üzerimi değiştirip dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım soyunurken karnımda çizgi gördüm böyle açık renk şüpelendim gittim test aldım evde yaptım sonuç pozitif çıktı
hamileymişim
bu arada benim kilo verme hızım yavaşladı ya ne etsem acep şöle tatile gitmeden 1 kile daha atıversem neolur du ya o değilde kiloluyken habire konuşan dalga gecen adam zayıfladım ama tek bi laf etmio ona sinir oluyom akşam sorcam hesabını ben ona insan bi iltifat eder 5 kilo verdim şurda alla alla ya
aaaa uuuuu hhhh annaaaa hayırlı olsun canım senin için nasıl bi haber bilmem ama Allah kucağına almayı nasip etsincici anne ye çiçek verelim bide :)
ayyy hugommmmmmmmmmmmmmmmm
çok şaşırdım ve çooooooooooooooook sevindimmmmmm
ilk bize söyledin hemde
hayırlısı olsun bi yiğen daha geliyorrrrrrrr
benim sevgilimde böyle :)
nedenini öğrendim şımarıp diyeti bırakmayayım diyeymiş
ama sonra bi anda hiç ummadık anda iltifat etti sevdi flan
erkekler de bazen garip oluyor yahuu
hee işte ondan
ben geçen sene sarmısaklıdaydım ve çok sıkıldım. denizi çok güzel ama emekli mekanı bence de.
kociş beni izmire çagırıyor bende 25 - 29 arası izmirdeyim ama ne ayarlicak bilmiyorum oda üstüme atmaya kalktı ama ben ona pasladım .. seçtiği yeri begenmezsem bi alternatif önerebilen var sa çoook sevinirim
valla canım bende şaşırdım :44: karnımda beliren çizgiden şüpelendim test yaptıdrdım pozitif çıktı gerçi ikinci çizgi çok belli değil çok hafif silik ama yinede belli yani
istiyorduk bebek ama süpriz oldu yinede bu ay beklemiyordum hiç
valla canım bende şaşırdım :44: karnımda beliren çizgiden şüpelendim test yaptıdrdım pozitif çıktı gerçi ikinci çizgi çok belli değil çok hafif silik ama yinede belli yani
istiyorduk bebek ama süpriz oldu yinede bu ay beklemiyordum hiç
famirrrrrr seni ısırcambana evhamlı dedin ama evhamlarım boşuna değilmiş
üzerimi değiştirip dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım soyunurken karnımda çizgi gördüm böyle açık renk şüpelendim gittim test aldım evde yaptım sonuç pozitif çıktı
hamileymişim
2 hafta önce gittim kadın doğuma kan testi negatif çıkmıştı ordan ürolojiye gittim ağrı kesici ilaç verdi hamile değilim diye kullanmıştım sonra bidaha almadım ne olur ne olmaz diye acaba ne zaman hamile kaldım ben hiç anlamış değilim :44:
ay sankim onun demesiyle bırakcaz diyeti dese ben daha gaza gelirim valla şımarırım tabi ama okadar olsuun dime ama ya ben olsam hep iltifat ederdim destek olurdum yanituhaf nedemek tuhaf ötesi oldukları kesin canım ama yinede onlarsız olmuyo adam bide benle yarışa giriyo ayy bu pantolon üstüme bol geliyo hep kilo veriyom hiç alamıyom diye bende dedim sigarayı aç karnına üçer beşer içmeyi bırak bide üstüne hamile kal olmadı gebelik şekerin çıksın bakalım kilo alıyomusun diye uyuzzzzz :84:
şimdi doktora gitmem gereklimi benim :44:
Hügocum kan testi yaptırmalısın sonucuna göre bir jinekolağa gitmelisin.Telaş yapma canım ama kan testini yap en son reglinin ilk günü neyse hamileliliğin başlangıcı o tarih oluyo gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe a bir bak
Hügocum kan testi yaptırmalısın sonucuna göre bir jinekolağa gitmelisin.Telaş yapma canım ama kan testini yap en son reglinin ilk günü neyse hamileliliğin başlangıcı o tarih oluyo gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe a bir bak
off famirto sadece akşam bi büyük pide yedim diyemi vicdan yapıyon nen
ben birazcık şımardım :) ama insanın çok hoşuna gidiyor zayıfsın demesi
sarılıyor belime ay incecik diyo flan halbuki hiç ince değil :) :)
baktı ki ben kilo veriyorum ben de yapacağım diyor artık o da spora başladı
tabii ki git yavrum
kaç haftalık onu öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?