tamadır alın elinize kağıdı kalemi buyrunnnnnnnnn
şimdi 3-4 taen havucu rendeliyosunuz
sonra içine karanfil atıyosunuz 15-20 tane
sonra 2 avuç kadar ısırgan yaprağı koyuyorsunuz
sonra 4-5 yemek kaşığı hadar kekik koyuyorsunuz
sonraa içine 1 limonu kesip 4-5 parçaya içine atıyorsunuz
3 dişde sarımsak diliyorsuz içine
bunları yaklaşık 1,5 litre suda 15-20 dakka kaynatıyorsunuz.
sonra ocaktan alıp ağzı kapalı bi şekilde ılıtıyosunuz süzüyosunuz
sonra içine 1 bephanten ampul
1 yemek kaşığı kadar bağdem yağı
2-3 yemek kaşığı kadar saf zeytinyağı
ve 10 damla çam terebentin katıyorsunuz
bu karışımı 2 ye hatta 3 e bölebilirsiniz saçınızı diplerine masaj yaparak güzelllce yıkıyosunuz.ama çok önemli not: süzdükten sonra konulan şeyleri bekletmemeniz gerekiyo yani çam terebentin z.yağı b.yağı ve bephanteni her seferinde ayrı ayrı koyuyorsunuz.mesela 2 ye böldünüz diyelim kaynattığımız karışımı
kaynattığımız gün yarısının içine diğer malzemeleri koyuyoruz 1 gün ara veriyoruz ve kaynattığımız karışımı kesinlikle kapaklı kapta ve buzdolabında saklıyoruz.gün aşırı haftada 2 kere uyguluyoruz.ama dolaptaki karışımı güneşte ılıtıp kullanmakta fayda var benim yüzümden sinüzit olmayın buz gibi karışımı kafanıza döküp kaydirigubbakcemile3
:teselli:
artık napayım gitmek zorundayım zate korunma yöntemleri için, mervişim zate ben hapla korunmak istemiyorum kilo almamak içinkaydirigubbakcemile3 iğne diye bişi duydum yaptıran varmı aranızda
latinsugarcım facede varsan eklyim hemen senide
bizim topicte dediğin gibi herkes güzel çirkin yok kaydirigubbakcemile3
ya keşke şu saç muhabbetini geçen hafta yapsaydık ben paraları bayılmadan
gene düşmüş bunların çeneleri yarabbim...
ben de anneme çene yarıştırmaktan yetişemiyorum size...
yediklerimi yazayım bari
sabah maydanozlu çökelek peyniri,domates,1dl kepeklı ekmek
öglen nestle nesfit elmalı,portakallı,yogurtlu bir kase..
ara birfincan yarım cay kasıgı ballı süt, anamur muzu minik..
aksama da çin pilavı yiycem azıcık, yanında da yogurtlu bakla..
sımdı kızlar hani bir muzda 100cal. var ya.. bu şu şişme kadın gibi duran tropik muzun kalorisi mi yoksa bızım masumcuk yerli anamurlu cılız muzun kalorisi mi?? bilen var mı?
canımcığım bu saçların sağlıklı uzaması içinmi.deneyeceğim hemen.alkisalkisalkis
bugün üzerimden kamyon geçmiş gibi.iki gündür uyumadan arkadaşa final projesi hazırladık.bu çalışma süresinde de ağzımız hiç boş durmadı.48 saat durmadan yemek yedik.sabah eve döndüğümde tartıya bir çıktım 64 gösterdi baskül.mafoldumben ne yapmışım.uykusuzluktan eve gelir gelmez olduğum yerde uyumuşum.işe de öğlen 2 gibi geldim.bu akşam bu yorgunlukla spor da yapamam.zaten cumartesi pazarda yapmadım spor.napcam ben kızlar.gerçekten 2-3 kilo almışmıyımdır? -tatlicadiarzu-
canımcığım bu saçların sağlıklı uzaması içinmi.deneyeceğim hemen.alkisalkisalkis
bugün üzerimden kamyon geçmiş gibi.iki gündür uyumadan arkadaşa final projesi hazırladık.bu çalışma süresinde de ağzımız hiç boş durmadı.48 saat durmadan yemek yedik.sabah eve döndüğümde tartıya bir çıktım 64 gösterdi baskül.mafoldumben ne yapmışım.uykusuzluktan eve gelir gelmez olduğum yerde uyumuşum.işe de öğlen 2 gibi geldim.bu akşam bu yorgunlukla spor da yapamam.zaten cumartesi pazarda yapmadım spor.napcam ben kızlar.gerçekten 2-3 kilo almışmıyımdır? -tatlicadiarzu-
bende bugün yediklerimi yazayım en iisi
sabah k-flakes bir kase
öğlen k-flakes bir kase birde 2kayısı
4te ara öğün k-bar kayısılı (sadece90kalori kaydirigubbakcemile3) ve 2sibirarada neskayfe kaydirigubbakcemile2
akşamda k-flakes yemeyi düşünüyorum birde biraz meyve atıştırırım :)
canım iğne yptırmak daha kötü çünkü hapta bölünmüş bi şekilde hormon takviyesi veriyo sana ama iğneyle 1 kerede olabilecek (seni koruyabilecek ) bütün hormonu veriyo o yüzden daha kötü oluyo ve iğne kullanan bi komşum var şu an 80 kg civarı.iğnenin bi özelliğide çok ciddi anlamda iştah açıyomuş kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
:
evet tatlım saçların sağlıklı uzaması için veee yumuşacık yapıyo valla saçlarını ben bu yöntemle ayda 3 cm kadar uzadığını gördüm kendi saçımda.içinde keratin ve e vitamini olan herşey saça iyi gelir onun için hepppiciği iyi bişey yani.
o kadar mamayı yedikten sonra tartılırsan tabii 64 çıkarsın bide yavrum.biraz dikkat et bu ara ve karnın açken tartıl mutlaka sabahın köründe mesela kaydirigubbakcemile3
sağolasın canımlarım:1hug:.bu gözüdünmüşlüğümün sonucu çok kötü olmaz inş.sabah kalkınca tartılayım bari.birazcıkda olsa moralim düzelsin.uykusuzluk bile şişkinlik yapar. güzelce uyu dinlen yarın sabah gene tartıl bence en az 1kg az cıkarsın. bize bildir sonucu. kilo aldıysan bıle 3 gunde alınan kılo 3 gunde gider. sengözlerimebaksanab panik yapılacak bir durumun yok.
amanın canım sağol yaa nebilim hiç öle düşünmemiştim ben napcam yaa nasıl koruncam eniisi hamile kalayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gerçi oda kilo yaakaydirigubbakcemile3
bence bu kadar tüketme k-flakesi canım çunku karbonhidrat yükü onlar. protein almanı tavsiye ederim birazcık da olsa..
bende bugün yediklerimi yazayım en iisi
sabah k-flakes bir kase
öğlen k-flakes bir kase birde 2kayısı
4te ara öğün k-bar kayısılı (sadece90kalori kaydirigubbakcemile3) ve 2sibirarada neskayfe kaydirigubbakcemile2
akşamda k-flakes yemeyi düşünüyorum birde biraz meyve atıştırırım :)
amanın canım sağol yaa nebilim hiç öle düşünmemiştim ben napcam yaa nasıl koruncam eniisi hamile kalayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gerçi oda kilo yaakaydirigubbakcemile3
canım ne bilim yaa ben onu yiyince doymuyorum yaa açım oyüzden kalorisi yokmuş gibi geliyo açım yaa kaydirigubbakcemile3 bide yemek hazırlamak zor geldiği için hemen onu yapıp yiyorum artık sadece öğlenle akşam yerim sabah kahvaltı yaparım olmadı sağol bilgi için:1hug:
tatlım en güzeli yasmin çok ciddi anlamda tavsiye ediyorum.hem koruyo hem kilo aldırmıyo korkmadan kullanabilirsin canım.
sabah ve öğlen ye sadece akşamları daha farklı şeyler ye.ara öğünlerdede meyve yemeye çalış bence.bu kadar light ve hazır besinler yememek lazım bence... Şeniz
kızlar ben bugün tartıldım 1 kilo vermişim hadi hayırlısı 2 günde
canım duydum arkadaşımda yasmin kullanmış en güzeli o dedi. ama ben kullanmayı beceremedim sanırım onu kullandığım sürece adet olamıyodum dedim bırakınca adetleniyodum dedi sendede bölemi oluyo artık kadın doktoruna sorcam zaten en yan etkisiz hangisiyse onu kullancam
canım akşamları acayip meyve yiyorum dün gece erik,kiraz, ve kayısıyedim hemde baya yedim yani kaydirigubbakcemile3 ama sütü falan light aldım. sabahları normal kahvaltı yapıcam karar verdim diğer öğünlerde k-flakes tüketicem a.s
kızlar ben bugün tartıldım 1 kilo vermişim hadi hayırlısı 2 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?