60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fiume cim ve saracım sizede cok gecmiş olsun canlarım bende gecen yıl sinirlenip yeter artık dr. a filan gitmiyorum ilaçda kullanmıyorum dediğimde 6 ay regl olmadım sonra tıpış tıpış gittimucarak

kızlar annemin cay tarıfını verıyorum. 53 yasındakı kadın hepmızden zayıf.bu cayı cok tuketır. özellikle arada 1-2 kg kaybetmek ıstedıgınde. ben de onun yanında icerım bu caydan ve ne zaman memlekete gelsem daha hızlı kılo verırım. ben çaya baglıyorum.

portakal kabugu
yesıl cay
mate
funda
biberiye
papatya
kekik
tarcın kabugu

5i bir yerde gibi kavanozda durur hepsı aynı yerde karısık. sadece papatya ve tarcın ayrı yerlerdedır. eklersiniz.kaynamıs suyu dökün üzerine 5dk demleyin.için ıkıser kupa içiyoruz biz bu ara. iştah kalmadı sanki..

fiume cim ve saracım sizede cok gecmiş olsun canlarım bende gecen yıl sinirlenip yeter artık dr. a filan gitmiyorum ilaçda kullanmıyorum dediğimde 6 ay regl olmadım sonra tıpış tıpış gittimucarak

anladım canım. e haklısın tabı. 6 ay cok uzun bır süre ben 45-50gunde bır de olsa oluyorum. arada bazen düzenli olyor 1-2 ay.polikistik over olabılır mısın?

Kutlarım fiumecim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Benim de koca bir kistim var şu an sağ yumurtalığımda..(5,5 cm)..Önümüzdeki reglim de ben de başlıyacağım yasmine.Daha önce de bir kez kullandım ve çok değil ama vücudumda bir hantallık hissediyordum.Sanırım ödem topladı vücut.Ama bırakır bırakmaz bir kaç gün içinde normale dönmüştüm...

pazartesi miskinliği ve regle olmamın dışında iyiyim,
msnim açılmıyor sorun var bağlantıda, yoksa anlatılcak çok şey var buyrunnnnnnnnn

aman tek sen iyi ol kuzummm.ama msn açıldığında ben burdayım biliyosunnn opuyorumnanaktan

burda hiiç bişey gözükmediği için face deki resimleri sabırsızlıkla bekliyorummm delikafadulden

canımcım ben zaten çok fazla makyaj yapmayı sevmiyorum.en son nişanda kuaförde yaptırdım makyajımı ve allahtan nazımın geçtiği bi ablamdı çünkü yaptığı makyajın nerdeyse hepsini sildirdim kaydirigubbakcemile3 çoook hafif gri yada beyaz tonlu bi makyaj düşünüyorum tatlımm... sengözlerimebaksanab

valla tatlım albüm falan göremiyorum ben fotlarında sadece 3 adet resim çıkıyo başkalarının ekledikleri diye. neyse eminim çok güzel olmuşsundur...

canım sayfanın aşağılarına indiğinde 3 tane albüm görmen gerekiyo yokmu olmuş benim fotolaaarrr :bbo:

biliyorum canım onlar olmadan çok daha kolay kilo veriliyo ama emin ol yasmin kilo aldırmıyo.bende bırakabilmeyi çok istiyorum ama maalesef bıraktığım zaman ya 2 ay sürüyo reglim yada 7-8 ay regl olmuyorum mafoldumben

tatlım ben zaten bütün boyama işlemlerimi kendim yapıyorum saçlarımda kısacık olduğu için çok rahat oluyo.istediğim gibi renginide açıyorum renkte değiştiriyorum.saçım uzunkende kendim boyuyodum şimdide çok rahat boyuyorum.bu kızılların akma olayına kesinlikle katılıyorum ama 2 tane şampuanım var ikiside akmayı ciddi engelliyo.bide bikinimin biri siyah biri kırmızı kaydirigubbakcemile3 istediği kadar aksınn kaydirigubbakcemile3 bu arada iltifatların içinde gerçekten çoook teşekkür ederim canımmmmm Şeniz

sanırım bu kist yumurtalık davaları tapiğin genel sorunu bende 16 yaşında ilk ameliyatımı oldum ve başladım ilaç kullanmaya bu zamana kadar 2 kere göğsümden 3 kerede yumurtalıklarımdan ameliyat oldum ve geçmiyo geçmiyo geçmiyo keşke bende ilaç kullanmasam ama kullanmayınca çoook daha kötü oluyo o yüzden mecburum senağlama sanada çoook geçmiş olsun tatlım a.s.

[
anladım canım. e haklısın tabı. 6 ay cok uzun bır süre ben 45-50gunde bır de olsa oluyorum. arada bazen düzenli olyor 1-2 ay.polikistik over olabılır mısın?

canım ilk başlangıcta pko dendi fakat son gittigimde 6.5.cm lik tek kist oldugunu söledi dr.mandalina ya yakın büyüklükteymişbenneyaptımki

Çooookkkk güzellll olurrrr....zemuszemus:lepi:

demekki neymişşş benim çaya birde portakal kabuğu ve papatya karıştırıyomuşummm kaydirigubbakcemile3 papatya kolayda portakal kabuğunu nerden bulcemki bennn CADIARZU

canımmm çok geçmiş olsun.ben çok uzun zamandan beri kullandığım için ne şişlik ne ödem hiç bişey kalmamıştı ama ben yaklaşık 6 yıl oldu sanırım hiç kesintisiz kullanıyorum.son alınan kistim 9 cm di benimde sosis gibi çok sinir bozucu bişeydi senağlama

[

canım ilk başlangıcta pko dendi fakat son gittigimde 6.5.cm lik tek kist oldugunu söledi dr.mandalina ya yakın büyüklükteymişbenneyaptımki

yukardada yazdım canım benimkide 9 cm di sosis gibi böbreklerime baskı yapmaya başlamıştı artık o yüzden hemen alındı :Saruboceq: allah şükür burda bi doktor buldum ve gittim 1 cm lik minicik bişey vardı 1 ay önce temmuzda gitcem tekrar inşallah büyüme falan yoktur ondada... :Saruboceq:

Çooookkkk güzellll olurrrr....zemuszemus:lepi:

tamamdır o zaman iş sadece bi ayakkabı almaya kaldıııı kaydirigubbakcemile3 bandımda var evde bi tane kalın kurdela elbiseme uyarsa o olur olmazsa bant almak kolay zaten zemuszemus çok güsel olmam lazım çoook sırf boy göstermeye nispet yapmaya gidiyorum çünkü nikaha :jeyyar:

kıskananlar çatlasın canım coook güzel olcaksın zaten:lepi:

kıslar buarada nekadar çok kist sorunu olan varmış hepinize geçmiş olsun bende gitsem doktora kesin var dicek her ay adetimde hastaneye taşınıyorum iğne yapıyolar kadındoğum uzmanına gel diyolar kaçıyorum ama bakalım nereye kadar

canım reglken 62 çıktıysan dahada vermişsindir tebrik ederim

canım bende hiç yağ sürmedim ama peynir yağlıydı

çok geçmiş olsun canım ya

canım gözlerinin güzelliğide ortaya çıkmış inanılmaz yakışmış..canım facedeki nişan resmine göre ne kadar fark var çok zayıflamış gözüküyorsun

forumcak hormonlarımız bozukmuş ha... neyse buyuk gecmıs olsun şekerim. sımdı canım aktarlar satıyor portakal kabugunu. ama ben bu kıs kafaya koydum kendım kurutcam. minik dograyıp.
coookkk haklısın saracım gecmiyooo gecmiyo işte böle şeyler niye erkeklerin başına gelmezkiiiÇok üzgünüm çoook

canım onlarda malzeme yokki hastalansın -tatlicadiarzu-

saracım şu saç boyama tekniklerini anlatsanda faydalansak ya ben ne zaman kendim boyasam rezil bişey cıkıyor(kızıl hariç)mesela bi defasında altın sarısı boyadım havuç kafa olmuştumkaydirigubbakcemile3sonra hoop kuaföre..:1rolleyes:

valla ben de merak ettim çünkü kısacık saçım için kuaföre 75 tl bayıldım ve içime oturdu bide diyaki 20-30 günde bir gitmeliymişim valla kadına sinir oldum tişörtümü mahvetti eşofmanıma da boya sıçrattı allahtan onun lekesi çıktı ama tişört çıktı valla saçını başını yolasım geldi ama neyse sakinleştirdim kendimi:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…