60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar bende bugün diyete başladım bakalım yapabilecekmiyim 60 kiloyum diyete bir türlü başlayamıyordum forumu okuyunca birden azim geldi inşallah sizinde desteğinizle kilolarımı verebilirim

saraciraci arkadaşımız bu fotoğrafta zayıflamaya karar vermiş , diyetisyen doktora beni zayıflat 36 beden etek giyicem bi daha ki aya , yoksa ezerim seni diye espriyle yaklaşıyor haha ne esprili kız yahu :)

Ve esprinin etkisinde kalan doktorun çabaları ile 1 ay sonunda saraciraci ta taaammm..

Kızlar hepimiz regl regl , bulaşıcımıdır nedir.. Bu hafta sonunda 1 kilo vermiş görücem kendimi , bu kendime bi uyarıdır vereliniortak

o doktora bende gidiim yawww

harikaymışşlaelaelaelaelae

afiyet olsun canım.. Bende meyve çok seviyorum yaa.. Hep meyva yiyebilirim..

kızlar ben bugün tartıldım 1 kilo vermişim hadi hayırlısı 2 günde

Teprikler cicimmm...

selam arkadaşlar bende bugün diyete başladım bakalım yapabilecekmiyim 60 kiloyum diyete bir türlü başlayamıyordum forumu okuyunca birden azim geldi inşallah sizinde desteğinizle kilolarımı verebilirim

Hoşgeldin canımm..a.s.

Akşam yoortlu elma yedim dediim gibi... Ama doymadım.. Bugün doymuyorum nedense..
Ne yesem ki acep...:uhm:

Bende elma yedim şimdi , aklımdan neler geçiyo yemek için bi bilsen , sonra aynaya bakıyorum hayır bunu bu vücuda yapamazsın diyip vazgeçiyorum.

Bende elma yedim şimdi , aklımdan neler geçiyo yemek için bi bilsen , sonra aynaya bakıyorum hayır bunu bu vücuda yapamazsın diyip vazgeçiyorum.

Aynen, çok fena... Tv de magnum reklamı geçti ağzımın suyu aktı resmen.. senağlama

Çok iştahlıyım dünyayı yemek istiyorum... bööööğğğüüüüğğğğğğmafoldumbenmafoldumben

kızlar merhaba sızlerde dıkkatımı ceken sey dıyette en buyuk savas verdıgınız yıyecek DONDURMA....tatlı manyagı olmama ragmen ,dondurmayı sevmıo daha dogrusu aramıo olmam bu mevsımde dıyetım ıcın cok buyuk bır artı sanırsamm..sizlerde izlemeyın reklam neyim.yasaklıorum sıze reklamları

ooff offf akşama kadar su,çay,soda,yeşil çay,bilumum içecekleri tükettim akşam kendimi kaybettim resmen 1 kepçe çorba 4-5 kaşık taze fasulye 4-5 kaşık pilav yidimmafoldumbenyirkende size nasıl yazcam diye kendi kendimide yidim ama sabahtan beri aç durunca tansiyonum düştü galiba dayanamadım off offmafoldumbenbu arada diyete başladıgımdan beri ilkk defa bu kadar yedim şimdide nivea bady yapcam suçluluk duygumu gecirmek için biri bana dur desinnn-tatlicadiarzu-umarım bi daha böle olmaz..Çok üzgünüm çoook

ayça gun boyu kendımızı ac bırakınca acısı akşama bole cıkıo işte.onun ıcın aksm bole olacagını dusunup gunduz okdr da ac kalma.....ben mesela dıyet felsefemı deıstım yemek aksm 7 de yıyorumya 5 te de ufak bır atıstrma yapıorum ole olunca doyuyorum aclık hıssı olmuo ve bolece aksm 7 de yemeklere saldrmıyorum :)

canım benm aslında bende öle yapıyordum bugüne kadar mesela 5 te form bisküvi 2 tane yanında yeşilçay 7 de yemek ama bugün canım hiiiç bişe istemedi akşam olanlar oldu neyse spor u fazla yapcam bugün ve yarınÇok üzgünüm çoook

çok saol ciciş baya meşakkatliymiş ama değer ya

saç için olan karışımı bide vede eşin yokken yap mervecim çünkü sarımsaktan dolayı biraz kötü kokuyo ama yıkayınca hemen geçiyo vereliniortak

tamam canım mutlaka dikkate alıcam kaydirigubbakcemile3

canım iğne saranın dediği gibi çok fena direk şişersin.yasmin bana kilo aldırdı canım ben ilk onla başladım kilo almaya.en iyisi bence eşin korunması

yok canım mümkün değildir.yarın sabah aç karna lavobadan sonra tekrar tartıl bence

canım yasmin 27 günlük bir ilaçtır.27 gün kullanıyorsun 3 gün ara veriyorsun 3 gün içinde regl oluyorsun.o 3 günden sonra tekrar başlıyorsun tekrar 27 gün.yani ilaç seni 1 ay korumuş oluyorçsadece 3 gün kullanmıyorsun ondada regl olmak için zaten

hakkaten yaa o reklamlar fenaaa...laelaelaelaelae

Canım bişey olmaz okadarcıktan yarın kaldıın yerden devam edersin merak etme..kaydirigubbakcemile2

Canım benim bildiğim kadarıyla yasmini 21 gün kullanıyorsun sonra 7 gün ara veriyorsun.. Zaten yanlış hatırlamıyorsam içinde de 21 tane vardı. Tam 3 hafta, 4cü haftada ara veriyorsun ve regl oluyorsun..:dance:

ne yemişsin ki diyetinde pilav olmalı zaten. ben de bugun çin pilavı yedım 3 kasık, 3 kasık da bakla ama yag konusunda dikkatliyim . azıcık koyduruyorum hep.aksama dek ac gezme hem güzelım . ben 14kiloyu gunde 7-8 kez yıyerek verdım. cok da ac kaldım diyemem.
aynen....

o reklamlara bnde sinir oluyorum. ve maalesef dondurma şahane bişiy.. 3 hafta sonra bebekte mini'nin dondurmasını yiycem diye planladım. onun hayalıyle yasıyorum. ayrıca cornettonun antep fıstıklı disci ile magnumun double'ları muzzaaaaaaaaaammmm.......
(ne oluyo bana ya kendine gel fiume)

canım haklı olabilirsin ben kullanmayalı çok oldu.21 di galiba Şeniz

saolun canlarım moral oldu valla deli gibi mekik cektim yaklaşık 70 tanekaydirigubbakcemile2sabah görcez bakalım bende tatlı sevmem şeker felan kullanmam heec aramam dondurma eh işte arada ama 64.0 görim cornetto fıstıklı yada maraş usulu alcam:jeyyar:

Ben varım ve bişeyler yemek istiyorum mafoldumben

dayanıcaz baska caremız yok.. bugun yemek yok. artı bana 60ı görene dek,kaçamak yasak...

sekerim mekik güzel olay ama yag yakmaz,karbonhidrat da yakmaz.. gün içerisindeki bir kacamaktan kurtulmak ıcın en guselı yürüyüş bence. imkanın yoksa ritmik aerobik, dans falan evde.. kardiyovasküler egzersizler şart ynae....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…