ekmeği, makarna ve borekle tuketıyorum ve ekmek yicem die tabagımdakı yemegi bitiremiyorum öle bi durumdayım yani mafoldumben mafoldumbenhosgeldin aramıza beyaz ekmek hastası oldğunu yazmısın ama yandın ozaman ekmeği azaltmazsan yada diğer eklemlere alıstırmazsan kendini cok zor ya ekmek cok önemli bu benim görüsüm :1no2:
bende cok cikolata yiyen biriydim ekmek yemezdim sürekli cikolata yerdim ama yaklasık bir aydır cikolata yemiyorm vucut yemeynce kendilğinden yememeye alısıyo
hoşgeldin aramıza a.s. senin kilon gayet ideal geldi bana ama tabikii sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun inşallah..merhaba hanımlar bende zayıflamak istiyorum..
boy : 1.82
kilo : 68
ben 60kılo olmak istiyorum ,eylulun 22sinde dugunum var (şuan nıkahlıyım) ve gelınlıgın içinde kuğu mısalı gozukmek istiyorum.
eylüle çok var daha bılıyorum ama yuruyus ve egzersizlerle zayıflamayı planlıyorumkı kılo alımı verecegim kadar yavas olsun die ;-)
not:beyaz ekmek hastasıyım bunu kesemıyorum maalesef( acayıp bi zaafım var (
kızlar ya bu nasıl olur anlamadımki ben 400 gr almışım çıldırcam ya offf offff bu arada bu sinirle hedefimi 49'a indirdim yok ya ben kilo veremiyorum ya
günaydın fıstıklar.a.s.:1hug:
haftasonu geceli gündüzlü kaçamağın sonunda bu sabah tartıldım.61 gösterdi baskül.şükürler olsun kilo almamışım.alkisalkisalkisbelki normalde 60a düşmüşümdür de bu haftasonu onu geride almış olabilirim.sonuç olarak bir hafta hiç kilo vermeden geçip gitti.:1no2:
karpuzda neymiş.süper bir hatunsun işte.zemuszemus fıstık fıstık.ben senin kilonda ölçülerinde olsam var ya muhteşem olur benim için.foto makinam bozuk sağlam olsa bi fotomu gönderecem.sizin gibi fıstıklar moral bulur belki.benim gibi şişkocuğu görünce.
kızlar yaptığımız sporlardan da bahsedelim biraz.sadece yiyeceklerinize mi dikkat ediyorsunuz?
ben geldiiiiim canlarıııımmm:):)ama yine bi tuhaf geldim...şöyleki:şincik, hani bir hafta önce ben metabolizmayı şaşırtma hesabıyla diyete ara vermiştim ya..hani azıcık arttıracaktım ya yediklerimi..ben epeeeey bi arttırdımama bu bir hafta boyunca ciddi bir beyin eforu harcadım(hani şu düşün düşün...ruh hali!)neyseee gelelim sonuca..çok şükür dün akşam itibariyle derinlerden çıktım ve bu sabah diyete geri dönüş kararı aldııım..bir haftadır tartılmadım tabiki,o kadar yiyince tırstım bugün reglimin ikinci günü olmasına rağmen... ve ben bir haftadır camış gibi yememe rağmen..baskülde gördüğüm rakam 57 !!!biri bana açıklasın nooolur yaaa..nasıl oluyo bu??mutlu ve şaşkınımmm...
hoşbuldum ablasının asil prensesi opuyorumnanaktan
hakkaten çok komik yaaa:)hadi regli neyse de, ya herkes aynı zamanda hamile kalırsa ya :CüvCüv:
valla sırf topiğime mahçup olmayayım diye üçüncüyü de doğururum ben:):):))))))))))))))))))))))))))))))
hah ben bu benim bi hafta yiyip yiyip kilo verme olayımı şincik çözdüm kızlar:)benim zavallı metabolizmam manyaklaştı bu kadar kilo alıp vermekten:)baktı ki kurtuluş yok,baktı ki karizması fena çiziliyo;baktın deli dön geri prensibine uyaraktan çarketti :roflol: bari dedi kendi kendine,ben ne yapıp edip şu hatunu hedef kilosuna indireyim de kurtulayım elinden..:roflol::roflol::roflol:
merhaba hanımlar bende zayıflamak istiyorum..
ben 60kılo olmak istiyorum ,eylulun 22sinde dugunum var (şuan nıkahlıyım) ve gelınlıgın içinde kuğu mısalı gozukmek istiyorum.
eylüle çok var daha bılıyorum ama yuruyus ve egzersizlerle zayıflamayı planlıyorumkı kılo alımı verecegim kadar yavas olsun die ;-)
Haklısın Luna.Ben 76 kilodan 68 kiloya düşmüştüm. Henüz kendimi beğenmiyordum ama yılmıştım da. 3 haftalık kaçamaksız diyete ragmen gram verememiştim.Tesadüfen uldum bu forumu.Ben de yazayım dedim.İlk mavibenek ablam cevap verdi,arkasından herkes elbet. öyle güzel bir enerji hissettimki caymama kararı aldım ve o gün hayatımda ilk kez 60ın altına düşme kararı aldım.Eskiden olsa 68 falan bile beni tatmin ederdi. Boyum var zaten 70lere çıkmasam yeter derdim. Ve bügün 62yim.50li kiloları görmeme bir şey kalmadı.Bunu bu foruma borçluyum.
merhaba hanımlar bende zayıflamak istiyorum..
biliyorum bilmesinede güzelim düşünmeden de olmuyo işteevlibarklıcım sen çok güzel kilo veriyorsun , kaçamak yapmamaya çalışıyorsun ama dikkat ediyorum çok fazla tartının üstünde zaman geçiriyorsun.. Bu kadar sık tartılma , bak ben biryerde okumuştum insanın beyni insana oyunlar oynarmış , sen ne kadar sık tartılırsan aklına kilo aldım mı acaba soruları o kadar sık gelir ve kilo aldığını görmeye devam edersin.. Sen de bizimle haftada 1 tartılmaya ne dersin cuma günü tartılma günümüz olsun?
Neyse canım almadan atlatmışsın ya çok sevindim , bu arada Ağustos sonunda düğünümüz var yani vay beee , hayırlısı olsun , gelinliğini beğendin mi?
Bi fotoğraf koyucaktınız yani halaaa bekliyoruz ne gelmez fotoymuş yahu..
Hemen bahsediim ben , işten geldikten sonra yarım saat yada 1 saate yakın stepper ile çalışıyorum , sonra ısınmışken mekik çekiyorum ve pilates yapıyorum..
Çok sevindiiimmmm kaydirigubbakcemile5 darısı başıma , ama düşünme bu kadar canım ya hiçbişey için üzülmeye değmez biliyosun dimi.
:lepi: süpersin olur mu olur yanii
kaydirigubbakcemile3
Canım ya bence sen zaten zayıfsın boyuna göre kilon normalden bile az.. Bölgesel kilo alma sorunun mu var?
hoşbulduk canım :1hug: acıkcası hiç kalori neyin bılmıyorum :uhm:hoşgeldin aramıza a.s. senin kilon gayet ideal geldi bana ama tabikii sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun inşallah..
beyaz ekmeğe gelince;kalori hesabına dikkat edersen her öğün bir ince dilim çok da sorun olmazki güzelim..bir dilim beyaz ekmeğin kalorisi topu topu 90 cal..
valla kaynanaciimmeee gore hiçte öyle değil,tutturmus zayıflaman gerek çok kılolusun aslında onun bu tur sozlerını artık duymak istemedıgım için zayıflamak istiyorum mafoldumben mafoldumben birde ekmek tuketımım çok fazla bunuda artık bi dur demek istiyorum yasakkelimeCanım ya bence sen zaten zayıfsın boyuna göre kilon normalden bile az.. Bölgesel kilo alma sorunun mu var?
hoşbulduk sağol canım a.s. aslında suan normalım (sanırım) ama kaynanamn dılınden kurtulmak için bu yola basvurmuş durumdayım vereliniortakHoşgeldin.Bence boyuna göre kilon çok fazla değil ama önemli olan senin mutluluğunsa sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana...(Bu arada damat kaç cm.? merak ettim de)a.s.
bir anda ekmeği azaltamazsın bu cikolata gibi değildir hergün biraz biraz azaltmaya calıs ben normalde ekmeği cok fazla yemem ama cok azda yemezdim 1 aydır cok az yiyorm bende biranda azaltamam herseyi her gün azar azar ye bak vücut nasıl alısıyo sende görceksin yemeği hemen kısamazsın ilk önce ekmeği kıs daha sonra yemekleri azaltırsın beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyebiliyosn biraz daha ii olr cok fazla ac kalmazsın ben cok yiyemiyorm o tür ekmekleri ben bile bazen ekmeğe hasret kalıyorm özellikle melemen ne yapınca aklım orda kalıyo ekmeği az yiyince tadını hiç alamıyorm ekmezsiz de yenmiyo ama yemeye calısıyorm küçük bir dilim yiyorm sabahları bazende bir dilimin yarısını gündüz ekmek kesinlikle hiç yok aksamda bazen küçük bir dilim yada hiç yemiyorm ama faydası oluyo
nisaaaa sen benim olmak istediğim kilodasıııııın , Allah'ım bende görebilecekmiyim o günneri acaba?
abba cım canım al evine bi stepper sende bak kalıyo mu bacak basen , kipa da 50 tl. ye inmişti en son..
o kaynanan olacak kadına da söle kendi poposuna baksın önce :)
dogru okudun canım , valla makarnayı ekmeksız yersem doymuyorum bi açlık hıssı oluyorbirde benmi yanlıs okudğum acaba ekmeği börekle ve makarnayla tüketiyomsn bu cok yanlıs ekmeksiz makarna rahatlıkla tüketilebilir böreklede ekmek cok zor yenir zaten yanlısım varsa düzelt arkadaslar kilolun normal olduğunu söylüyorlar ama
hmm sende bendenmıssın ascok yerimsenibenBen ekmek , hamur işi , pilav makarna hastasıydım , diyete başlar başlamaz bıçak gibi kesip attım , azaltma yöntemi benim gibi vakaların işini zorlaştırıp eziyet çektirmekten başka işe yaramıyor çünkü az az dedikçe bi bakmışım daha fazlasını bile yemişim..
Bu yüzden diyete başlar başlamaz unu ve şekeri tamamen çıkardım hayatımdan , tuzu zaten çok kullanmıyordum..
ıyiki de çıkarmışım her geçen gün taş gibi oluyorum valla maşşallah bana :) Eskiden neydi öle göbeğimden nefes alamıyodum yeminle.. Arkadan popom beni takip ediyodu resmen..
Özlemiyormuyum hemde nasıl özlüyorum makarnayı , ekmeği , pizzayı , böreği , çöreği..
Evimde esmer makarnalar kötü günler için duruyor , dayanamayacak duruma geldiğimde esmer makarna pişiricem.. Böreği düzgün yapamıyorum zaten o işe girmem hazırı da tüketmem hemen aklıma rakamsal kalori değerleri ve onu yakma için yapmam gereken yorucu spor geliyo bırakıyorum tabağa geriye..
haklısın canım yavastanda olsa azaltmaya bakıcam artık vereliniortak kaydirigubbakcemile5anlıyorm seni bende yiyemem cünkü kepekli ekmeği hiç tad alamam beyaz ekmek gibisi yok ama ozaman ekmeği kısmaya calscaksın bacı baska yolu yok
okadar orantısız vucut ust taraf 38 ,altım 42 yaniabba cım canım al evine bi stepper sende bak kalıyo mu bacak basen , kipa da 50 tl. ye inmişti en son..
bencede arkadasa katılıyorm o ilk önce kendi poposuna baksın
hoşbuldum fulyaaaaam..opuyorumnanaktan bende çok özledim seni ablasının güzeliiii...yerimseniben diplere dalıp dalıp durdum ama şükür ulaştım kuytu limanlara:):)
haksızlık etme kendine yaaa çok yememişsinki...amaaa artık yatana kadar bişey yeme emi kuzucum??hadi bak bi adım sonra sen de ellileri görücen...azıcık gayret...
abba cım canım al evine bi stepper sende bak kalıyo mu bacak basen , kipa da 50 tl. ye inmişti en son..
Evvett kızlar ter içindeyim.30 Day Shred yaptım.Bayağı terletiyor...Off omzumdan bir yük kalktı.Bugün yürüyüş yapamadım çünkü..Ben duşa gidiyorum.Beni özleyin anacımmm...hihoyyyt
Selamlar canlarım ben tatilde aldığım 1 kilonun 800 gramını verdim çok şükür inşallah gerisinide vericem inşallah:)
Akşam 5 ten sonra yemek yememeyle çok güzel veriliyor arkadaşlar valla:)
Neyse canım almadan atlatmışsın ya çok sevindim , bu arada Ağustos sonunda düğünümüz var yani vay beee , hayırlısı olsun , gelinliğini beğendin mi?
Bi fotoğraf koyucaktınız yani halaaa bekliyoruz ne gelmez fotoymuş yahu..
Hemen bahsediim ben , işten geldikten sonra yarım saat yada 1 saate yakın stepper ile çalışıyorum , sonra ısınmışken mekik çekiyorum ve pilates yapıyorum..
anlıyorm seni bende yiyemem cünkü kepekli ekmeği hiç tad alamam beyaz ekmek gibisi yok ama ozaman ekmeği kısmaya calscaksın bacı baska yolu yok
Evvett kızlar ter içindeyim.30 Day Shred yaptım.Bayağı terletiyor...Off omzumdan bir yük kalktı.Bugün yürüyüş yapamadım çünkü..Ben duşa gidiyorum.Beni özleyin anacımmm...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?