Selammm kuzular ben geldimmmm
işe başladımm çokşükür şimdilik herşey yolundaa hepiciinizi öpüyorummmma biraz yoğunum malum ilk gün düzenim tam oturmadı öğlen tookluı salata yidimmm bol suya devammmmmm
evet canım otelde fambık hanım şimdi güneşleniyodur yada yemek saati az bişey kaçamak yapıyodurÇok güzel özet olmuş...
teşekkür ederim Nugim...
Fambık da yanına gelmiş ohh ne güzel..
Ben de seneye geleceğim inşallah.. Seninle de görüşürüz...
Anaaam kimsecikler yok bende yemeğimi yiyip gelmiştim oysa ki
1 kutu ton balığı
1 dlm tam buğday ekmeği
1 domates yedimmm
Şimdi de elma çayı içiorummmm
Selammm kuzular ben geldimmmm
işe başladımm çokşükür şimdilik herşey yolundaa hepiciinizi öpüyorummmma biraz yoğunum malum ilk gün düzenim tam oturmadı öğlen tookluı salata yidimmm bol suya devammmmmm
slm kızlarrr nasılsınız bakalım...
slm kızlar giremedim 2 gündür yatılı misafirim vardı aaaa çok yoruldum bu arada cumartesi tartldım ama bu hafta sadece 600 gr vermişim 59.900 ü gördüm ama neyseki artık 50lili rakamları görüyorum yuppi dün bide komşularım geldi akşam bayadır görüşmemiştik sen ne kadar kilo vermişsin öle dediler bana bende rejim yapıyoz heralde dedim :) neyse artık kilo verdiğim farkediliyo epey epey :)
bu hafta çok kaçamaklı oldu benim ya misafirlerim olunca yaptım yaptım mecbur yedim bide canım çok çikolata istedi ve çikolatalı gofreti götürdüm :26: sonra akşam yemeği yememe cezası vermiştim kendime yemedim lakin kocam beni baştan çıkardı misafirlere çiğ köfte yapalım diye ve ben dayanamadım onuda götürdüm saat 10 11 arası al sana diyet gitti nese dolapta şu çiğ köfteler durdukça devam edebilirmiyim bilmiyorum ama deneyecem işteyemem lazım valla motivasyonum bozuldu benim ya pöööffff :84:
tebrik ederim canım:92: :92: bi defalıktan birşey olmaz önemli olan devamını getirmemek bidefa yedim diye kilo almazsın merak etme
slm kızlar giremedim 2 gündür yatılı misafirim vardı aaaa çok yoruldum bu arada cumartesi tartldım ama bu hafta sadece 600 gr vermişim 59.900 ü gördüm ama neyseki artık 50lili rakamları görüyorum yuppi dün bide komşularım geldi akşam bayadır görüşmemiştik sen ne kadar kilo vermişsin öle dediler bana bende rejim yapıyoz heralde dedim :) neyse artık kilo verdiğim farkediliyo epey epey :)
bu hafta çok kaçamaklı oldu benim ya misafirlerim olunca yaptım yaptım mecbur yedim bide canım çok çikolata istedi ve çikolatalı gofreti götürdüm :26: sonra akşam yemeği yememe cezası vermiştim kendime yemedim lakin kocam beni baştan çıkardı misafirlere çiğ köfte yapalım diye ve ben dayanamadım onuda götürdüm saat 10 11 arası al sana diyet gitti nese dolapta şu çiğ köfteler durdukça devam edebilirmiyim bilmiyorum ama deneyecem işteyemem lazım valla motivasyonum bozuldu benim ya pöööffff :84:
Tebrikler.... 600 gr. ı beğenmiyor musun yahu...:92::92::92::92::92:
Kaçamağa gelince.. Hepimiz zaman zaman cozutuyoruz tabi doğru olan bu değil ama yediklerini dengelersin artık bundan sonra...
Öğle yemeğimi daha yemedim.. şimdi yemeye çalışıyorum.. bide iş geldi önümee..
Pöffffffff. heme yiyeyim bari yoksa aç kalırım...
Öğle yemeğimi daha yemedim.. şimdi yemeye çalışıyorum.. bide iş geldi önümee..
Pöffffffff. heme yiyeyim bari yoksa aç kalırım...
canım senin boyun kaç 54 lerdesinde gayet iyi bi kilo benim hedefim ekime kadar o kilo ya gelmek inş 164 boyum
hepinize selam hugocuğum gelmiş aşağıda şuan
öğle yemeğim
5 yk taze fasulye
4 yk yoğurt
1 dilim ruşeymli ekmek
şimdi demleme yeşil çay
ara olarak hero baby karışık meyveli püre 76 kalori yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?