60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada benim kilo verme hızım yavaşladı ya ne etsem acep şöle tatile gitmeden 1 kile daha atıversem neolur du ya o değilde kiloluyken habire konuşan dalga gecen adam zayıfladım ama tek bi laf etmio ona sinir oluyom akşam sorcam hesabını ben ona insan bi iltifat eder 5 kilo verdim şurda alla alla ya

2 hafta önce gittim kadın doğuma kan testi negatif çıkmıştı ordan ürolojiye gittim ağrı kesici ilaç verdi hamile değilim diye kullanmıştım sonra bidaha almadım ne olur ne olmaz diye acaba ne zaman hamile kaldım ben hiç anlamış değilim :44:

üzerimi değiştirip dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım soyunurken karnımda çizgi gördüm böyle açık renk şüpelendim gittim test aldım evde yaptım sonuç pozitif çıktı

ayyy hugommmmmmmmmmmmmmmmm
çok şaşırdım ve çooooooooooooooook sevindimmmmmm
ilk bize söyledin hemde
hayırlısı olsun bi yiğen daha geliyorrrrrrrr

benim sevgilimde böyle :)
nedenini öğrendim şımarıp diyeti bırakmayayım diyeymiş
ama sonra bi anda hiç ummadık anda iltifat etti sevdi flan
erkekler de bazen garip oluyor yahuu

Hügooo hamileeeeeee heyooooooo bebiş geliyooooo ilacın prespektüsünde risk grubu yazarr .Doktoruna sor bence ay çok sevindimmm

aaaa uuuuu hhhh annaaaa hayırlı olsun canım senin için nasıl bi haber bilmem ama Allah kucağına almayı nasip etsin cici anne ye çiçek verelim bide :)

valla canım bende şaşırdım :44: karnımda beliren çizgiden şüpelendim test yaptıdrdım pozitif çıktı gerçi ikinci çizgi çok belli değil çok hafif silik ama yinede belli yani

ayyy hugommmmmmmmmmmmmmmmm
çok şaşırdım ve çooooooooooooooook sevindimmmmmm
ilk bize söyledin hemde
hayırlısı olsun bi yiğen daha geliyorrrrrrrr

istiyorduk bebek ama süpriz oldu yinede bu ay beklemiyordum hiç

berrycim ilacın tekinde hamilelikte zararı kesin tespit edilemiştir diyo diğeri zaten ağrı kesiciydi ondada doğumu geciktirebilir mecbur kalmadıkça kullanmayın diyo

benim sevgilimde böyle :)
nedenini öğrendim şımarıp diyeti bırakmayayım diyeymiş
ama sonra bi anda hiç ummadık anda iltifat etti sevdi flan
erkekler de bazen garip oluyor yahuu

ay sankim onun demesiyle bırakcaz diyeti dese ben daha gaza gelirim valla şımarırım tabi ama okadar olsuun dime ama ya ben olsam hep iltifat ederdim destek olurdum yani tuhaf nedemek tuhaf ötesi oldukları kesin canım ama yinede onlarsız olmuyo adam bide benle yarışa giriyo ayy bu pantolon üstüme bol geliyo hep kilo veriyom hiç alamıyom diye bende dedim sigarayı aç karnına üçer beşer içmeyi bırak bide üstüne hamile kal olmadı gebelik şekerin çıksın bakalım kilo alıyomusun diye uyuzzzzz :84:

kız izmir içinde tatil yapcak yer aranır mıı??? tabikisi de alacatı ya gidiciksinnnnnnn.. ben gümüldürü falan sevmiorumm.. ama alacatı hergün magaznlerde zatenn.. bayılıyorum orayaa bütün yazı gecirebilirimm denizi carsısı pazarııı.. biz görümcemin yazlıgına falan gidiyoruzz yada mesafe yakın günübirlik gidioruz o nedenle otel bilmiorum pek ama balayı yapamayınca altınyunus ta kalmıstıkk cok güzeldi. tabii bascem parayı diosan sheraton.. ama denizkızı falan var arastırırrsanızz enfes oteller varmıs duydumm.. ayvalık emekli yeri diolar evet ama kıs gelmedikce cok güzel.. gerci ben kısında seviodum yaa deniz boyu cundaya kadar yürüodum yaaa:97::97::97: farklı bi havası var

silikse kesin hamilesindir canım şey diyolar ya çift çıkıyosa yanlışlık olmuyomuş o testlerde bende hamişken inanmayıp üç dene yapmıştım hala saklıyom onları he he

ayyyyyy hugocukkkkk hamileeeeeeeeeee kıss ben sana dedimmmm bak belirtilerr tutuo didimm yıkama o halıyı dedimmm(halı bende saplantı oldu farkındaysan) dohturr sana nasıl ilac verirr yaa kafasınıı patlatıcem onunnn

famirrrrrr seni ısırcam bana evhamlı dedin ama evhamlarım boşuna değilmiş

üzerimi değiştirip dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım soyunurken karnımda çizgi gördüm böyle açık renk şüpelendim gittim test aldım evde yaptım sonuç pozitif çıktı

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben birazcık şımardım :) ama insanın çok hoşuna gidiyor zayıfsın demesi
sarılıyor belime ay incecik diyo flan halbuki hiç ince değil :) :)

baktı ki ben kilo veriyorum ben de yapacağım diyor artık o da spora başladı

şimdi doktora gitmem gereklimi benim :44:

tabii ki git yavrum
kaç haftalık onu öğren

son reglim 6 sında oldu canım ama dediğim gibi bikaç gün damla geldi o kadar leke oldu sadece

reglimden 5 gün önce filan ilaç aldım kadındoğuma gitmiştim kan testi sonucuna göre negatifti gebelik yok dedi doktır sonra üroloji ilaç verdi aynı gün ama bir iki gün aldım herzamanki gibi ilaçları düzenli kullanmama alışkanlığımdan unuttum o dönem kayınvalidedeydik gece gizlice eşimle yaramazlık yaptık :26: reglimin 3. günü filandı ama olmuyodum regl ondan yaptık o zamanmı kaldı öncesindede varmıydı anlaadım hiç

ayyy kaan kocatepee.. istanbul da olsamm doguracagım tek doktor.. insan bu kadar mı güven verirr ya.. :97::97::97: pazartesi yapsın kan testinii o zaman deger biraz daha yükselirrrr

burdaki devlet hastanesine gitsem olurmuki :44: yoksa araştırma hastanesinemi gitmem gerekli orda ultrasonda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…