fiume cim ve saracım sizede cok gecmiş olsun canlarım bende gecen yıl sinirlenip yeter artık dr. a filan gitmiyorum ilaçda kullanmıyorum dediğimde 6 ay regl olmadım sonra tıpış tıpış gittimucarak
canım ya ben de regl zamanım gecıkınce cok yiyorum 10gun kadar gecıktı mesela.. o kadar yedımki anlatamam ama regl olunca şükürki şişkinlikle iştah gidiyor.. veee sıkı durun sabah tartıldım. tam tamına 62ye düşmüşüm. sevindirik oldum ya...
kuzum aynı sorunları ben 16 yaşında yaşamaya başladım ve bende 11 yıldır d.kontrol hapı kullanıyorum.ilk başlarda denedikleri ilaçlar çok kilo aldırdı ama son 5 yıldır yasmin kullanıyorum ve çoook memnunum ne kilo aldırdı ne herhangi bi rahatsızlık verdi çok rahatım yasminle.hatta diyete başlamadan önce doktoruma danıştım herkes göbek yapar d.kontrol hapı ben zayıflamak istiyorum ne yapcam deyince hiiç bişey olmaz şu an kullanılabilecek en sağlıklı hormon ilacı dedi.doktorun devam etmen gerektiğini söylerse yasmini bi sor bakalım canım ne diyecek sana...
pazartesi miskinliği ve regle olmamın dışında iyiyim,
msnim açılmıyor sorun var bağlantıda, yoksa anlatılcak çok şey var buyrunnnnnnnnn
kıslar resim ekledim bu son halim tai kendi kendimi çekince kafam çıkamadı kaydirigubbakcemile3
buarada saracım kıyafeti çok beğendim çok şık saçlarının rengide güzelopuyorumnanaktan
diğer resimleride şimdik faceye eklicem
Bilmiyorum ama çok güzel olur sanırım.(Ben bu kıyafetle tarçın-kızıl,kısa bir saçı hayal ettiğimde)..Makyajın çok sade olmalı kanımca.Hani porselen makyaj diyorlar ya.Çünkü saçın tarcın-kızıl ya da bakır-kızıl olursa renkli ağır bir makyaj çok hoş durmaz bence.
Bu arada ben facebook'a kayıtlı değilim hayatım...
valla tatlım albüm falan göremiyorum ben fotlarında sadece 3 adet resim çıkıyo başkalarının ekledikleri diye. neyse eminim çok güzel olmuşsundur...
canım bende son dr.a gittigimde cok kilo alıyorum veremiyorum dedigimde yasmin yazdı 4 aydır kullanıyorum. yan etki yapmayan tek ilacım bu oldu ama artık hiiç kullanmak istemiyorum cünkü dr. ara verdiriyo 1 ay ara verdigimde hiçbişe yapmasamda 3 kilo gidiyoyerimseniben
kıyamam sana.. ne çektiğini çok iyi anlıyorum çünkü ben o ağır tedavilere henüz 14-15 yasınadayken maruz kaldım. minicik çocukken, yumurtalık kistlerim yuzunden yuksek progesteron içeren dogum kontrol haplarıyla tanıstım. ben de hormon sorunları,demir eksıklıgı,, afedersin her bok var.. artık ugrasmıyorum. doktora da gıtmıyorum. tedavı edicez derken benı hem psikolojik hem de bedensel acıdan bitirdiler. ve ben de o zaman aldım bu kıloları ve liseden berı hıc zayıf olamadım. cok ugrasmama ragmen. sımdı ıse ben ortaokuldakı kılolarıma dönmek üzreyım neredeyse cunku lisedeki en zayıf halim de 62 idi. bunları bahane etme.. ne kadar haklı olsan da azmını yitirme.. dogum kontrol hapları baslangıcta kılo aldırır ,iştah acar cunku. ama daha sonra genısleyen midedir problem cunku bedeb buna alısır. iradeli ol. ilk kıloları vermek daha zordur.sonrası daha kolay gelır bu tip bünyelerde kendımden bılıyorum cunku. ayrıca kafa şişirmek de ne demek.. tabiki analatcaksın...
canım gecmıs konuları cok okuyamadım.sac mevzunu da görememısım. kusura bakma. o dediğin tonları cok sevıyorum. hatta bir ton daha iddalısı irlanda kızılı var ki ben bayılıyorum ama cesaret edemıyorum. sen gördugum kadarıyla beyazsın. acık tenlı bebek yüzlü hatunlarda dehset oluyor o renkler.. eee sen de öylesın... madem isteklisin.. şiddetle öneriyorum. ama kuaförun cok iyi olmalı.ara dere cırtlak bir ton yapabilir beceriksizse..herkes beceremez o tonları.. istediğin tonu da iyi anlat.bir de bakımı cok zordur bilesin.. sürekli akar . 3 haftada bır kuaförun yolunu tutman gerekır komple boyatman gerekır. diple yetinemezsin.artı deniz kum günes bu renklere düsmandır. işlem görmus sacı yıpratırlar. mesela ben kızılım su an. pembeye calan kızıllardan ama zorlanıyorum. bır de cok uzun sacım.son bir sey acık renk bıkını gıyemessın ,denızden cıkınca şıp şıp şıp akar ve boyar. yok ben tüm bunlarla başederım özen ve sabır gösterebilirim diyorsan .. hiç durma bence ama risk alamam dersen bu hevesine yaz sonuna dek ertele derım ben. şekerim karar senin...
anladım canım. e haklısın tabı. 6 ay cok uzun bır süre ben 45-50gunde bır de olsa oluyorum. arada bazen düzenli olyor 1-2 ay.polikistik over olabılır mısın?
canımcım ben zaten çok fazla makyaj yapmayı sevmiyorum.en son nişanda kuaförde yaptırdım makyajımı ve allahtan nazımın geçtiği bi ablamdı çünkü yaptığı makyajın nerdeyse hepsini sildirdim kaydirigubbakcemile3 çoook hafif gri yada beyaz tonlu bi makyaj düşünüyorum tatlımm... sengözlerimebaksanab
kızlar annemin cay tarıfını verıyorum. 53 yasındakı kadın hepmızden zayıf.bu cayı cok tuketır. özellikle arada 1-2 kg kaybetmek ıstedıgınde. ben de onun yanında icerım bu caydan ve ne zaman memlekete gelsem daha hızlı kılo verırım. ben çaya baglıyorum.
portakal kabugu
yesıl cay
mate
funda
biberiye
papatya
kekik
tarcın kabugu
5i bir yerde gibi kavanozda durur hepsı aynı yerde karısık. sadece papatya ve tarcın ayrı yerlerdedır. eklersiniz.kaynamıs suyu dökün üzerine 5dk demleyin.için ıkıser kupa içiyoruz biz bu ara. iştah kalmadı sanki..
Kutlarım fiumecim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Benim de koca bir kistim var şu an sağ yumurtalığımda..(5,5 cm)..Önümüzdeki reglim de ben de başlıyacağım yasmine.Daha önce de bir kez kullandım ve çok değil ama vücudumda bir hantallık hissediyordum.Sanırım ödem topladı vücut.Ama bırakır bırakmaz bir kaç gün içinde normale dönmüştüm...
[
canım ilk başlangıcta pko dendi fakat son gittigimde 6.5.cm lik tek kist oldugunu söledi dr.mandalina ya yakın büyüklükteymişbenneyaptımki
Çooookkkk güzellll olurrrr....zemuszemus:lepi:
tamamdır o zaman iş sadece bi ayakkabı almaya kaldıııı kaydirigubbakcemile3 bandımda var evde bi tane kalın kurdela elbiseme uyarsa o olur olmazsa bant almak kolay zaten zemuszemus çok güsel olmam lazım çoook sırf boy göstermeye nispet yapmaya gidiyorum çünkü nikaha :jeyyar:
kıslar faceyede ekledim hatta saçıma yakın çekim yaptım dahada rengi belli olsun diye kaydirigubbakcemile3
kıslar buarada nekadar çok kist sorunu olan varmış hepinize geçmiş olsun bende gitsem doktora kesin var dicek her ay adetimde hastaneye taşınıyorum iğne yapıyolar kadındoğum uzmanına gel diyolar kaçıyorum ama bakalım nereye kadar
canım ya ben de regl zamanım gecıkınce cok yiyorum 10gun kadar gecıktı mesela.. o kadar yedımki anlatamam ama regl olunca şükürki şişkinlikle iştah gidiyor.. veee sıkı durun sabah tartıldım. tam tamına 62ye düşmüşüm. sevindirik oldum ya...
ben öyle yapıyorum. fırçayla sürüyorum yagı azıcık teflonda pişiriyorum. çok çıtır olmuyor ama bence güzel oluyor. kalorisinden de ne olcakki. ama içine yagsız peynır veya lor peynırı koy. o zaten yagsız...
canım benmki uzuun bi hikaye 2 cocuk dogurdup küçügünü 4 yaşına getirene kadar 55 i gecmeyen biriydim kadın hastalıkları,yumurtalıkta kist, hormon bozuklugu,son olarakta erken menopoz riski ki 28 yaşındayım vs.sebeplerden şu an tedavisiz cocugum olmamasına ragmen dogum kontrol ilacı kullanmak zorundayım ve 4 yılda bana bu kadar kilo aldırdı ve verilmesi coook zor kilolar ayrıca hastalıkların hepside kilo aldırıcı şeylermiş dr.um söledi fakat ne yapsamda cok yavaş veriyorum ilacı bıraktım gecen yıl ve 6 ay adet olmadım böyle bi illet bu mecburum kullanmaya temmuzda tekrar tahlillerim var işte bakalım nolceksenağlamahiç umutlu degilim ama her 6 ayda yapılıo sonuç aynı nnapcam ben yaa:1no2:kusura bakmayın kafanızı şişirdim cok dolmuşum heralde
kıslar resim ekledim bu son halim tai kendi kendimi çekince kafam çıkamadı kaydirigubbakcemile3
buarada saracım kıyafeti çok beğendim çok şık saçlarının rengide güzelopuyorumnanaktan
diğer resimleride şimdik faceye eklicem
forumcak hormonlarımız bozukmuş ha... neyse buyuk gecmıs olsun şekerim. sımdı canım aktarlar satıyor portakal kabugunu. ama ben bu kıs kafaya koydum kendım kurutcam. minik dograyıp.demekki neymişşş benim çaya birde portakal kabuğu ve papatya karıştırıyomuşummm kaydirigubbakcemile3 papatya kolayda portakal kabuğunu nerden bulcemki bennn CADIARZU
canımmm çok geçmiş olsun.ben çok uzun zamandan beri kullandığım için ne şişlik ne ödem hiç bişey kalmamıştı ama ben yaklaşık 6 yıl oldu sanırım hiç kesintisiz kullanıyorum.son alınan kistim 9 cm di benimde sosis gibi çok sinir bozucu bişeydi senağlama
yukardada yazdım canım benimkide 9 cm di sosis gibi böbreklerime baskı yapmaya başlamıştı artık o yüzden hemen alındı :Saruboceq: allah şükür burda bi doktor buldum ve gittim 1 cm lik minicik bişey vardı 1 ay önce temmuzda gitcem tekrar inşallah büyüme falan yoktur ondada... :Saruboceq:
coookkk haklısın saracım gecmiyooo gecmiyo işte böle şeyler niye erkeklerin başına gelmezkiiiÇok üzgünüm çoook
burda pek anlaşılmıyo
saracım şu saç boyama tekniklerini anlatsanda faydalansak ya ben ne zaman kendim boyasam rezil bişey cıkıyor(kızıl hariç)mesela bi defasında altın sarısı boyadım havuç kafa olmuştumkaydirigubbakcemile3sonra hoop kuaföre..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?