evet canım işe başladı çalışıyo. işleri yogunmuş zaten ilk günler pek takılamaz.
iş kadını oldu neruşum. ayrıyeten fırsat olmadı cumartesi biz buluştuk
eminönüne gidiyordum gelir misin geldim sagolsun geldi beraber gezdik tozduk onu peynircime götürdüm bol bol keçi loru aldı bende peynir aldım çarşıdan gerekli şeyler vardı onları aldık sora bi taşçıya girdim ordan o kendine farklı taşlar aldı yeşim aytaşı filanbende kendime bi ametyst kolye ucu ve küpe aldım deli gibi gezdik tozduk mc donaldsta salata yedik kaffe içtim bi eski medresede sohpet ettik hepinizi çekiştirdik kızz...
işe başlıcaa için çok zor olacaktı bi daa buluşmak iyi de oldu valla kendisine bu güzel gün için teşekkür ediyorum.
ayıca neruşta bişi kalmamış göbek kesinlikle yokk accık bişi vardı oda gitmiş kalmamış ama basen var işte bide kollarım kalın diyordu evet öyle ama abartı bişi yok bence..:44::44::44:
oda beni incelmiş buldu ama basenlerimi gözlerinden kaçırmadı. ayrıca sende göbek yoktu göbek çıkmış dedi. hakikaten öyle oldu. bende göbek çıktı kızlar.onunla buluştumuzda 65 kg idim altı kg dan sonra göbek çıktı. bel incelince yanlardan gidince benim gizli göbüş ortaya çıktı artık göbüşlü hatunların arasındayım bende.
bide eşim de elini atıyo oraya seviyo orayı sinir oluyorum. gerçi o burda bebiş olcek diye seviyo kg diye değil ama ossun sinir oluyorumm iştee
anası gibi kapris yapıyo olabilir
eeee bende sana az kapris yapmıyorum
nugi sen yandın eskiden benle uğraşıyodun şimdi 2 tane olduk
bebişim sağlıklı olsun zarar görmesin diye bugün hamile standından alışveriş yaptım çok rahat panolon bikaç tanede tişört aldım
kot filan giymicem geçen giydim baskı yapıyo
hee balın nazını çekerkene pateği çıktı bideikinizde sağlıklı sağ salim olunda nazınızıda çekerim kahrınızıda çekerim ben balım önemli değil o.canın bişeyler çekmeye başladımı :26:
yok ama acıkınca çok ani bastırıyo açlık bikaç saniye içinde kazınma oluyo sanki midemde
birde meyve çekiyo sadece
bugün hurma kuruüzüm filan aldım
sonra kefirede devam
slmlar herkese büyük tatil vearaalrdan sonra ranıza dönmüş bulunuyorum 2kiloaldım geldim bugün hayırlısıyla vermeye başlıyorum inşşlah
hugocuk çoksevindim tbrk ederim seni allah kucagınada almayı nasip etsin
slmlar herkese büyük tatil vearaalrdan sonra ranıza dönmüş bulunuyorum 2kiloaldım geldim bugün hayırlısıyla vermeye başlıyorum inşşlah
evinde çubuk krakeri eksik etme balım ben hep yanımda taşırdım midem böyle bulanır kibi olurdu kraker yiyince geçerdi
zaten 1 aya yakındır hep evde var çubuk krakerbulantım hep oluyodu biliyosun
hatta famir artıkın anlattığım şeylerden bıkıp off hugocuk kendini dinleyip durma yazmıştı
doktor yürüyüş yapabilirsin dedi
ama yinede 10 gün sonra gidip görelim o zaman bişey yoksa başlarım artık yürüyüşe
kız halen spor diyoya sen dikaketet yedikleri aztempolu yürüakşamalrı eşinle yeter canım 9ay yatanlar var bebgine iyi bak ilk üç ay tehlikeli hem
kızlar bu ay regl olmayınca sanki karnım şiş kaldı inmedi :44:
normalde giydiğim pantolonlarımı giyince baskı yapıyo rahatsız ediyo o yüzden bende beli rahat pantolon aldım
normalmi bu. kasığımdaki his geçmedi
belkimde hep çok hareketli olduğumdan değişiklikler hemen farkediliyoda olabilir :44:
anneler desin bakem normalmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?