60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim biz geldik
bugün jinekolağa gittim keseyi gördük
4 hafta 5 günlükmüş bebişçik
alışverişte yaptım hamile kıyafetleri aldım beli sıkmayacak rahat eşofman altı ve tişört aldım
kot filan giydiğim zaman baskı yapıyo
herhangi bir sorun yok 10 g
n sonra kendisini görebileceğiz
artık 10 gün sonra tanışırız kendisiyle

Menülerimi de yazayım...
sabah:
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 fincan çay

ara:1 fincan yaseminli yeşil çay

Öğlen:
5 yk taze fasulye
2 domates
1 köy biberi
1 kırmızı biber
1 dilim denge ekmek

şimdi de bi yaseminli yeşil çay daha içiyorum...

Hoşgeldiniizzzzzzzzz...
Hugocuğum tebrik ederim canım.. allah tamamına erdirsin.. sağlıklıca kucağına alırsın inşallah...
Maşallah bebeciğe...

Zaten 65 in altına ıkına sıkına iniyordum, 15 günlük yıllık iznimde 4 kilo daha aldım oldum mu 69 ((((( napıcam bilmiyorum .... Bir zamanlar burda ne güzel kilo vermiştim. Tekrar yapabilir miyim acaba yaaa

teşekkür ederim kızlar darısı isteyen herkesin başına olsun
gördüm top gibi minnak bişeydi gülmeye başladım zaten
hemen gösterdi kendini

teşekkür ederim kızlar darısı isteyen herkesin başına olsun
gördüm top gibi minnak bişeydi gülmeye başladım zaten
hemen gösterdi kendini

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin çok mutluluk verici bişey umarım keyifli ve sağlıklı bi hamişlik geçirirsin :)

arkadaşlar beceriksizliğim vede takıntılarım yüzünden diyetten sıkılıyorum..
Annemde normalde az yağlı yemek yaptığı halde ben bir çay kaşığı die tutturuyorum oda bana bir tencere kabak yemeği yaptı haliyle her gün banada değişik yap diyemediğim gibi bende yapamıyorum
sabah kahvaltı öğle akşam kabak bıkkınlık geldi valla
Bana önerebileceğiniz ara öğünler var mı yoğurt dışında yoksa haftasonu yeni bir yemeğin umuduyla mı yaşayayım

neden öğlen akşam kabak yiyorsun.. sen de et yemeyenlerden misin...

sen o zaman test yaptırmamış mıydın Hugo..
alıp evde kendin mi yapmıştın yoksa...
dr. aşağı yukarı şu gün olmuş der zaten.. demedi mi yoksa...

tabee ne zamandır yoktun burda dünyadan haberin yok 2 hafta önce gittim jinekoloğa kan testi ultrason yapıldı gözükmedi
ürolojiye filan gittim yok kasık ağrısı sebebi belli olmadı
cuma günü göğsüm şişti karnımda çizgi belirmiş test yaptım evde pozitif çıktı
devlet hastanesindede test yaptırdım idrar testi pozitif çıktı
bugünde jinekoloğa gittim kese gözüktü

hoşgeldin balım amanda aman bebişi gösterdin ha bir aylık olmuş demek maşşallah ee hemen göstermiyo dimek kendini nazlanıyo galiba olacak artık o kadar

ben de öyle hatırladım da emin olmak için sordum kız..
Kan testinde çıkmadıysa ondan sonra olmuş olabilir bebiş...

Benim de aynen öyle olmuştu..
Geç döllenme olmuş ama zamanını hesaplarken son adet tarihime göre hesaplama yapmışlardı..
Zaten döllenme ne zaman olursa olsun bebek o arayı kapatıyor zamanla...

hoşgeldin canım allah analı babalı büyütsün muradınızı verdi allahım şükürler olsun. darısı tüm isteyenlerin başına

Zaten 65 in altına ıkına sıkına iniyordum, 15 günlük yıllık iznimde 4 kilo daha aldım oldum mu 69 ((((( napıcam bilmiyorum .... Bir zamanlar burda ne güzel kilo vermiştim. Tekrar yapabilir miyim acaba yaaa

yine yaparsın canım moral bozmak yok en azından yetmişleri görmemişsin. hadi bakalım bu günden itibaren başlıyorsun

nerruş çalışıyo sanırım
artıkın iş kadını oldu

evet canım işe başladı çalışıyo. işleri yogunmuş zaten ilk günler pek takılamaz.
iş kadını oldu neruşum. ayrıyeten fırsat olmadı cumartesi biz buluştuk

eminönüne gidiyordum gelir misin geldim sagolsun geldi beraber gezdik tozduk onu peynircime götürdüm bol bol keçi loru aldı bende peynir aldım çarşıdan gerekli şeyler vardı onları aldık sora bi taşçıya girdim ordan o kendine farklı taşlar aldı yeşim aytaşı filanbende kendime bi ametyst kolye ucu ve küpe aldım deli gibi gezdik tozduk mc donaldsta salata yedik kaffe içtim bi eski medresede sohpet ettik hepinizi çekiştirdik kızz...
işe başlıcaa için çok zor olacaktı bi daa buluşmak iyi de oldu valla kendisine bu güzel gün için teşekkür ediyorum.
ayıca neruşta bişi kalmamış göbek kesinlikle yokk accık bişi vardı oda gitmiş kalmamış ama basen var işte bide kollarım kalın diyordu evet öyle ama abartı bişi yok bence..:44::44::44:

oda beni incelmiş buldu ama basenlerimi gözlerinden kaçırmadı. ayrıca sende göbek yoktu göbek çıkmış dedi. hakikaten öyle oldu. bende göbek çıktı kızlar. onunla buluştumuzda 65 kg idim altı kg dan sonra göbek çıktı. bel incelince yanlardan gidince benim gizli göbüş ortaya çıktı artık göbüşlü hatunların arasındayım bende.
bide eşim de elini atıyo oraya seviyo orayı sinir oluyorum. gerçi o burda bebiş olcek diye seviyo kg diye değil ama ossun sinir oluyorumm iştee

hoşgeldin balım amanda aman bebişi gösterdin ha bir aylık olmuş demek maşşallah ee hemen göstermiyo dimek kendini nazlanıyo galiba olacak artık o kadar

anası gibi kapris yapıyo olabilir
eeee bende sana az kapris yapmıyorum
nugi sen yandın eskiden benle uğraşıyodun şimdi 2 tane olduk
bebişim sağlıklı olsun zarar görmesin diye bugün hamile standından alışveriş yaptım çok rahat panolon bikaç tanede tişört aldım
kot filan giymicem geçen giydim baskı yapıyo

teşekkür ederim canım darısı başına
ohhh ne küsel gezmiş tozmuşsunuz iyi olmuş
canım o göbek değil gevşemedir ondan öyle göbekli gibi gösterir
pilatesle toplanır merak etme kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…