60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecrinn bize yeni foto getir en minnak yiğenimiz o bizimm

yaa beni de tatile götürünnnnnnnnnnnnnnnnnnn :95:

getiririmm balımm.. eli degmişken biri beni benide tatile götürsün yaa hamile kadınımm sevaptırr bacılar ablalarr ne cok sey istiyodum yaa konserlere gidicektim, denize giricektimm bol bol, en önemliside eylül de tatile gidicektik kocişle. yapamadıgımız balayı niyetine. kayınpederimle birlite hersey yalan olduu onun yeri nur mekanı cennet olsun da sahsıma mühasır bi insan bu kadar mı sanssız olur :44::44::44::44:

Son düzenleme:
günaydın kızlar 7 buçukta ayağa dikilmiş bi insan olarak kaffaltımı yapalı çookk oldu hatta ve hatta ara mı bilem yaptım :)
ya kızlar tatile gitmek istiyoruz ama artık antalya dışında bi yere 3 yıldır oraya gidiyoruz nereleri ve önerirsiniz varmı bi bildiğiniz oteli güzel kendi güzel parası güzel(ucuz ) bi yer netten bakıyorum ama işte bilmeyince insan tedirgin oluyo büyük otellerde el değdirmiyo valla

tatil tatil tatil

şiircim antalyada nerelere gittiniz kunduya güzel diyorlar
bodrum,çeşme,alaçatı,fethiye,kuşadası,ayvalık en çok tercih edilen yerler arasında

tatil tatil tatil

bodrum,çeşme,alaçatı,fethiye,kuşadası,ayvalık en çok tercih edilen yerler arasında

ayvalıkta 2 yıl yasamıs biri olarakkk siddetle tavsiye ederim emmee soguk suyu sevmiyosanız sorun olur. ayvalıgın suyuu buz kimindir cünkümm gece de gossip e gidin.. bi günde araba varsa patrica ya gidin piknik hesabııııı.. oranın suyu hiç derinlesme z ve ılıktırr. hemde miss kimin kummm:97::97::97: persembe de bedesten pazarına gidin bütün midilli orda olur ucuz ucuzz bi sürüü kıyafet bulunurrrrr

Son düzenleme:

yavrucum ayvalığa artık emekli yeri gözüyle bakıyorlar ben hiç gitmedim
ama gidenlerden hep bunu duydum

tatil tatil tatil

canım iki yıl alanyaya gittik ozaman apartta kalmıştık geçen yılda konaklı diye ilçesi var herşey dahil büyük bi otelde kaldık hamiştim o zaman süper yemiştim bütün yemekleri :) hııhhh şimdide kilo vermeye çalışıyom iyimi :) öle yani ben daha önce bekarken bodrum ve fethiye ye gittim çok beğenmiştim yine isterim gitmek acaba çeşme tarafları nasıl olur benim aklımda orası var ama bilmiyoz ki oralarıda şimdi gidince otel aramayalım puuff eşim bana bıraktı sen bul diye napcam

hee işte ondan

yavrucum ayvalığa artık emekli yeri gözüyle bakıyorlar ben hiç gitmedim
ama gidenlerden hep bunu duydum

ben geçen sene sarmısaklıdaydım ve çok sıkıldım. denizi çok güzel ama emekli mekanı bence de.
kociş beni izmire çagırıyor bende 25 - 29 arası izmirdeyim ama ne ayarlicak bilmiyorum oda üstüme atmaya kalktı ama ben ona pasladım .. seçtiği yeri begenmezsem bi alternatif önerebilen var sa çoook sevinirim

günaydıın topic ahalisi neruş sana söz verdim tartılmıyorum bakalım..Karnım şiş davul gibi =((
Kahvaltım
35 gr ezine klasik light peynirim bitmiş
1 dilim çok tahıllı ehmek
2 zeytin
1 yımırta
Arada süt içicimmm =/ dün akşam abarttım sanırım =((

eveeett tartılmaaa hele şimdi sakınnn bekle reglin bitsin 2-3 gün sonra tartıllll

afiyet olsun ayrıcaa

canım valla benim kide bana pasladı yani :) çünkü o yin bildiğimiz yer diye alanya yı istiyo o çok seviyo orayı ama ben de artık farklı bi yer olsun diyorum o da ozaman sen seç ayarla bi yer dedi bana kendim kaşındım yani :26:

aslında böylesi daha iyi ya
bende kendim araştırıp bulmayı seviyorum
illa benim kontrolümde olcak :)
bide saklı kalmış çok bilinmeyen yerleri dah çok seviyorum kalabalık olmasın

aslında böylesi daha iyi ya
bende kendim araştırıp bulmayı seviyorum
illa benim kontrolümde olcak :)
bide saklı kalmış çok bilinmeyen yerleri dah çok seviyorum kalabalık olmasın

he bende pek sverim kontrolün bende olmasını emme işte kötü çıkarsa bide kocanın çenesinden kurtulamam he valla :82:

üzerimi değiştirip dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım soyunurken karnımda çizgi gördüm böyle açık renk şüpelendim gittim test aldım evde yaptım sonuç pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…