öyle deme kendıne.. ben 44 giydiğimi hatırlıyorum. daha doorusu 42ye gıremeyınce alısverıs yapmaya utandıgımı. 44oluyoryanı.. üüü... neler var be...benım boyum 172 canım..
afiyet olsun canım. aman nesi güzel benım ölcülerin.
evet canım. hayırlı,ugurlu olsun maaşlarınızın. daim ve bereketli olsun.
kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:
mrb kızlar yesil cayın tadı güzelmi nasıl bise icebilirmiyim diye soruyorm pek sevmemde bitki caylarını yanlız kusburnu içiyorm onun etkisi varmıdır zayflamaya birde öğle araları yulaflı bisküvi yiyorm 4 5 tane diğer bisküviler gibimidir buda kilo yaparmı
imrendim ikinize de keske ben de gönlüme göre bir iş bulabilsem... mafoldumben
kızlar vücut ölçülerini bilen var mı?
benimki 95-70-95
yaa sormaa ablacım (herkes abla dıyor bende diyeyim :1rolleyes: ) en son nıkahımda gordu benı kadın, ben elını opucektım hosgeldınız demek için ,hanfendı benı gorur gormes ''sen kılo almıssın,şişkolaşmıssın vs'' laflar soyledı yaa nasıl moralım bozuldu anlatamam mafoldumben nişanımda 62 idim ,nikahta 66ydım sımdı gorse ne der acaba Çok üzgünüm çoook
allahtan uzagız bırbırımıze 13.30saatlık yol mesafesı var aramızda ama telde olsun sureklı bi laf sokusturma cabaları filan.
bana takı alıncak gider kendı bilegine gore ,parmagına gore olcer neymıs efenım ben şişmanmısım :mymeka: onun aldıklarıda bana buyuk gelıyor halıyle ,yuzuk orta parmagıma dahi bol gelıyor,bilezik dirsegimde kunye nıyetıne takıyorum yaa bunun gibi neler neler :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sımdı basladı eşim kılo almıssın karnında bebekmı var topac gibi (yemek yıyınce karnım sısıyor dogruda ben napanılırım sonra yıne eskı halını alıyor sonucta) vs( eşiminde etkıloıyorlar anlıcanız (
ayy gelınlık bedenının 2beden bol gelmesine çok sevındım canım hihoyyythihoyyyt umarım ıstedıgın kılona kavusursun zemuszemus
karısmıyorus dıyorlar güyaa ele gune karsı ama laf sokusturmayıda ihmal etmıyorlar işte :mymeka: :mymeka:
hoşsbulduk canım a.s. :1hug:
hiimm burdan yazılanları kaynanamıın gozune sokmayı çok isterdım delikafadulden ozamanda kasıma gozume bahane bulurdu kesın :mymeka:
hırs yaptım zayıflayacam... manken nasıl olurmus gorsunlerrr zemuszemus zemuszemus
beni tvdekı mankenlerle kıyaslamayı biliyodu hade bakalım 60a dusimde ,benı gorunce napacakk :mymeka: :mymeka:
kızlar ben böyle olmak istiyorum
bu nee:1shok: 10 yıl aç kalsam ancak böyle olurum heralde.ama bu aplada çok zayıf diilmi:uhm:
şekerim sorma biliyos da işte bazen hata yapıyor insan.. karpuz,kiraz,çilek,kayısı,muz,kivi yemekten yerım kalmamıs baska seylere.. ayy yazarken bıle agzım sulanıyor ama az yıycem bunlardan bıraz.. basım falan dönuyor sonra..
92-66-97 idi canım en son. ölçmeyelı oldu bıraz ama. göğsün ve poponun en tombul yerıyle,belın en ınce yerınden ölcuyorum
slm kızlar, ben yeni üyeyim, 30 yaş 1.70 boy, 68 kilo
zayıflamak istiyorum ama ne gezeeerrr((((((
canım boyun kaç senin
Teşekkürler duyguege...Bir bakayım oraya da..Tam 9 kişi birlikte tatile gideceğiz ve hepsi çalıştığı için bu araştırma görevini bana verdiler..opuyorumnanaktan
Evet canım barsakları çalıştırıyor..Vücut kitle endeksimi bilmiyorum hayatım..Şunu yazayım hemen bakıcam değerlerime tekrar..Otel tavsiyen için de teşekkürler..Orayı da bir inceleyeyim..opuyorumnanaktan
Aaaa fiume gerçekten yüklenmişsin kendine...Ne dedik zayıflayacağız ama sağlıklı..Lütfen dikkatli ol..opuyorumnanaktan
benim boy 1.65 kg bugün itibariyle 64 ölcülerim 92-70-100 ne sacma vücudum varmış yaaa
slm kızlar, ben yeni üyeyim, 30 yaş 1.70 boy, 68 kilo
zayıflamak istiyorum ama ne gezeeerrr((((((
benim boy 1.65 kg bugün itibariyle 64 ölcülerim 92-70-100 ne sacma vücudum varmış yaaa
öyle deme kendıne.. ben 44 giydiğimi hatırlıyorum. daha doorusu 42ye gıremeyınce alısverıs yapmaya utandıgımı. 44oluyoryanı.. üüü... neler var be...benım boyum 172 canım.
olur olur .. bizi sıkı takıp et.. akrep nalan gelse zayıflatırız biz vereliniortak
Haklısın.Daha dikkatli olacağım zaten. Söz ! vereliniortak
yoo azıcık basenli ve azıcık göbişli... hiç de değil. 10 cm incelsen normal olcaksın. 2-3aylık işin var..
bu arada EVLİBARKLI canım ya benım vucut söyle.. ben de alt göbek var azıcık. rahatsız edıyor benı. kolları,üstkarnı,omuzları hatta boynu,popoyu ve kalcayı toparladım bayagı. az işim var. 5er cm gıtse yeter bana..amma benım üst bacaklar kalın. kalcam onlara nazaran dar oldugundan ölcüyü az cekıyor popo üstunden ölcülünce.. senınle kıyasla.. benım bacaklarım kesınlıkle senınkılerden kalın sekerım..bundan emınım.. diğer yerlerı bılemem.kot bedenım 28. (yenı aldım)likralı ama bıraz.öyle olunca kalın bacakları da sokabılıyorum 28e. etek elbıse bedenım de 38
canımmm allahım inşallah bütün işsiz arkadaşlarıma en hayırlısından işler nasip etsin aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
yarın öğrencem bende hatta yağ ve kemik ölçülerini falanda hesaplıyolarmış fitnesste.hepsini yazarım size her 10 günde bir ölçümleri tekrarlıyolarmışş her ölçümü yazcam size sözzz... hihoyyyt
kuzummmm sen eskişehirliymişsin yaaa bende aslen eskişehirliyimmm.hemşom gelmişşşş vereliniortak
ya kuzum bu apla fazla hatta çok fazla zayıfff :1no2:
kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:
kıslaaaar 1000 oldu sayfalaaaarrr alkisalkisalkis
.
evet canım. hayırlı,ugurlu olsun maaşlarınızın. daim ve bereketli olsun.
öyle deme kendıne.. ben 44 giydiğimi hatırlıyorum. daha doorusu 42ye gıremeyınce alısverıs yapmaya utandıgımı. 44oluyoryanı.. üüü... neler var be...benım boyum 172 canım.
olur olur .. bizi sıkı takıp et.. akrep nalan gelse zayıflatırız biz vereliniortak
ya benm üst beden yok basenlerin maşaallahı var meleklerimin hediyesi ama artık görmek istemioooommm
canımmm allahım inşallah bütün işsiz arkadaşlarıma en hayırlısından işler nasip etsin aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
bende 3 ay önce bi pantolonumu 42 beden almıştım tatlım.ama en son aldığım etek 36 beden sengözlerimebaksanab burda istediğin bedene inene kadar rahat yok zaten Çok üzgünüm çoook
delikafadulden çok güldüm yaa senden çook daha kısalarını gördüm tatlım niye öle küçümseme kendiniii Şeniz
benimde kesin 90 90 90 falan çıkar
göğüs yok popo yok bi göbek var akıllara ziyan kafamçokkarıştı
yarın öğrencem bende hatta yağ ve kemik ölçülerini falanda hesaplıyolarmış fitnesste.hepsini yazarım size her 10 günde bir ölçümleri tekrarlıyolarmışş her ölçümü yazcam size sözzz... hihoyyyt
kuzummmm sen eskişehirliymişsin yaaa bende aslen eskişehirliyimmm.hemşom gelmişşşş vereliniortak
ya kuzum bu apla fazla hatta çok fazla zayıfff :1no2:
Hoşgeldin canımm.. Buracıkta kesin zayıflarsın..
Benim vücut ölçülerime yakın senin ki ayçacım.. Akşam bende yazıcam..
Mervem gönderdiğin motivasyon resimleri hikayeleri harika yaa.. İnsanlar neler başarmış valla helal..:hooray:
kızlar bu arada size bir bilgi veriyim 30 dk.lık seks 200 kalori verdiriyormuş
hayatım ben buraya resim koyamam.yüzüm kapalı bile.külümü ucurur benimki.. zaten nickimi ve buraya takıldıgımı bılıyor. arada girip girip yazdıklarımı okudugundan şüphelenıyorum zaten benım meraklı tazenın.ay dur bir selam diyeyım."naber askım?yoğunsun sanırım işte bugun,hiç sesin solugun cıkmadı." delikafadulden ama 60ın altına düşünce msnden falan ayarlarız bi güzellik sana
çenemiz o kadar düşükkiii topikcek 2000 olmasıda yakındırsositososito
ya sabah o kadar çok şey yedim ama şimdi karnım acıktı Çok üzgünüm çoook akşamda bisürü yiycem offf ne oluyo banaaa delikafadulden
kızlar bu arada size bir bilgi veriyim 30 dk.lık seks 200 kalori verdiriyormuş
ben evleniyorum delikafadulden
kızlar bızım yörenın bır böreğı vardır. çaykama derler. cok severız bız onu. annem onun diyet verisyonunu yapıyor. paylaşayım dedım.yanlız anne tarifi oldugu için hersey göz kararı
sımdı sevdıgınız,bulabılıdgınız her türlü börek yeşiiliğini alın,yıkayın,dograyın(ıspanak,taze sogan,pazı... vs artık ne isterse canınınız.ben ısırgan otuna bayılıyorum bunun içinde)sonra bunun ıcıne istedıgınız peynır(lor veya çökelek sevıyoruz bız ama istersenız yagsız peynır,light kaşar rendesı bıle olur)
ayrı bır kapta 1 yumurta ,su,bir kac kasık süt ve göz kararı tam tahıllı un(artık tüm marketlerde var)(orjinaline mısır unu girer) göz kararı cırpılacak. mikserde cırpın bence. kıvam olaraksa krep hamurunun bır adım ötesinde bir koyuluk olacak kıvamda.cok az daha kıvamlısı yanı.sonra bu ıkısı karıstırılacak. göruntu itibariye yesıllıgı bol bol göze carpan bır imajı olacak. sonra teflon tavaya azıcık yag sürülüp üstüne karısım dökülecek. börek kadar kalın olmasın ama. altı pişince ters cevrılecek omlet gıbı. bu noktada el maharetıne güvenmeyen hanımlar, aynı işlemi fırında da yapabılırler.hem fırına daha kalın bır katman koyabılırsınız ve fırını koyarsanız üzerine yogurt sürün. daha süper oluyor.
hani dedim,calısan kızlar iş yerıne göturur. ana veya ara öğün olarak tuketır. derın dondurucuya koyabılırsınız.aylarca kalabılıyor. cıkarın çözdürüp tavada ısıtın.çıtır çıtır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?