Bende 10 gün önce boyadım daha önce karameldi üstüne bakır kızıl yaptım ilk belli olmadı pek ama bir iki yıkanınca rengi açıldı çok hoş oldu...:82:
günaydın balımmm bende daha regli olamadım bekliyorum sporuma devam ama
Günaydın kızlar,
hugocumcum aramıza hoşgeldin canımcım hep beraber verelim kilocuklarımızı haydi bakalım devammmm
nügüm seksüü şempanzem geçmiş olsun tatlım boynun kasılmıştır ıslak saçla klimaya karşı oturma aman diyeyim allah korusunç
fambukum böceeem günaydın tatil çocuklar ve erkekler içindir kadınlar ise her zamandan daha çok yorulurlar ama kafan dagılır en azından güle güle git gel inşallah güzel güzel dinlen.
berrycim sonunda regl olmuşsun gözün aydın çok güzel gidiyorsun maşallah.
merkeze gelemicez sanırsamm:44:
akşam 12de uçak hareket ediyor,gece yarısı orda olucaz yanii,bir arkadaş da kalıpp,sabah erkenden sideye hareket edicezz
dönüşümüz otobüsle olucak ama,diğer hafta cumartesii dönerizz büyük bir ihtimalle,otogara gelirsen görüşürük valla
didim ya haftaya c.tesi diye.ama bilet almadıkkk kesin ctesi demiyim şimdi ben sana,belli de olmaz kızz,bu sefer söz verip sözümden dönmüşş kimin olmiyim,haberleşürükkdönüş ne zaman otogardan hangi gün bileti aldınızmı yaz bakem bene bi
famirto tatile çıkıyii :97: çok sıkıcı olcek bizim için :97:
ne zaman döncen aramıza :97:
yoliş sen ovulasyon dönemini anlıyosun kendinde o dönemde göğüslerinde sızlama hassasiyet özellikle dokununca acı oluyomu canım :44:
yolicim dolicim günaydınnnnnn cicimmmGünaydın kızlar,
hugocumcum aramıza hoşgeldin canımcım hep beraber verelim kilocuklarımızı haydi bakalım devammmm
nügüm seksüü şempanzem geçmiş olsun tatlım boynun kasılmıştır ıslak saçla klimaya karşı oturma aman diyeyim allah korusunç
fambukum böceeem günaydın tatil çocuklar ve erkekler içindir kadınlar ise her zamandan daha çok yorulurlar ama kafan dagılır en azından güle güle git gel inşallah güzel güzel dinlen.
berrycim sonunda regl olmuşsun gözün aydın çok güzel gidiyorsun maşallah.
günaydın kızlaarrrr.. bugün itibariyle börek cörek olaylarını tamamen kapattım hatta midem bulandıı sanırım cok uzun zamann yiyememm. adını duymaya tahammülüm yok:120::120::120::120: gerci bırakalı 1 hafta oldu ama kayınvalidemin canı cekti die dün oturdum arnavut mantısı yaptımm.. 2 ögün o yendi pek bereketliymiş hala varr..bundann sonraa sebzeye vurucam kendimii gerci cnm bişi iştemio ama neyse..
sabah kahvaltım:
1 simit (cok özledim)
az labne yarım yaglı
5_6 ssiyah zytin
eccük paprika
bugün saat 14.45 de kontrolüm var.. agrım oldu dei doktor bebügü kontrol edelim demişti.. kocaman olmusturr artıkınnn. bide cikolata yicem hareket etsin diee yarım saat önceden
didim ya haftaya c.tesi diye.ama bilet almadıkkk kesin ctesi demiyim şimdi ben sana,belli de olmaz kızz,bu sefer söz verip sözümden dönmüşş kimin olmiyim,haberleşürükk
25inde iş başı yapicim ALlah izin verirse
demin kurumdan bir müdür sen stajer misin didi yaş ortalaması 40 ve üzeri olduğu için ben bile genç görünüyorum onalra dimek kii
anladım kelebemde bana özelden cep numaranı gönderirsen haberleşiriz
öfff hügoo kendini dinleyip durma,zamn zamn benimde öyle olurr,geçer bir iki güne merak etme
ben çiçeeenn dim kızzzz,kelaaabaannnn neruşş oliyyyyyyyyyy
didim ya haftaya c.tesi diye.ama bilet almadıkkk kesin ctesi demiyim şimdi ben sana,belli de olmaz kızz,bu sefer söz verip sözümden dönmüşş kimin olmiyim,haberleşürükk
25inde iş başı yapicim ALlah izin verirse
demin kurumdan bir müdür sen stajer misin didi yaş ortalaması 40 ve üzeri olduğu için ben bile genç görünüyorum onalra dimek kii
Günaydınnnn cicişlerrrrrrrrrrrrr
fambıkkkk, nugiiii geçmiş olsun canlarım tez zamanda sağlığınıza kavuşun inşallahhhh fambıımın tatili de çok güzel geçsin azkaçamaklı boll hareketli ve dinlenmeli olsun inşallahhhh
hugooo kızzz kendini mıncıklayıp durmaa yeterrrr:86::86::86::86::86::86:
berrycim gözün aydın kuzummmm regl olmuşsunnn bak gider şimdi şişliklerr reglin bitince tartıl artık ve güzel sonuçlar gör inşallah
ecrincimm çikonu grücekmişsin bugün ay hadi bakalımmmm güzel güzel buluşunnn inşallahhh
arzucum süpersin tatlımmm menüler de çok güzel afiyet olsun canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?