60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önerebileceğim yok canım çünkü bizde tatile 2 yıldır marmarise gidiyorduk bu sene gitmeyeceğiz.antalyalıyım antalyada oturuyorum ama hiç biyer bilmem tatil için

önerebileceğim yok canım çünkü bizde tatile 2 yıldır marmarise gidiyorduk bu sene gitmeyeceğiz.antalyalıyım antalyada oturuyorum ama hiç biyer bilmem tatil için

tüü bide antelyalı olcaeen

hugom balım nirdesin uyuyonmu yoksamm kızz

yook gözlerini dinlendiriyii.
valla evde olsam sanırım bende uyurdum gece uyunmuyo çünküm...
ayrıca nektarin yiyormuşsun afietolns

Merhaba kızlar..
ben geldim....
sabahtan beri net yoktu, şimdi geldi..
Ben de az sonra çıkacağım spora gideceğim.
geldiğimde bakarım ne yaptınız ne ettiniz bakim 3 gün..
Fambığım da tatilde di mi ya...
Olsaydı bana özet geçerdi şimdi ne güzel...
Hımm Nugi be yo yo varmış...
Özet geçin bakim kızlar.. önemli ne var ne yok...

ycl hoşgeldinn canım fambık burda antalyada tatilde hugocum hamile yolicimde haftaya tatile antalya olimposa gelecekmiş ecrin bebişini görmüş ama uyuyomuş kıpırdamamış neruşumda işe girmiş ama henüz buraya gelmedi nugide sporlarını aksatmadan yapıyomuş aramızada yeni katılanlar olmuşş

Günaydınnnnnnnn kızlarrr

kahvaltım
1 kupa bitki çayı
1 dilim ruşeymli ekmek
2 dilim peynir
1 domates
yarım kandil simidi
1 kuru incir

sonra start it up yaptım çok terledim bu havalarda burn it up yaptığımı düşünemiyorum bile
sonra kabak lifi seansı ve geldimm

günayyyydın kızlarrrr.. hayat ne garip 15 gün önce aglayıp sızlıodukk simdi sadece özlem.. arada bir aglanıyo. haketten hayat devam ediyo. iyi ki sıranın kimde oldugunu bilmiyoruzz
neysee hayatımda içmedigim suyu içiorum 2 aydırr.. alıskanlıktan agzım bos durmasın die su bardagı elimde sürekli.. sabah 63.4 idim.. doktor beni tarttıgında 65 cıktım. bana 1 kg almıssın dedi. halbukim verdiydim ama sanırım girmeden 2 lt su içtigim için oldu. wc yede grmedim yaa neyse bi daha kine ince cıkıcam en kötüsü de 1 bardak dahi su içsem tisimi tutamamam . zor oluyo cünkü her an wc bulamıyorum

ne vakittir menü de yazamıyormm:26::26: ama bugün sabah tarhana aksam mercimek corbası içicem onu söyleyebilirim.. agzımda aftlar cıktı cünkü acamıyorumm

Çok güzel özet olmuş...
teşekkür ederim Nugim...
Fambık da yanına gelmiş ohh ne güzel..
Ben de seneye geleceğim inşallah.. Seninle de görüşürüz...

hoşgeldin canım iyi sporlar.
nügücüm haberleri özetlemiş zaten ben aynı değişen bişi yok.
kesin olmamakla birlikte olimposa gidicem tatile evet.
ayrıca bugün bizim ikinci evlilik yıldönümümüz ve kocam izmirde yine
neruşum işe başladı ilk günü güzel geçiyormuş artık bi masası ve telefonu pc si varmış msn den görüştük fırsat bulursa foruma da yazar sanırım

Kızlar hepinize selamlarrrr
Geçmişe bi bakıyım dedim de oku oku bitmedi sabahtan beri Sona anca geldim....
Kg verenler, spor yapanları tebrik ederimmm
Ayrıca hugocuk çok mutlu oldum hamişmişsin Allah tamamına erdirsin... Çok istiodun...Sağlıkla kucağına almayı nasip eder allahım inşallah...

Anaaam kimsecikler yok bende yemeğimi yiyip gelmiştim oysa ki
1 kutu ton balığı
1 dlm tam buğday ekmeği
1 domates yedimmm
Şimdi de elma çayı içiorummmm

Selammm kuzular ben geldimmmm

işe başladımm çokşükür şimdilik herşey yolundaa hepiciinizi öpüyorummmma biraz yoğunum malum ilk gün düzenim tam oturmadı öğlen tookluı salata yidimmm bol suya devammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…