60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba bayanlar
1 Hafta regli haftası molasından sonra yine burdayım , gerçi uzun zamandır yazamıyorum yoğunluktan , bu öğlen molasınıdı kaçırmıyım dedim :)

Regli haftası 60 kilodan aşağa inemedim ama yediklerimede hep dikkat ettim
Dün akşam pantolon almak için alış verişe çıktım , burdaki bayanların hepsi zayıf olduğu için kendime göre pantolon bulamadım benneyaptımki
Ve bi mağza sahibide hiç abartısız şişmansın dedi yüzüme karşı senağlama
Moralim çok bozuldu.
Oysaki yürüyüşlerimi diyetlerimi hiç aksatmadım , sanırım durgunluk dönemim
Sabah 58.7 yi gördüm
Acilen pantolonlara sığıcak kalıba girmem lazım
Hatta şuan 29 bedenim kotta 27 ye inince o kadına gidip bütün kıyafetleri deneyip hiç bişey almadan çıkmak istiyorum zemuszemus

kızlar günaydın
herkese saglıklı zayıflamalr

kıızım beni bayaa yormaya basladı fazla giremiyorumm
bu aralar sporda yapamıyorum hiç
ama en son 65 tim 63 lük cizelgemle karsınızdayım:) tabi sizin desteginizle bu oldu

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tebrikler canım alkisalkisalkis . ya ne kadar akılsız insanlar var ya.sen takma onu canım belkide hırs yapman için daha iyi oldu kaydirigubbakcemile2

tebrikler canımm :teytey:
alkisalkisalkis

canım cümleyi yanlış yazmışım kullanan ben değilim ben daha hiç doğum kontrol hapı kullanmadım arkadaşım öle demişti. en iyisi zaten bi doktordan ilgi almak sağol yinede tatlımopuyorumnanaktan
canım sandoloz sakızını ben merveden duymuştum arkasından sirkeli su içiliyomuş falan sonra kadınlar klübünde inceledim pek aklıma yatmadı iki kişi boğulma tehlikesi atlatmış :1shok: toprak gibi bişimiş çiğnedikten sonra yutuyomuşsun kullananlar arasındada işe yaradı diyen azdı bende almadım oyüzden zate içinde olan bitkiler 5li çaydada var ne farkı var ozaman bunların birbirinden delikafadulden
canım bencede aşkım korunsun ben kilo alınca vermekte zorlanıyorum o diyet yapmasada veriyo zatenkaydirigubbakcemile3 dün bakkaldan bişi aldım gazeteye sardı gazetede haber varmış erkekler için iğne çıkmış korunma iğnesi 100 kişiden sadece biri eşini hamile bırakmış yani gayet güvenilir bi yöntemmiş sperm üretimini durduruyomuş kaydirigubbakcemile3 acep aşkım yaptırırmı kaydirigubbakcemile3
canımm yaa kilon hiçte okadar fazla değilki bu satıcı kadın körmü nee çok sinirlendim zayıfla git bütün dükkanı dene hiç bişi almadan çık bayıldım bu fikre ama kaydirigubbakcemile3

canım tebrikederim bravooo a.s.

kızlar ya bu nasıl olur anlamadımki ben 400 gr almışım çıldırcam ya offf offff bu arada bu sinirle hedefimi 49'a indirdim yok ya ben kilo veremiyorum ya

Günaydın kıslar,
dün akşam çok fazla yazmamışsınız sevindim kaydirigubbakcemile3

dün akşam eve gittim, bulgurlu biber dolması yaptım bitane yedim ama en büyük biberi yedim, çok acıkmıştım çünkü, sonra biraz ütü yaptım, hemen hemen hiç oturmadan hareket ettim ve 2 haftadır beklediğim cümleyi duydum, ABLA sen kaç kilo verdin? 5-6 Kilo vermiş gibi görünüosun dedi kardeşim
tabii tartılmadım çünkü regleyim ama acayip mutlu oldum.

Sabah bir diyet tost yedim saat 10:30 biraz meyve yemeyi planlıyorum.

ya ben taktım 09 Haziran´a neden bilmiorum ama çok güzel olmak istiorum o yüzden o tarihe kadar kaçamak falan yok boool spor var

kızlar ya bu nasıl olur anlamadımki ben 400 gr almışım çıldırcam ya offf offff bu arada bu sinirle hedefimi 49'a indirdim yok ya ben kilo veremiyorum ya
canım yaa hemen üzülme 400 gr hemencik verirsin belki o kilo bile değil vücudun su tutmuş olabilir yada seninde reglin yakınmı ondan olabilir kabızlık sorunun varsa oda öle gösterebilir hemen üzme kendini stres yaptığımız sürece kilo vermemiz zorlaşıyo biliyosun kitleniyosun rahat ol bi kaç gün yediklerine şöle bi bak dikkat et yanlış yaptığın bişi yoksa o 400gr geldiği gibi gidecektir sen topicikimizin fıstığısın yaww zemuszemus​

canımm ne güzel yaa insan acayip moral buluyo ve hevesle devam edebiliyo diyete ozaman :1hug:
yalnız dolmayı canım acayip istedi daha dün iş çıkışı eve giderken içimden geçirdim şöle bi biber dolması yada kabak dolması olsada yesem diye kaydirigubbakcemile3 benim yerime sen yemişsin afiyet olsun annem bi aydır yok oyüzden hep uyduruk yemekler yiyom ben mafoldumbenmafoldumben
bide evlencem heekaydirigubbakcemile3 dolma yapması bilem zor geliyo kaydirigubbakcemile3
tembel teneke esra kaydirigubbakcemile

günaydın fıstıklar.a.s.:1hug:
haftasonu geceli gündüzlü kaçamağın sonunda bu sabah tartıldım.61 gösterdi baskül.şükürler olsun kilo almamışım.alkisalkisalkisbelki normalde 60a düşmüşümdür de bu haftasonu onu geride almış olabilirim.sonuç olarak bir hafta hiç kilo vermeden geçip gitti.:1no2:

Son düzenleme:

cicişim yediklerim hep normal şeyler, sporda yapıyorum.bağırsaklarda idare eder.ben topiğin karpuzuyum bence

canım sen kaçamak yapıp kilo almamışsın ben kaçamakta yapmadım bana noluyor ya.bu sabah sinirden simit yedim birtane motivasyon falan hepsi gitti bende

bayıldım ben bunaaaa kaydirigubbakcemile3 delikafadulden 2 ay sonra ayyynı o alttaki kıs gibi olcam bennn alkisalkisalkis

o doktora bende gidiim yawww

harikaymışşlaelaelaelaelae

gel tatlım gel aslında biz yanyana olsak neler neler olurda işte bakma kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

Akşam yoortlu elma yedim dediim gibi... Ama doymadım.. Bugün doymuyorum nedense..
Ne yesem ki acep...:uhm:

aynı dert bendede var kuzum ama dün akşam saat 8,30 gibi k-flaks imi yedim sonra uyuz kocam cips almış ondan 5 tane yedim bide yine uyuz kocam koca bir kutu cino almış ondan 1 tane yedim.ya cino yu hatırlayan varmı hani çocukluğumuzda minicik dışı çikolatalı içi kayısılı bişey vardı ve ben bayılırdım.üzerinde kaç kalori olduğu yazmıyo ama çok uğacık bişey parmağım kadar falan kaydirigubbakcemile3

tatlım yediklerin gayet normal bence akşam yemeği için hiç kendini suçlama gayet gerekli besinler.bence zaten diyet yemeği yediklerinde...

tatlım tonik öyle meşakkatli bişey değil.içinde kullanılanlardan en pahalısı badem yağı oda şişesi 4 lira ve yapılışı çok kolay.gözünde büyütme.hatta annem o karışımı saç toniği olarak kullanıyo bu aralar yaz bakımı yapıyomuş saçlarına.bende yapmayı planlıyorum hatta.ama sadece kaynattığın malzemeleri spreyli bi şişeye koyup yapabilirsin sende. opuyorumnanaktan

bu yasmin konusundada yanlış hatırlıyosun galiba tatlım.21 günlük kür o 1 hafta ara verdiğinde regl oluyorsun

ayyy kornet olsunda taştan olsun yawww delikafadulden

salakmı o mağaza sahibi elinden geleni ardına koyma hatta çağır benide bende sinir edeyim kadını.zamanında puma nın mağaza müdürlüğünü yapmıştım mağaza müdürü veya mağaza çalışanları nasıl sinir edilir gayer iyi biliyorum yani hihoyyyt bide tatlım senin boy kaçtı 58 kilo bence çoook iyi bi kilo...

teprik ederim canımmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

canım aşkının korunması seni tam anlamıyla korumaz kesinlikle.o yüzden bence sağlıklı bi kontrol yöntemi bul.4 arkadaşım eşleri korunduğu için istenmeyen gebelikler yaşadılar.sakat bi olay anlayacağın

merveeeeee :mymeka:

kuzummmm eminim 9 haziran gecesi ennn güzel sen olacaksın zaten zemuszemus hem zaten senin ordakiler bizim topikten olmadığı için hepsi çok çikin kaydirigubbakcemile3

cicişim yediklerim hep normal şeyler, sporda yapıyorum.bağırsaklarda idare eder.ben topiğin karpuzuyum bence

karpuzda neymiş.süper bir hatunsun işte.zemuszemus fıstık fıstık.ben senin kilonda ölçülerinde olsam var ya muhteşem olur benim için.foto makinam bozuk sağlam olsa bi fotomu gönderecem.sizin gibi fıstıklar moral bulur belki.benim gibi şişkocuğu görünce.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eminim yarın sabah o 400gr. gider tartıdan

canlarım ya dün sabah bi baktım 200 gr almışım ,bu sabahta 200 daha verdiğim 9 kiloyu 200 200 geri alcam galiba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…