tebrikler canım, ikimizinde vermesi gereken 7 kilo var.benimde motivasyonum çok düşük.bakalım nolucak fisfisfis
mavibenek ablam tebrikederim ilkönce kilon için süpersin:lepi: ve sana sonuna kadar katılıyorumm kimseyi işine karıştırmıcaksın bu devirde üzülen sen olursun sonra :jeyyar: bu hayatta bazen bencil olmak lasım :jeyyar: bu kayınvalidelerde buaralar azıttı heekaydirigubbakcemile3 hepimizinki bi sorun çıkarıyo kaydirigubbakcemile
mervişş resme bayıldım yaa sabah sabah ii güldüm canım. ama bencede artık takma şu 400grmı :1hug: valla çok güzel bi fiziğin var yavaş yavaş verebilirsin hem bu son kilolarını yetişceğin bi günde yok hem daha kalıcı olur stres yapmassan zaten kendiliğinden gitmeye başlar yaptığın sporla tatlım :1hug:
canım o sorun bendede var hiç spor yapamıyorum hiç sevmiyorum :mymeka: ama artık çok erken kalkıp 6da yani biraz ev içinde yürüyüş yapıyorum 45dkk kadar hem tuvalet problemi içinde ii olduakşamlarıda eve gelince 1 saat yürüyorum (bunlarada başlayalı 4gün oldu yanikaydirigubbakcemile3) gelinlik provası bana moral oldu daha çok dikkat ediyorum.
ewet aslıcım yaa seni özledik bizz dünde yazdım ama görmedim herhalde hayrola ne oldu motivasyonun niye düştü tatlım kötü bişi olmadı yaa:uhm: tebrik ediyorum canım kiloda vermişsin hemen moralini düzelt gel bakim aramızaa daha bi iyi açılırsın :1hug:
=)) sen yine iyisin canım. Zaten kilon benden baya düşük. Resimlerinden de biliyorum sen kilo vermesende olur okadar sıkıntı yapma.
görmedim canım kusura bakma geçmişe bakamadım. spor yapıyorum ediyorum sanki bu aralar işe yaramıyomuş gibi geliyo göbeğim yine aynı. iş yerinden de çıkıyorum öğlenleri bu aralar. çok yoğunluk oluyor bide ofis taşınıcak hazırlıklar filan. inşallah toparlıcam tam motivasyonla döncem.
Canlarım günaydın. Özledim yaaa epeydir görüşemiyoruz. Giremedim bu hafta doğru düzgün yediklerime dikkat ediyorum merak etmeyin. :) Merak ettiklerim ;
evlibarklıcım iş olayların ne oldu ?
fiume tatilde mi ?
balbademesra evlilik hazırlıkların nasıl gidiyor ?
flycım nasılsın ?
pırlantacım nasılsın ?
saracım nasılsın ? Özledim hepinizi çok :asigim:
saol cicişim ama gerçekten yakından öyle değilim, öyle olmasam kocam kilo ver demez dimi kafamçokkarıştı
Canlarım günaydın. Özledim yaaa epeydir görüşemiyoruz. Giremedim bu hafta doğru düzgün yediklerime dikkat ediyorum merak etmeyin. :) Merak ettiklerim ;
fiume tatilde mi ?
flycım nasılsın ?
pırlantacım nasılsın ?
iş olayları aynı cicişim ya değişiklik yok.
özlettin kendini canım
tartıldın mı bi değişiklik var mı sende
aman senin kocanda çok biliyo. bulmuş çubuk krakeri kilo ver diyo zemuszemus
teşekkürler morenacığım. bende bu hafta doğru düzgün giremedim. motivasyon düşüklüğü var. bende dikkat ediyorum gerçi ama sporu bıraktım kısa süreliğine yapmak gelmiyo çünkü içimden bu aralar. sende dikkat etmişsin giremezsen bile tebrik ederim. bu arada ben 800 gr vermişim zemuszemus
400 gr vermişim bitanem çünkü artık daha önce gönderdiğim diyeti uyguluyorum. Yap demiştiniz ya hani hiç acıkmıyorum. İsveçle falan olacak iş değilmiş hakkaten yavaş yavaş acıkmadan yapıyorum
günaydın kızlar .size yeni egzersizler getirdim.
--------------------------------------------------------------------------------
yeni bir jillian michels dvdsi.
"Jillian Michaels No More Trouble Zones Workout"
bu 45 dakikalık bir program. sorunlu bölgelere yönelik. sorunlu bölge derken lovehandles, muffin tops ve kollar kastediliyor. ingilizce terimleri özellikle yazdım. internetten araştırmak isteyen olursa diye.
bu cd bel çevresindeki yağlar için. hani kot pantolon giyince fırlayan pötürüklere yönelik.
cd 57dakika.genelde haftada 3gün yapıyor insanlar. çokta olumlu yorumlar var.
linkler:
RapidShare: Easy Filehosting
yine jillian michelsin metebolizma hızlandırmaya yönelik cdsi
"Banish Fat Boost Your Metabolism"
yağ yakmayı hızlandırıyormuş.
linkler:
kullanıcı yorumları çok olumlu. 45dakikanın üzerinde bu cdde.
ikiside interval kardiyo tarzında.
--------------------------------------------------------------------------------
bu 45 dakikalık bir program. sorunlu bölgelere yönelik. sorunlu bölge derken lovehandles, muffin tops ve kollar kastediliyor. ingilizce terimleri özellikle yazdım. internetten araştırmak isteyen olursa diye.
bu cd bel çevresindeki yağlar için. hani kot pantolon giyince fırlayan pötürüklere yönelik.
linkler:
linkler:
linkler:
linkler:
günaydın kıslarrr canım bu dünkü indirdigimiz 30 day mı??akşam yaptım ben onu şimdi yine yapiciiimm ama spordan sonra 1 saatligine kollarım beni terketti sanki cok yoruldum:bbo:üst bölgede problem olmadıgından hiç kol calışmamıştım ondan heralde bişey sorcam cd deki dambılların agırlıgı ne ki ben su şişesi kullandım da acep yarımmı doldursam ne dersinizCADIARZU
Günaydınlarrr arkadaşlar:)
Bende 300 gram vermişim bugün dünde 800 gram vermiştim 1100 oldu-tatlicadiarzu-
1 kilo almıştım geri verdim çok şükür...
Şimdi tam gaz rejime devam..
Benim için tek rejim akşam üstünden sonra yemek yememek az az yeme olayını kesinlikle beceremiyorum tatmin olmuyorum yaaa(
bu arada kızlar karar verdim bağırsaklarımı gerçekten çalıştırabilcek form çayı alcam ama tadının çok güzel olması lazımki içeyim
sizin önerileriniz var mı
fiume tatilde mi ?
flycım nasılsın ?
pırlantacım nasılsın ?
tatlım bu dünkü 30 dayslerin sorunlu bölgelere yönelik 3 günde 1 yapılabilen egzersizleri.dünkü indirdikleriniz level 1 -2 -3 olanları hergün yapalım.10 gün level1 i diğer 10 gün level 2 yi diğer 10 günde level 3 ü yaparsak 30 günde sıkılaşma hissederiz.30 days shared ordan geliyo.
tatlım sen bu egzesizi yapar yapmaz ılık bir duşa gir.terli çok bekleme sakın.ağrır her yanın.ben dambılsız yapıyorum kol hareketlerini.ama dambıllar 1 kiloymuş.yeni başlayanlar yarım kilo kum koyup pet şişesine yapabilirmiş.veyada yarım litrelik pet şişeye su doldurup yap.zemuszemus
Aynı beni anlatmışsın duyguege...Gündüz ne kadar az yersem yiyim,akşam yatağa mutlaka biraz karnım guruldayarak girmem lazım.Aksi durumda kesinlikle kilo veremediğimi farkettim.O yüzden akşam yemeğini en geç 6,5-7 gibi yiyip bir daha bir şey yememeye çalışıyorum.O zaman kilo veriyorum işte...hihoyyyt
Ben de iyiyim..(Ya kıskandım da) a.s.
ok canım cook saola.s.bende dambılsız yapim o zaman bunları bitireyim 30 gün sonra yeni gönderdiklerini yapcam vercem bu kiloları cok kararlıyım:lepi:şimdi yeşilcayımı içeyim başlıyorum
Aynı beni anlatmışsın duyguege...Gündüz ne kadar az yersem yiyim,akşam yatağa mutlaka biraz karnım guruldayarak girmem lazım.Aksi durumda kesinlikle kilo veremediğimi farkettim.O yüzden akşam yemeğini en geç 6,5-7 gibi yiyip bir daha bir şey yememeye çalışıyorum.O zaman kilo veriyorum işte...hihoyyyt
Bu arada tatile gittiğinizi yazmıştın.Sakıncası yoksa nereye,hangi otele gittiğinizi ve memnun kalıp kalmadığınızı yazabilir misin?Şu aralar otel araştırması yapıyorum da..
Verdiğin kilolar için de kutlarım bu arada..:hooray:
Canım ben doğadanın kayısılısını kullanıyorum.Benim damak tadıma göre içtiklerim arasında en iyisi diyebilirim...
Canım ben doğadanın kayısılısını kullanıyorum.Benim damak tadıma göre içtiklerim arasında en iyisi diyebilirim...
ne yalan söleyim bende kıskandım.sırnaşık şey .
afiyet olsun canımcığım.inş egzersizler işine yarar.
=)) sen yine iyisin canım. Zaten kilon benden baya düşük. Resimlerinden de biliyorum sen kilo vermesende olur okadar sıkıntı yapma.
görmedim canım kusura bakma geçmişe bakamadım. spor yapıyorum ediyorum sanki bu aralar işe yaramıyomuş gibi geliyo göbeğim yine aynı. iş yerinden de çıkıyorum öğlenleri bu aralar. çok yoğunluk oluyor bide ofis taşınıcak hazırlıklar filan. inşallah toparlıcam tam motivasyonla döncem.
fiume tatilde mi ?
flycım nasılsın ?
pırlantacım nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?