60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelike hosgeldin ablaların güzeli...

aynı durumu ben de yasadım . reglden bır hafta 10 gün kadar önce bir türlü iştahıma sahip olamadım ve regl olana kadarki süreyi tıka basa yiyerek(gunde 3 dondurma bıle yedıgım oldu)gecırdım. buna ragmen 65.200 iken 64.00a düstüm. regl oldum 3gun gectı .tartıldım 62ye inmişim neredeyse. digital tartım yanımda değil o yuzden bucukları göremıyorum ama 62bucuk gbiiyim an itibariyle.. sanırım regl döneminde ve öncesinde dönemde metabolizma acayip hızlanıyor bizde.. ablam bu arada herkes regl forumda.. çok komik dimi? -tatlicadiarzu-

çabuk iniyorda canım şimdi bürodayım.indirme sayfaları açmak yasak burda.akşam atayım.veya google 'a gom player yaz.virüs olmuyo genelde onlarda.

canım şimdi ben programı indirdim. sorun cıkmadı. virüs falan. level 2nın 3 programını indirmistim. açamıyorum hala. sankı eksık inmiş gibi. level 1i demi indirmek lazım anlamadım. ayar oldum artık ya...

seni de çalıstırmadım bugün..

hoşbuldum ablasının asil prensesi opuyorumnanaktan
hakkaten çok komik yaaa:)hadi regli neyse de, ya herkes aynı zamanda hamile kalırsa ya :CüvCüv:
valla sırf topiğime mahçup olmayayım diye üçüncüyü de doğururum ben:):):))))))))))))))))))))))))))))))

ay valla olur mu olur bu forum. neyseki bekarlar yırtıyor delikafadulden

hah ben bu benim bi hafta yiyip yiyip kilo verme olayımı şincik çözdüm kızlar:)benim zavallı metabolizmam manyaklaştı bu kadar kilo alıp vermekten:)baktı ki kurtuluş yok,baktı ki karizması fena çiziliyo;baktın deli dön geri prensibine uyaraktan çarketti :roflol: bari dedi kendi kendine,ben ne yapıp edip şu hatunu hedef kilosuna indireyim de kurtulayım elinden..:roflol::roflol::roflol:

süpersin güldüm bayabi.4. yüde doğur nolacakki.benim hedefim en az 4 inş.:CüvCüv:

ay valla olur mu olur bu forum. neyseki bekarlar yırtıyor delikafadulden

bende haftasonu 2 gün hiç uyumadım.ve uyanık kaldıpım herdakkia ibşey yedim.benimde kilo aynı kalmış.metobalizmalarımızı şaşkına çevirdik.zavallıcıklar.-tatlicadiarzu-
o daha da kötü ya güzelim:)ya topik olarak evlenip düğün yapanlara özenirsek nolcak:):roflol::roflol:

ben %70 ihtimal ağustos sonucu evleneceğim. hepimiz toplu nikah kıyalım.evlilerde nikah tazelemiş olur.:sm_cool:

benekim aplam gelmişşşş opuyorumnanaktan
hoşgelmişşşş a.s.
canımmm valla çok güldüm yaaa bizim topik bi acaip bişey oldu zaten herkes aynı günde regl oluyo herkes duraklama döneminde ve herkes biranda kilo veriyo kaydirigubbakcemile3 nasıl oluyo ne oluyo bilemedim CADIARZU ama iyiyki bu topiğimiz varrr ve iyiki sizin gibi güzel insanları tanıyorum :asigim:

canımcım her levelda 3 part var zaten.mesela level 1 için 3 partıda indiriyosun.sonra 1. parta sağ tıklayıp buraya çıkar diyosun tek bir video halinde çıkıo.videoyu sağ tıkla.birlikte aç de ve gom playerla aç bu kaddar.:teytey: hadi bakalım yap şu egzersizleride alem fıstık görsün.zayıflayalım hepimiz.:sm_cool:

yok ben almiim ne çocuk ne taze nikah kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 zemuszemus :roflol:

ayyy ne güzel ya, darısı bizim başımıza İNŞALLAH :Saruboceq:

Hoşgeldin mavibenekcim..Bu gün bağlanmasaydım soracaktım''Arkadaşlar mavibenek nerelerde bileniniz var mı?'' diye..Neyse şükür kavuşturana...

Kilo konusunda da mutlu olmana sevindim...alkisalkisalkis

sekerim halletim sonunda. cok mersi. benımkı yenı formtlandı. cogu program eksık. tembellik pacamdan akıyor da. rar uzantılı dosyaları winrar olmadan acmaya kalkmısım neysekı yukledım halloldu. sımdı ızlıycem. yorum yaparım birazdan.

fibulammm canımmm biliyosun ben iki doğuma da 100 kilo ile girdim...aman senin metabolizman duymasın 4 tane istediğini!!!valla ben 4 kere uğraşamam zaten şaşkınım deyip sabitlerse kendini,seni bu topik bile kurtaramaz:):)))gel bi anlaşma yapalım,sen dördüz doğur..hem onlara bakarken diyete falan gerek kalmaz sıfır beden oluverirsin bi çırpıda
şaka biyana allah mesut etsin bitanecim..rabbim huzurlu bi yuva,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hem sana,hem tüm isteyenlere...

hoşbuldum saracııııım opuyorumnanaktan
valla ben de nasıl özledim sizi anlatamam...

level 2yi izledim canım. izlenimlerimi paylasayım. ısınma,soguma,streching falan hersey 28dk., özellikle calısan ınsanlar ıcın cok iyi cunku 28dkya hersey sıgdırılmıs, kardiyo agırlıklı gözukyor. bol oksijenli bir spor.kalbe cok faydalı sankı.ve hızlı yag yakımı saglar. ses kartım su an yuklu olmadıgı ıcın seslerını duyamadım.ben normalde yürüyüş,pilates ve agırlık calısıyorum haftada 5-6gun. ama bunlara vakıt bulamadıgım yogun gunlerde az zamanda çok işler basarabılecegım bir sey arıyordum.sanırım aradıgımı buldum. gece yatmadan önce bıle yapılıp,dus alınıp ,huzurlu uyutacak bır sey.

tesekkür ederim flycım ve fibulacım

Hoşgeldin mavibenekcim..Bu gün bağlanmasaydım soracaktım''Arkadaşlar mavibenek nerelerde bileniniz var mı?'' diye..Neyse şükür kavuşturana...

Kilo konusunda da mutlu olmana sevindim...alkisalkisalkis
lunaaaaam hoşbuldum canımcııım opuyorumnanaktan hakkaten şükür kavuşturana :Saruboceq:
sen de ellili kiloları gördün işteee:)
tebrikler canım..
ama korkarım yakında veto yiycez.. siz bu topikte ne arıyosunuz diycekler bize:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…