60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper olmuş, buluşmuşsunuz... Ben de inceleyim de benimle de buluşun yahu...

hee balın nazını çekerkene pateği çıktı bide ikinizde sağlıklı sağ salim olunda nazınızıda çekerim kahrınızıda çekerim ben balım önemli değil o.canın bişeyler çekmeye başladımı :26:

nugiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
benim canım bişiler çekiyoooo..
tatlı bişi, çikolatalı bişi...............
regl oldum....

yok ama acıkınca çok ani bastırıyo açlık bikaç saniye içinde kazınma oluyo sanki midemde
birde meyve çekiyo sadece
bugün hurma kuruüzüm filan aldım
sonra kefirede devam

slmlar herkese büyük tatil vearaalrdan sonra ranıza dönmüş bulunuyorum 2kiloaldım geldim bugün hayırlısıyla vermeye başlıyorum inşşlah
hugocuk çoksevindim tbrk ederim seni allah kucagınada almayı nasip etsin

yok ama acıkınca çok ani bastırıyo açlık bikaç saniye içinde kazınma oluyo sanki midemde
birde meyve çekiyo sadece
bugün hurma kuruüzüm filan aldım
sonra kefirede devam

evinde çubuk krakeri eksik etme balım ben hep yanımda taşırdım midem böyle bulanır kibi olurdu kraker yiyince geçerdi

çok teşekkür ederim canım tatil bitti döndün hee
özlettin

kıyyzzzz hülya uşgeldinnn dimek 2 kilo aldınn neyse verirsin fazla bi kilo değilmiş

evinde çubuk krakeri eksik etme balım ben hep yanımda taşırdım midem böyle bulanır kibi olurdu kraker yiyince geçerdi

zaten 1 aya yakındır hep evde var çubuk kraker bulantım hep oluyodu biliyosun
hatta famir artıkın anlattığım şeylerden bıkıp off hugocuk kendini dinleyip durma yazmıştı
doktor yürüyüş yapabilirsin dedi
ama yinede 10 gün sonra gidip görelim o zaman bişey yoksa başlarım artık yürüyüşe

sagolun kızlar bendesizleri özledim melkette olunca sporda olmayınca tabi hamur işleri kızartmalar çok yedimya normal almam inşşlah artık başlıyorum sayenizde

kız halen spor diyoya sen dikaketet yedikleri aztempolu yürüakşamalrı eşinle yeter canım 9ay yatanlar var bebgine iyi bak ilk üç ay tehlikeli hem

Hoşgeldin Hülya... Hadi bakalım kaldığın yerden devam o zaman...

kız halen spor diyoya sen dikaketet yedikleri aztempolu yürüakşamalrı eşinle yeter canım 9ay yatanlar var bebgine iyi bak ilk üç ay tehlikeli hem

yok spor değil yürüyüş diyorum sadece
sen neler oldu bir bilsen tahlilde çıkmadı bebiş ben kaç tane halı yıkadım motora bindim saatlerce gezdim neler neler yaptım hamile değilim diye
işte öğrenince koruyorum artık
çok şükür bişey olmadı

kızlar bu ay regl olmayınca sanki karnım şiş kaldı inmedi :44:
normalde giydiğim pantolonlarımı giyince baskı yapıyo rahatsız ediyo o yüzden bende beli rahat pantolon aldım
normalmi bu. kasığımdaki his geçmedi
belkimde hep çok hareketli olduğumdan değişiklikler hemen farkediliyoda olabilir :44:
anneler desin bakem normalmi bu

Bende bugün yediklerimi yazayım
Sabah:
1 dilim buğday ekmeği,
bol domates salatalık,
azıcık peynir,birkaç tane zeytin,
1 yumurta....
öğlen:
2 dilim buğday ekmeği,
6 kaşık sebze yemeği yağsız az tuzlu,
1 kase kendi mayaladığım yoğurt...
İlk 10 gün güzel kilo verdim,10 gündr aynıyım bugün regl biticek inş yine vermeye devam ederim..

tabiki canım şişkinlik olur suyu var bebek var kesesi var bebk küçük ama var ogluda var bide gazda yapar karnın olur şişkinlik
canım zaten ögrendikten sonra tehkileli oluyo canım dah yeni bir aylık bebgin bundan sonrası dikaket istiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…