vicadn yapmak için ne yemem lazımm:44:
koccaman pide yedim kızzz,kaç dlm ekemk eder acaba oooooo
son reglim 6 sında oldu canım ama dediğim gibi bikaç gün damla geldi o kadar leke oldu sadece
reglimden 5 gün önce filan ilaç aldım kadındoğuma gitmiştim kan testi sonucuna göre negatifti gebelik yok dedi doktır sonra üroloji ilaç verdi aynı gün ama bir iki gün aldım herzamanki gibi ilaçları düzenli kullanmama alışkanlığımdan unuttum o dönem kayınvalidedeydik gece gizlice eşimle yaramazlık yaptık :26: reglimin 3. günü filandı ama olmuyodum regl ondan yaptık o zamanmı kaldı öncesindede varmıydı anlaadım hiç
burdaki devlet hastanesine gitsem olurmuki :44: yoksa araştırma hastanesinemi gitmem gerekli orda ultrasonda var
vicadn yapmak için ne yemem lazımm:44:
koccaman pide yedim kızzz,kaç dlm ekemk eder acaba oooooo
özel tıp merkezi varsa evininn yaakınında sgk ile anlasmalı oraya git. sonuclar daha hızlı cıkıyor
merhaba kızlar. bugün eşim geliyorevi toparladım eşimin sevdiği tatlıyı yaptım.. bide fırında tavuğu çok seviyor o bide onu yapıcam. sadece 2 gün kalacak yanımda o gidince bende ankara ya gideceğim.. ayy moral ne güzel bişey yaa kendimi acayip iyi hissediyorum bomba gibiyim bomba
yok canım ya bi devlet hastanesi var o da ufak zati :44: yarın araştırma hastanesine gideyim bari :44:
hamileymişim
yarın ctesi ciicm
hugocum hayırlı olsun.. bende hamile kalmadan önce son adetimde çok sancılı olmuştum ve doğru düzgün kanamam olmamıştı. göğüslerim diken gibi batıyordu. bacaklarım çok ağrıyordu. ve bende o ay bütün halılarımı silmiştim koltuklarımı silmiştim. eşya toplamaya başlamıştım. tesadüfün bu kadarı olur mu yawsonra öğrendim ki hamileyim. tabi gidip kan tahlili de yaptır. ama yüksek ihtimalle yumurcak geliyor.
yemekten sonra devlet hastanesine gideceğim kadın doğuma çıkarım var ise eğer yoksa bi kadın doktora çıkarım geçenki gittiğime giderim sonuçta ordada idrar testi yaparlar demi :44: ayrıca kulandığım ilacıda gösteririm doktora
eğer test yapmazlarsa eczaneden bi test daha alıp yaparım artıkın. pazartesi araştırma hastanesine giderim artık napak niiiidek hep bu famir yüzünden oluyii bunlar :86: bu zamana kadar yoktu böyle bişey tatile çıkcam dedi bi üzüldüm tabee karnımdakide üzüldü kendini belli etti :86: bu zamana kadar belli etmiyodu kendini saklıyodu şimdi çıkarttı
ben de çıkayım kızlar akşama gelirim
oh düzenime geri döndüm çok mutluyum
1,5 litre su içtim bile
şimdi duş yapayım azcık kendimi mıncırayım
yemek olarak ne yesem daha bilmiyorum ama yoğurt yicem kesin
hepnizi öptüm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn:114:
sağol canım bugün geçti artık ancak devlet hastanesine giderim önümüzdeki hafta gideerim araştırma hastanesine
göğüslerim şişti hassasiyette vardı ama ondan şüpelenmedimde karnımda çizgi olmuş bugün ondan şüpelendim göğüslerde sızı hassasiyet olunca test yaptım orda çıktı
artıkın daha dikkatli beslenmeli hiç kaçamak yapmamalıyım yoksam eşimin dayısının kızı gibi şişerim allah korusun. artıkın menülerimi buraya yazacağıım benim diyetisyen izne çıkacaktı gidemem ama menülerimi sağlıklı çeşitli yapacağım artıkın. akşama taze börülce salatası ve 5 kaşık yeşilfasulye olacak. yoğurt yok çünkü kefir içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?