60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yumurta pek sevmem ya..:bbo:
Sabah hele hiç yiyemem.. O kokusu beni mahveder.. Anca akşamları peynirli omlet falan tarzında yerim. Ama gerçekten çok faydalı..

Kuzum hayırlı olsunn.. Boşverrr arada kutlama olucamm..zemuszemus

Aman canım dikkat et kendine.... Sen bize lazımsın..opuyorumnanaktan

Cicişler o kayısılı çayı alcam kesin bugün ama o 5i 1 yerde mümkün değil valla.kocam evlendiğimde baklava baklavaydı şimdi sütlaç oldu :roflol:

şekerim sorma biliyos da işte bazen hata yapıyor insan.. karpuz,kiraz,çilek,kayısı,muz,kivi yemekten yerım kalmamıs baska seylere.. ayy yazarken bıle agzım sulanıyor ama az yıycem bunlardan bıraz.. basım falan dönuyor sonra..

92-66-97 idi canım en son. ölçmeyelı oldu bıraz ama. göğsün ve poponun en tombul yerıyle,belın en ınce yerınden ölcuyorum[/QUOTE]

ciciş o zaman sen benden daha zayıf gözüküyosun

Ya mervem fiumem ikinizde ne güzel vücut ölçülerine sahipsiniz.. Benim kalça 100 ün üzerinde.. Akşam yazarım bende..

Öğlen yemeee mi yedim bu arada.. Körili tıvık yanında azıcık makarna. Bir de ayran..

valla ben bi dilim yedim şimdide aklım dolaba gidip duruyo ama leblebi ve bitki çayıyla kandırıyorum kendimi süprizzzzz birazdan bi dilimde karpuz kescem tabii pasranın paketine bakmadan kaydirigubbakcemile3
bu arada canım allah bereketini versin inşallah maaşımızın :Saruboceq:

kızlar ben böyle olmak istiyorum

bu nee:1shok: 10 yıl aç kalsam ancak böyle olurum heralde.ama bu aplada çok zayıf diilmi:uhm:

Cicişler o kayısılı çayı alcam kesin bugün ama o 5i 1 yerde mümkün değil valla.kocam evlendiğimde baklava baklavaydı şimdi sütlaç oldu :roflol:

şekerim sorma biliyos da işte bazen hata yapıyor insan.. karpuz,kiraz,çilek,kayısı,muz,kivi yemekten yerım kalmamıs baska seylere.. ayy yazarken bıle agzım sulanıyor ama az yıycem bunlardan bıraz.. basım falan dönuyor sonra..

92-66-97 idi canım en son. ölçmeyelı oldu bıraz ama. göğsün ve poponun en tombul yerıyle,belın en ınce yerınden ölcuyorum[/QUOTE]

kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:

Şarkıcı Linet 35 kilo verdi
önce:90 kg
sonra:55 kg
boy:1.65

Stephanie 65 kilo verdi
önce:117 kg
sonra:52 kg
boy:1.68

Berna 37 kilo verdi
önce:104 kg
sonra:67 kg
boy:1.77

Tılsım 16 kilo verdi
önce:78 kg
sonra:62 kg
boy:1.68

Michelle 70 kilo verdii
önce:138 kg
sonra:68 kg
boy:1.67

Çiğdem 28 kilo verdi
önce:91 kg
sonra:63 kg
boy:1.70

Aysun 28 kilo verdi
önce:91 kg
sonra:63 kg
boy:1.76

cicişim senin belin bizden incedir ama

ben böyle olmak istiyorum işte ya nasıl olcak bilmem

kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:[/QUOTE]

canım boyun kaç senin

Teşekkürler duyguege...Bir bakayım oraya da..Tam 9 kişi birlikte tatile gideceğiz ve hepsi çalıştığı için bu araştırma görevini bana verdiler..opuyorumnanaktan

Evet canım barsakları çalıştırıyor..Vücut kitle endeksimi bilmiyorum hayatım..Şunu yazayım hemen bakıcam değerlerime tekrar..Otel tavsiyen için de teşekkürler..Orayı da bir inceleyeyim..opuyorumnanaktan

Aaaa fiume gerçekten yüklenmişsin kendine...Ne dedik zayıflayacağız ama sağlıklı..Lütfen dikkatli ol..opuyorumnanaktan

canım boyun kaç senin[/QUOTE]

canım boyum 160.bodur tavuk yanii.

canım boyun kaç senin

canım boyum 160.bodur tavuk yanii.[/QUOTE]

bence boyun kısa değil canım

mrb kızlar yesil cayın tadı güzelmi nasıl bise icebilirmiyim diye soruyorm pek sevmemde bitki caylarını yanlız kusburnu içiyorm onun etkisi varmıdır zayflamaya birde öğle araları yulaflı bisküvi yiyorm 4 5 tane diğer bisküviler gibimidir buda kilo yaparmı

Canım kalori değerlerine göre karşılaştırma yap istersen...Daha doğru olur..

.

afiyet olsun canım. aman nesi güzel benım ölcülerin.

evet canım. hayırlı,ugurlu olsun maaşlarınızın. daim ve bereketli olsun.

kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:[/QUOTE]
öyle deme kendıne.. ben 44 giydiğimi hatırlıyorum. daha doorusu 42ye gıremeyınce alısverıs yapmaya utandıgımı. 44oluyoryanı.. üüü... neler var be...benım boyum 172 canım.
slm kızlar, ben yeni üyeyim, 30 yaş 1.70 boy, 68 kilo
zayıflamak istiyorum ama ne gezeeerrr((((((
olur olur .. bizi sıkı takıp et.. akrep nalan gelse zayıflatırız biz vereliniortak

Haklısın.Daha dikkatli olacağım zaten. Söz ! vereliniortak

benim boy 1.65 kg bugün itibariyle 64 ölcülerim 92-70-100 ne sacma vücudum varmış yaaa
yoo azıcık basenli ve azıcık göbişli... hiç de değil. 10 cm incelsen normal olcaksın. 2-3aylık işin var..
bu arada EVLİBARKLI canım ya benım vucut söyle.. ben de alt göbek var azıcık. rahatsız edıyor benı. kolları,üstkarnı,omuzları hatta boynu,popoyu ve kalcayı toparladım bayagı. az işim var. 5er cm gıtse yeter bana..amma benım üst bacaklar kalın. kalcam onlara nazaran dar oldugundan ölcüyü az cekıyor popo üstunden ölcülünce.. senınle kıyasla.. benım bacaklarım kesınlıkle senınkılerden kalın sekerım..bundan emınım.. diğer yerlerı bılemem.kot bedenım 28. (yenı aldım)likralı ama bıraz.öyle olunca kalın bacakları da sokabılıyorum 28e. etek elbıse bedenım de 38

öyle deme kendıne.. ben 44 giydiğimi hatırlıyorum. daha doorusu 42ye gıremeyınce alısverıs yapmaya utandıgımı. 44oluyoryanı.. üüü... neler var be...benım boyum 172 canım.

olur olur .. bizi sıkı takıp et.. akrep nalan gelse zayıflatırız biz vereliniortak

Haklısın.Daha dikkatli olacağım zaten. Söz ! vereliniortak

yoo azıcık basenli ve azıcık göbişli... hiç de değil. 10 cm incelsen normal olcaksın. 2-3aylık işin var..
bu arada EVLİBARKLI canım ya benım vucut söyle.. ben de alt göbek var azıcık. rahatsız edıyor benı. kolları,üstkarnı,omuzları hatta boynu,popoyu ve kalcayı toparladım bayagı. az işim var. 5er cm gıtse yeter bana..amma benım üst bacaklar kalın. kalcam onlara nazaran dar oldugundan ölcüyü az cekıyor popo üstunden ölcülünce.. senınle kıyasla.. benım bacaklarım kesınlıkle senınkılerden kalın sekerım..bundan emınım.. diğer yerlerı bılemem.kot bedenım 28. (yenı aldım)likralı ama bıraz.öyle olunca kalın bacakları da sokabılıyorum 28e. etek elbıse bedenım de 38[/QUOTE]

canım beni gördün bilyosun zaten 36-38 bedenim bende
kot hala eskilerle idare ediyorum bol bol giyiyorum o yüzden bedeni bilmiyorum tam olarak
bende göbeğimin gitmesini istiyorum diğer yerlerdende gitse hayır demem tabi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…