60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu sefer de hamilleler yol gösterici olicin yaniiii,ne güzelllll
ben de kalsam netsem şimdi,senle beraber hamilelik zevkli olurdu heee

valla hamişlere yol gösterme bana kalmasın bi zahmet
hamile değilim diye eşimle motora bindik 2 gün ama allahtan bişey olmamış o zaman

şimdi artıkın dikkat ederim
benimde kan testimde filan çıkmadı anca çıktı
annem pek sevindi çok mutlu oldu
neyse öğleden sonra giderim tahlil isterim kan tahlili

nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn hügooooooooooooooooooo hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84:

kimden diye sorma sakın uyku srsemi

niye öyle diyon kızzz,yaptıklarını yazarsın,diyetisyeninin dediklerinide yazarsınn,yol göstermişş olursun fena mııı yani:44:

çok küsel olurdu sende düşün bi
beraber büyütürüz kızz tombik kucak dolusu bebekten güzeli varmı

yok şimdilik kalsınnn,daha kızıma doyamadımm bennnnn,birde kardeş gelirse hiç ilgilenemem onlaaaa.
azcık daha büyüsün öyle inşallahh,hem okulum bitsinn,öğretmenliğe geçeyimm,mesaimm rahatlasın.....
bunlar olana kadar 40 yaşına gelmezsem tabi

nugi hala uyanamadı sanırım

beraber kalsaydık çok iyi olurdu ama senin anlattıklarını beklersem menapoza girerim
niyse ben birinciyi yapayım ikinciyi beraber yaparık beklerim seni

famir tatilde seni çok öslücem
alışmamışım yokluğuna
kurban olurum yoluna
göslerin değmesin başkasına
dumçıkı dumçıkı
dum famirrr dumçıkı famirrr

Neruş koş gel hügo neler söylüyor Famire ondan sana fayda yok neruşum =))
Şekersiz kahve içtum
2 hurmayla
Dışarıda işlerim var akşamüstü görüşürüzz

üzerimi değiştirip dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım soyunurken karnımda çizgi gördüm böyle açık renk şüpelendim gittim test aldım evde yaptım sonuç pozitif çıktı

anoooooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvv hugommmm hamileeeeeeeee yuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hhhhholllleyyyyyyyyyyy hayyydeeeeeeeeee minnak hugo geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

neruda nirde yaaa :105:

:86::86::86::86::86::86::86::86::78::78::78::78::78::78::78:

canımm benimmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnn

famir tatilde seni çok öslücem
alışmamışım yokluğuna
kurban olurum yoluna
göslerin değmesin başkasına
dumçıkı dumçıkı
dum famirrr dumçıkı famirrr

gözzzzlerininnn karasııııı

oldu yürekkkk yarasııııı

bu yokluğununnnn sızııızıısııııı yaaahhhhtııı beniiiii

valla ben de çok özliycemmm fambııımııııııııııhem de ilk iş haftam daaa onun enercisi benimle olmıycakkkkk çokk özliyycemmmm çoooooooooooooookkkkkkkk

Neruş koş gel hügo neler söylüyor Famire ondan sana fayda yok neruşum =))
Şekersiz kahve içtum
2 hurmayla
Dışarıda işlerim var akşamüstü görüşürüzz

hee böyle iştee canımmmm şimdi fambık gidiyo diye 2 gün ağlarr sonraa bütün ilgi ve alaksını bana gösterirrrrr hugommmmmmm (nasılsa nugi de ilgilenmiii onunlaaa hugommm bana kalıırrrrr:86::86::86::86::86:) hem de ilk iş haftammm beni yanlızz bırakmazzzz taze hamişimm benimm ben de onu yannız bırakmammmmmmm iyi besleniyo mu bakarımm listelerini kontrol ederimmmmm okşarımmm şevkat gösteriiiiriiimmmmmm:86::86::86::86::86::86:

Son düzenleme:
hep istedimki ramazanda hamile olayım diye allah nasip edecek inşallah ramazanda hamiş olucam orucumu allahın izni ile tutarım

hugommmmmmmm neler hissediğinnnnnn duygu yooonluuun ne durumdaaa ilkk hislerini bizimle paylaşır mısınnnnn hem anı olurrrrrrrrrr

çoook seviyim seni nerruşum
hee famirimiz gidiyii çok özlücez yokluğuna alışmadık hiç şimdi zor gelcek bize
nugi benle ilgilenmeyeceğine göre sen seversin beni listelerimi takip eder değerlendirirsinç meyve süt grubu sebze ekmek protein kuru üzüm kuruyemiş olcek

ben de seni seviiiimmm hugommmmmilgilenicem seninle inşallah iş ortamım da uygun olurrr sık sık yazarım ve takip ederim inşallahhhh sağlıklı herbişeyden ye kuzummm emiiii oruç için de yine de doktorunla grüş bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…