günaydın neruşum sağoll iyi kelebekte lafın üstüne gelirmiş
azcık ttailim var diye mi seviniyon kızzzneyse çok değilmiş sevindim
günaydın yolişşeşinin iş durumu ne oldu
artık gelsede sende yanlızlıktan kurtulsan
yoliş sen ovulasyon dönemini anlıyosun kendinde o dönemde göğüslerinde sızlama hassasiyet özellikle dokununca acı oluyomu canım :44:
azcık ttailim var diye mi seviniyon kızzz
kurban ve ramazn bayramında 15er gün yok olicimmm ama
ay bacım ben bu eşimin iş durumundan bıktım vallahi. geçen hafta bu hafta son diye gitti ama bırakmıyorlarmış izmirdekiler. sen bize lazımsın diyorlarmış. ayın 20 sinde almanyadan patronu geliyormuş ben gelene kadar konuşalım demiş o yüzden yine beklemedeyim. artık sormicam ne zaman gelcen diye zira ben böyle belirsizlikten çok sıkılırım paşa gönlü nasıl isterse öyle yapsın kocişin
canım gögüslerimde sadece biraz hacim farkı oluyor acı pek olmuyor regl zamanı sadece azcık agrı oluyor. ama bende akıntı beyaz akıntı çok oluyor yumurta beyazı gibi ben ordan anlıyorum yımırtladıımı.. gıt gıt gıdaaaaaaaaak..
bide çok hassas oluyorum zart diye duygulanıyorum bide eşimi her zamankinden çok özlüyrum yanımda istiyorumanlarsın ya
kuşlarım bilgisayarın hoparlörlerini kemirmişleryeni gördüm bakem akşamam eşim ne dicek
bende dün akşamm kocaa bir pide yidim yawwww
eşimm getirmişşş,yemek yapacak sebzem yoktuu,çözülmüşş etim falan da yoktuu yiidm valla
sonra avmye gittik 1,5 -2 saat oradaydık,bir kısmını eritmişimdir umarımm.
ama hala midemde gibi hissediyorum.
sabah da 60.7 çıktım zati onun yüzünden
öğle için karpuz peynir getirdim sadecee onu yicimm
heee tatilde burda bizle olamayacağın için az tatilin olunca seviniyorum
kurban ramazan izni çokmuş yaw :44:
nazende hiç uğramıyo kaza geçirmişti acaba iyimiki çok merak ediyorum
bikereden bişey olmaz korkma
tatile kadar şöle normal beslenmeme devam etseydim iyi olacaktı emme neyse bakalım
yolicim dolicim günaydınnnnnn cicimmm
ecrin günaydınnn afiyet olsun bebişimiz büyümüştür artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?