60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle deme kendıne.. ben 44 giydiğimi hatırlıyorum. daha doorusu 42ye gıremeyınce alısverıs yapmaya utandıgımı. 44oluyoryanı.. üüü... neler var be...benım boyum 172 canım.

olur olur .. bizi sıkı takıp et.. akrep nalan gelse zayıflatırız biz vereliniortak

Haklısın.Daha dikkatli olacağım zaten. Söz ! vereliniortak

yoo azıcık basenli ve azıcık göbişli... hiç de değil. 10 cm incelsen normal olcaksın. 2-3aylık işin var..
bu arada EVLİBARKLI canım ya benım vucut söyle.. ben de alt göbek var azıcık. rahatsız edıyor benı. kolları,üstkarnı,omuzları hatta boynu,popoyu ve kalcayı toparladım bayagı. az işim var. 5er cm gıtse yeter bana..amma benım üst bacaklar kalın. kalcam onlara nazaran dar oldugundan ölcüyü az cekıyor popo üstunden ölcülünce.. senınle kıyasla.. benım bacaklarım kesınlıkle senınkılerden kalın sekerım..bundan emınım.. diğer yerlerı bılemem.kot bedenım 28. (yenı aldım)likralı ama bıraz.öyle olunca kalın bacakları da sokabılıyorum 28e. etek elbıse bedenım de 38[/QUOTE]

canım bu arada ben senin başlangıç kilona hiç bakmamıştım ya yeni dikkat ettim helal valla sana
en kısa zamanda önceki ve şuanki halinin fotolarını bekliyoruuuuuuz

bir diyetisyen kusburnu,rezene,yesıl cay ıcın demıstı. metabolızmayı hıslandırmak ıcın.ama dogal kusburnu,cakma ve ya boyalı olmayacak.

ben kendı adımı diyet de olsa o karbonhıdrat yükü bıskuvılerın hıcbırını tasvıp etmıyorum.kendım cok sınırlı sayıda tüketıyorum.ama calısanlara bir sey diyemıyorum. ne bulacaksınız ki süreklı saglıklı...

imrendim ikinize de keske ben de gönlüme göre bir iş bulabilsem... mafoldumben

canımmm allahım inşallah bütün işsiz arkadaşlarıma en hayırlısından işler nasip etsin aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar vücut ölçülerini bilen var mı?
benimki 95-70-95

yarın öğrencem bende hatta yağ ve kemik ölçülerini falanda hesaplıyolarmış fitnesste.hepsini yazarım size her 10 günde bir ölçümleri tekrarlıyolarmışş her ölçümü yazcam size sözzz... hihoyyyt

kuzummmm sen eskişehirliymişsin yaaa bende aslen eskişehirliyimmm.hemşom gelmişşşş vereliniortak

kızlar ben böyle olmak istiyorum

ya kuzum bu apla fazla hatta çok fazla zayıfff :1no2:

kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:[/QUOTE]

bende 3 ay önce bi pantolonumu 42 beden almıştım tatlım.ama en son aldığım etek 36 beden sengözlerimebaksanab burda istediğin bedene inene kadar rahat yok zaten Çok üzgünüm çoook

slm kızlar, ben yeni üyeyim, 30 yaş 1.70 boy, 68 kilo
zayıflamak istiyorum ama ne gezeeerrr((((((

bize takıl hayatımmm hoşgeldin aramızaaa kaydirigubbakcemile
canım boyun kaç senin

canım boyum 160.bodur tavuk yanii.[/QUOTE]

delikafadulden çok güldüm yaa senden çook daha kısalarını gördüm tatlım niye öle küçümseme kendiniii Şeniz

tatlım istersen bende antalyada bildiğim bi kaç oteli araştırabilirim senin için hatta bi arkadaşım yeni açılcak bi otelin eğlence müdürü oldu harika ötesi harika bi otel onuda bi sorayım ne zaman açılacak diye?? çokta pahalı bi yer olmayacakmış.antalya tarafına gelmeyi düşünürmüsün ve ne zaman çıkacaksınız tatile :uhm:

benim boy 1.65 kg bugün itibariyle 64 ölcülerim 92-70-100 ne sacma vücudum varmış yaaa

benimde kesin 90 90 90 falan çıkar
göğüs yok popo yok bi göbek var akıllara ziyan kafamçokkarıştı

slm kızlar, ben yeni üyeyim, 30 yaş 1.70 boy, 68 kilo
zayıflamak istiyorum ama ne gezeeerrr((((((

Hoşgeldin canımm.. Buracıkta kesin zayıflarsın..

benim boy 1.65 kg bugün itibariyle 64 ölcülerim 92-70-100 ne sacma vücudum varmış yaaa

Benim vücut ölçülerime yakın senin ki ayçacım.. Akşam bende yazıcam..

Mervem gönderdiğin motivasyon resimleri hikayeleri harika yaa.. İnsanlar neler başarmış valla helal..:hooray:

canım bu arada ben senin başlangıç kilona hiç bakmamıştım ya yeni dikkat ettim helal valla sana
en kısa zamanda önceki ve şuanki halinin fotolarını bekliyoruuuuuuz[/QUOTE]

hayatım ben buraya resim koyamam.yüzüm kapalı bile.külümü ucurur benimki.. zaten nickimi ve buraya takıldıgımı bılıyor. arada girip girip yazdıklarımı okudugundan şüphelenıyorum zaten benım meraklı tazenın.ay dur bir selam diyeyım."naber askım?yoğunsun sanırım işte bugun,hiç sesin solugun cıkmadı." delikafadulden ama 60ın altına düşünce msnden falan ayarlarız bi güzellik sana

bende 3 ay önce bi pantolonumu 42 beden almıştım tatlım.ama en son aldığım etek 36 beden sengözlerimebaksanab burda istediğin bedene inene kadar rahat yok zaten Çok üzgünüm çoook

bize takıl hayatımmm hoşgeldin aramızaaa kaydirigubbakcemile

canım boyum 160.bodur tavuk yanii.[/QUOTE]

delikafadulden çok güldüm yaa senden çook daha kısalarını gördüm tatlım niye öle küçümseme kendiniii Şeniz

tatlım istersen bende antalyada bildiğim bi kaç oteli araştırabilirim senin için hatta bi arkadaşım yeni açılcak bi otelin eğlence müdürü oldu harika ötesi harika bi otel onuda bi sorayım ne zaman açılacak diye?? çokta pahalı bi yer olmayacakmış.antalya tarafına gelmeyi düşünürmüsün ve ne zaman çıkacaksınız tatile :uhm:

benimde kesin 90 90 90 falan çıkar
göğüs yok popo yok bi göbek var akıllara ziyan kafamçokkarıştı[/QUOTE]

ben begendım o hatunu.cok zayıf bulmadım. öyle olsam keske dedımç bakalım belkı de bir gün.. zemuszemus bu arada iyi dileklerin ıcın sagol saracım.

kıslaaaar 1000 oldu sayfalaaaarrr alkisalkisalkis

hakketen 1000olduk be.... herkes istedgı kıloya ınınca geveze ve fit fıstıklar topiği kuralım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

güzel dileklerin için teşekkürler canım.benide zayıflatın bakalım.:)şakkıdı

ya benm üst beden yok basenlerin maşaallahı var meleklerimin hediyesi ama artık görmek istemioooommm

ya ben kendimin evlenmiş,çocuk doğurmuş halini düşünemiyorum.:CüvCüv:koca bir varil gibi.büyük mutfak tüpü kıvamında gezerim hamileykende.

inş bende 38 bedene geri dönerim.üniversitede 38 bol geliyodu bana.tam bir senede 42 ye çıkmayı başardım.aferin bana dimi.:mymeka:

bunu ben yazacaktım.sen erken davranmışsın.opuyorumnanaktan .topiğimize :içelim::hooray:

apla zayıf ama taş taş
bekliyoruz ölçülerini ciciş

bencede canım kaydirigubbakcemile5

ya sabah o kadar çok şey yedim ama şimdi karnım acıktı Çok üzgünüm çoook akşamda bisürü yiycem offf ne oluyo banaaa delikafadulden

kızlar bızım yörenın bır böreğı vardır. çaykama derler. cok severız bız onu. annem onun diyet verisyonunu yapıyor. paylaşayım dedım.yanlız anne tarifi oldugu için hersey göz kararı

sımdı sevdıgınız,bulabılıdgınız her türlü börek yeşiiliğini alın,yıkayın,dograyın(ıspanak,taze sogan,pazı... vs artık ne isterse canınınız.ben ısırgan otuna bayılıyorum bunun içinde)sonra bunun ıcıne istedıgınız peynır(lor veya çökelek sevıyoruz bız ama istersenız yagsız peynır,light kaşar rendesı bıle olur)

ayrı bır kapta 1 yumurta ,su,bir kac kasık süt ve göz kararı tam tahıllı un(artık tüm marketlerde var)(orjinaline mısır unu girer) göz kararı cırpılacak. mikserde cırpın bence. kıvam olaraksa krep hamurunun bır adım ötesinde bir koyuluk olacak kıvamda.cok az daha kıvamlısı yanı.sonra bu ıkısı karıstırılacak. göruntu itibariye yesıllıgı bol bol göze carpan bır imajı olacak. sonra teflon tavaya azıcık yag sürülüp üstüne karısım dökülecek. börek kadar kalın olmasın ama. altı pişince ters cevrılecek omlet gıbı. bu noktada el maharetıne güvenmeyen hanımlar, aynı işlemi fırında da yapabılırler.hem fırına daha kalın bır katman koyabılırsınız ve fırını koyarsanız üzerine yogurt sürün. daha süper oluyor.

hani dedim,calısan kızlar iş yerıne göturur. ana veya ara öğün olarak tuketır. derın dondurucuya koyabılırsınız.aylarca kalabılıyor. cıkarın çözdürüp tavada ısıtın.çıtır çıtır..

[/QUOTE]ben begendım o hatunu.cok zayıf bulmadım. öyle olsam keske dedımç bakalım belkı de bir gün.. zemuszemus bu arada iyi dileklerin ıcın sagol saracım.

hakketen 1000olduk be.... herkes istedgı kıloya ınınca geveze ve fit fıstıklar topiği kuralım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis[/QUOTE]

valla bende beğendim ne yalan söyliim.. Ben sanırım biraz zayıf seviyorum. Ama ben öyle zayıf olamıyorum.. :1no2:

çenemiz o kadar düşükkiii topikcek 2000 olmasıda yakındırsositososito

kesinliklen..kaydirigubbakcemile3

ya sabah o kadar çok şey yedim ama şimdi karnım acıktı Çok üzgünüm çoook akşamda bisürü yiycem offf ne oluyo banaaa delikafadulden

bazen oluyo yaa banada.. Çok gıcık bi durum.. Meyva falan yemeye çalış barim...

teşekkürler ciciş

Bu arada doğuşun yeni yeşil çayı çıkmış.. Tarçınlı karanfilli.. Harika bişey herkese tavsiye edilirr...:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…