bu sefer de hamilleler yol gösterici olicin yaniiii,ne güzelllll
ben de kalsam netsem şimdi,senle beraber hamilelik zevkli olurdu heee
bu sefer de hamilleler yol gösterici olicin yaniiii,ne güzelllll
ben de kalsam netsem şimdi,senle beraber hamilelik zevkli olurdu heee
valla hamişlere yol gösterme bana kalmasın bi zahmet
hamile değilim diye eşimle motora bindik 2 günama allahtan bişey olmamış o zaman
şimdi artıkın dikkat ederim
benimde kan testimde filan çıkmadı anca çıktı
annem pek sevindi çok mutlu oldu
neyse öğleden sonra giderim tahlil isterim kan tahlili
niye öyle diyon kızzz,yaptıklarını yazarsın,diyetisyeninin dediklerinide yazarsınn,yol göstermişş olursun fena mııı yani:44:
çok küsel olurdu sende düşün bi
beraber büyütürüz kızz tombik kucak dolusu bebekten güzeli varmı
yok şimdilik kalsınnn,daha kızıma doyamadımm bennnnn,birde kardeş gelirse hiç ilgilenemem onlaaaa.
azcık daha büyüsün öyle inşallahh,hem okulum bitsinn,öğretmenliğe geçeyimm,mesaimm rahatlasın.....
bunlar olana kadar 40 yaşına gelmezsem tabi
yok şimdilik kalsınnn,daha kızıma doyamadımm bennnnn,birde kardeş gelirse hiç ilgilenemem onlaaaa.
azcık daha büyüsün öyle inşallahh,hem okulum bitsinn,öğretmenliğe geçeyimm,mesaimm rahatlasın.....
bunlar olana kadar 40 yaşına gelmezsem tabi
famir tatilde seni çok öslücem
alışmamışım yokluğuna
kurban olurum yoluna
göslerin değmesin başkasına
dumçıkı dumçıkı
dum famirrr dumçıkı famirrr
üzerimi değiştirip dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım soyunurken karnımda çizgi gördüm böyle açık renk şüpelendim gittim test aldım evde yaptım sonuç pozitif çıktı
anoooooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvv hugommmm hamileeeeeeeee yuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hhhhholllleyyyyyyyyyyy hayyydeeeeeeeeee minnak hugo geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Neruş koş gel hügo neler söylüyor Famire ondan sana fayda yok neruşum =))
Şekersiz kahve içtum
2 hurmayla
Dışarıda işlerim var akşamüstü görüşürüzz
neruda nirde yaaa :105:
merhaba kızlar. bugün eşim geliyorevi toparladım eşimin sevdiği tatlıyı yaptım.. bide fırında tavuğu çok seviyor o bide onu yapıcam. sadece 2 gün kalacak yanımda o gidince bende ankara ya gideceğim.. ayy moral ne güzel bişey yaa kendimi acayip iyi hissediyorum bomba gibiyim bomba
famir tatilde seni çok öslücem
alışmamışım yokluğuna
kurban olurum yoluna
göslerin değmesin başkasına
dumçıkı dumçıkı
dum famirrr dumçıkı famirrr
Neruş koş gel hügo neler söylüyor Famire ondan sana fayda yok neruşum =))
Şekersiz kahve içtum
2 hurmayla
Dışarıda işlerim var akşamüstü görüşürüzz
çoook seviyim seni nerruşum:86::86::86::86::86::86::86::86::78::78::78::78::78::78::78:
canımm benimmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnn
gözzzzlerininnn karasııııı
oldu yürekkkk yarasııııı
bu yokluğununnnn sızııızıısııııı yaaahhhhtııı beniiiii
valla ben de çok özliycemmm fambııımııııııııııhem de ilk iş haftam daaa onun enercisi benimle olmıycakkkkk çokk özliyycemmmm çoooooooooooooookkkkkkkk
hee böyle iştee canımmmm şimdi fambık gidiyo diye 2 gün ağlarr sonraa bütün ilgi ve alaksını bana gösterirrrrr hugommmmmmm (nasılsa nugi de ilgilenmiii onunlaaa hugommm bana kalıırrrrr:86::86::86::86::86:) hem de ilk iş haftammm beni yanlızz bırakmazzzz taze hamişimm benimm ben de onu yannız bırakmammmmmmm iyi besleniyo mu bakarımm listelerini kontrol ederimmmmm okşarımmm şevkat gösteriiiiriiimmmmmm:86::86::86::86::86::86:
çoook seviyim seni nerruşum
hee famirimiz gidiyiiçok özlücez yokluğuna alışmadık hiç şimdi zor gelcek bize
nugi benle ilgilenmeyeceğine göre sen seversin beni listelerimi takip eder değerlendirirsinç meyve süt grubu sebze ekmek protein kuru üzüm kuruyemiş olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?