60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende 10 gün önce boyadım daha önce karameldi üstüne bakır kızıl yaptım ilk belli olmadı pek ama bir iki yıkanınca rengi açıldı çok hoş oldu...:82:

Benim saçı ilk boyadılar rengi belli olmadı sonra rengini biraz kırıp boyadılar .Bakır gerçekten güzel bir renk teni daha açık gösteriyor gözüm alışınca daha güzel olacak sanırım:)

günaydın balımmm bende daha regli olamadım bekliyorum sporuma devam ama

benim 6 sında olmam lazımdı olmadı o ara doktora gidiyodum bi ilaç vermişti sanırım ondan olmadı doğru dürüst
1 gün geldi o da lekeydi zaten 10 gün geçti artıkın olmam regl filan göğüs hassasiyeti var tam regl olmadığımdan sanırım

Günaydın kızlar,
hugocumcum aramıza hoşgeldin canımcım hep beraber verelim kilocuklarımızı haydi bakalım devammmm
nügüm seksüü şempanzem geçmiş olsun tatlım boynun kasılmıştır ıslak saçla klimaya karşı oturma aman diyeyim allah korusunç

fambukum böceeem günaydın tatil çocuklar ve erkekler içindir kadınlar ise her zamandan daha çok yorulurlar ama kafan dagılır en azından güle güle git gel inşallah güzel güzel dinlen.

berrycim sonunda regl olmuşsun gözün aydın çok güzel gidiyorsun maşallah.

günaydın kızlaarrrr.. bugün itibariyle börek cörek olaylarını tamamen kapattım hatta midem bulandıı sanırım cok uzun zamann yiyememm. adını duymaya tahammülüm yok:120::120::120::120: gerci bırakalı 1 hafta oldu ama kayınvalidemin canı cekti die dün oturdum arnavut mantısı yaptımm.. 2 ögün o yendi pek bereketliymiş hala varr.. bundann sonraa sebzeye vurucam kendimii gerci cnm bişi iştemio ama neyse..

sabah kahvaltım:

1 simit (cok özledim)
az labne yarım yaglı
5_6 ssiyah zytin
eccük paprika

bugün saat 14.45 de kontrolüm var.. agrım oldu dei doktor bebügü kontrol edelim demişti.. kocaman olmusturr artıkınnn. bide cikolata yicem hareket etsin diee yarım saat önceden

göğüslerim sğütyene sığmıyo bi şiştiler off off sızlıyo mübarek
regl olmayınca tabee ondan oldu heleki elim değsin çok acıyo

günaydın yolişş eşinin iş durumu ne oldu
artık gelsede sende yanlızlıktan kurtulsan

yoliş sen ovulasyon dönemini anlıyosun kendinde o dönemde göğüslerinde sızlama hassasiyet özellikle dokununca acı oluyomu canım :44:

dönüş ne zaman otogardan hangi gün bileti aldınızmı yaz bakem bene bi

famirto tatile çıkıyii :97: çok sıkıcı olcek bizim için :97:
ne zaman döncen aramıza :97:

dönüş ne zaman otogardan hangi gün bileti aldınızmı yaz bakem bene bi
didim ya haftaya c.tesi diye.ama bilet almadıkkk kesin ctesi demiyim şimdi ben sana,belli de olmaz kızz,bu sefer söz verip sözümden dönmüşş kimin olmiyim,haberleşürükk
famirto tatile çıkıyii :97: çok sıkıcı olcek bizim için :97:
ne zaman döncen aramıza :97:

25inde iş başı yapicim ALlah izin verirse

demin kurumdan bir müdür sen stajer misin didiyaş ortalaması 40 ve üzeri olduğu için ben bile genç görünüyorum onalra dimek kii

yolicim dolicim günaydınnnnnn cicimmm

ecrin günaydınnn afiyet olsun bebişimiz büyümüştür artık canım

anladım kelebemde bana özelden cep numaranı gönderirsen haberleşiriz

Günaydınnnn cicişlerrrrrrrrrrrrr

fambıkkkk, nugiiii geçmiş olsun canlarım tez zamanda sağlığınıza kavuşun inşallahhhh fambıımın tatili de çok güzel geçsin azkaçamaklı boll hareketli ve dinlenmeli olsun inşallahhhh

hugooo kızzz kendini mıncıklayıp durmaa yeterrrr:86::86::86::86::86::86:

berrycim gözün aydın kuzummmm regl olmuşsunnn bak gider şimdi şişliklerr reglin bitince tartıl artık ve güzel sonuçlar gör inşallah

ecrincimm çikonu grücekmişsin bugün ay hadi bakalımmmm güzel güzel buluşunnn inşallahhh

arzucum süpersin tatlımmm menüler de çok güzel afiyet olsun canım benimm

neyse çok değilmiş sevindim

günaydın neruşum sağoll iyi kelebekte lafın üstüne gelirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…