47 den 64 e gelince insan hiç öyle düşünmüyor50 kiloyken bile "göbeğim çıktı eyvah" derdim.hey gidi günler...
bende diyorum nasıl hazırlanacağız die.sevgiliciğim:mymeka: tutturdu öyle olacak die.ben kendisini bu sene başında tanıştırdım ailemle.10 yıl sonra bile olsa bizim düğün yine isteme nişan düğün en fazla 3 ay içerisinde olacakmış.bizimkinin özel isteği.bizimki heran hazır ol diyo ya.:1shok ldu şekerim nikah gününüde al.nikahtan 1gün önce davetiyemi gönderirsin nikahıma öyle gelirim dedim.:roflol:bende endişeliyim.ne olacak bitecek.allahtan annem bizimkiyle tanıştırdığımdan itibaren çeyiz işini hızlandırdı.
ben bugün çok yoruldum ve kocaman bi kaçamk yaptım delikafadulden arşivi düzenledik popom kadar yer ayıptır sölemesi iki kişi ter içinde kaldım boğazım kurudu o dosyaları indir kaldır kas yaptım valla kaydirigubbakcemile tabi paydosda ödül olarak coca cola vardı iki bardak götürdüm ama anca kesti yaa:jeyyar: napimm şimdi ben kendime ne ceza verim kıslar söleyin bakem :mymeka:
Evet fiume Gökova'nın konumunu biliyorum ama Bodrum,marmaris sürekli gittiğimiz yer.Önceki sene de Richmond Efes deydik.Gitmediğimiz bir yer olsun istedik.Dokuz kişi olunca her kafadan bir ses çıkıyor biliyorsun.Herkese Gökova gidilebilir geldi.İklimini bilmiyorum ama en azından Antalya kadar nemli değildir diye düşünmüştüm ben.
Bu arada biz herşey dahil istiyoruz.Malum benim oğlan var,yemek derdi olmasın istiyorum.Bir de benim banyo-wc takıntım var.Çok temiz olmalı...Yoksa asla kullanamıyorum ya da sürekli çamaşır sularıyla uğraşıyorum.Anlayacağın ben zor müşterilerdenim...
bende evleniyorum, Emreyi sıkıştırcam başka yolu yok -tatlicadiarzu-
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kardeşim almış dün ılık suya karanfil koyuyorum diye kızıodu, al bari çayını iç dedi :içelim:
çok lezzetli gerçekten
fibula aynı anda yazmışız bi ikimiz pineklioz pc başında heraldelaelaelaelaelae
ben geldim. offf çok sıcak gölgede 40derece valla.
hımm, boyun kaç güzelim? ama neticede senin kendini iyi hissettiğin kilo en iyisidr. panik yapma.. saglıklı bir sekılde ideal kilona kavusmanı diliyorum.
ben de söz-nişan-dügün olayının 3-4 ayda hallolması taraftaryım. gel gelelim benimkine kalsa bu yaz söze,nişana dalacak. ben koydum kesin tavrımı dügünden bir kac ay önce olacak o işler. bu devirde nişanlılık ne ki? bana anlamsız ve banal geliyor valla.formalitelerle ugrasmayı sevmem. seninki de benim kafadanmış.
kuzum öyle oldu.işteyim ben.arada bakıom bakıom kimse bişi yazmamış.dosya indiryom hazır işteyken.o bitsin çıkacam.dururmuyum hiç.:jeyyar:
evet benimkide ölede.bi gelsin söz filan olsun.düğün sonra konuşulur.yok nerdee.bizimki ya hep ya hiç modunda.:mymeka: düğünün hesaplarını yapıp ona göre geleceklermiş istemeye.
Selamlarr,
akşam yimeeemide yidim.. Karpız ve peynir.. Daha sonra bir de elma yirim.. Bu sıcakta anca böyle meyve yiyebiliyorum..
Neyse gelgelelim ölçülerime..
27.Nis -03.Haz
Kilo: 63 -60
Göğüs: 92 -88
Göğüs altı: 79 -77
Kol: 29 -28
Bel: 77 -71
Karın: 85 -79
Kalça: 103 -100
Üst bacak: 61-60 -59-58
Orta bacak: 46-48 -46-47
Alt bacak: 39-40 -38-40
kalça koccccaman.. Ama ufalmışş..kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım.. ay ben yedım aksam yemegımı.. bir fincan süt 5-6 adet bisküvi..
yemek istemıyo benım de cnm bu sıcakta.. aksama yesıl cay ıcer , 1 porsiyon da meyve yerım. yanlız ölçüler bayagı bır detaylı alınmıs.kusursuz yani..
senin ölçülerinde gayet iyi ya bitanecim...hem daha da iyi olucak dimiii? opuyorumnanaktanSelamlarr,
akşam yimeeemide yidim.. Karpız ve peynir.. Daha sonra bir de elma yirim.. Bu sıcakta anca böyle meyve yiyebiliyorum..
Neyse gelgelelim ölçülerime..
27.Nis -03.Haz
Kilo: 63 -60
Göğüs: 92 -88
Göğüs altı: 79 -77
Kol: 29 -28
Bel: 77 -71
Karın: 85 -79
Kalça: 103 -100
Üst bacak: 61-60 -59-58
Orta bacak: 46-48 -46-47
Alt bacak: 39-40 -38-40
kalça koccccaman.. Ama ufalmışş..kaydirigubbakcemile3
sana da afiyet olsun kuzucuuum:):)ama sen niye yediklerine dikkat etmiyosun bakiiiimafiyet olsun canım.. ay ben yedım aksam yemegımı.. bir fincan süt 5-6 adet bisküvi..
yemek istemıyo benım de cnm bu sıcakta.. aksama yesıl cay ıcer , 1 porsiyon da meyve yerım. yanlız ölçüler bayagı bır detaylı alınmıs.kusursuz yani..
senin ölçülerinde gayet iyi ya bitanecim...hem daha da iyi olucak dimiii? opuyorumnanaktan
sana da afiyet olsun canım.. Evet sıcakta hiç bişey yenmiyo valla..
callanetics de yapmaya başladım ya merak ettim ne kadar farketcek diye.. Detaynan aldımdı.. Ama daha çoook incelmesi lasım.. Nası olcek bilmem..kaydirigubbakcemile3
yok ablacım bir hafta değil. sadece bir gün yaptım. kaldı ki biraz sütle,peynir falan da yedım. ertesi gün gözüm karardı basım döndu. kahvaltı da yaptıgım halde. bugun annem sıkı besledı benı. aksam yemegını gecıştırmıstım. "olmaz hanımefendi, aksam yemegi bizimle birlikte yenecek!" dedi.vetoyu yedim yani. ben zaten hiç aç kalamam ya da aksam 5te yiyeyim yemegı falan yapamam. hemen kan şekerim düşer,hastalnırım. tansiyonum da hep düşüktür.ama bir daha olmaz söz sana.. eskisi gibi sıkı ama saglıklı beslenmeye devam.sana da afiyet olsun kuzucuuum:):)ama sen niye yediklerine dikkat etmiyosun bakiiiimne demek bir hafta sadece meyve yemek??? dikkat et ablasının prensesi Allah korusun hasta falan olursun..kıyamam sana:1hug:
aplam gelmiiişşş...hihoyyythihoyyythihoyyyt
benim kalçada sorun aplam gördüün üzre.. önümüzdeki aya ama umarım idealime kavuşmuş olucam.. Diyet diilde sporu arttırmam lazım.. Bütün gün pc başındayım..
Ah bi azmedip sabahları 6 da kalkabilsem şöööle yarım saat zıplasam.. Evet şimdi sana söz veriim aplam yarın da rapor veririm.. Erken yatiim de akşam.. Avrupa yakası biter bitmez yatiim.. Yarın kalkıp bi siftah yapiim bakiim..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım merak ettım bu incelmeler kac seans call ile oldu?
yok ablacım bir hafta değil. sadece bir gün yaptım. kaldı ki biraz sütle,peynir falan da yedım. ertesi gün gözüm karardı basım döndu. kahvaltı da yaptıgım halde. bugun annem sıkı besledı benı. aksam yemegını gecıştırmıstım. "olmaz hanımefendi, aksam yemegi bizimle birlikte yenecek!" dedi.vetoyu yedim yani. ben zaten hiç aç kalamam ya da aksam 5te yiyeyim yemegı falan yapamam. hemen kan şekerim düşer,hastalnırım. tansiyonum da hep düşüktür.ama bir daha olmaz söz sana.. eskisi gibi sıkı ama saglıklı beslenmeye devam.
hadi inşallah.. ama canım haftada en fazla 5-6kez spor yap. 7gun aralıksız yapınca kemik agrısı cekıyorum ben. üzerimden kamyon gecmıs gıbı su an. o yuzden 30day zımbırtısına baslamadım. yarın baslarım insallah..
ağustos sonu düğün olayını biz kararlaştırdık sevgilimle.daha yetiştirip yetiştiremiyeceğimizi bile bilimyoruz.çünkü daha aileler ible tanışmadı.sizce çokmu erken ramazan bayramı düğün olsa?bilemedim ki.:1shok:
kuzucuğum fotoğraf makinem bozuk.foto bulursam ekleyim pcde bakayım.ben çekip koyacaktım.tamir ettiremedim ki makinayı.
oo oo bisürü spor yapıyormuşsun.maşallah.
ABBA cım canım yazmadan duramıycam!bu nasıl iş be güzelim?kayınvalden ne karışıyo senin kilonayaa yapmayın böyle canımcıklarım...tamam eşinizin ailesidir,saygıda kusur etmeyin ama bu kadarda yüzgöz olmayın be canlarım..ya sınırınızı baştan çizin ya da sonra kafanızı duvarlara vurmaya hazır olun
nolur yanlış anlamayın beni kızlar ama dayanamıyorum bu muhabbetlerene münasebet yaaa!!!kurbanlık koyun mu alıyorlar da bukadar çok ilgileniyorlar gelinlerinin dış görünüşleri ve kilolarıyla???
ay ben ölmüşüm kızlar aclıktan..
yaz meyvelerinin cazibesine kapılıp 2-3 gundr dogrudüzgün yemek yemıyordum. sporu da abartmıstım. 8 gun aralıksız spor yapmısım . hiç farkında deilim ama. kemıklerım agrıyor bugun.az önce de bayılcak gıbı oldum. gözüm falan karardı. kendıne gel kızım gidiyorsun dedım. tencereede börülce vardı. bır tabak ondan yedım yogurtla, yarım dılım de ekmek yanında. üstüne yarım minik dilim az soslu diyet brownie(annem yapmıs, annem herseyın sekerını yagını az koyar, iyi ayarlar ondan diyet dedım) kendıme geldım. aksama kadar bir sey yemıyım demıstım ama sacmalamısım.
kızlar vücut ölçülerini bilen var mı?
benimki 95-70-95
kızlarrrr neler yapıosunuz bakalım bn hiç giremiyorum bu aralar hep dışardayım çünkü misafirlerimizde war nese size ii bi haber weriim 60.7 kiloya düştüm :dance:kaydirigubbakcemile3
ama hiç bırakmadım sporumu girmediim zamanlardan beri plateste yapıyorum birazdan değiştircem çizelgemi face te ekli olan arkadaslar baksın resimlerime ekledim bi kaç tane
yeni gelen arkadaslar hoş gelmişler
kilo werenleri de tebrik ederim kendimde dahil
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?