süpersin güldüm bayabi.4. yüde doğur nolacakki.benim hedefim en az 4 inş.:CüvCüv:
bende haftasonu 2 gün hiç uyumadım.ve uyanık kaldıpım herdakkia ibşey yedim.benimde kilo aynı kalmış.metobalizmalarımızı şaşkına çevirdik.zavallıcıklar.-tatlicadiarzu-
ben %70 ihtimal ağustos sonucu evleneceğim.hepimiz toplu nikah kıyalım.evlilerde nikah tazelemiş olur.:sm_cool:
lunaaaaam hoşbuldum canımcııım opuyorumnanaktan hakkaten şükür kavuşturana :Saruboceq:
sen de ellili kiloları gördün işteee:)
tebrikler canım..
ama korkarım yakında veto yiycez.. siz bu topikte ne arıyosunuz diycekler bize:):)
fibulammm canımmm biliyosun ben iki doğuma da 100 kilo ile girdim...aman senin metabolizman duymasın 4 tane istediğini!!!valla ben 4 kere uğraşamam zaten şaşkınım deyip sabitlerse kendini,seni bu topik bile kurtaramaz:):)))gel bi anlaşma yapalım,sen dördüz doğur..hem onlara bakarken diyete falan gerek kalmaz sıfır beden oluverirsin bi çırpıda
şaka biyana allah mesut etsin bitanecim..rabbim huzurlu bi yuva,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hem sana,hem tüm isteyenlere...
level 2yi izledim canım. izlenimlerimi paylasayım. ısınma,soguma,streching falan hersey 28dk., özellikle calısan ınsanlar ıcın cok iyi cunku 28dkya hersey sıgdırılmıs, kardiyo agırlıklı gözukyor. bol oksijenli bir spor.kalbe cok faydalı sankı.ve hızlı yag yakımı saglar. ses kartım su an yuklu olmadıgı ıcın seslerını duyamadım.ben normalde yürüyüş,pilates ve agırlık calısıyorum haftada 5-6gun. ama bunlara vakıt bulamadıgım yogun gunlerde az zamanda çok işler basarabılecegım bir sey arıyordum.sanırım aradıgımı buldum. gece yatmadan önce bıle yapılıp,dus alınıp ,huzurlu uyutacak bır sey.
tesekkür ederim flycım ve fibulacım
lunaaaaam hoşbuldum canımcııım opuyorumnanaktan hakkaten şükür kavuşturana :Saruboceq:
tebrikler canım..
ama korkarım yakında veto yiycez.. siz bu topikte ne arıyosunuz diycekler bize:):)
yok öyle bişeeeyyy
bütün hepimiz 50 li kilolara düşüncede topiğin adını değiştircez 2. 50-59 olanlar topiği zemuszemus kimseyi göndermek yok burdannn kaydirigubbakcemile
4üz mü:1shok: nasıl doğacak onlar.ben biri büyüyünce birini istiyom.boy boy çocuk denirya onlardanbiri 1 yaşındayken diğeri 4 diğeri 9 gibi yani.inş herşeyin hayırlısı olsun.güzel dileklerin için de teşekkürler ablacığım..:1hug:
aman yaptıktan sonra ılık duş lamayı geciktirme.hemen gir banyoya.ben ilk yaptığımda 1 saat sona girdim duşa heryanlarım tutulmuştu.ertesi gün hemen girdim duşa egzersiz bitince ne ağrı ne sızı.huzurla uyudum uyandım.opuyorumnanaktan
ya gitmeyin sizz.50lerde olsanızda siz bizimle kalın.motivasyoncu arkadşalar deriz.kaynarsınız arada.hem biz kilolarımızla saklarıs sizi.görünmezsiniz.:dance:
çok ayıp sana saraaa:):)SABUNcuk yazmış ya ofisim değişti,bağlanamıyom diye...niye yazılanları dikkatli okumuyon sen bakiiiimya bişi dicem zabın nerelerde yaaa
tebrikler canım..
ya gitmeyin sizz.50lerde olsanızda siz bizimle kalın.motivasyoncu arkadşalar deriz.kaynarsınız arada.hem biz kilolarımızla saklarıs sizi.görünmezsiniz.:dance:
ben geldiiiiim canlarıııımmm:):)ama yine bi tuhaf geldim...şöyleki:şincik, hani bir hafta önce ben metabolizmayı şaşırtma hesabıyla diyete ara vermiştim ya..hani azıcık arttıracaktım ya yediklerimi..ben epeeeey bi arttırdımama bu bir hafta boyunca ciddi bir beyin eforu harcadım(hani şu düşün düşün...ruh hali!)neyseee gelelim sonuca..çok şükür dün akşam itibariyle derinlerden çıktım ve bu sabah diyete geri dönüş kararı aldııım..bir haftadır tartılmadım tabiki,o kadar yiyince tırstım bugün reglimin ikinci günü olmasına rağmen... ve ben bir haftadır camış gibi yememe rağmen..baskülde gördüğüm rakam 57 !!!biri bana açıklasın nooolur yaaa..nasıl oluyo bu??mutlu ve şaşkınımmm...
Vallahi ben de düşünüyorum o taraflara gitmek mi lazım ama burada kalmamızın da bir sakıncası yok herhalde.Ben buradan başka bir yerde mutlu olacağımı düşünmüyorum çünkü..Hepimiz hepimizi az ya da çok tanıyor gibi olduk dimi yoldaşlar..opuyorumnanaktan
Benekli aplam gelmiiişşş.... Canıııımmmm... Hoşgeldin.. Özledim seni valla... 57 olmana çok sevindim ben yaaa...:teytey::teytey:
Ayrıca kendini toplamış olmana da çok sevindim.. Canım aplamm..ŞenizŞeniz
Selam kızlarrrr,
Bugün iş yerimdeki bilgisayarım bozuldu maalesef.. Bilgisayarcımızda aldı kasamı götürdü.. Öööööööle kaldım.. Neyse erken çıktım annemle takıldım biraz.. Şimdi eve geldim, dedim bi bakiimm. Maşallah yine muhabbet koyuymuş.. Şöööle bi göz gezdirdim..
Şimdi bugün yediklerimi şeeediiim bi..
Sabah bir tost istedim. Anam bir tost getirmişler yarım ekmek.. Bilgisayarımın bozulmasının verdiği sinir bozukluğuyla büyük bir parçasını yedim..
Sonra öğlen sadece bir kase domates çorbası içtim.. Ama üstüne bir tane max yedim...
Sonra bir kasede erik yedim...
Sonra da üstüne bir de Nero cafede annemle kahve içtim...senağlama
Akşam çilekle yooort yemeyi düşünüyorum bide..
Valla baya bi atıştırmalı bi gün oldu ama bilemiyorum yanni... Öööle işte..Bööle işte..
selam canım afiyet olsun. cafe nero'nun çikolata tozlu kremalı cappicunolarından götürdüysen yandın sen. ama çok da güzel yapıyorlar. cokacimcoook
ben de su adını hatırlayamadıgım hatunun 30dayini indirdim. level 2yi indirdim. izledim ama uygulamadım. yorumlarımı yukarıda bir yerlerde yazdım. ondan yapıcam haftada 3 kez falan. begendım sanki..
tekrardan tesekkürler...
valla ne yanmak.. çukulatalı hindistancevizli soğuk kahvesinden içtimm.. Çok lezzetliydii..
Bende bugün cd ye çektim 1 ve 2 yi.. Yarın sabah erken kalkıp başlamayı düşünüyorum.. 1 den başlarım heralde.. Ya da bir gün 1 bir gün 2yi yaparım.. 3. level cd ye sığmadı da..:roflol:
Benim pc dizüstü olduğundan ordan bakıp yapamıyorum.. Cd ye çekiyorum.. Dvd playerdan izleyip yapıyorum..
Bakalım aynı anda başliicaz bakalım nolcak.. Kısa olduğundan rahat yapılabilir gibi geldi banada.. Sabah 6 da kalksam ayılıp başlamam 6:15 olur. 6:45 de biter banyo falan.. 7:30 da evden çıkıyorum aşşa yukarı.. Akşamlarıda callanetics e devam ediyorum.. Bakalım nolcak..kaydirigubbakcemile3
bence güzel hem yağ yaktırıcı hem de sıkılaştırcı sen sadece call. yapıyorsan böyle yuksek tempolu birseye ihtiyacın var.ben de yürüyüsü asla bırakmam zaten ama vakit darlıgı cektıgım günler yapıcem.haftada 3 diye düsünüyorum.sabahları da pilates yapıyorum ebru ile. yarım saat o da. hiç yormuyor zaten.yag yaktırmıyor ya sonucta..
sana bir hareket tarıf etcem. iç bacak ıcın. ebru yenı gösterdı. işe yarar bence oraları cok kasıyor.
şimdi; yere yat eline pilates lastiği(yoksa kalın opak corap-ben bunu kullanıyorum-)bacaklar havada,hamstrigleri aç ama önce upuzun uzatacaksın bacakları.topukları bırlestır .parmak ucları dısa baksınlastigi gecir bu ayakalrdan.ellerinle lasitği kendine cekerekbacaklarını kurbagalama yüze gibi topukları ayırmadan çek bırak. bacaklarını kas bunu yaparken 20 ile basla mesela. anlatması zor.umarım olmustur. ama anlamadıysan tv8ın sıtesıne gir bugunki videoya ulas. ısınma bıttıkten sonrakı 3. veya 4. hareket olmalı. baslarda hemen.
bizden başka kimse yok sanırım su an.
bi deri bi kemik olduk nisaaaa delikafadulden
merhaba hanımlar bende zayıflamak istiyorum..
boy : 1.82
kilo : 68
ben 60kılo olmak istiyorum ,eylulun 22sinde dugunum var (şuan nıkahlıyım) ve gelınlıgın içinde kuğu mısalı gozukmek istiyorum.
eylüle çok var daha bılıyorum ama yuruyus ve egzersizlerle zayıflamayı planlıyorumkı kılo alımı verecegim kadar yavas olsun die ;-)
not:beyaz ekmek hastasıyım bunu kesemıyorum maalesef( acayıp bi zaafım var (
hoşbuldum fulyaaaaam..opuyorumnanaktan bende çok özledim seni ablasının güzeliiii...yerimseniben diplere dalıp dalıp durdum ama şükür ulaştım kuytu limanlara:):)Benekli aplam gelmiiişşş.... Canıııımmmm... Hoşgeldin.. Özledim seni valla... 57 olmana çok sevindim ben yaaa...:teytey::teytey:
Ayrıca kendini toplamış olmana da çok sevindim.. Canım aplamm..ŞenizŞeniz
Selam kızlarrrr,
Bugün iş yerimdeki bilgisayarım bozuldu maalesef.. Bilgisayarcımızda aldı kasamı götürdü.. Öööööööle kaldım.. Neyse erken çıktım annemle takıldım biraz.. Şimdi eve geldim, dedim bi bakiimm. Maşallah yine muhabbet koyuymuş.. Şöööle bi göz gezdirdim..
Şimdi bugün yediklerimi şeeediiim bi..
Sabah bir tost istedim. Anam bir tost getirmişler yarım ekmek.. Bilgisayarımın bozulmasının verdiği sinir bozukluğuyla büyük bir parçasını yedim..
Sonra öğlen sadece bir kase domates çorbası içtim.. Ama üstüne bir tane max yedim...
Sonra bir kasede erik yedim...
Sonra da üstüne bir de Nero cafede annemle kahve içtim...senağlama
Akşam çilekle yooort yemeyi düşünüyorum bide..
Valla baya bi atıştırmalı bi gün oldu ama bilemiyorum yanni... Öööle işte..Bööle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?