60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin aramıza beyaz ekmek hastası oldğunu yazmısın ama yandın ozaman ekmeği azaltmazsan yada diğer eklemlere alıstırmazsan kendini cok zor ya ekmek cok önemli bu benim görüsüm :1no2:
ekmeği, makarna ve borekle tuketıyorum ve ekmek yicem die tabagımdakı yemegi bitiremiyorum öle bi durumdayım yani mafoldumben mafoldumben
eşim ekmek hammali oldun dıyor,ekmek tuketmemden dolayı kaydirigubbakcemile3
bende cok cikolata yiyen biriydim ekmek yemezdim sürekli cikolata yerdim ama yaklasık bir aydır cikolata yemiyorm vucut yemeynce kendilğinden yememeye alısıyo

hmm iradeli olmak gerekıyor haklısın nisaa..
ekmege karsı nasıl bi irade sergileyecegım hiç bilmiyorum (

hoşgeldin aramıza a.s. senin kilon gayet ideal geldi bana ama tabikii sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun inşallah..
beyaz ekmeğe gelince;kalori hesabına dikkat edersen her öğün bir ince dilim çok da sorun olmazki güzelim..bir dilim beyaz ekmeğin kalorisi topu topu 90 cal..

kızlar ya bu nasıl olur anlamadımki ben 400 gr almışım çıldırcam ya offf offff bu arada bu sinirle hedefimi 49'a indirdim yok ya ben kilo veremiyorum ya

evlibarklıcım sen çok güzel kilo veriyorsun , kaçamak yapmamaya çalışıyorsun ama dikkat ediyorum çok fazla tartının üstünde zaman geçiriyorsun.. Bu kadar sık tartılma , bak ben biryerde okumuştum insanın beyni insana oyunlar oynarmış , sen ne kadar sık tartılırsan aklına kilo aldım mı acaba soruları o kadar sık gelir ve kilo aldığını görmeye devam edersin.. Sen de bizimle haftada 1 tartılmaya ne dersin cuma günü tartılma günümüz olsun?

Neyse canım almadan atlatmışsın ya çok sevindim , bu arada Ağustos sonunda düğünümüz var yani vay beee , hayırlısı olsun , gelinliğini beğendin mi?

Bi fotoğraf koyucaktınız yani halaaa bekliyoruz ne gelmez fotoymuş yahu..

kızlar yaptığımız sporlardan da bahsedelim biraz.sadece yiyeceklerinize mi dikkat ediyorsunuz?

Hemen bahsediim ben , işten geldikten sonra yarım saat yada 1 saate yakın stepper ile çalışıyorum , sonra ısınmışken mekik çekiyorum ve pilates yapıyorum..

Çok sevindiiimmmm kaydirigubbakcemile5 darısı başıma , ama düşünme bu kadar canım ya hiçbişey için üzülmeye değmez biliyosun dimi.

:lepi: süpersin olur mu olur yanii

kaydirigubbakcemile3

Canım ya bence sen zaten zayıfsın boyuna göre kilon normalden bile az.. Bölgesel kilo alma sorunun mu var?

Son düzenleme:

Azmin için gerçekten tebrikler fiume..50'li kilolarına da çok yakın bir zamanda kavuşacağına inanıyorum.Gerçekten bişicik kalmamış...alkisalkisalkis

Hoşgeldin.Bence boyuna göre kilon çok fazla değil ama önemli olan senin mutluluğunsa sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana...(Bu arada damat kaç cm.? merak ettim de)a.s.

bir anda ekmeği azaltamazsın bu cikolata gibi değildir hergün biraz biraz azaltmaya calıs ben normalde ekmeği cok fazla yemem ama cok azda yemezdim 1 aydır cok az yiyorm bende biranda azaltamam herseyi her gün azar azar ye bak vücut nasıl alısıyo sende görceksin yemeği hemen kısamazsın ilk önce ekmeği kıs daha sonra yemekleri azaltırsın beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyebiliyosn biraz daha ii olr cok fazla ac kalmazsın ben cok yiyemiyorm o tür ekmekleri ben bile bazen ekmeğe hasret kalıyorm özellikle melemen ne yapınca aklım orda kalıyo ekmeği az yiyince tadını hiç alamıyorm ekmezsiz de yenmiyo ama yemeye calısıyorm küçük bir dilim yiyorm sabahları bazende bir dilimin yarısını gündüz ekmek kesinlikle hiç yok aksamda bazen küçük bir dilim yada hiç yemiyorm ama faydası oluyo

birde benmi yanlıs okudğum acaba ekmeği börekle ve makarnayla tüketiyomsn bu cok yanlıs ekmeksiz makarna rahatlıkla tüketilebilir böreklede ekmek cok zor yenir zaten yanlısım varsa düzelt arkadaslar kilolun normal olduğunu söylüyorlar ama

Ben ekmek , hamur işi , pilav makarna hastasıydım , diyete başlar başlamaz bıçak gibi kesip attım , azaltma yöntemi benim gibi vakaların işini zorlaştırıp eziyet çektirmekten başka işe yaramıyor çünkü az az dedikçe bi bakmışım daha fazlasını bile yemişim..
Bu yüzden diyete başlar başlamaz unu ve şekeri tamamen çıkardım hayatımdan , tuzu zaten çok kullanmıyordum..
ıyiki de çıkarmışım her geçen gün taş gibi oluyorum valla maşşallah bana :) Eskiden neydi öle göbeğimden nefes alamıyodum yeminle.. Arkadan popom beni takip ediyodu resmen..
Özlemiyormuyum hemde nasıl özlüyorum makarnayı , ekmeği , pizzayı , böreği , çöreği..
Evimde esmer makarnalar kötü günler için duruyor , dayanamayacak duruma geldiğimde esmer makarna pişiricem.. Böreği düzgün yapamıyorum zaten o işe girmem hazırı da tüketmem hemen aklıma rakamsal kalori değerleri ve onu yakma için yapmam gereken yorucu spor geliyo bırakıyorum tabağa geriye..

valla bende hamur islerine dayanamam hiç yemiyo değilim canım istedğinde cok az bir parca ne yiyorm makarnayı cok sevmem zaten o sornm yok ama böreğe dayanamam yemedende duramam ama az yiyorm simdi yemeyip yemiyp de daha sonrada bir anda bütün özlediklerime geri dönmek istemem o yüzden ben hepsinden azda olsa yiyorm hasretlik cekmeyim diye hasret acısı zor cünküsırnaşık şey

biliyorum bilmesinede güzelim düşünmeden de olmuyo iştebu da benim handikabım işte...arasıra şöylee uzunca bi iç muhasebeden geçirmezsem kendimi rahat edemiyom:)hani arabaların yaza ve kışa girerken genel bakımları olurya onun gibi:)))))))))))..gerçi benimki daha çok rektefiye gibi ama neyse..:roflol::roflol::roflol:

hoşbulduk canım :1hug: acıkcası hiç kalori neyin bılmıyorum :uhm:
aslında ogrensem iyi olacak en azından daha duzenmlı tuketirim :1rolleyes:
Canım ya bence sen zaten zayıfsın boyuna göre kilon normalden bile az.. Bölgesel kilo alma sorunun mu var?
valla kaynanaciimmeee gore hiçte öyle değil,tutturmus zayıflaman gerek çok kılolusun aslında onun bu tur sozlerını artık duymak istemedıgım için zayıflamak istiyorum mafoldumben mafoldumben birde ekmek tuketımım çok fazla bunuda artık bi dur demek istiyorum yasakkelime
mesela kıyafet alımı için çarsıya çıkıyoruz ,hemen bi kaç beden fazladan alıyor nedenide kılom çokyaa kucuk gelırse filan :mymeka:
aileden genetik bişey ust tarafım hiç yok ama kalca kısmım basenlerım kılolar oraya gidiyor kaydirigubbakcemile3 neysekı ince kemıklerim var, yoksa wayy halıme yerimseniben
Hoşgeldin.Bence boyuna göre kilon çok fazla değil ama önemli olan senin mutluluğunsa sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana...(Bu arada damat kaç cm.? merak ettim de)a.s.
hoşbulduk sağol canım a.s. aslında suan normalım (sanırım) ama kaynanamn dılınden kurtulmak için bu yola basvurmuş durumdayım vereliniortak
eşimin boyu 1.87 opuyorumnanaktan

nisaacım kepeklıde nebılıyım kepeklı işte hamham gelıyor tadı beyaz ekmek gibi olmuyor yani.. kaydirigubbakcemile sabahları 2dilim kadar rahat gidiyor hele ekmek tazeyse zaten yarısı garanti gidiyor , dayanamıyom cunku :1no2: mafoldumben

anlıyorm seni bende yiyemem cünkü kepekli ekmeği hiç tad alamam beyaz ekmek gibisi yok ama ozaman ekmeği kısmaya calscaksın bacı baska yolu yok

abba cım canım al evine bi stepper sende bak kalıyo mu bacak basen , kipa da 50 tl. ye inmişti en son..
o kaynanan olacak kadına da söle kendi poposuna baksın önce :)

dogru okudun canım , valla makarnayı ekmeksız yersem doymuyorum bi açlık hıssı oluyor ( borekte aynı sekılde (
(amcama çekmıs sanırım bu huyum diyip , yaptıgım hatayı doğruymus gibi kabullenıyorum :mymeka: :mymeka: )
hmm sende bendenmıssın ascok yerimseniben
tuzu bende pek kullanmıyorum babam diyabette olelıkle bizde alısmıstık tuzsuza.önceden tatlı delisiydim şimdi hiç istemıyor canım sadece adet donemlerımde çok canım çekıyor okadar..
dıyorum bi gun ekmektende vazgecebılecekmıyım acaba CADIARZU
anlıyorm seni bende yiyemem cünkü kepekli ekmeği hiç tad alamam beyaz ekmek gibisi yok ama ozaman ekmeği kısmaya calscaksın bacı baska yolu yok
haklısın canım yavastanda olsa azaltmaya bakıcam artık vereliniortak kaydirigubbakcemile5
abba cım canım al evine bi stepper sende bak kalıyo mu bacak basen , kipa da 50 tl. ye inmişti en son..
okadar orantısız vucut ust taraf 38 ,altım 42 yani ( basen genıs olunca etek hadi neysede pantolon olmuyor işte (
bi ara okula giderken (genelde gec kalırdım) koştur koştur giderdim ve ustune bi merdiven çıkmak zorundaydım sınıf ust kattaydı o ara zayıflamıstım vermıstım alt tarafı ,merdiven çıkmak faydalıymıs demek dedım CADIARZU
nısanda şişkoydu kaynaniciiimmm ama nıkahımda vermıs karii fitt olup gelmıs banada dunya laf saydı ozaman (nikahım ramazandan sonra olduda bende hep kılo alırım ,kımısı verıyormus ama ben alıyorum işte mafoldumben )
ayy ilahi guldurdun vala benı , Allahta senı güldürsün insallah :Saruboceq:
bencede arkadasa katılıyorm o ilk önce kendi poposuna baksın

:)) vala canm kendını gormuyor yada ailesınden baskasınıda gormuyor sımdılık podyumda olan benım oyuzden bı benı goruyorr :mymeka::mymeka:

hırss yaptım anlıcanız kısslarr,,
benı bi gorsunde agzı ucuklasın bakalım kötükedihüso kötükedihüso (tabe 60a dusunce kaydirigubbakcemile3 )

Son düzenleme:
Evvett kızlar ter içindeyim.30 Day Shred yaptım.Bayağı terletiyor...Off omzumdan bir yük kalktı.Bugün yürüyüş yapamadım çünkü..Ben duşa gidiyorum.Beni özleyin anacımmm...hihoyyyt

Selamlar canlarım ben tatilde aldığım 1 kilonun 800 gramını verdim çok şükür inşallah gerisinide vericem inşallah:)
Akşam 5 ten sonra yemek yememeyle çok güzel veriliyor arkadaşlar valla:)

ay aplammm amin valla Allah söyletti işallah..:Saruboceq:

Ama çilak ve bi kaşık yooort yidimm.. Ama sanırım bugün bütün gün meyve yedim ağırlıklı, fena da diilmiş yaww..sırnaşık şey

Ama yarın daha dengeli yicem.. Dengeler.. Dimi aplammm?opuyorumnanaktan

:roflol::roflol:

Evvett kızlar ter içindeyim.30 Day Shred yaptım.Bayağı terletiyor...Off omzumdan bir yük kalktı.Bugün yürüyüş yapamadım çünkü..Ben duşa gidiyorum.Beni özleyin anacımmm...hihoyyyt

Yarın sabah ona bende başliicam hayırlısıyla..kaydirigubbakcemile2

Selamlar canlarım ben tatilde aldığım 1 kilonun 800 gramını verdim çok şükür inşallah gerisinide vericem inşallah:)
Akşam 5 ten sonra yemek yememeyle çok güzel veriliyor arkadaşlar valla:)

Tebrikler canım... Verirsin verirsin.. 5 ten sonra hafif hafif bişeyler atıştırmak lazım ama..
Meyve yada süt gibi..

ağustos sonu düğün olayını biz kararlaştırdık sevgilimle.daha yetiştirip yetiştiremiyeceğimizi bile bilimyoruz.çünkü daha aileler ible tanışmadı.sizce çokmu erken ramazan bayramı düğün olsa?bilemedim ki.:1shok:

kuzucuğum fotoğraf makinem bozuk.foto bulursam ekleyim pcde bakayım.ben çekip koyacaktım.tamir ettiremedim ki makinayı.
oo oo bisürü spor yapıyormuşsun.maşallah.zemuszemus

kızlar beyaz ekmek yerine çavdar ekmeğini denesenize.o kadar güzel ki tadı.çıtır çıtuır bide.bir daha beyaz ekmek yemek istemezsiniz.tavsiye ederim.

kızlar buraya lik versem soruno lurmu 30 day sharedin birkaç versiyonunu?silinirmi acaba mesajım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…