60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben hala diyete başlıyamadım senağlama dikkat ediyorum ama biran önce vermem lazım ya offf

sağolun kızlar yazdıklarınız için...
benim boy 165 fakat göğüs yok denecek kadar az:) ne varsa alt tarafta :) yürüyüş yapıyorum her akşam 6 km 1 saat
yüzüm küçüldü popo sabit :)
neyse ben o kadına yapıcağımı biliyorum :)
+
dondurma fikrinize tamamiyle katılıyorum eğer bu haftasonu kilo verirsek bir tane alıp kendimizi ödüllendirelim bence :)

kızlar ben hala diyete başlıyamadım senağlama dikkat ediyorum ama biran önce vermem lazım ya offf

canım yaa bendede budurum çok oluyodu bianönce başla ve kendine söz ver kilo vermeye başlayınca zaten mutlu oluyosun ozaman motivasyonunda artıyo :) başlamak bitirmenin yarısı diye boşa dememişlerkaydirigubbakcemile3 (bu böleymiydikaydirigubbakcemile3)opuyorumnanaktan​

merve yaa karpuza çok güldüm alıntı yaptım sanıyodum ama yapmamışım kaydirigubbakcemile3 ya delüüü 400grmı kafaya takcan daha fazlasını alcan sen onu hiç görmemiş ol bitki çayı iç rahatla tatlım

kızlar ya bu nasıl olur anlamadımki ben 400 gr almışım çıldırcam ya offf offff bu arada bu sinirle hedefimi 49'a indirdim yok ya ben kilo veremiyorum ya

şekerim aynı dertten müzdaribiz. sabah tartıldım 62den fazlayım. ne oluyor ya.. 63 e yakın olmusum. ben de kacamak yapmadım. saat 11de yedıgım 1 kase kiraz dısında. zaten 3 ten sonra yattım. bu muudr yani? ben bünyeme küstüm. regl olduğum için bana oyunlar oynadğını düsünüyorum ama moralim bozulmadı deil.

haddini bildirmek lazım öylelerine.. sana güveniyoruz sekerim. hakla onu

şimdik vergi dairesinden geldim gelirkende activia kayısılı aldım ara öğün olarak onu götürüyorum öğlen yemeğine makarna aldım kepekli domates soslu onu yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

fibula cnm ben ist..dayken twestshape almıştım cogunluk onunla yapıyodum... acıkcası cok faydasını gördüm..benim sorunum basenlerimle sinir oluorum ne gitmez sey ya

2 yeşil elma, 1 limon, 1kabuk tarçın 1 t.k tane kara biber ve 1 tk. karanfil 3 litre suya koyup kaynatıp içiyorsun
ılık ılık
elmaları 4e limonu 2ye bölüp içine koyman gerekiyor

kuzucuklarrım beni düşündüğünüz için teşekkür ederim.ben kesinlikle o tarz şeyler içemiyorum çok fena kusuyorum saçma bi midem var yani :1shok:

bende küstüm kendime hayata herşeye küstüm valla bu ney ya az ye spor yap kilo al enteresan ne biçim bünyem var :dilcikar:

ohhhhhh afiyet olsun cokacimcoook

birde nivea body egzersizlerini hergün yapıyodum

bende callenistik yapıorum.üzerine 30day shared diye bir zayıflama programı var onu yapıyorum.nivea bodyi indirdim 2 hafta yaptım.çok yavaş geldi bana sonra.basenler için yine 30 day sharedin özel programı varmış.onu indirdim yeni ona başlayacağım.tavsiye ederim.çok tempolu sıkılmadan yapılabilecek bir egzersiz programı.

benim spordan sonra biraz inceldi basenlerim ama nivea artık hafif geliyo artık callenetics yapmayı düşünüyorum başka yerlerdede okumuştum bayaa inceltiyomuş fibulacım beklioruz canımcımopuyorumnanaktan

öğle yemeğinden geldim kıslar,
4kaşık yayla çorbası ve 2-3 kaşık ıspanak yedim sonra tıkandım, biraz kampüsde dolaştım şimdi de geldim ne içsem diye düşünüyorum.

FIBULA, canım bize de göndersene şu basen eriten programı, benim basenler de yerli yerinde, ertimem lazım

canım nerden indirdin sen

basenler için egzersi daha bugün indirdim.yarın birgün yaparım artık.ben bunlardan önce de callenistik yapıyorum.vücudum iyice esniyo sonra bu aplanın egzersizini yapıorum.sonrasında ilık duş alırsanız ağrı sızı kalmıyo.acayip terleten bir egzersiz.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…