60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya kısacık saca 100 lira istedi röfleye hemide benim saclar pırasa düz cansızzz seyreekk:dilcikar:yaptırmadım bende kendim boyamayı düşünüyorum bakalım bi fiyasko daha yaşamak istemiyorum ama:tomato:

canım yaa çok sağol acayip moral oldu sölediklerin :1hug: ewet gözlerimin rengi dahada belli oldu çok renk değiştirdim ben sonunda buldum sanırım yaptırana kadar çok korktum ya turuncu havuç gibi bişi olursa diye ama kuaförüme dedim sana güveniyorum abla nasıl olursa yap hatta renk kataloğunu koydu önüme seç istersen dedi kapadım yap kafana göre bişi dedim güzel oldu rapunzel diyip durdu bana saçlarımı kesmek istedi amma vermedim kıyamam kaydirigubbakcemile3
ya ben de çok merak ettim seni eklesem face de olur mu?

canım eklemek istediğin bensem esra cengiz ama sen ver ismini ben ekliyim çünkü esra cengiz çok çıkıyo naniknanik

canım sorma bende nezaman evde boyasam iğrenç bişi oldu kaydirigubbakcemile3 en son palettenin altınkahve toffie sini aldım kutudakiyle alakasız bişi oldu bide bende saç maşallah hem gür hem uzun 2 kutu aldım 20küsür bişi verdim güzel olsa içim yanmaz kınalı gibi bişi oldu oyüzden gittim zate kuaföre oda 70e mal oldu bana ama napim gelin olcam okadar lüksüm olsun yaniopuyorumnanaktan

ciciş aman sakın kestirme saçlanın ne güzel upuzun bende uzatmak için neler çekiyorum

olsun tabii fıstık gelinopuyorumnanaktan

ebru esen altın

evet şu anda ara öğn olarak mavi yeşil çikolata ve karamelli bisküvisini yiyorum harika mutlaka deneyin derim...146cal.cik

Selam kızlar,
bugün maalesef muhabbete katılamıyorum.. Aciip bi yoğunluk var iş yerinde.. Söyle iki dakika bi göz gezdirdim..
Kist sorunlu olanlar hakkaten ne kadar çokmuş.. Hepinize geçmiş olsun.. Bende de vardı.. Bana doğum kontrol hapı vermişti doktor.. Onun ismini hatırlamıyorum. 72 kiloya çıkmıştım.. Top misali geziyordum yanii cidden.. Ama bırakınca verdim.. Sonra tekrar oldu yasmin kullandım.. Onda bu kilo problemini yaşamamıştım.. Aklınızda bulunsun doktorunuza sorun bence..

Bugün ben ne yedim bakiim..

Sabah 1 tost
Ara: Müsli bar
Öğlen: Piliç şiş yanında biraz pilav.. Bir kaç dilim de meyve.
Akşam ne yesem bilemiyorum.. Benim meşhur elmamı yooordum olabülü mesela.. Bakalım...

Öptüm hepiciinizi.... Akşam girerim yine..

:enbuyukkk:

kıslar faceyede ekledim hatta saçıma yakın çekim yaptım dahada rengi belli olsun diye kaydirigubbakcemile3

yafrummm gerçekten ne kadar farklısın nişan forolarınla kesinlikle harika olmuşsunn zemuszemus

canım ihmal etme doktor işini gerçekten çok önemli bi olay o kadın doğum doktorları.bak bide evleneceksin bence hemen gitmelisin CADIARZU

hımmm akratda satılıyosa şimdilik işimiz kolay ama o zaman dediğin dibi kışa hazırlık yapmak lazım bidahaki yaz için kaydirigubbakcemile3

evet ya kısacık saca 100 lira istedi röfleye hemide benim saclar pırasa düz cansızzz seyreekk:dilcikar:yaptırmadım bende kendim boyamayı düşünüyorum bakalım bi fiyasko daha yaşamak istemiyorum ama:tomato:

canlarımmm şimdi bakın saç kısada olsa uzunda olsa aynı şey.radikal bi değişiklik yapmak istiyorsanız o zaman önce lorealin veya palettenin renk açıcılarını kullanıyorsunuz.saçların rengi açıldığı zaman çok komik oluyo baştan söyleyim. kaydirigubbakcemile3 lorael tercih tabii uzun saçta... en önemli olay kısa saçta bi kutu uzunluğa göre 2 kutu alıyosunuzki benim saçım belimdeykende 2 kutu yetiyodu çok uzun ve ciddi anlamda gür olmasına rağmen.saçınızda en fazla 30 dakka bekletiyorsunuz açıcıyı.sonra yıkıyosunuz güzelce kurutup istediğiniz renge boyuyorsunuz sonra.ama renk değiştirmek istemiyorsanız mesela aynı tonda başka bi renk için direk boyayın ama taramak olayı çok öenmli hem boya bittikten sonra hemde boyadıktan 15 20 dakka sonra. seviyorum sizi kıslaarrr :)

ciciş aman sakın kestirme saçlanın ne güzel upuzun bende uzatmak için neler çekiyorum

canım saç uzatmak içinde çoook sağlıklı bi formul var isteyene hemen verilir buyrunnnnnnnnn

evet şu anda ara öğn olarak mavi yeşil çikolata ve karamelli bisküvisini yiyorum harika mutlaka deneyin derim...146cal.cik

kesinlikle denenecekk çikolata ve karamelll cokacimcoook

geçmiş olsun dilekleri için saol kuzum yediklerinde gayet güzel gidiyo hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3 ama çok ösledim seniii mafoldumben

benim sacım kestane acık tonlar yapmayı düşünüyorum sarı gibi karamel gibi bu acıcı olayını deniycem cnm saolkaydirigubbakcemile3

sağol canım bende karşılatırınca farkı görüyorum ne şişkoymuşum yawkaydirigubbakcemile3 ama daha vermem gereken baya bi kilo var artık onuda sizle rahar rahat vercem temmuza kadar 60olsam zate evlendikten sonrada 55olurum sizle herşey daha güzel iiki varsınız:1hug:
canım nişanlımda diyo doktora gidelim hem korunma yöntemleri için hemde benim ağrılarım için ama nebiliyim yaa utanıyorum insan doktordan utanırmı dimi ben utanıyorum orama bakcak diye

canım bende doktordan o konuda çok çekiniyorum daha kimse(siz anladınız kim olduğunu kaydirigubbakcemile3 ) tam görememiştir yani doktoramı göstercem

canım korunma yöntemlerindede eğer kilo almak istemiyorsan kesinlikle eşin korunsun

galiba birtek ben görmedim fotolarını ama güzel olduğundan eminim çünkü bu forumda tipsiz hatun yok

doktordan da utanma, nasıl sen işini yapıyorsan o da işini yapıyor ve günde kaç tane bayan görüyor, emin ol 10 sn içinde herşey siliniyor kafasından. cnbc de bir programda izlemiştim öyle demişlerdi

isterim kaydirigubbakcemile2 isterimmm kaydirigubbakcemile2 isteriiimm :dance: :sm_cool:

tamadır alın elinize kağıdı kalemi buyrunnnnnnnnn
şimdi 3-4 taen havucu rendeliyosunuz
sonra içine karanfil atıyosunuz 15-20 tane
sonra 2 avuç kadar ısırgan yaprağı koyuyorsunuz
sonra 4-5 yemek kaşığı hadar kekik koyuyorsunuz
sonraa içine 1 limonu kesip 4-5 parçaya içine atıyorsunuz
3 dişde sarımsak diliyorsuz içine
bunları yaklaşık 1,5 litre suda 15-20 dakka kaynatıyorsunuz.
sonra ocaktan alıp ağzı kapalı bi şekilde ılıtıyosunuz süzüyosunuz
sonra içine 1 bephanten ampul
1 yemek kaşığı kadar bağdem yağı
2-3 yemek kaşığı kadar saf zeytinyağı
ve 10 damla çam terebentin katıyorsunuz
bu karışımı 2 ye hatta 3 e bölebilirsiniz saçınızı diplerine masaj yaparak güzelllce yıkıyosunuz.ama çok önemli not: süzdükten sonra konulan şeyleri bekletmemeniz gerekiyo yani çam terebentin z.yağı b.yağı ve bephanteni her seferinde ayrı ayrı koyuyorsunuz.mesela 2 ye böldünüz diyelim kaynattığımız karışımı
kaynattığımız gün yarısının içine diğer malzemeleri koyuyoruz 1 gün ara veriyoruz ve kaynattığımız karışımı kesinlikle kapaklı kapta ve buzdolabında saklıyoruz.gün aşırı haftada 2 kere uyguluyoruz.ama dolaptaki karışımı güneşte ılıtıp kullanmakta fayda var benim yüzümden sinüzit olmayın buz gibi karışımı kafanıza döküp kaydirigubbakcemile3

tatlım zaten gerek görürse vaginal muayene yapar korkmak utanmak olmaz bu işlerde canımmm :teselli:

yediklerimi yazayım hemencik
sabah bi kase k-flaks
ara bolca bitki çayı su (bişey yemek istemedim)
haa bi avuçtan daha az leblebi kuru üzün yedim
öğlen z.yağlı fasulye ve 1 dilim uno light
ve 1 dilim uno lightla kalan ton balığımı yedim
ara daha şimcik attım kornet aşkınamın kabını kaydirigubbakcemile3 155 cal miş yaww kaydirigubbakcemile2 patroncum garpız almış birazdan ondan yerim akşamada heralde yiycek yedim kalmaz eğer yiyecek olursamda kesin k-flaks yiycemmm belki birazda meyve

saç için olan karışımı bide vede eşin yokken yap mervecim çünkü sarımsaktan dolayı biraz kötü kokuyo ama yıkayınca hemen geçiyo vereliniortak

artık napayım gitmek zorundayım zate korunma yöntemleri için, mervişim zate ben hapla korunmak istemiyorum kilo almamak içinkaydirigubbakcemile3 iğne diye bişi duydum yaptıran varmı aranızda
latinsugarcım facede varsan eklyim hemen senide
bizim topicte dediğin gibi herkes güzel çirkin yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…