60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende bu topiğe büyük hevesle girmştm ama bişey yazıyorum kızlar okadar birbirlerine alışmışlarki benim yazdıklarıma kimse cevap bile vermedi ama bende okuyorum sohbetleri hoşuma gidiyor böylede güzel

iyi akşamlar kızlar:)ben bugün saçlarımı bakır kızıla boyattım .saçlarım çok koyu kızıldı bir devrim yaptım saçlarımda :)

slm kizlar ben pazartesiye kadar musafirim var giremiycem ama yediklerime dikkat ediyorum bu arada cimcime gecmis olsun hugocuk sanada ALLAH sifalar versin neruda seninde isin hayirli olsun kilo verenleride tbrk ediyim simdiden görüsürüz ins kib öptüm herkesi

sabah
2 galeta
40 gr light pennir
1 tatlıkaşığı şekersiz reçel
Ara
2 hurma
Öğlen
Zy fasulye
1 dlm ekmek
1 brd ayran
Ara
Meyveli light yoort
Akşam
2 minik boy patatesli havuçlu bezelyeli enginar
2 dilim ekmek
Ara
49 callik eti stick
Kızımın damak çikosundan 2 kare
5 yulaflıpüskevit
Yeşilçay
Çok yidim akşam ama regli oldum bugün sonunda

iyi akşamlar kızlar:)ben bugün saçlarımı bakır kızıla boyattım .saçlarım çok koyu kızıldı bir devrim yaptım saçlarımda :)

Bende 10 gün önce boyadım daha önce karameldi üstüne bakır kızıl yaptım ilk belli olmadı pek ama bir iki yıkanınca rengi açıldı çok hoş oldu...:82:

günaydınlar
bugün sonunda diyetime başladım çokk şükür
eşimin akrabasını görünce korktum vee dedim 5 kilocuk daha vereyim pampişlerimle beraber :86:
bu ay 1 gün regl olduğum için göğüslerim çok hassas şimdi acıyo hemde rahatsız edecek kadar acıyo
regl olamadık doğru dürüst göğüslerin hassasiyeti kaldı öyle akşamda yokladım niye acıyo diye filan şimd diken gibi batıyorlar

günaydınn hügocumm,günaydın kızlarrrrrrrrr
akşam bir sürü işim vardı çok yoruldum sabah zor uyandımm,hastalığıda tam olarak atamadım üzerimden
bu akşamda yolculuk varrr,işlerimin hepsi bitmedi,offfffffffff yine iş çıkışı koşuşturmam devam eder

Günaydınlarrrrrr erken yatmıştım iyi uyumuşum kahvaltımı yaptım birazdan hazırlanıp çıkıcam.

kahvaltımı yaptım az önce,
1 kupa ayvalı ıhlamur
2 badem salatalık
1domates
1 havuç
2 siyah zeytin
2,5 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 , 5 kk beyaz peynir

ara öğünde elma yerim
öğlene ne yiyeceğim belli değil:44: arkadaşımla buluşucam bişey düşünmem lazım sebze yemeğim vardı öğlene:44:

Günaydın hugocuk çok iyi etmişsin regl olmuşsun ama sporunu da yapacak mısın benimde bugün kardiyo günüm

Günaydın famircim geçmiş olsun çabuk atlatırsın umarım ve kolay gelsin

ben kaçtım kızlar görüşürüz

antalyanın en seksü kadını nugiden günaydınlar sizlere dünden beri hafif baş ağrım vardı regli olacam geciktirir diye ağrı kesici atmamıştım ama bugün çok fena ağrıyor daha doğrusu boynumdaki kaslardan oluyo ağrım dün bir saat spor yaptım duş aldım tabi saçlarımı bile bile kurutmadım yaff ondan oldu hemşiremize indim şimdi kas gevşetici krem sürdü çok sertleşmiş dedi neyseki biraz rahatım reglimden 5 gün geçmiş hastalanmadım ben daha hamilelikte yok eminim antidepresan ilaçtan desem geçen ayda atıyodum bi gün geçiktirdiydi bakalım biraz daha bekleyemde olmazsa eczaneden adet getirttirici ilaçtan alayım.akşam birinci kat komşum hataylı bir kase çorba gönderdi onlar ekşili çorba diyolarmış ama ben çok beğendim içinde taze fasülye nohut mercimek kabak buğday yarması ve pirinç sarımsak vardı çok güzeldi 4-5 kaşık ondan içtim ama düşünüyorum ne yediğimi hatırlamıyorum ala ala salata yedim yemek olarak ne yediydimki ha aklıma geldi fırında tavuk yapmıştık birazcık artmıştı onu ısıtıp yidim .sabahta

domates-salatalık
2 kk peynir
1 bardak süt
2 tane ceviz
1,5 dilim kepek ekmeği

Son düzenleme:

günaydın balımmm bende daha regli olamadım bekliyorum sporuma devam ama

afiyet olsun canımmm ve de geçmiş olsun.
kız bak ne güzel spor yapıyosun kendini hasta etmede araya zaman girmesinn,tikkat et bakimm kendinee cicişş.,
offf sana diyorum ama bende hiç iyi değilim,bu sene ne çok hasta oldum yaa,ilk defa temmuz ayında hasta oldum bideeee,soldan soldannn geliyolar bana,baş ağrım inceden inceye geliyor sankimm

günaydın çiçem tatile yarınmı çıkıyosunuz siz antalyaya geliceksiniz dimi :26:

günaydın canım afiyet olsun

tatilde dikkat etde güzel geçsin bari

günaydın çiçem tatile yarınmı çıkıyosunuz siz antalyaya geliceksiniz dimi :26:

merkeze gelemicez sanırsamm:44:
akşam 12de uçak hareket ediyor,gece yarısı orda olucaz yanii,bir arkadaş da kalıpp,sabah erkenden sideye hareket edicezz
dönüşümüz otobüsle olucak ama,diğer hafta cumartesii dönerizz büyük bir ihtimalle,otogara gelirsen görüşürük valla

günaydın bebişim hayırdır yolculuk nereye :44:

tatilde dikkat etde güzel geçsin bari

bi de evin işi bitmiyor ki,akşama kadar eşimle kızım evdeler ya,normalden daha fazla iş çıkıyor bana eve gidince,hertarafta oyuncaklarr,mutfakta bulaşıklarr,lavabolarrrrrrrrrrr normalden daha fazla ve çabuk kirleniyorrr
akşama kadar herkes işte güçte,okulda olunca bu kadar kirlenmiyordu,o zman bile haşadım çıkıyodu şimdi daha beter yoruluyorum.
yolculuk hazırlıkları,eksikler için alışveriş derken çok yoruldum şu sıralarr sanırımmm.
aslında tatile çıkmak yorgunluktan başka bişey değill,sadece değişiklik için gidiyor işte insan,yoksa dinlendiğin falan yokk,gelince yine bir sürü iş güçç olacak evde beni bekleyen

günaydın canım ben bu ara spor yapamıyorum çünkü koşu bandının olduğu oda koli dolu ancak apırlıkla çalışabilirim
regl olmadım geçti zaten günüm

günaydın antalya pilici
bende adet olmadım doğru dürüst leke gibi oldu havalardan sanırım çünkü düzenli olurdum ben hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…