60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fibula gonderdıgın lınke bakacm kesın faydası olack.bu arada ben az once çokonat yedım (((((( arkads almıs bana getrdı gozume soktuu bnde bısey olmz dedım veeeeeeeeeeeee yedım.........nolcak sımdıııııııııı yaaa kılo yaparmı yaa uff

bi tane çok bişey yapmaz.normal öğününe dikkat et bence.sproda yapıyosun.burdaki kızlar sağ olsun ben ufak tefek kaçamakları dert etmiyorum artık.çook büyük ve sürekli olmadı sürece.biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz sadece.zemuszemus

ben de dün aksam indirmeye basladım o programı henuz tamamen indiremedim.içeriği hakkında bilgi verir misin canım? kardiyovasküler bir program mı?

ben de 6 seans super call. yaptım. vucutu acayip esnetiyor.hamstringleri acıyor. bır kac hareketini yürüyüşten sonra hala yapıyorum ama bence vucudu sıkılastırmaya yönelik değil fazla. saglık için yapılabilir. basenlere hiç mi hiç hitap etmıyor. o 100kez yapılan egzersızlerde ben uyuyorum. cok kolay bence. sadece karın egzersizleri zorlayıcı ama onlarda sadece üst karna hitaap ediyor.
benim spordan sonra biraz inceldi basenlerim ama nivea artık hafif geliyo artık callenetics yapmayı düşünüyorum başka yerlerdede okumuştum bayaa inceltiyomuş fibulacım beklioruz canımcımopuyorumnanaktan
yorumlarımı yukarda belirttim. sana ebru sallıyla sabahları pilatesi öneririm. evde oldugun için.ebrunun pilatesinin tek kötü yanı 30-40dk sürmesi .. şöyle bir saatlik daha yoğun olsa bence inletir ortalıgı.

aynen canım. biz diyet yapmıyoruz saglıklı beslenıyorruz. diyet kısa süre yapılır. bu beslenme bizim hayat tarzımız...

canımcığım 3 farklı leveli var.ben henüz 1.sini yaptım.bu akşam 2 ye geçeceğim.kardiovasküler dediğin neo lakii:1shok:başta esneme hareketleri var.tempo hiç düşmüyo.cardio hareketleri var 3-5 dakika ardından abs yapıyodu sanırım.mekik türleri ara vermeden yine cardio en sonundada calmdown mu neydi onu yapıo.rahatlama egzersizi.30 dakika filan hepsi.hiç tempo düşmediğinden iyi ter attırıyo.herşeyi yapıosun peşpeşe.diğerlerini yaptıkça alatırım.2. level biraz daha zor sanırım.bu akşam göreceğim.

mersi sekerim. benim istedigim ritmik hareketli birseydı sanrım bu da öyle. ben su an ıkıncı levelın son partını indiriyorum.sımdı ben de nivea body de var ama indirmedim. sen bunun nivea bodyden daha iyi oldugunu söyluyorsun kanımca..

cokonot minicik ya .. ara ögunun yerıne koy .. bir sey olmaz

canım dün baska topiklerde gezınırken gördum. sen dıs ticarette calısıyorum demıssın. hangı sektörde ve pozisyondasın? ben de bu alanda iş bakıyorum da o yüzden sordum.

evet nivea bodynin yerine bunu tercih ederim.sıkıldım nivea bodyden ,biraz yavaş geldi.ama belki o daha etkilidir bilmiyorum hangisi daha iyi.ben 30 days i sevdim.

Son düzenleme:
bakıorum da bugün kimse ne yediğini yazmıo, bişey yemiomusunuz yoksa

sekerim sen iste.. yazmazmıyız hiççççç spora daldık da..

sımdı ben sabah domates-salatalık-biber , maydanozlu çökelek peynırı ıkı kasık kadar ve yarım dilim tulum.bır dl kepeklı ekmek

sonracığıma, bır kase çilek

gec kalktım da ben bıraz anca bu kadar oldu. aksama dek ne yiyecegımı anlatayım. öglen bir muz, bır bardak ballı süt.. muzun ekürisi süt gibi gelıyor bana.. aksamüstü gene kiraz ve kayısı yiycem bir porpsiyon

aksama da karpuz-peynir-ekmek

bugun bol meyveli beslenıcem . çünkü yaz mayvelerine deli oluyorum.

evet nivea bodynin yerine bunu tercih ederim.sıkıldım nivea bodyden ,biraz yavaş geldi.ama belki o daha etkilidir bilmiyorum hangisi daha iyi.ben 30 days i sevdim.

tımam tatlım ama açamadım ben bu mereti. hangi programla actınız?

tımam tatlım ama açamadım ben bu mereti. hangi programla actınız?

kuzucuğum gom player yükle pcye.açamadığın her türlü videoyu açarsın.şakkıdı

yemek kısmında canım hiç bişey istemiyo benim.sabah 1 kaşık bal ,sirkeli ılık su,salatalık,domates ve bir idlim ekmekle birlikte tere yedim.arada bol obl su içtim.ya dedim ya canım bişi istemiyo.acıkmıyorum hiç.ama önüme yemek gelince deli gibi yiyorum.bürodaki abla tavuğun göğüs etini kızartmış,yanında salata ve yoğurt yedim.iki tanede zehir gibi biber yedim.ben sabah kahvaltısı hariç normalde ekmek yemem.sevmem.biberin acısına bir dilim de ekmek yedim.arada su içerim yine.akşamda evde 1 elma.başkada yemem.yemek görmezsem yemiyorum.acıkmıyorum çünkü.umarım annem güzel yemekler yapmamıştır.

canım afiyet olsun..

ben o programı hiç duymadım.klasikçiyim biraz bilmedğim seyı ındırmk istemem. daha normal bir program yok mu?

gom player çok basit bir program.zararı yok.ücretsiz oldugundan crak yama derdide yok.herşeyi açıyo.indir bak teşkkür edersin sonra.:1hug:

bildiğin bir adresvarsa link atar mısın. virüs doldurmayayım sımdı ben. bir de cabuk iniyor mu?

ben geldiiiiim canlarıııımmm:):)ama yine bi tuhaf geldim...şöyleki:şincik, hani bir hafta önce ben metabolizmayı şaşırtma hesabıyla diyete ara vermiştim ya..hani azıcık arttıracaktım ya yediklerimi..ben epeeeey bi arttırdımama bu bir hafta boyunca ciddi bir beyin eforu harcadım(hani şu düşün düşün...ruh hali!)neyseee gelelim sonuca..çok şükür dün akşam itibariyle derinlerden çıktım ve bu sabah diyete geri dönüş kararı aldııım..bir haftadır tartılmadım tabiki,o kadar yiyince tırstımbugün reglimin ikinci günü olmasına rağmen... ve ben bir haftadır camış gibi yememe rağmen..baskülde gördüğüm rakam 57 !!!biri bana açıklasın nooolur yaaa..nasıl oluyo bu??mutlu ve şaşkınımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…