yok cicim önemli değil görmemen ben seni merak ettim bide günaydın iyigünler yazıp gidince dedim kesin aslıcığımın morali bozuk ara ara hepimizin motivasyonu düşüyo eminim yakında geçer bomba gibi gelirsin aramıza opuyorumnanaktan
ewet canım bayadır göremedik seni nirelerdesin bakimm :1hug: benim evlilik hazırlıkları tam gaz ilerliyo gelinlik provasına gitmiştim sana anlattım bak kaydirigubbakcemile3 çok mutlu oldumda herkese anlatıyorum cicim gelinlik olmadı üstüme 2beden büyük geldi buda benim motivasyonumu arttırdı canım gaza geldim daha bi hırsla zayıflıyorum şimcik kaydirigubbakcemile3yaa bide son olarak günah çıkartıyorum kıslar senağlamademin şimdi canım acayip bişiler yemek içmek istedi hadi yemeyim dedim capuchino aldım içtim ama napim yaakalorisi nekadardırki bişiler yiyip içmem lasımdı kaydirigubbakcemile3
ben de dün yaptım öyle bişi ama meyve dısında;bir dilim ekmek,az peynır , bir bardak süt ve 2-3 ceviz de yedım. sen de böyle birseyler ekle bence tatlım. tek meyve saglıksız bır durum. ama sıcaklarda cok iyi oluyor. burası cok sıcak, etli yağlı yemek görecek gözüm yok.günaydın kıslar,
benim bir sorunum var o da tembellik(
kaç gündür spor yapıcam diorum ama popomu kaldıramıyorum ilk başlarda her gün yürüyodum artık akşam yatmadan 3-5 hareket bitiriyorum olayı.
bi de akşam eve gidince canım sürekli bişeyer yemek istio, regle dönemi bana hiç yaramadı anlicanız senağlama
bugün meyve günü yapmaya karar verdim bakalım tutabilcek miyim
Mmmhh meyve gününü tutarsın canım.. Valla süper oluyor.. Ama yanına biraz protein eklesen daha güzel olur.. Yoğurt yada süt gibi..
kaydirigubbakcemile3 bende senin gibiyim canım her sabah kalkıcam diyorum ama ne fayda
eşim isyanlarda 'madem kalkamıyon kurma bu saati bu kadar erkene' diyip duruyo kaydirigubbakcemile3
+
Malum yaz geldi burda en çok karpuz satılıyo ve çok tatlı
karpuz diyeti yapsam diyorum şakkıdı
cicişim beni görmedinki ah bi yakından görsen kilo vermen lazım dersin canım kesin sengözlerimebaksanab
.bikini alıcam alamıyorum istediğim kiloya ulaşmadan ya -tatlicadiarzu-
tebrikler canım :sm_cool: :lepi:
bu arada kızlar karar verdim bağırsaklarımı gerçekten çalıştırabilcek form çayı alcam ama tadının çok güzel olması lazımki içeyim
sizin önerileriniz var mı
saol cicişim ama gerçekten yakından öyle değilim, öyle olmasam kocam kilo ver demez dimi kafamçokkarıştı
Canlarım günaydın. Özledim yaaa epeydir görüşemiyoruz. Giremedim bu hafta doğru düzgün yediklerime dikkat ediyorum merak etmeyin. :) Merak ettiklerim ;
evlibarklıcım iş olayların ne oldu ?
fiume tatilde mi ?
balbademesra evlilik hazırlıkların nasıl gidiyor ?
flycım nasılsın ?
pırlantacım nasılsın ?
saracım nasılsın ? Özledim hepinizi çok :asigim:
günaydın kızlar .size yeni egzersizler getirdim.
--------------------------------------------------------------------------------
yeni bir jillian michels dvdsi.
"Jillian Michaels No More Trouble Zones Workout"
bu 45 dakikalık bir program. sorunlu bölgelere yönelik. sorunlu bölge derken lovehandles, muffin tops ve kollar kastediliyor. ingilizce terimleri özellikle yazdım. internetten araştırmak isteyen olursa diye.
bu cd bel çevresindeki yağlar için. hani kot pantolon giyince fırlayan pötürüklere yönelik.
cd 57dakika.genelde haftada 3gün yapıyor insanlar. çokta olumlu yorumlar var.
linkler:
RapidShare: Easy Filehosting
yine jillian michelsin metebolizma hızlandırmaya yönelik cdsi
"Banish Fat Boost Your Metabolism"
yağ yakmayı hızlandırıyormuş.
linkler:
kullanıcı yorumları çok olumlu. 45dakikanın üzerinde bu cdde.
ikiside interval kardiyo tarzında.
dumbell olarak 1 kg ile baslayıp 2.5kg u gecmeyecek sekılde kullanabılırsın uzun vadede. su yerıne kum doldur sekerım. daha saglam olur.dumbellsız yapmayın bence.. kollarınız dipdiri olsun... azıcık da şişmeden kas tutsun bahaneyle.vucuttakı kas kütlesini arrtırmak demek form tutarken daha cok kalori alma hakkı demek cunku kaslı bünye daha cok kalorı yakar..bir zaman sonra oturdugu yerden bıle yakar..2.5tan fazla tasımazsanız şişmezsiniz hem korkmayın erkeksı görunces dıye.günaydın kıslarrr canım bu dünkü indirdigimiz 30 day mı??akşam yaptım ben onu şimdi yine yapiciiimm ama spordan sonra 1 saatligine kollarım beni terketti sanki cok yoruldum:bbo:üst bölgede problem olmadıgından hiç kol calışmamıştım ondan heralde bişey sorcam cd deki dambılların agırlıgı ne ki ben su şişesi kullandım da acep yarımmı doldursam ne dersinizCADIARZU
cicişim ben hergün cappucino içiyorum o zaman ben yandım :1shok:
ben de dün yaptım öyle bişi ama meyve dısında;bir dilim ekmek,az peynır , bir bardak süt ve 2-3 ceviz de yedım. sen de böyle birseyler ekle bence tatlım. tek meyve saglıksız bır durum. ama sıcaklarda cok iyi oluyor. burası cok sıcak, etli yağlı yemek görecek gözüm yok.
doga marka kayısılı form cayı sekerim.. lipton calıstırmıyor. tadı da güzel.kayısı kayısı işte. sen bir de 5i 1 yerde cayı ekle bakiim diyetine. işe yarıyor o cay durağana bağlamış bunyelere. 2-3 kupa içeceksin ama günde.zorla kendını. faydasını görceksın.
kız senin kociş cok mu fit.. 50kiloluk hatun istediğne göre... bence sen azıcık şişir onu -tatlicadiarzu- karısamasın bu kadar cok sana :jeyyar:
azıcık kes bakalım sen cappucionyu sonram aglıyorsun burda mervişşşşş.. gün aşırı iç bence.. gereksiz yağ deposu o...
ben de dün yaptım öyle bişi ama meyve dısında;bir dilim ekmek,az peynır , bir bardak süt ve 2-3 ceviz de yedım. sen de böyle birseyler ekle bence tatlım. tek meyve saglıksız bır durum. ama sıcaklarda cok iyi oluyor. burası cok sıcak, etli yağlı yemek görecek gözüm yok.
ben de bunu anlatmak istedim.. aynen..
canım cok merak ettım hangı ülkedesin? karpuzu avrupada cok pahalı ve kıt diye biliyorum ben.
doga marka kayısılı form cayı sekerim.. lipton calıstırmıyor. tadı da güzel.kayısı kayısı işte. sen bir de 5i 1 yerde cayı ekle bakiim diyetine. işe yarıyor o cay durağana bağlamış bunyelere. 2-3 kupa içeceksin ama günde.zorla kendını. faydasını görceksın.
kız senin kociş cok mu fit.. 50kiloluk hatun istediğne göre... bence sen azıcık şişir onu -tatlicadiarzu- karısamasın bu kadar cok sana :jeyyar:
şekerim memleketteyim.. annelerle... bıraz burda takılıyorum ama deniz kenarında denıze gıremıyorum ya pikinimin içinde hala kötü hissediyorum kendımı.medenı cesaretım toplayıp girersem de hemen bırakıverırım diyeti ben. tanıyorum kendım. egom cok cabuk yükseliveriyor... delikafadulden
level 2 bir süre yapıldıktan sonra bunlarda denenecektır. mersi hayatım.
dumbell olarak 1 kg ile baslayıp 2.5kg u gecmeyecek sekılde kullanabılırsın uzun vadede. su yerıne kum doldur sekerım. daha saglam olur.dumbellsız yapmayın bence.. kollarınız dipdiri olsun... azıcık da şişmeden kas tutsun bahaneyle.vucuttakı kas kütlesini arrtırmak demek form tutarken daha cok kalori alma hakkı demek cunku kaslı bünye daha cok kalorı yakar..bir zaman sonra oturdugu yerden bıle yakar..2.5tan fazla tasımazsanız şişmezsiniz hem korkmayın erkeksı görunces dıye.
azıcık kes bakalım sen cappucionyu sonram aglıyorsun burda mervişşşşş.. gün aşırı iç bence.. gereksiz yağ deposu o...
öyle yemeğinden geldim kıslar, yağsız bir kaşık tavuk döner ve cacık yedim
akşama kadar bir yeşil elma yicem akşama da Allah kerim -tatlicadiarzu-
Günaydın kızlar. Ben bu aralar pek giremiyorum topiğe. Yediklerime dikkat ediyorum yine sıkı diyet yapmasamda fakat şu sıralar sporu da bıraktım. Yani 5 - 6 gündür yapmıyorum. Hiç içimden gelmiyo... Benim motivasyonum çok düşük bu aralar o yüzden de girmiyorum topiğe(( İnşallah en kısa sürede silkelenip tekrar eskisi gibi tam gaz devam ederim...
Sabah tartıldım 62.8 geldim. 62'yi gördüm sonunda. Şimdi kilo çizelgemi değiştireyim.
harika o zaman, gerçi lahana biraz zor bulunuyor bu mevsimde
ben de dün aktara sordum lahana çayını meramid söylemişti ama onda yoktu
hafta sonu kadıköye gidip sorucam artık o zamana kadar da kendin hazırlarım
Günaydınlarrr arkadaşlar:)
Bende 300 gram vermişim bugün dünde 800 gram vermiştim 1100 oldu-tatlicadiarzu-
1 kilo almıştım geri verdim çok şükür...
Şimdi tam gaz rejime devam..
Benim için tek rejim akşam üstünden sonra yemek yememek az az yeme olayını kesinlikle beceremiyorum tatmin olmuyorum yaaa(
Canlarım günaydın. Özledim yaaa epeydir görüşemiyoruz. Giremedim bu hafta doğru düzgün yediklerime dikkat ediyorum merak etmeyin. :) Merak ettiklerim ;
fiume tatilde mi ?
flycım nasılsın ?
pırlantacım nasılsın ?
400 gr vermişim bitanem çünkü artık daha önce gönderdiğim diyeti uyguluyorum. Yap demiştiniz ya hani hiç acıkmıyorum. İsveçle falan olacak iş değilmiş hakkaten yavaş yavaş acıkmadan yapıyorum
çok ayıp sana saraaa:):)SABUNcuk yazmış ya ofisim değişti,bağlanamıyom diye...niye yazılanları dikkatli okumuyon sen bakiiiimklava:
(eee bukadar ayrı kalınca şımardım tabii..ukalalığa bile başladım görüldüğü üzre:):)))))))
merhaba hanımlar bende zayıflamak istiyorum..
boy : 1.82
kilo : 68
ben 60kılo olmak istiyorum ,eylulun 22sinde dugunum var (şuan nıkahlıyım) ve gelınlıgın içinde kuğu mısalı gozukmek istiyorum.
eylüle çok var daha bılıyorum ama yuruyus ve egzersizlerle zayıflamayı planlıyorumkı kılo alımı verecegim kadar yavas olsun die ;-)
not:beyaz ekmek hastasıyım bunu kesemıyorum maalesef( acayıp bi zaafım var (
ekmeği, makarna ve borekle tuketıyorum ve ekmek yicem die tabagımdakı yemegi bitiremiyorum öle bi durumdayım yani mafoldumben mafoldumben
eşim ekmek hammali oldun dıyor,ekmek tuketmemden dolayı kaydirigubbakcemile3
hmm iradeli olmak gerekıyor haklısın nisaa..
ekmege karsı nasıl bi irade sergileyecegım hiç bilmiyorum(
hoşgeldin aramıza a.s. senin kilon gayet ideal geldi bana ama tabikii sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun inşallah..
beyaz ekmeğe gelince;kalori hesabına dikkat edersen her öğün bir ince dilim çok da sorun olmazki güzelim..bir dilim beyaz ekmeğin kalorisi topu topu 90 cal..
ABBA cım canım yazmadan duramıycam!bu nasıl iş be güzelim?kayınvalden ne karışıyo senin kilonayaa yapmayın böyle canımcıklarım...tamam eşinizin ailesidir,saygıda kusur etmeyin ama bu kadarda yüzgöz olmayın be canlarım..ya sınırınızı baştan çizin ya da sonra kafanızı duvarlara vurmaya hazır olun
nolur yanlış anlamayın beni kızlar ama dayanamıyorum bu muhabbetlerene münasebet yaaa!!!kurbanlık koyun mu alıyorlar da bukadar çok ilgileniyorlar gelinlerinin dış görünüşleri ve kilolarıyla???
ama güzelim bi dinle bakim sen beni...
1-senin fazla kilo yokkine
2-hadi sen var diyosun ama böyle olmazkiii...son günlerde nekadar streslisin farkındamısın??biliyosun stres vücutta kortizol hormonunun salgılanmasına sebep oluyor ve bu hormon kilo vermeyi imkansız kılıyorbirazcık relaks ol bitanecim..kilo veremiyorum fikrini de aklından bi çıkart ki evrene verdiğin negatif duygular kaybolsun...
günaydın kıslar,
benim bir sorunum var o da tembellik(
kaç gündür spor yapıcam diorum ama popomu kaldıramıyorum ilk başlarda her gün yürüyodum artık akşam yatmadan 3-5 hareket bitiriyorum olayı.
bi de akşam eve gidince canım sürekli bişeyer yemek istio, regle dönemi bana hiç yaramadı anlicanız senağlama
bugün meyve günü yapmaya karar verdim bakalım tutabilcek miyim
evet canım ama şöyle.. Normalde 7gün + 3 gün mola + 7 gün + 3 gün mola + 7 gün olması gerekiyor..
Ben ilk 7 yi bitiremedim.. 6.gün içemedim, oyüzden 5 de kestim.. şimdi 3 gün mola veriyorum.. Yarın 2. tura 7 gün olarak başlayacağım tekrar..
Faydasını gördün mü diye sorarsan valla gördüm.. 61 de takılıp kalmıştım.. 60 oldum.. ki sabah 60ın biraz altındaydı ibre.. Ve baya bi yiyorum da yanii..
cicişim beni görmedinki ah bi yakından görsen kilo vermen lazım dersin canım kesin sengözlerimebaksanab
.bikini alıcam alamıyorum istediğim kiloya ulaşmadan ya -tatlicadiarzu-
tebrikler canım :sm_cool: :lepi:
bu arada kızlar karar verdim bağırsaklarımı gerçekten çalıştırabilcek form çayı alcam ama tadının çok güzel olması lazımki içeyim
sizin önerileriniz var mı
fiume tatilde mi ?
flycım nasılsın ?
pırlantacım nasılsın ?
günaydın kızlar .size yeni egzersizler getirdim.
--------------------------------------------------------------------------------
yeni bir jillian michels dvdsi.
"Jillian Michaels No More Trouble Zones Workout"
bu 45 dakikalık bir program. sorunlu bölgelere yönelik. sorunlu bölge derken lovehandles, muffin tops ve kollar kastediliyor. ingilizce terimleri özellikle yazdım. internetten araştırmak isteyen olursa diye.
bu cd bel çevresindeki yağlar için. hani kot pantolon giyince fırlayan pötürüklere yönelik.
cd 57dakika.genelde haftada 3gün yapıyor insanlar. çokta olumlu yorumlar var.
linkler:
yine jillian michelsin metebolizma hızlandırmaya yönelik cdsi
"Banish Fat Boost Your Metabolism"
yağ yakmayı hızlandırıyormuş.
linkler:
kullanıcı yorumları çok olumlu. 45dakikanın üzerinde bu cdde.
ikiside interval kardiyo tarzında.
sara nerdesiiiiiiiiiiiiiiiin
yok cicim önemli değil görmemen ben seni merak ettim bide günaydın iyigünler yazıp gidince dedim kesin aslıcığımın morali bozuk ara ara hepimizin motivasyonu düşüyo eminim yakında geçer bomba gibi gelirsin aramıza opuyorumnanaktan
ewet canım bayadır göremedik seni nirelerdesin bakimm :1hug: benim evlilik hazırlıkları tam gaz ilerliyo gelinlik provasına gitmiştim sana anlattım bak kaydirigubbakcemile3 çok mutlu oldumda herkese anlatıyorum cicim gelinlik olmadı üstüme 2beden büyük geldi buda benim motivasyonumu arttırdı canım gaza geldim daha bi hırsla zayıflıyorum şimcik kaydirigubbakcemile3yaa bide son olarak günah çıkartıyorum kıslar senağlamademin şimdi canım acayip bişiler yemek içmek istedi hadi yemeyim dedim capuchino aldım içtim ama napim yaakalorisi nekadardırki bişiler yiyip içmem lasımdı kaydirigubbakcemile3
cicişim ben hergün cappucino içiyorum o zaman ben yandım :1shok:
benim kocişin boyu 1.72 kilosuda 71 çok fit sayılmaz ama beni taşıyamamasından şikayetçi :roflol:
canım o 5 i1 yerdeyi hayatta içemem ama kayısılı çayı alcam bugün
bugün cappucino içmedim kahve içtim o daha mı iyi :uhm:
saol tatlımcım ama açar açmaz hata veriyo nasıl yapcaz bu işi yaaa CADIARZU
canlarımmm çok özledim hepinizi sabahtan beri saçma bi yoğunluk vardı sonunda azcık rahatladımdaha alıntı yapmak istediğim bi sürü ileti vardı ama sayfaları karıştırdım kafamçokkarıştı
neyseee kendimi acaip iyi hissediyorum çünküüü nerdeyse 1 yıldan beri ilk defa maaş aldım ve yürüyüşüm bile değişti valla zemuszemus
ama kaçamak olayı biraz abardı hatta kaçamaklıktan çıktı sanki.dün akşadan başladım eşimi yemeğe çıkardım ızgara köfte yedim (biraz yağlıcanaydı) yanında salata acı biber vee 2 dilim pidebu sabah ilk maaşın şerefine iş yerime pasta almak için pastaneye girdim vee antalyanın en ünlü pastanelerinden biri veee ben dayanamadım poğaça ve simit sandviç aldım patronumla yiyelim diye ve bi poğaça ve bi simit sandviç yedim.veee saat 11 gibi irice bi dilim pasta yedim
akşama kadar bişey yememeyi planlıyorum yersemde en fazla light bisküvi yada leblebi kuru üzüm falan yerim heralde çünkü akşam 2 lise arkadaşım eşleriyle beraber burdalarmış ve onlarla yemeğe gitcem cokacimcoook yarında akşamda fitnesse başlıyorum ve en azında haftanın 4 günü gitmeyi planlıyorum.geri kalan günlerdede şu yeni aerobik programlarını indirmeyi başarırsam onları indircem.ve haftanın 3 günüde onlarla çalışcam.tabii bakalım yapabilirsem.yürümek dışında hiç bi spor yapmıyorum bu aralar ve kendimi çook suçlı hissediyorum. mafoldumben
canım media playerlamı açmayı deniyosun pikii?:bbo:ben onla açamadım.gom player yükle derim pcye.
maşallah afiyet olsun.dua edelim de et ,yağ olmasın.biraz dinlendir vücudunu artık.bende maaş aldım mezun olduktan sonraki ilk işim diye eve bir kutu kocaman dondurma aldım.bi güzel onu yedim.yarında büroya pasta alacam.benim durumumda aynı.biri beni durdursun.:mymeka: pasta görünce dayanamamki.millet yerken bende götürürüm kesin.
[QUOTE=evlibarkli;7235151]benim kocişin boyu 1.72 kilosuda 71 çok fit sayılmaz ama beni taşıyamamasından şikayetçi :roflol:
canım o 5 i1 yerdeyi hayatta içemem ama kayısılı çayı alcam bugün
bugün cappucino içmedim kahve içtim o daha mı iyi :uhm:
aplaların en beneklisi canım aplam biliyorum ofis sorunu yaşadığını ama o nerdeyse hergün bi fırsatını bulup giriyodu ondan öle dedimmm laelaelaelaelae
hoşgeldin canım boyun kilon orantılı gözüküyo ama rahatsızlık varsa tabii burdan ayrılma derim opuyorumnanaktan
herzamanki gibi çoook fena katılıyorum sana ablacımmmm opuyorumnanaktan
aynı dert bendede var bakalım yarın fitnesse başlıyorum para verip gitcem ya kesin giderim diye düşünüyorum bakalım neler olcek hihoyyyt
akşam eve gider gitmez lahana maydonoz kaynatılaaaa :jeyyar:
hatta bide bu akşam aktara lahana çayını sorayım bulursam hemen onuda alayım alkisalkisalkis
kesinlikle dopğadan kayısılı form çayı ve beşibiryerde çay
ikiside harikaaa fiu cumda söylemiş eğer içemiyosan 5i 1 yerdeyi portakal kabuğuda kat içine eminim tadı çok daha güzel olur :içelim:
canımmm bizde seni özledik nerelerdesin yaww Şeniz
saol tatlımcım ama açar açmaz hata veriyo nasıl yapcaz bu işi yaaa CADIARZU
geldim kuzuuuummmm
tatlım bi cappucinonun kalorisi üzerinde yazana göre 55 kalori ama fazla içmemekte fayda var diye düşünüyorum.haftada 2-3 ideal çünkü herşekilde çok yağlı.benim kutuda daha 7 tane var.bide gözümün görmiyeceği yere koydumki aklıma gelmesin diye belki bugün öğleden sonra 1 tane içebilirim kaydirigubbakcemile3
valla hiçte fit değilmiş sen ona bizim selamımızı söyle tatlımm :enbuyukkk:
ay ben ölmüşüm kızlar aclıktan..
yaz meyvelerinin cazibesine kapılıp 2-3 gundr dogrudüzgün yemek yemıyordum. sporu da abartmıstım. 8 gun aralıksız spor yapmısım . hiç farkında deilim ama. kemıklerım agrıyor bugun.az önce de bayılcak gıbı oldum. gözüm falan karardı. kendıne gel kızım gidiyorsun dedım. tencereede börülce vardı. bır tabak ondan yedım yogurtla, yarım dılım de ekmek yanında. üstüne yarım minik dilim az soslu diyet brownie(annem yapmıs, annem herseyın sekerını yagını az koyar, iyi ayarlar ondan diyet dedım) kendıme geldım. aksama kadar bir sey yemıyım demıstım ama sacmalamısım.
şekerim sütsüz,kremasız,sekersiz kahvenin kalorisi olmaz. ayrıcam tvden duydum. gunde bır fincan koyu sekersiz sade nescafe yağ yakımına yardımcı oluyormus.ama selülit sorunu olmayanlara öneriliyor.bence cappiconuyu cok sevıyorsun madem. tamamen kesme ama hergun de içme.5ibr yerdenın ıcıne kuru portakal kabugu atarsan(aktarlarda var)tadı meyve cayı gıbı oluyor. tavsıye ederım.
kocişe gelince azıcık agırlık calıstır sen ona -tatlicadiarzu- benimki de aynı kıloda senınkıyle boyu 181mt. şişkosun diyip duruyorum. sırf şımarmasın benım kılom ona batmasın dıye kaydirigubbakcemile3 sen de dene .. kendi göbişiyle ugrasmaktan sana sıra gelmes.. kaydirigubbakcemile3
ben de yazayım
sabah pilates öncesi kuru incir,cevız (1er tane)
kahvaltı domates-salatalık-maydanoz-biber 2 kasık çökelek peyn. cay, 1dl kepeklı ekmek
yesıl cayımı içtim. aksama kadar karpuz,çilek ve kiraz yiycem.en sevdıgım seyler
aksam da börülce yiycem yogurtla..belki bir kasık makarna...[/COLOR]
ABBA cım canım yazmadan duramıycam!bu nasıl iş be güzelim?kayınvalden ne karışıyo senin kilonayaa yapmayın böyle canımcıklarım...tamam eşinizin ailesidir,saygıda kusur etmeyin ama bu kadarda yüzgöz olmayın be canlarım..ya sınırınızı baştan çizin ya da sonra kafanızı duvarlara vurmaya hazır olun
nolur yanlış anlamayın beni kızlar ama dayanamıyorum bu muhabbetlerene münasebet yaaa!!!kurbanlık koyun mu alıyorlar da bukadar çok ilgileniyorlar gelinlerinin dış görünüşleri ve kilolarıyla???
mavibenek ablam tebrikederim ilkönce kilon için süpersin:lepi: ve sana sonuna kadar katılıyorumm kimseyi işine karıştırmıcaksın bu devirde üzülen sen olursun sonra :jeyyar: bu hayatta bazen bencil olmak lasım :jeyyar: bu kayınvalidelerde buaralar azıttı heekaydirigubbakcemile3 hepimizinki bi sorun çıkarıyo kaydirigubbakcemile
gelinlik provası bana moral oldu daha çok dikkat ediyorum.
hoşsbulduk canım a.s. :1hug:hoşgeldin canım boyun kilon orantılı gözüküyo ama rahatsızlık varsa tabii burdan ayrılma derim opuyorumnanaktan
Cicişler o kayısılı çayı alcam kesin bugün ama o 5i 1 yerde mümkün değil valla.kocam evlendiğimde baklava baklavaydı şimdi sütlaç oldu :roflol:
şekerim sütsüz,kremasız,sekersiz kahvenin kalorisi olmaz. ayrıcam tvden duydum. gunde bır fincan koyu sekersiz sade nescafe yağ yakımına yardımcı oluyormus.ama selülit sorunu olmayanlara öneriliyor.bence cappiconuyu cok sevıyorsun madem. tamamen kesme ama hergun de içme.5ibr yerdenın ıcıne kuru portakal kabugu atarsan(aktarlarda var)tadı meyve cayı gıbı oluyor. tavsıye ederım.
kocişe gelince azıcık agırlık calıstır sen ona -tatlicadiarzu- benimki de aynı kıloda senınkıyle boyu 181mt. şişkosun diyip duruyorum. sırf şımarmasın benım kılom ona batmasın dıye kaydirigubbakcemile3 sen de dene .. kendi göbişiyle ugrasmaktan sana sıra gelmes.. kaydirigubbakcemile3
ben de yazayım
sabah pilates öncesi kuru incir,cevız (1er tane)
kahvaltı domates-salatalık-maydanoz-biber 2 kasık çökelek peyn. cay, 1dl kepeklı ekmek
yesıl cayımı içtim. aksama kadar karpuz,çilek ve kiraz yiycem.en sevdıgım seyler
aksam da börülce yiycem yogurtla..belki bir kasık makarna...[/COLOR]
şekerim sorma biliyos da işte bazen hata yapıyor insan.. karpuz,kiraz,çilek,kayısı,muz,kivi yemekten yerım kalmamıs baska seylere.. ayy yazarken bıle agzım sulanıyor ama az yıycem bunlardan bıraz.. basım falan dönuyor sonra..güzelim beslenmene dikkat et.burda çok güzel öğütler veriyor arkadaşlar yemek konusunda.onlara ayak uydur.aç karnına durulmaz tatlışkom.kafamçokkarıştı
kızlar vücut ölçülerini bilen var mı?
benimki 95-70-95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?