60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

datlumm onu kaan kocatepe söyle anlatmıstııı.. simdii kandaki degerdenn kac haftalık oldugu belli oluo ya.. onun üzerinee bi 15 falan daha ekliomussun yerlesmesi salgılanması olarak asagı yukarı o tarihlerde hamile kalmıs oluosun yanii.. ayy benn dakikalarca testi seyretmiştimm.. gerci benn de cuma ilk pozitif cıktıydıı cumartesi ve pazarr tekrar ettiydimmm pazar günü nöbetci eczane arattım die de kociş kızdıydıı

belki daha bile büyük olabilir 6 sında regli olduysan tahmini yumurtlaman 21 i falandır o dönemde kalmışsndır.Rglinin 3. Günü hamile kalınmaz yumurta çatlamıştır çünkü.sanıyorum 5 haftalık hamilesün oda ayın 6 sı 1. Gün kabul edersek.

vicadn yapmak için ne yemem lazımm:44:
koccaman pide yedim kızzz,kaç dlm ekemk eder acaba oooooo

olsun canımcım hiç üzülmee
ben neler neler yedim :) :)
afiyet olsun sana
arada bir bi öğün bozmak iyi geliyor vücut şaşırıyor galiba
ben bozunca ardından daha çok kilo veriyorum
tabii her hafta bozmak değil yanlış anlaşılmasın
ayda 1 flan :) :)

merhaba kızlar. bugün eşim geliyor evi toparladım eşimin sevdiği tatlıyı yaptım.. bide fırında tavuğu çok seviyor o bide onu yapıcam. sadece 2 gün kalacak yanımda o gidince bende ankara ya gideceğim.. ayy moral ne güzel bişey yaa kendimi acayip iyi hissediyorum bomba gibiyim bomba

ayy ne güzel canım
aşk işte aşkk

ben de çıkayım kızlar akşama gelirim
oh düzenime geri döndüm çok mutluyum
1,5 litre su içtim bile
şimdi duş yapayım azcık kendimi mıncırayım
yemek olarak ne yesem daha bilmiyorum ama yoğurt yicem kesin
hepnizi öptüm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn :114:

yine yağmur geliyo galibaaa
fazla rüzgar var,havad yavaştan bulutlanmaya başladıı.

off antalyaya gideyim de azcık kemiklerim ısınsın yaww

hugocum hayırlı olsun.. bende hamile kalmadan önce son adetimde çok sancılı olmuştum ve doğru düzgün kanamam olmamıştı. göğüslerim diken gibi batıyordu. bacaklarım çok ağrıyordu. ve bende o ay bütün halılarımı silmiştim koltuklarımı silmiştim. eşya toplamaya başlamıştım. tesadüfün bu kadarı olur mu yaw sonra öğrendim ki hamileyim. tabi gidip kan tahlili de yaptır. ama yüksek ihtimalle yumurcak geliyor.

yarın ctesi ciicm

yemekten sonra devlet hastanesine gideceğim kadın doğuma çıkarım var ise eğer yoksa bi kadın doktora çıkarım geçenki gittiğime giderim sonuçta ordada idrar testi yaparlar demi :44: ayrıca kulandığım ilacıda gösteririm doktora
eğer test yapmazlarsa eczaneden bi test daha alıp yaparım artıkın. pazartesi araştırma hastanesine giderim artık napak niiiidek hep bu famir yüzünden oluyii bunlar :86: bu zamana kadar yoktu böyle bişey tatile çıkcam dedi bi üzüldüm tabee karnımdakide üzüldü kendini belli etti :86: bu zamana kadar belli etmiyodu kendini saklıyodu şimdi çıkarttı

sağol canım bugün geçti artık ancak devlet hastanesine giderim önümüzdeki hafta gideerim araştırma hastanesine
göğüslerim şişti hassasiyette vardı ama ondan şüpelenmedimde karnımda çizgi olmuş bugün ondan şüpelendim göğüslerde sızı hassasiyet olunca test yaptım orda çıktı
artıkın daha dikkatli beslenmeli hiç kaçamak yapmamalıyım yoksam eşimin dayısının kızı gibi şişerim allah korusun. artıkın menülerimi buraya yazacağıım benim diyetisyen izne çıkacaktı gidemem ama menülerimi sağlıklı çeşitli yapacağım artıkın. akşama taze börülce salatası ve 5 kaşık yeşilfasulye olacak. yoğurt yok çünkü kefir içiyorum

SELAAAMM KIZLARR
kaç gündür netim yoktu giremedim
birazcık kaçamaklı oldu bu hafta ama diyeti bırakmadım yine de
çook özledim hepinizi

eferim bana öyleyse

kız orda kan tahlili yaparlar,netcekler idrar tahlilini,git sen öğel masai başlar başlamaz girersin yarım saate çıkar ztaen,
bak benim idrarda da,ultrasondada çıkmamıştı dr adte söktürücü ilaç vermişti hatta.
sonra kan testi yaptırdım çıktı.
kan tahlili kesin sonuçtur git bakalım bir

hoşçakal canım afiyrt olsun benim de bugün canım habire yoort çekiyo sıcaktanmı nedir gari

bu sefer de hamilleler yol gösterici olicin yaniiii,ne güzelllll
ben de kalsam netsem şimdi,senle beraber hamilelik zevkli olurdu heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…