ağlama şekercimya burasıda takım sayılmıyomu ben takımdaydım ve kendi isteğimle ayrıldım burda motivasyon süper ama illahide takım dersen sen bilirsin :teselli:
merhaba arkadaşlar herkez nerdeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
hava çok kötü yaaa kek börek yapıp oturup yemek istiom valla.....:1rolleyes:
kızlar yaa ben kilo veremeden galiba hamiş oldum reglim 3 gün gecikti ayyy acayip heyecanlandım ama bi yandanda kilolu bianne olcam galiba :)))
oh ohhh iyi sen bugün baya kalori harcamışsın topraksuucum
yok ya zaten yapmam ama nasıl istiyo canım bi bilsen ben yagmurlu havalarda hep böle seyler yapar pencerenin karşısında oturup keyif yapa yapa yerdim
ama artık yok kızlar dime o mazide kaldı durbi kendime yeşil çay yapayım gelin kızlar sizede yapayımda içelim sırnaşık şey
kızlar yaa ben kilo veremeden galiba hamiş oldum reglim 3 gün gecikti ayyy acayip heyecanlandım ama bi yandanda kilolu bianne olcam galiba :)))
bu hafta en az 1 kilo vereceğime emindim ama maalesef 1 gram bile verememişimsenağlama ama pes etmek yok aynen devam:lepi:amacım yaşam biçimi haline dönüştürmek zaten hiç aç kalmıyorum ama yaşam tarzımda ve beslenme düzenimde değişiklikler yaparak bu kiloların gideceğini düşünüyorum o yüzden kendimi süper hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?