60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende dün akşamm kocaa bir pide yidim yawwww
eşimm getirmişşş,yemek yapacak sebzem yoktuu,çözülmüşş etim falan da yoktuu yiidm valla
sonra avmye gittik 1,5 -2 saat oradaydık,bir kısmını eritmişimdir umarımm.
ama hala midemde gibi hissediyorum.
sabah da 60.7 çıktım zati onun yüzünden
öğle için karpuz peynir getirdim sadecee onu yicimm

sabah domatiz salatalık 1 dilim çavdar ekmeği yedim sonra şekersiz türk kahvesi içtim şimdi ara öğünde 1 bardak kefir içiyorum öğleye tavuk sote akşama yeşilfasulye var

günaydın yolişş eşinin iş durumu ne oldu
artık gelsede sende yanlızlıktan kurtulsan

ay bacım ben bu eşimin iş durumundan bıktım vallahi. geçen hafta bu hafta son diye gitti ama bırakmıyorlarmış izmirdekiler. sen bize lazımsın diyorlarmış. ayın 20 sinde almanyadan patronu geliyormuş ben gelene kadar konuşalım demiş o yüzden yine beklemedeyim. artık sormicam ne zaman gelcen diye zira ben böyle belirsizlikten çok sıkılırım paşa gönlü nasıl isterse öyle yapsın kocişin

yoliş sen ovulasyon dönemini anlıyosun kendinde o dönemde göğüslerinde sızlama hassasiyet özellikle dokununca acı oluyomu canım :44:

canım gögüslerimde sadece biraz hacim farkı oluyor acı pek olmuyor regl zamanı sadece azcık agrı oluyor. ama bende akıntı beyaz akıntı çok oluyor yumurta beyazı gibi ben ordan anlıyorum yımırtladıımı.. gıt gıt gıdaaaaaaaaak..
bide çok hassas oluyorum zart diye duygulanıyorum bide eşimi her zamankinden çok özlüyrum yanımda istiyorum anlarsın ya

sadece sebze yesek vücut direnci düşer mi acaba.
protein de almak lazım dimi.
simit kilo yapar mı ki acep çok masum duruyor burdan bakınca

kuşlarım bilgisayarın hoparlörlerini kemirmişler yeni gördüm bakem akşamam eşim ne dicek

anladım

bikereden bişey olmaz korkma

heee tatilde burda bizle olamayacağın için az tatilin olunca seviniyorum
kurban ramazan izni çokmuş yaw :44:

eşimin memleketine gideriz ramazan bayramında,azcıkda evde dinlenirimmm,iyi gelirrr yawww.
evde oturmayı özledimm vallaha.
benim kızda çok seviyo evde oturmayıı.
dün akşam hadi avmye gitcez diyoruz,siz gidin ben gelmicem diyo
orda oyuncak var vs diyorum yok gelmiyor,zorla götürdük

Günaydın kızlarrr

kahvaltım
1 dilim peynir
1 dilim ruşeymli ekmek
1 domates
1 yumurta
1 bitki çayı
bol taze nane

ecrinn bize yeni foto getir en minnak yiğenimiz o bizimm

yaa beni de tatile götürünnnnnnnnnnnnnnnnnnn :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…