam deyince hiiç bişey olmaz şu an kullanılabilecek en sağlıklı hormon ilacı dedi.doktorun devam etmen gerektiğini söylerse yasmini bi sor bakalım canım ne diyecek sana...
kıyamam sana.. ne çektiğini çok iyi anlıyorum çünkü ben o ağır tedavilere henüz 14-15 yasınadayken maruz kaldım. minicik çocukken, yumurtalık kistlerim yuzunden yuksek progesteron içeren dogum kontrol haplarıyla tanıstım. ben de hormon sorunları,demir eksıklıgı,, afedersin her bok var.. artık ugrasmıyorum. doktora da gıtmıyorum. tedavı edicez derken benı hem psikolojik hem de bedensel acıdan bitirdiler. ve ben de o zaman aldım bu kıloları ve liseden berı hıc zayıf olamadım. cok ugrasmama ragmen. sımdı ıse ben ortaokuldakı kılolarıma dönmek üzreyım neredeyse cunku lisedeki en zayıf halim de 62 idi. bunları bahane etme.. ne kadar haklı olsan da azmını yitirme.. dogum kontrol hapları baslangıcta kılo aldırır ,iştah acar cunku. ama daha sonra genısleyen midedir problem cunku bedeb buna alısır. iradeli ol. ilk kıloları vermek daha zordur.sonrası daha kolay gelır bu tip bünyelerde kendımden bılıyorum cunku. ayrıca kafa şişirmek de ne demek.. tabiki analatcaksın...canım benmki uzuun bi hikaye 2 cocuk dogurdup küçügünü 4 yaşına getirene kadar 55 i gecmeyen biriydim kadın hastalıkları,yumurtalıkta kist, hormon bozuklugu,son olarakta erken menopoz riski ki 28 yaşındayım vs.sebeplerden şu an tedavisiz cocugum olmamasına ragmen dogum kontrol ilacı kullanmak zorundayım ve 4 yılda bana bu kadar kilo aldırdı ve verilmesi coook zor kilolar ayrıca hastalıkların hepside kilo aldırıcı şeylermiş dr.um söledi fakat ne yapsamda cok yavaş veriyorum ilacı bıraktım gecen yıl ve 6 ay adet olmadım böyle bi illet bu mecburum kullanmaya temmuzda tekrar tahlillerim var işte bakalım nolceksenağlamahiç umutlu degilim ama her 6 ayda yapılıo sonuç aynı nnapcam ben yaa:1no2:kusura bakmayın kafanızı şişirdim cok dolmuşum heralde
ÇOK SAOL CANIMCIM O ZAMAN KADAR BU K-FLAKS REJİMLE DEVAM EDEBİLİRSEM VE Bİ TÜRLÜ BAŞLAYAMADIĞIM FİTNESEDE BAŞLAYABİLİRSEM ÇOOOK GÜZEL OLCAM O ZAMANA KADAR.BİDE SENDE Bİ FİKİR VERSENE TATLIM TARÇIN BAKIR YAKIŞIRMI BANA SAÇLARIMIDA KESTİRDİM ÇOK MODERN BİŞEY OLMAK İSTİYORUMMM zemuszemus
BİDEEEE vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis zemuszemus a.s.
kuzum aynı sorunları ben 16 yaşında yaşamaya başladım ve bende 11 yıldır d.kontrol hapı kullanıyorum.ilk başlarda denedikleri ilaçlar çok kilo aldırdı ama son 5 yıldır yasmin kullanıyorum ve çoook memnunum ne kilo aldırdı ne herhangi bi rahatsızlık verdi çok rahatım yasminle.hatta diyete başlamadan önce doktoruma danıştım herkes göbek yapar d.kontrol hapı ben zayıflamak istiyorum ne yapcam deyince hiiç bişey olmaz şu an kullanılabilecek en sağlıklı hormon ilacı dedi.doktorun devam etmen gerektiğini söylerse yasmini bi sor bakalım canım ne diyecek sana...
kıslar resim ekledim bu son halim tai kendi kendimi çekince kafam çıkamadı kaydirigubbakcemile3
buarada saracım kıyafeti çok beğendim çok şık saçlarının rengide güzelopuyorumnanaktan
diğer resimleride şimdik faceye eklicem
penyem bol olduğu için biraz daha kalın çıktım ona göre kaydirigubbakcemile3
kıslar resim ekledim bu son halim tai kendi kendimi çekince kafam çıkamadı kaydirigubbakcemile3
buarada saracım kıyafeti çok beğendim çok şık saçlarının rengide güzelopuyorumnanaktan
diğer resimleride şimdik faceye eklicem
ben de yasmin kullanmıştım kullanırken hiç bişey yoktu ama bırakınca şiştim bir anda ne olduğumu anlamadan.
ama tabi herkesin bünyesi farklı.
yasmını bıraktıktan sonra kılo almaya baslayan bır kuzenım var..
bu arada tesekkur ederım tbrk için
ne güzel olmuşsun şeker.... bence gayet iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?