60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cicişim ben hergün cappucino içiyorum o zaman ben yandım :1shok:

ben de dün yaptım öyle bişi ama meyve dısında;bir dilim ekmek,az peynır , bir bardak süt ve 2-3 ceviz de yedım. sen de böyle birseyler ekle bence tatlım. tek meyve saglıksız bır durum. ama sıcaklarda cok iyi oluyor. burası cok sıcak, etli yağlı yemek görecek gözüm yok.

Mmmhh meyve gününü tutarsın canım.. Valla süper oluyor.. Ama yanına biraz protein eklesen daha güzel olur.. Yoğurt yada süt gibi..

ben de bunu anlatmak istedim.. aynen..

canım cok merak ettım hangı ülkedesin? karpuzu avrupada cok pahalı ve kıt diye biliyorum ben.

doga marka kayısılı form cayı sekerim.. lipton calıstırmıyor. tadı da güzel.kayısı kayısı işte. sen bir de 5i 1 yerde cayı ekle bakiim diyetine. işe yarıyor o cay durağana bağlamış bunyelere. 2-3 kupa içeceksin ama günde.zorla kendını. faydasını görceksın.

saol cicişim ama gerçekten yakından öyle değilim, öyle olmasam kocam kilo ver demez dimi kafamçokkarıştı

kız senin kociş cok mu fit.. 50kiloluk hatun istediğne göre... bence sen azıcık şişir onu -tatlicadiarzu- karısamasın bu kadar cok sana :jeyyar:

şekerim memleketteyim.. annelerle... bıraz burda takılıyorum ama deniz kenarında denıze gıremıyorum ya pikinimin içinde hala kötü hissediyorum kendımı.medenı cesaretım toplayıp girersem de hemen bırakıverırım diyeti ben. tanıyorum kendım. egom cok cabuk yükseliveriyor... delikafadulden

level 2 bir süre yapıldıktan sonra bunlarda denenecektır. mersi hayatım.
dumbell olarak 1 kg ile baslayıp 2.5kg u gecmeyecek sekılde kullanabılırsın uzun vadede. su yerıne kum doldur sekerım. daha saglam olur.dumbellsız yapmayın bence.. kollarınız dipdiri olsun... azıcık da şişmeden kas tutsun bahaneyle.vucuttakı kas kütlesini arrtırmak demek form tutarken daha cok kalori alma hakkı demek cunku kaslı bünye daha cok kalorı yakar..bir zaman sonra oturdugu yerden bıle yakar..2.5tan fazla tasımazsanız şişmezsiniz hem korkmayın erkeksı görunces dıye.

azıcık kes bakalım sen cappucionyu sonram aglıyorsun burda mervişşşşş.. gün aşırı iç bence.. gereksiz yağ deposu o...

benim kocişin boyu 1.72 kilosuda 71 çok fit sayılmaz ama beni taşıyamamasından şikayetçi :roflol:
canım o 5 i1 yerdeyi hayatta içemem ama kayısılı çayı alcam bugün
bugün cappucino içmedim kahve içtim o daha mı iyi :uhm:

öyle yemeğinden geldim kıslar, yağsız bir kaşık tavuk döner ve cacık yedim
akşama kadar bir yeşil elma yicem akşama da Allah kerim -tatlicadiarzu-

[QUOTE=evlibarkli;7235151]benim kocişin boyu 1.72 kilosuda 71 çok fit sayılmaz ama beni taşıyamamasından şikayetçi :roflol:
canım o 5 i1 yerdeyi hayatta içemem ama kayısılı çayı alcam bugün
bugün cappucino içmedim kahve içtim o daha mı iyi :uhm:
[/QUOTE]
şekerim sütsüz,kremasız,sekersiz kahvenin kalorisi olmaz. ayrıcam tvden duydum. gunde bır fincan koyu sekersiz sade nescafe yağ yakımına yardımcı oluyormus.ama selülit sorunu olmayanlara öneriliyor.bence cappiconuyu cok sevıyorsun madem. tamamen kesme ama hergun de içme.5ibr yerdenın ıcıne kuru portakal kabugu atarsan(aktarlarda var)tadı meyve cayı gıbı oluyor. tavsıye ederım.

kocişe gelince azıcık agırlık calıstır sen ona -tatlicadiarzu- benimki de aynı kıloda senınkıyle boyu 181mt. şişkosun diyip duruyorum. sırf şımarmasın benım kılom ona batmasın dıye kaydirigubbakcemile3 sen de dene .. kendi göbişiyle ugrasmaktan sana sıra gelmes.. kaydirigubbakcemile3
öyle yemeğinden geldim kıslar, yağsız bir kaşık tavuk döner ve cacık yedim
akşama kadar bir yeşil elma yicem akşama da Allah kerim -tatlicadiarzu-

ben de yazayım

sabah pilates öncesi kuru incir,cevız (1er tane)

kahvaltı domates-salatalık-maydanoz-biber 2 kasık çökelek peyn. cay, 1dl kepeklı ekmek

yesıl cayımı içtim. aksama kadar karpuz,çilek ve kiraz yiycem.en sevdıgım seyler

aksam da börülce yiycem yogurtla..belki bir kasık makarna...

Aferin kız... Ama motivasyonu düşürmek yok kuzucum... yassahhh..kaydirigubbakcemile3

harika o zaman, gerçi lahana biraz zor bulunuyor bu mevsimde
ben de dün aktara sordum lahana çayını meramid söylemişti ama onda yoktu
hafta sonu kadıköye gidip sorucam artık o zamana kadar da kendin hazırlarım

Canım tabi kendin hazırla daha iyi oluyor.. bulabilirsen kahana tabi.. oluyo aslında daha..

Maşşallah.. Teprikler canım..

Saol tatlım sen nasılsın??nasıl gidiyo?

Tabi yaaa aferin kuzuma..opuyorumnanaktan

aplaların en beneklisi canım aplam biliyorum ofis sorunu yaşadığını ama o nerdeyse hergün bi fırsatını bulup giriyodu ondan öle dedimmm laelaelaelaelae

hoşgeldin canım boyun kilon orantılı gözüküyo ama rahatsızlık varsa tabii burdan ayrılma derim opuyorumnanaktan

herzamanki gibi çoook fena katılıyorum sana ablacımmmm opuyorumnanaktan

aynı dert bendede var bakalım yarın fitnesse başlıyorum para verip gitcem ya kesin giderim diye düşünüyorum bakalım neler olcek hihoyyyt

akşam eve gider gitmez lahana maydonoz kaynatılaaaa :jeyyar:

hatta bide bu akşam aktara lahana çayını sorayım bulursam hemen onuda alayım alkisalkisalkis

kesinlikle dopğadan kayısılı form çayı ve beşibiryerde çay
ikiside harikaaa fiu cumda söylemiş eğer içemiyosan 5i 1 yerdeyi portakal kabuğuda kat içine eminim tadı çok daha güzel olur :içelim:

canımmm bizde seni özledik nerelerdesin yaww Şeniz

saol tatlımcım ama açar açmaz hata veriyo nasıl yapcaz bu işi yaaa CADIARZU

sara nerdesiiiiiiiiiiiiiiiin

geldim kuzuuuummmm

tatlım bi cappucinonun kalorisi üzerinde yazana göre 55 kalori ama fazla içmemekte fayda var diye düşünüyorum.haftada 2-3 ideal çünkü herşekilde çok yağlı.benim kutuda daha 7 tane var.bide gözümün görmiyeceği yere koydumki aklıma gelmesin diye belki bugün öğleden sonra 1 tane içebilirim kaydirigubbakcemile3

valla hiçte fit değilmiş sen ona bizim selamımızı söyle tatlımm :enbuyukkk:

canlarımmm çok özledim hepinizi sabahtan beri saçma bi yoğunluk vardı sonunda azcık rahatladım daha alıntı yapmak istediğim bi sürü ileti vardı ama sayfaları karıştırdım kafamçokkarıştı
neyseee kendimi acaip iyi hissediyorum çünküüü nerdeyse 1 yıldan beri ilk defa maaş aldım ve yürüyüşüm bile değişti valla zemuszemus
ama kaçamak olayı biraz abardı hatta kaçamaklıktan çıktı sanki.dün akşadan başladım eşimi yemeğe çıkardım ızgara köfte yedim (biraz yağlıcanaydı) yanında salata acı biber vee 2 dilim pide bu sabah ilk maaşın şerefine iş yerime pasta almak için pastaneye girdim vee antalyanın en ünlü pastanelerinden biri veee ben dayanamadım poğaça ve simit sandviç aldım patronumla yiyelim diye ve bi poğaça ve bi simit sandviç yedim.veee saat 11 gibi irice bi dilim pasta yedim
akşama kadar bişey yememeyi planlıyorum yersemde en fazla light bisküvi yada leblebi kuru üzüm falan yerim heralde çünkü akşam 2 lise arkadaşım eşleriyle beraber burdalarmış ve onlarla yemeğe gitcem cokacimcoook yarında akşamda fitnesse başlıyorum ve en azında haftanın 4 günü gitmeyi planlıyorum.geri kalan günlerdede şu yeni aerobik programlarını indirmeyi başarırsam onları indircem.ve haftanın 3 günüde onlarla çalışcam.tabii bakalım yapabilirsem.yürümek dışında hiç bi spor yapmıyorum bu aralar ve kendimi çook suçlı hissediyorum. mafoldumben

YUMURTANIN FAYDALARI
Yapılan bir araştırma, kahvaltıda yumurta tüketmenin, vücut yağlarının yakılmasında önemli rol oynadığını ortaya koydu.

ıstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde yapılan araştırmaya göre , besinler içerisinde en kaliteli proteine sahip gıdanın yumurta olduğu tespit edildi . Yumurta proteini, dışarıdan alınması gerekli olan ‘elzem amino asitleri’ yeterli ve dengeli miktarda içerir. Yumurta sağlıklı yaşam açısından gerekli A, D, E ve B grubu vitaminleri başta olmak üzere birçok vitamini önemli oranda içerir.

Protein, vitamin ve mineral açısından oldukça zengin olan yumurta, özellikle çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi açısından büyük önem taşır.

Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Boyacıoğlu:“Kolin içeren yumurta, beynin gelişiminde önemli rol oynamaktadır. Yumurtanın faydaları saymakla bitmez. Yumurta konusunda dünyanın farklı ülkelerindeki üniversitelerde çeşitli araştırmalar yapılıyor. ABD’de bir üniversitede yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta yemenin vücut yağının kaybedilmesinde etkili olduğu belirlendi. Yağsız kas kitlesinin korunmasına yardımcı olan ‘lösin’ amino asidinin zengin bir kaynağı olan yumurta, vücut yağının yakılmasında önemli rol oynuyor.”

Üniversitede 10 hafta süreli yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta, düşük yağlı süt ürünleri ve yağsız et gibi ‘lösin’ amino asidince zengin protein tüketen kişilerin, kahvaltılarında karbonhidratça zengin bir diyetle beslenen kişilere kıyasla iki kat daha fazla yağ kaybettiklerinin belirlendi, böylece yumurtanın farklı bir faydası daha tespit edildi

saol tatlımcım ama açar açmaz hata veriyo nasıl yapcaz bu işi yaaa CADIARZU

canım media playerlamı açmayı deniyosun pikii?:bbo:ben onla açamadım.gom player yükle derim pcye.

maşallah afiyet olsun.dua edelim de et ,yağ olmasın.biraz dinlendir vücudunu artık.bende maaş aldım mezun olduktan sonraki ilk işim diye eve bir kutu kocaman dondurma aldım.bi güzel onu yedim.yarında büroya pasta alacam.benim durumumda aynı.biri beni durdursun.:mymeka: pasta görünce dayanamamki.millet yerken bende götürürüm kesin.

ay ben ölmüşüm kızlar aclıktan..

yaz meyvelerinin cazibesine kapılıp 2-3 gundr dogrudüzgün yemek yemıyordum. sporu da abartmıstım. 8 gun aralıksız spor yapmısım . hiç farkında deilim ama. kemıklerım agrıyor bugun.az önce de bayılcak gıbı oldum. gözüm falan karardı. kendıne gel kızım gidiyorsun dedım. tencereede börülce vardı. bır tabak ondan yedım yogurtla, yarım dılım de ekmek yanında. üstüne yarım minik dilim az soslu diyet brownie(annem yapmıs, annem herseyın sekerını yagını az koyar, iyi ayarlar ondan diyet dedım) kendıme geldım. aksama kadar bir sey yemıyım demıstım ama sacmalamısım.

imrendim ikinize de keske ben de gönlüme göre bir iş bulabilsem... mafoldumben

şekerim sütsüz,kremasız,sekersiz kahvenin kalorisi olmaz. ayrıcam tvden duydum. gunde bır fincan koyu sekersiz sade nescafe yağ yakımına yardımcı oluyormus.ama selülit sorunu olmayanlara öneriliyor.bence cappiconuyu cok sevıyorsun madem. tamamen kesme ama hergun de içme.5ibr yerdenın ıcıne kuru portakal kabugu atarsan(aktarlarda var)tadı meyve cayı gıbı oluyor. tavsıye ederım.

kocişe gelince azıcık agırlık calıstır sen ona -tatlicadiarzu- benimki de aynı kıloda senınkıyle boyu 181mt. şişkosun diyip duruyorum. sırf şımarmasın benım kılom ona batmasın dıye kaydirigubbakcemile3 sen de dene .. kendi göbişiyle ugrasmaktan sana sıra gelmes.. kaydirigubbakcemile3

ben de yazayım

sabah pilates öncesi kuru incir,cevız (1er tane)

kahvaltı domates-salatalık-maydanoz-biber 2 kasık çökelek peyn. cay, 1dl kepeklı ekmek

yesıl cayımı içtim. aksama kadar karpuz,çilek ve kiraz yiycem.en sevdıgım seyler

aksam da börülce yiycem yogurtla..belki bir kasık makarna...
[/QUOTE]

Cicişler o kayısılı çayı alcam kesin bugün ama o 5i 1 yerde mümkün değil valla.kocam evlendiğimde baklava baklavaydı şimdi sütlaç oldu :roflol:

güzelim beslenmene dikkat et.burda çok güzel öğütler veriyor arkadaşlar yemek konusunda.onlara ayak uydur.aç karnına durulmaz tatlışkom.kafamçokkarıştı

Cicişler o kayısılı çayı alcam kesin bugün ama o 5i 1 yerde mümkün değil valla.kocam evlendiğimde baklava baklavaydı şimdi sütlaç oldu :roflol:[/QUOTE]

şekerim ne kadar iyi işte,adamın kalorisi düşmüş.. baklava cok daha kalorili delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yaa sormaa ablacım (herkes abla dıyor bende diyeyim :1rolleyes: ) en son nıkahımda gordu benı kadın, ben elını opucektım hosgeldınız demek için ,hanfendı benı gorur gormes ''sen kılo almıssın,şişkolaşmıssın vs'' laflar soyledı yaa nasıl moralım bozuldu anlatamam mafoldumben nişanımda 62 idim ,nikahta 66ydım sımdı gorse ne der acaba Çok üzgünüm çoook
allahtan uzagız bırbırımıze 13.30saatlık yol mesafesı var aramızda ama telde olsun sureklı bi laf sokusturma cabaları filan.
bana takı alıncak gider kendı bilegine gore ,parmagına gore olcer neymıs efenım ben şişmanmısım :mymeka: onun aldıklarıda bana buyuk gelıyor halıyle ,yuzuk orta parmagıma dahi bol gelıyor,bilezik dirsegimde kunye nıyetıne takıyorum yaa bunun gibi neler neler :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sımdı basladı eşim kılo almıssın karnında bebekmı var topac gibi (yemek yıyınce karnım sısıyor dogruda ben napanılırım sonra yıne eskı halını alıyor sonucta) vs ( eşiminde etkıloıyorlar anlıcanız (

ayy gelınlık bedenının 2beden bol gelmesine çok sevındım canım hihoyyythihoyyyt umarım ıstedıgın kılona kavusursun zemuszemus
karısmıyorus dıyorlar güyaa ele gune karsı ama laf sokusturmayıda ihmal etmıyorlar işte :mymeka: :mymeka:

hoşgeldin canım boyun kilon orantılı gözüküyo ama rahatsızlık varsa tabii burdan ayrılma derim opuyorumnanaktan
hoşsbulduk canım a.s. :1hug:
hiimm burdan yazılanları kaynanamıın gozune sokmayı çok isterdım delikafadulden ozamanda kasıma gozume bahane bulurdu kesın :mymeka:

hırs yaptım zayıflayacam... manken nasıl olurmus gorsunlerrr zemuszemus zemuszemus
beni tvdekı mankenlerle kıyaslamayı biliyodu hade bakalım 60a dusimde ,benı gorunce napacakk :mymeka: :mymeka:

Cicişler o kayısılı çayı alcam kesin bugün ama o 5i 1 yerde mümkün değil valla.kocam evlendiğimde baklava baklavaydı şimdi sütlaç oldu :roflol:

şekerim ne kadar iyi işte,adamın kalorisi düşmüş.. baklava cok daha kalorili delikafadulden delikafadulden delikafadulden[/QUOTE]

cicişim baklava baklaya görüntüsü daha iyi değil mi
:roflol:

Cicişler o kayısılı çayı alcam kesin bugün ama o 5i 1 yerde mümkün değil valla.kocam evlendiğimde baklava baklavaydı şimdi sütlaç oldu :roflol:[/QUOTE]

güzelim beslenmene dikkat et.burda çok güzel öğütler veriyor arkadaşlar yemek konusunda.onlara ayak uydur.aç karnına durulmaz tatlışkom.kafamçokkarıştı
şekerim sorma biliyos da işte bazen hata yapıyor insan.. karpuz,kiraz,çilek,kayısı,muz,kivi yemekten yerım kalmamıs baska seylere.. ayy yazarken bıle agzım sulanıyor ama az yıycem bunlardan bıraz.. basım falan dönuyor sonra..
kızlar vücut ölçülerini bilen var mı?
benimki 95-70-95

92-66-97 idi canım en son. ölçmeyelı oldu bıraz ama. göğsün ve poponun en tombul yerıyle,belın en ınce yerınden ölcuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…