canım yaa çok sağol acayip moral oldu sölediklerin :1hug: ewet gözlerimin rengi dahada belli oldu çok renk değiştirdim ben sonunda buldum sanırım yaptırana kadar çok korktum ya turuncu havuç gibi bişi olursa diye ama kuaförüme dedim sana güveniyorum abla nasıl olursa yap hatta renk kataloğunu koydu önüme seç istersen dedi kapadım yap kafana göre bişi dedim güzel oldu rapunzel diyip durdu bana saçlarımı kesmek istedi amma vermedim kıyamam kaydirigubbakcemile3canım reglken 62 çıktıysan dahada vermişsindir tebrik ederim
canım bende hiç yağ sürmedim ama peynir yağlıydı
çok geçmiş olsun canım ya
canım gözlerinin güzelliğide ortaya çıkmış inanılmaz yakışmış..canım facedeki nişan resmine göre ne kadar fark var çok zayıflamış gözüküyorsun
ya ben de çok merak ettim seni eklesem face de olur mu?
saracım şu saç boyama tekniklerini anlatsanda faydalansak ya ben ne zaman kendim boyasam rezil bişey cıkıyor(kızıl hariç)mesela bi defasında altın sarısı boyadım havuç kafa olmuştumkaydirigubbakcemile3sonra hoop kuaföre..:1rolleyes:
canım yaa çok sağol acayip moral oldu sölediklerin :1hug: ewet gözlerimin rengi dahada belli oldu çok renk değiştirdim ben sonunda buldum sanırım yaptırana kadar çok korktum ya turuncu havuç gibi bişi olursa diye ama kuaförüme dedim sana güveniyorum abla nasıl olursa yap hatta renk kataloğunu koydu önüme seç istersen dedi kapadım yap kafana göre bişi dedim güzel oldu rapunzel diyip durdu bana saçlarımı kesmek istedi amma vermedim kıyamam kaydirigubbakcemile3
canım eklemek istediğin bensem esra cengiz ama sen ver ismini ben ekliyim çünkü esra cengiz çok çıkıyo naniknanik
canım sorma bende nezaman evde boyasam iğrenç bişi oldu kaydirigubbakcemile3 en son palettenin altınkahve toffie sini aldım kutudakiyle alakasız bişi oldu bide bende saç maşallah hem gür hem uzun 2 kutu aldım 20küsür bişi verdim güzel olsa içim yanmaz kınalı gibi bişi oldu oyüzden gittim zate kuaföre oda 70e mal oldu bana ama napim gelin olcam okadar lüksüm olsun yaniopuyorumnanaktan
canım yaa çok sağol acayip moral oldu sölediklerin :1hug: ewet gözlerimin rengi dahada belli oldu çok renk değiştirdim ben sonunda buldum sanırım yaptırana kadar çok korktum ya turuncu havuç gibi bişi olursa diye ama kuaförüme dedim sana güveniyorum abla nasıl olursa yap hatta renk kataloğunu koydu önüme seç istersen dedi kapadım yap kafana göre bişi dedim güzel oldu rapunzel diyip durdu bana saçlarımı kesmek istedi amma vermedim kıyamam kaydirigubbakcemile3
canım eklemek istediğin bensem esra cengiz ama sen ver ismini ben ekliyim çünkü esra cengiz çok çıkıyo naniknanik
kıslar faceyede ekledim hatta saçıma yakın çekim yaptım dahada rengi belli olsun diye kaydirigubbakcemile3
kıslar buarada nekadar çok kist sorunu olan varmış hepinize geçmiş olsun bende gitsem doktora kesin var dicek her ay adetimde hastaneye taşınıyorum iğne yapıyolar kadındoğum uzmanına gel diyolar kaçıyorum ama bakalım nereye kadar
forumcak hormonlarımız bozukmuş ha... neyse buyuk gecmıs olsun şekerim. sımdı canım aktarlar satıyor portakal kabugunu. ama ben bu kıs kafaya koydum kendım kurutcam. minik dograyıp.
canım onlarda malzeme yokki hastalansın -tatlicadiarzu-
saracım şu saç boyama tekniklerini anlatsanda faydalansak ya ben ne zaman kendim boyasam rezil bişey cıkıyor(kızıl hariç)mesela bi defasında altın sarısı boyadım havuç kafa olmuştumkaydirigubbakcemile3sonra hoop kuaföre..:1rolleyes:
valla ben de merak ettim çünkü kısacık saçım için kuaföre 75 tl bayıldım ve içime oturdu bide diyaki 20-30 günde bir gitmeliymişim valla kadına sinir oldum tişörtümü mahvetti eşofmanıma da boya sıçrattı allahtan onun lekesi çıktı ama tişört çıktı valla saçını başını yolasım geldi ama neyse sakinleştirdim kendimi:jeyyar:
evet ya kısacık saca 100 lira istedi röfleye hemide benim saclar pırasa düz cansızzz seyreekk:dilcikar:yaptırmadım bende kendim boyamayı düşünüyorum bakalım bi fiyasko daha yaşamak istemiyorum ama:tomato:
ciciş aman sakın kestirme saçlanın ne güzel upuzun bende uzatmak için neler çekiyorum
evet şu anda ara öğn olarak mavi yeşil çikolata ve karamelli bisküvisini yiyorum harika mutlaka deneyin derim...146cal.cik
Selam kızlar,
bugün maalesef muhabbete katılamıyorum.. Aciip bi yoğunluk var iş yerinde.. Söyle iki dakika bi göz gezdirdim..
Kist sorunlu olanlar hakkaten ne kadar çokmuş.. Hepinize geçmiş olsun.. Bende de vardı.. Bana doğum kontrol hapı vermişti doktor.. Onun ismini hatırlamıyorum. 72 kiloya çıkmıştım.. Top misali geziyordum yanii cidden.. Ama bırakınca verdim.. Sonra tekrar oldu yasmin kullandım.. Onda bu kilo problemini yaşamamıştım.. Aklınızda bulunsun doktorunuza sorun bence..
Bugün ben ne yedim bakiim..
Sabah 1 tost
Ara: Müsli bar
Öğlen: Piliç şiş yanında biraz pilav.. Bir kaç dilim de meyve.
Akşam ne yesem bilemiyorum.. Benim meşhur elmamı yooordum olabülü mesela.. Bakalım...
Öptüm hepiciinizi.... Akşam girerim yine..
:enbuyukkk:
ebru esen altın
yafrummm gerçekten ne kadar farklısın nişan forolarınla kesinlikle harika olmuşsunn zemuszemus
canım saç uzatmak içinde çoook sağlıklı bi formul var isteyene hemen verilir buyrunnnnnnnnn
yafrummm gerçekten ne kadar farklısın nişan forolarınla kesinlikle harika olmuşsunn zemuszemus
canım ihmal etme doktor işini gerçekten çok önemli bi olay o kadın doğum doktorları.bak bide evleneceksin bence hemen gitmelisin CADIARZU
hımmm akratda satılıyosa şimdilik işimiz kolay ama o zaman dediğin dibi kışa hazırlık yapmak lazım bidahaki yaz için kaydirigubbakcemile3
canlarımmm şimdi bakın saç kısada olsa uzunda olsa aynı şey.radikal bi değişiklik yapmak istiyorsanız o zaman önce lorealin veya palettenin renk açıcılarını kullanıyorsunuz.saçların rengi açıldığı zaman çok komik oluyo baştan söyleyim. kaydirigubbakcemile3 lorael tercih tabii uzun saçta... en önemli olay kısa saçta bi kutu uzunluğa göre 2 kutu alıyosunuzki benim saçım belimdeykende 2 kutu yetiyodu çok uzun ve ciddi anlamda gür olmasına rağmen.saçınızda en fazla 30 dakka bekletiyorsunuz açıcıyı.sonra yıkıyosunuz güzelce kurutup istediğiniz renge boyuyorsunuz sonra.ama renk değiştirmek istemiyorsanız mesela aynı tonda başka bi renk için direk boyayın ama taramak olayı çok öenmli hem boya bittikten sonra hemde boyadıktan 15 20 dakka sonra. seviyorum sizi kıslaarrr :)
canım saç uzatmak içinde çoook sağlıklı bi formul var isteyene hemen verilir buyrunnnnnnnnn
sağol canım bende karşılatırınca farkı görüyorum ne şişkoymuşum yawkaydirigubbakcemile3 ama daha vermem gereken baya bi kilo var artık onuda sizle rahar rahat vercem temmuza kadar 60olsam zate evlendikten sonrada 55olurum sizle herşey daha güzel iiki varsınız:1hug:
canım nişanlımda diyo doktora gidelim hem korunma yöntemleri için hemde benim ağrılarım için ama nebiliyim yaa utanıyorum insan doktordan utanırmı dimi ben utanıyorum orama bakcak diye
sağol canım bende karşılatırınca farkı görüyorum ne şişkoymuşum yawkaydirigubbakcemile3 ama daha vermem gereken baya bi kilo var artık onuda sizle rahar rahat vercem temmuza kadar 60olsam zate evlendikten sonrada 55olurum sizle herşey daha güzel iiki varsınız:1hug:
canım nişanlımda diyo doktora gidelim hem korunma yöntemleri için hemde benim ağrılarım için ama nebiliyim yaa utanıyorum insan doktordan utanırmı dimi ben utanıyorum orama bakcak diye
isterim kaydirigubbakcemile2 isterimmm kaydirigubbakcemile2 isteriiimm :dance: :sm_cool:
canım ihmal etme doktor işini gerçekten çok önemli bi olay o kadın doğum doktorları.bak bide evleneceksin bence hemen gitmelisin CADIARZU
hımmm akratda satılıyosa şimdilik işimiz kolay ama o zaman dediğin dibi kışa hazırlık yapmak lazım bidahaki yaz için kaydirigubbakcemile3
canlarımmm şimdi bakın saç kısada olsa uzunda olsa aynı şey.radikal bi değişiklik yapmak istiyorsanız o zaman önce lorealin veya palettenin renk açıcılarını kullanıyorsunuz.saçların rengi açıldığı zaman çok komik oluyo baştan söyleyim. kaydirigubbakcemile3 lorael tercih tabii uzun saçta... en önemli olay kısa saçta bi kutu uzunluğa göre 2 kutu alıyosunuzki benim saçım belimdeykende 2 kutu yetiyodu çok uzun ve ciddi anlamda gür olmasına rağmen.saçınızda en fazla 30 dakka bekletiyorsunuz açıcıyı.sonra yıkıyosunuz güzelce kurutup istediğiniz renge boyuyorsunuz sonra.ama renk değiştirmek istemiyorsanız mesela aynı tonda başka bi renk için direk boyayın ama taramak olayı çok öenmli hem boya bittikten sonra hemde boyadıktan 15 20 dakka sonra. seviyorum sizi kıslaarrr :)
canım bende doktordan o konuda çok çekiniyorum daha kimse(siz anladınız kim olduğunu kaydirigubbakcemile3 ) tam görememiştir yani doktoramı göstercem
canım korunma yöntemlerindede eğer kilo almak istemiyorsan kesinlikle eşin korunsun
galiba birtek ben görmedim fotolarını ama güzel olduğundan eminim çünkü bu forumda tipsiz hatun yok
doktordan da utanma, nasıl sen işini yapıyorsan o da işini yapıyor ve günde kaç tane bayan görüyor, emin ol 10 sn içinde herşey siliniyor kafasından. cnbc de bir programda izlemiştim öyle demişlerdi
tamadır alın elinize kağıdı kalemi buyrunnnnnnnnn
şimdi 3-4 taen havucu rendeliyosunuz
sonra içine karanfil atıyosunuz 15-20 tane
sonra 2 avuç kadar ısırgan yaprağı koyuyorsunuz
sonra 4-5 yemek kaşığı hadar kekik koyuyorsunuz
sonraa içine 1 limonu kesip 4-5 parçaya içine atıyorsunuz
3 dişde sarımsak diliyorsuz içine
bunları yaklaşık 1,5 litre suda 15-20 dakka kaynatıyorsunuz.
sonra ocaktan alıp ağzı kapalı bi şekilde ılıtıyosunuz süzüyosunuz
sonra içine 1 bephanten ampul
1 yemek kaşığı kadar bağdem yağı
2-3 yemek kaşığı kadar saf zeytinyağı
ve 10 damla çam terebentin katıyorsunuz
bu karışımı 2 ye hatta 3 e bölebilirsiniz saçınızı diplerine masaj yaparak güzelllce yıkıyosunuz.ama çok önemli not: süzdükten sonra konulan şeyleri bekletmemeniz gerekiyo yani çam terebentin z.yağı b.yağı ve bephanteni her seferinde ayrı ayrı koyuyorsunuz.mesela 2 ye böldünüz diyelim kaynattığımız karışımı
kaynattığımız gün yarısının içine diğer malzemeleri koyuyoruz 1 gün ara veriyoruz ve kaynattığımız karışımı kesinlikle kapaklı kapta ve buzdolabında saklıyoruz.gün aşırı haftada 2 kere uyguluyoruz.ama dolaptaki karışımı güneşte ılıtıp kullanmakta fayda var benim yüzümden sinüzit olmayın buz gibi karışımı kafanıza döküp kaydirigubbakcemile3
tatlım zaten gerek görürse vaginal muayene yapar korkmak utanmak olmaz bu işlerde canımmm :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?