ben geldiiiiim canlarıııımmm:):)ama yine bi tuhaf geldim...şöyleki:şincik, hani bir hafta önce ben metabolizmayı şaşırtma hesabıyla diyete ara vermiştim ya..hani azıcık arttıracaktım ya yediklerimi..ben epeeeey bi arttırdımama bu bir hafta boyunca ciddi bir beyin eforu harcadım(hani şu düşün düşün...ruh hali!)neyseee gelelim sonuca..çok şükür dün akşam itibariyle derinlerden çıktım ve bu sabah diyete geri dönüş kararı aldııım..bir haftadır tartılmadım tabiki,o kadar yiyince tırstım bugün reglimin ikinci günü olmasına rağmen... ve ben bir haftadır camış gibi yememe rağmen..baskülde gördüğüm rakam 57 !!!biri bana açıklasın nooolur yaaa..nasıl oluyo bu??mutlu ve şaşkınımmm...
ben girmeyeli kimler zayfladı bakim
çabuk iniyorda canım şimdi bürodayım.indirme sayfaları açmak yasak burda.akşam atayım.veya google 'a gom player yaz.virüs olmuyo genelde onlarda.
hoşbuldum ablasının asil prensesi opuyorumnanaktanöncelike hosgeldin ablaların güzeli...
aynı durumu ben de yasadım . reglden bır hafta 10 gün kadar önce bir türlü iştahıma sahip olamadım ve regl olana kadarki süreyi tıka basa yiyerek(gunde 3 dondurma bıle yedıgım oldu)gecırdım. buna ragmen 65.200 iken 64.00a düstüm. regl oldum 3gun gectı .tartıldım 62ye inmişim neredeyse. digital tartım yanımda değil o yuzden bucukları göremıyorum ama 62bucuk gbiiyim an itibariyle.. sanırım regl döneminde ve öncesinde dönemde metabolizma acayip hızlanıyor bizde.. ablam bu arada herkes regl forumda.. çok komik dimi? -tatlicadiarzu-
hoşbuldum ablasının asil prensesi opuyorumnanaktan
hakkaten çok komik yaaa:)hadi regli neyse de, ya herkes aynı zamanda hamile kalırsa ya :CüvCüv:
valla sırf topiğime mahçup olmayayım diye üçüncüyü de doğururum ben:):):))))))))))))))))))))))))))))))
o daha da kötü ya güzelim:)ya topik olarak evlenip düğün yapanlara özenirsek nolcak:):roflol::roflol:ay valla olur mu olur bu forum. neyseki bekarlar yırtıyor delikafadulden
hakkaten çok komik yaaa:)hadi regli neyse de, ya herkes aynı zamanda hamile kalırsa ya :CüvCüv:
valla sırf topiğime mahçup olmayayım diye üçüncüyü de doğururum ben:):):))))))))))))))))))))))))))))))
ay valla olur mu olur bu forum. neyseki bekarlar yırtıyor delikafadulden
bende haftasonu 2 gün hiç uyumadım.ve uyanık kaldıpım herdakkia ibşey yedim.benimde kilo aynı kalmış.metobalizmalarımızı şaşkına çevirdik.zavallıcıklar.-tatlicadiarzu-hah ben bu benim bi hafta yiyip yiyip kilo verme olayımı şincik çözdüm kızlar:)benim zavallı metabolizmam manyaklaştı bu kadar kilo alıp vermekten:)baktı ki kurtuluş yok,baktı ki karizması fena çiziliyo;baktın deli dön geri prensibine uyaraktan çarketti :roflol: bari dedi kendi kendine,ben ne yapıp edip şu hatunu hedef kilosuna indireyim de kurtulayım elinden..:roflol::roflol::roflol:
o daha da kötü ya güzelim:)ya topik olarak evlenip düğün yapanlara özenirsek nolcak:):roflol::roflol:
ben geldiiiiim canlarıııımmm:):)ama yine bi tuhaf geldim...şöyleki:şincik, hani bir hafta önce ben metabolizmayı şaşırtma hesabıyla diyete ara vermiştim ya..hani azıcık arttıracaktım ya yediklerimi..ben epeeeey bi arttırdımama bu bir hafta boyunca ciddi bir beyin eforu harcadım(hani şu düşün düşün...ruh hali!)neyseee gelelim sonuca..çok şükür dün akşam itibariyle derinlerden çıktım ve bu sabah diyete geri dönüş kararı aldııım..bir haftadır tartılmadım tabiki,o kadar yiyince tırstım bugün reglimin ikinci günü olmasına rağmen... ve ben bir haftadır camış gibi yememe rağmen..baskülde gördüğüm rakam 57 !!!biri bana açıklasın nooolur yaaa..nasıl oluyo bu??mutlu ve şaşkınımmm...
hah ben bu benim bi hafta yiyip yiyip kilo verme olayımı şincik çözdüm kızlar:)benim zavallı metabolizmam manyaklaştı bu kadar kilo alıp vermekten:)baktı ki kurtuluş yok,baktı ki karizması fena çiziliyo;baktın deli dön geri prensibine uyaraktan çarketti :roflol: bari dedi kendi kendine,ben ne yapıp edip şu hatunu hedef kilosuna indireyim de kurtulayım elinden..:roflol::roflol::roflol:
canım şimdi ben programı indirdim. sorun cıkmadı. virüs falan. level 2nın 3 programını indirmistim. açamıyorum hala. sankı eksık inmiş gibi. level 1i demi indirmek lazım anlamadım. ayar oldum artık ya...
seni de çalıstırmadım bugün..
süpersin güldüm bayabi.4. yüde doğur nolacakki.benim hedefim en az 4 inş.:CüvCüv:
bende haftasonu 2 gün hiç uyumadım.ve uyanık kaldıpım herdakkia ibşey yedim.benimde kilo aynı kalmış.metobalizmalarımızı şaşkına çevirdik.zavallıcıklar.-tatlicadiarzu-
ben %70 ihtimal ağustos sonucu evleneceğim.hepimiz toplu nikah kıyalım.evlilerde nikah tazelemiş olur.:sm_cool:
canımcım her levelda 3 part var zaten.mesela level 1 için 3 partıda indiriyosun.sonra 1. parta sağ tıklayıp buraya çıkar diyosun tek bir video halinde çıkıo.videoyu sağ tıkla.birlikte aç de ve gom playerla aç bu kaddar.:teytey: hadi bakalım yap şu egzersizleride alem fıstık görsün.zayıflayalım hepimiz.:sm_cool:
fibulammm canımmm biliyosun ben iki doğuma da 100 kilo ile girdim...aman senin metabolizman duymasın 4 tane istediğini!!!valla ben 4 kere uğraşamam zaten şaşkınım deyip sabitlerse kendini,seni bu topik bile kurtaramaz:):)))gel bi anlaşma yapalım,sen dördüz doğur..hem onlara bakarken diyete falan gerek kalmaz sıfır beden oluverirsin bi çırpıdasüpersin güldüm bayabi.4. yüde doğur nolacakki.benim hedefim en az 4 inş.:CüvCüv:
bende haftasonu 2 gün hiç uyumadım.ve uyanık kaldıpım herdakkia ibşey yedim.benimde kilo aynı kalmış.metobalizmalarımızı şaşkına çevirdik.zavallıcıklar.-tatlicadiarzu-
ben %70 ihtimal ağustos sonucu evleneceğim.hepimiz toplu nikah kıyalım.evlilerde nikah tazelemiş olur.:sm_cool:
hoşbuldum saracııııım opuyorumnanaktanbenekim aplam gelmişşşş opuyorumnanaktan
hoşgelmişşşş a.s.
canımmm valla çok güldüm yaaa bizim topik bi acaip bişey oldu zaten herkes aynı günde regl oluyo herkes duraklama döneminde ve herkes biranda kilo veriyo kaydirigubbakcemile3 nasıl oluyo ne oluyo bilemedim CADIARZU ama iyiyki bu topiğimiz varrr ve iyiki sizin gibi güzel insanları tanıyorum :asigim:
aminnnn ajan latin şekerim...yazmıyorum ama herbişiyi biliyom...takipteyimmm:):)))))))))))))ayyy ne güzel ya, darısı bizim başımıza İNŞALLAH :Saruboceq:
canımcım her levelda 3 part var zaten.mesela level 1 için 3 partıda indiriyosun.sonra 1. parta sağ tıklayıp buraya çıkar diyosun tek bir video halinde çıkıo.videoyu sağ tıkla.birlikte aç de ve gom playerla aç bu kaddar.:teytey: hadi bakalım yap şu egzersizleride alem fıstık görsün.zayıflayalım hepimiz.:sm_cool:
lunaaaaam hoşbuldum canımcııım opuyorumnanaktan hakkaten şükür kavuşturana :Saruboceq:
Hoşgeldin mavibenekcim..Bu gün bağlanmasaydım soracaktım''Arkadaşlar mavibenek nerelerde bileniniz var mı?'' diye..Neyse şükür kavuşturana...
Kilo konusunda da mutlu olmana sevindim...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?