60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım tebrik ederim kıskandım valla beni gecceksin nerdeyse.nazar değmesin poponu kaşı

bi deri bi kemik olduk nisaaaa delikafadulden

öldüm gülmekten Allah iyiliğini versin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Şeniz kesinlikle haklısın canım ama hastalık olmuş bende tartılmadan yapamıyorum akşamdan sabah olsun tartılıyım diye bakıyorum.keşke haftada bir tartılabilsem.cicişim ben kilo veremiyorum artık alıyorum ya senağlama

Selamlar canlarım ben tatilde aldığım 1 kilonun 800 gramını verdim çok şükür inşallah gerisinide vericem inşallah:)
Akşam 5 ten sonra yemek yememeyle çok güzel veriliyor arkadaşlar valla:)

canım ben yemiyorum ama alıyorum napıcam ya senağlama

ABBA cım canım yazmadan duramıycam!bu nasıl iş be güzelim?kayınvalden ne karışıyo senin kilonayaa yapmayın böyle canımcıklarım...tamam eşinizin ailesidir,saygıda kusur etmeyin ama bu kadarda yüzgöz olmayın be canlarım..ya sınırınızı baştan çizin ya da sonra kafanızı duvarlara vurmaya hazır olun
nolur yanlış anlamayın beni kızlar ama dayanamıyorum bu muhabbetlerene münasebet yaaa!!!kurbanlık koyun mu alıyorlar da bukadar çok ilgileniyorlar gelinlerinin dış görünüşleri ve kilolarıyla???

ama güzelim bi dinle bakim sen beni...
1-senin fazla kilo yokkine
2-hadi sen var diyosun ama böyle olmazkiii...son günlerde nekadar streslisin farkındamısın??biliyosun stres vücutta kortizol hormonunun salgılanmasına sebep oluyor ve bu hormon kilo vermeyi imkansız kılıyorbirazcık relaks ol bitanecim..kilo veremiyorum fikrini de aklından bi çıkart ki evrene verdiğin negatif duygular kaybolsun...

Merhaba bayanlar
Ben sizden once güne başlıyorum o yüzden hemen yaptıklarımı yazayım
sabah kalkar kalkmaz koca bir bardak su
kahvaltıda 1 kase mercimek çorbası , 1 dilim ekmek , 1 tane salata ve 1 çay kaşığı reçel yedim
üzerine şekersiz kahvemi içtim
buarada su tüketimine devam
öğün arası 2 kupa (500 ml) yeşil çay ve 2 kraker
+
birde arkadaşlar ben sporuma akşam 8 den önce yapamıyorum vaktim yok
dün akşam 40 dk tempolu yürüşüş (yaklaşık 4,5 km)
10 dk da koşu yaptım (yakşakık 1,5 km)
unutmadan 1 saate temizlik yaptım :)
+
kızlar öğlenleride yarım saat badminton oynuyorum kollarım için

Son düzenleme:
kimse daha kalkmadı ama ben öğleni yaptım :)
öğlen : 2 köfte (fırında) , 3 yemek kaşığı makarna , 1 yemek kaşığı yağlı yoğurt (makarnanın üzerine) , yağsız salata ve biraz karpuz
yemekten sonra yarım saat badminton oynadık arkadaşlarla çok çekişmeliydi her tarafımdan terler akıyo şuan
600 ml lik içme suyu şişemin 1/3 nü yeşil çayla geri kalanını soğuk su ile doldurdum yavaş yavaş yudumlamaktayım
Bu arada östrojen hapı kullanıyorum 2 aydır son 1 ayım kaldı
birde Callanetics diye bir egzersiz videosu indirdim burdan bi arkdaşımızın verdiği linkte gördüm , akşama deniyeceğim
ısteyen olursa indirme linkini verebillirim

kilo verdiğimi görünce gerilmiyorum ondan sonra azar azar veriyorum ama bi takıldım mı stres yapıyorum sonra kilo almaya başlıyorum :1shok:

canım akşam spor yapman daha iyi bence

Günaydın kızlar,

nassınız işallah..
Sabah uyanamadım ya. 6 da kalkıp spor yapcektim.. 7 de zor uyandım..mafoldumben

Şimdi de ofiscenek kahvaltı alınmış.. Herkese 1 simit sandviç...
neyse yiyorum napalım.. Öğlen ve akşamı yine çok hafif yicem söz...

günaydın kıslar,
benim bir sorunum var o da tembellik(
kaç gündür spor yapıcam diorum ama popomu kaldıramıyorum ilk başlarda her gün yürüyodum artık akşam yatmadan 3-5 hareket bitiriyorum olayı.
bi de akşam eve gidince canım sürekli bişeyer yemek istio, regle dönemi bana hiç yaramadı anlicanız senağlama

bugün meyve günü yapmaya karar verdim bakalım tutabilcek miyim

Mmmhh meyve gününü tutarsın canım.. Valla süper oluyor.. Ama yanına biraz protein eklesen daha güzel olur.. Yoğurt yada süt gibi..

kaydirigubbakcemile3 bende senin gibiyim canım her sabah kalkıcam diyorum ama ne fayda
eşim isyanlarda 'madem kalkamıyon kurma bu saati bu kadar erkene' diyip duruyo kaydirigubbakcemile3

+
Malum yaz geldi burda en çok karpuz satılıyo ve çok tatlı
karpuz diyeti yapsam diyorum şakkıdı

tatlım sen lahana kürüne dewam ediomusun?

evet canım ama şöyle.. Normalde 7gün + 3 gün mola + 7 gün + 3 gün mola + 7 gün olması gerekiyor..
Ben ilk 7 yi bitiremedim.. 6.gün içemedim, oyüzden 5 de kestim.. şimdi 3 gün mola veriyorum.. Yarın 2. tura 7 gün olarak başlayacağım tekrar..

Faydasını gördün mü diye sorarsan valla gördüm.. 61 de takılıp kalmıştım.. 60 oldum.. ki sabah 60ın biraz altındaydı ibre.. Ve baya bi yiyorum da yanii..

evet karpuz diyeti harika olur tabi.. Mesela bi öğün hep karpuz yiyebilirsin canım..

Evet bende 6 ya kuruyorum.. Erteleye erteleye saat 7yi bile geçiyo bazen..:roflol:

Günaydın kızlar. Ben bu aralar pek giremiyorum topiğe. Yediklerime dikkat ediyorum yine sıkı diyet yapmasamda fakat şu sıralar sporu da bıraktım. Yani 5 - 6 gündür yapmıyorum. Hiç içimden gelmiyo... Benim motivasyonum çok düşük bu aralar o yüzden de girmiyorum topiğe (( ınşallah en kısa sürede silkelenip tekrar eskisi gibi tam gaz devam ederim...
Sabah tartıldım 62.8 geldim. 62'yi gördüm sonunda. Şimdi kilo çizelgemi değiştireyim.

harika o zaman, gerçi lahana biraz zor bulunuyor bu mevsimde
ben de dün aktara sordum lahana çayını meramid söylemişti ama onda yoktu
hafta sonu kadıköye gidip sorucam artık o zamana kadar da kendin hazırlarım

Son düzenleme:

tebrikler canım, ikimizinde vermesi gereken 7 kilo var.benimde motivasyonum çok düşük.bakalım nolucak fisfisfis

mavibenek ablam tebrikederim ilkönce kilon için süpersin:lepi: ve sana sonuna kadar katılıyorumm kimseyi işine karıştırmıcaksın bu devirde üzülen sen olursun sonra :jeyyar: bu hayatta bazen bencil olmak lasım :jeyyar: bu kayınvalidelerde buaralar azıttı heekaydirigubbakcemile3 hepimizinki bi sorun çıkarıyo kaydirigubbakcemile

kilo verdiğimi görünce gerilmiyorum ondan sonra azar azar veriyorum ama bi takıldım mı stres yapıyorum sonra kilo almaya başlıyorum :1shok:

canım akşam spor yapman daha iyi bence
mervişş resme bayıldım yaa sabah sabah ii güldüm canım. ama bencede artık takma şu 400grmı :1hug: valla çok güzel bi fiziğin var yavaş yavaş verebilirsin hem bu son kilolarını yetişceğin bi günde yok hem daha kalıcı olur stres yapmassan zaten kendiliğinden gitmeye başlar yaptığın sporla tatlım :1hug:
canım o sorun bendede var hiç spor yapamıyorum hiç sevmiyorum :mymeka: ama artık çok erken kalkıp 6da yani biraz ev içinde yürüyüş yapıyorum 45dkk kadar hem tuvalet problemi içinde ii oldu akşamlarıda eve gelince 1 saat yürüyorum (bunlarada başlayalı 4gün oldu yanikaydirigubbakcemile3) gelinlik provası bana moral oldu daha çok dikkat ediyorum.

ewet aslıcım yaa seni özledik bizz dünde yazdım ama görmedim herhalde hayrola ne oldu motivasyonun niye düştü tatlım kötü bişi olmadı yaa:uhm: tebrik ediyorum canım kiloda vermişsin hemen moralini düzelt gel bakim aramızaa daha bi iyi açılırsın :1hug:

Günaydınlarrr arkadaşlar:)
Bende 300 gram vermişim bugün dünde 800 gram vermiştim 1100 oldu-tatlicadiarzu-
1 kilo almıştım geri verdim çok şükür...
Şimdi tam gaz rejime devam..
Benim için tek rejim akşam üstünden sonra yemek yememek az az yeme olayını kesinlikle beceremiyorum tatmin olmuyorum yaaa(

mervecim bide demiştim ya bikere arkadaşım çatlak kremi aldı onu kullanmaya başladı sonuçları bildiririm demiştim krem bitmiş çatlaklarda bi etkisi olmamış pek ama doğum yapmıştı arkadaşım göbeği sarkıkmış onu sıkılaştırmış eşi bile farketmiş öle dedi ama çatlaklarda işe yaramamış -tatlicadiarzu-

cicişim beni görmedinki ah bi yakından görsen kilo vermen lazım dersin canım kesin sengözlerimebaksanab
.bikini alıcam alamıyorum istediğim kiloya ulaşmadan ya
-tatlicadiarzu-

tebrikler canım :sm_cool: :lepi:

bu arada kızlar karar verdim bağırsaklarımı gerçekten çalıştırabilcek form çayı alcam ama tadının çok güzel olması lazımki içeyim
sizin önerileriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…