canım çok sevindimya inşallah öyledir:CüvCüv: sen kiloyu boşver şimdi doğumdan sonra bütün fazlalıklarını verirsin tabi hamilelikte dikkat et fazla alma sonra vermesi zor oluyor
birkaç gün sonra verdiğini göreceksin diyetini bırakma devam
bendede bi değişiklik yok ama aynen devam sonunda biz başaracağız :lepi: :enbuyukkk:
gizem1986 inşallah istedigin gibidir tatlım olsun hamiş olda kiloları emzirirken bol bol verirsin zaten cocukla ilgilenmekten pekte yemek yiyemez va genelde ayakta oldugun için cabuk verirsin
topraksuucum aynı saattemi içmişiz yane beraber içtik bacım dime
bugünki menüm cokacimcoook
sabah: 1 bardak çay, 1 dilim ekmek 2 küp kaşar 4 zeytin ve biras patates üzeri yumurta
ögle: 2 bardak su , ögle canım bişi istemedi yemedim yeşil çay
akşam: balık istavrit 6 tane (küçük) salata ve nar suyu azçıkk
spor: bol bol oğlumun peşinden koştum arkadaşa gittimde ogluyla sürekli kavga halindelerdi dur yapma dur etme derken sürekli peşindeydim eeeeeeeeeeee baya yoruldum yaneeee:enbuyukkk:
günaydın hatunlarrrrr
herkese iii sabahlarr kızın bana yaa dün bi pakete yakın tutku yedim( ama baska hiçbişi yemedim.bugün de dengelemek için sadece meywe ve çiğ sebze yicem sözz bidaa kaçamak olmıcakkk ((
slm kızlar bugün moralim çok bozuk sanırım paylaşım yapamayacagım..toprak sucum bildigin gibi çok dikkat etmeme ragmen hayallerim bir adım daha öteye gitti...elimde degl belkide bilmiyorum ama bir gün öncesinde banyoda ufak bir kaza geçirdim kasıgım berbat agrıdı bunlar birer vesile tabii..neyse fazla konuşamayacagım bu konu hakkında suskunum bu günlerde.
günaydın şekerim,nasılsın,keyifler nasıl? ben kilo veremesemde iyiyim valla,haftaya vereceğim çünkü delikafadulden
inşallah ablam 60 ı müjdeleyeceğine eminimkızlar ben eski kiloma yeniden kavuşmuşum bu sabah tartıldım yeniden 61 çok şükür :teytey: ya moral bozukluğundan çizelgemi bile kaldırmıştım aynen devam diyorum haftaya pazartesi 60 ı müjdeleyecem inşallah pes etmek yok zayıflamaya devam sositososito kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?