60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

47 den 64 e gelince insan hiç öyle düşünmüyor 50 kiloyken bile "göbeğim çıktı eyvah" derdim.hey gidi günler...

ben geldim. offf çok sıcak gölgede 40derece valla.

hımm, boyun kaç güzelim? ama neticede senin kendini iyi hissettiğin kilo en iyisidr. panik yapma.. saglıklı bir sekılde ideal kilona kavusmanı diliyorum.

ben de söz-nişan-dügün olayının 3-4 ayda hallolması taraftaryım. gel gelelim benimkine kalsa bu yaz söze,nişana dalacak. ben koydum kesin tavrımı dügünden bir kac ay önce olacak o işler. bu devirde nişanlılık ne ki? bana anlamsız ve banal geliyor valla.formalitelerle ugrasmayı sevmem. seninki de benim kafadanmış.

kola lighttı de ne olur -tatlicadiarzu-

Haklısın elbet. Tertemiz evinden kalkıp gidiyorsun otellere,dünyanın parasını veriyorsun.Bir de hijyen sorunu ile uğraşmamalısın.Gökova eğer hiç görülmediyse ve Bodrum-Marmaris çok sık görüldüyse Gökovayı öneririm iklimine rağmen.Neticede Antalya kadar olmaz.Hem Gökvanın doğası Bodrum'dan, Marmaris'ten daha güzeldir,daha bakirdir,daha az tahrip olmuştur.Eğer Gökova'ya gelinecekse Fethiye/Ölüdeniz ve dolaylarındaki Saklıkent ve de Klepotra Plajı/Sedir adası şiddetle tavsiye edilir. Bir gününüz bunlarla geçer.Ulaşım rahat olmalı buralara Gökovadan. Ama bildiğim kaldığım, tavsiye edebileceğim bir otel yok maalesef burda.Buralar zaten doğduğum,bildiğim memleket olunca civar otelleriye çok işi olmuyor insanın.

daha geçen gün aday deil miydi yahu bu çocouk?evlilik için erken kafamçokkarıştı

fibula aynı anda yazmışız bi ikimiz pineklioz pc başında heraldelaelaelaelaelae

kuzum öyle oldu.işteyim ben.arada bakıom bakıom kimse bişi yazmamış.dosya indiryom hazır işteyken.o bitsin çıkacam.dururmuyum hiç.:jeyyar:

evet benimkide ölede.bi gelsin söz filan olsun.düğün sonra konuşulur.yok nerdee.bizimki ya hep ya hiç modunda.:mymeka: düğünün hesaplarını yapıp ona göre geleceklermiş istemeye.

o ne demekmişki...

"düğünün hesabı"

kızlar, fibula sen bilirsin belki...

Ebru şallının pilatesi var mı? ama piyasaya sürülen dvd çekimi değil. tv8de yaptıgı pilatesin program çekimi.. mutlaka tv çekimi falan alan vardır. zaten görüntü kalitesinin bir önemi yok . hareketler anlasılsın yeter.tv8ın sitesinde var ama kaydedılmıyor. kotam sınırlı dıye arıyorum ben de.. bir kaç programı indirsem, elimin altında olsa iyi olcak.

Selamlarr,

akşam yimeeemide yidim.. Karpız ve peynir.. Daha sonra bir de elma yirim.. Bu sıcakta anca böyle meyve yiyebiliyorum..
Neyse gelgelelim ölçülerime..

27.Nis -03.Haz
Kilo: 63 -60
Göğüs: 92 -88
Göğüs altı: 79 -77
Kol: 29 -28
Bel: 77 -71
Karın: 85 -79
Kalça: 103 -100
Üst bacak: 61-60 -59-58
Orta bacak: 46-48 -46-47
Alt bacak: 39-40 -38-40

kalça koccccaman.. Ama ufalmışş..kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım.. ay ben yedım aksam yemegımı.. bir fincan süt 5-6 adet bisküvi..

yemek istemıyo benım de cnm bu sıcakta.. aksama yesıl cay ıcer , 1 porsiyon da meyve yerım. yanlız ölçüler bayagı bır detaylı alınmıs.kusursuz yani..

sana da afiyet olsun canım.. Evet sıcakta hiç bişey yenmiyo valla..

callanetics de yapmaya başladım ya merak ettim ne kadar farketcek diye.. Detaynan aldımdı.. Ama daha çoook incelmesi lasım.. Nası olcek bilmem..kaydirigubbakcemile3

senin ölçülerinde gayet iyi ya bitanecim...hem daha da iyi olucak dimiii? opuyorumnanaktan

sana da afiyet olsun kuzucuuum:):)ama sen niye yediklerine dikkat etmiyosun bakiiiimne demek bir hafta sadece meyve yemek??? dikkat et ablasının prensesi Allah korusun hasta falan olursun..kıyamam sana:1hug:

senin ölçülerinde gayet iyi ya bitanecim...hem daha da iyi olucak dimiii? opuyorumnanaktan

aplam gelmiiişşş...hihoyyythihoyyythihoyyyt

benim kalçada sorun aplam gördüün üzre.. önümüzdeki aya ama umarım idealime kavuşmuş olucam.. Diyet diilde sporu arttırmam lazım.. Bütün gün pc başındayım..

Ah bi azmedip sabahları 6 da kalkabilsem şöööle yarım saat zıplasam.. Evet şimdi sana söz veriim aplam yarın da rapor veririm.. Erken yatiim de akşam.. Avrupa yakası biter bitmez yatiim.. Yarın kalkıp bi siftah yapiim bakiim..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım merak ettım bu incelmeler kac seans call ile oldu?

sana da afiyet olsun kuzucuuum:):)ama sen niye yediklerine dikkat etmiyosun bakiiiimne demek bir hafta sadece meyve yemek??? dikkat et ablasının prensesi Allah korusun hasta falan olursun..kıyamam sana:1hug:
yok ablacım bir hafta değil. sadece bir gün yaptım. kaldı ki biraz sütle,peynir falan da yedım. ertesi gün gözüm karardı basım döndu. kahvaltı da yaptıgım halde. bugun annem sıkı besledı benı. aksam yemegını gecıştırmıstım. "olmaz hanımefendi, aksam yemegi bizimle birlikte yenecek!" dedi.vetoyu yedim yani. ben zaten hiç aç kalamam ya da aksam 5te yiyeyim yemegı falan yapamam. hemen kan şekerim düşer,hastalnırım. tansiyonum da hep düşüktür.ama bir daha olmaz söz sana.. eskisi gibi sıkı ama saglıklı beslenmeye devam.

hadi inşallah.. ama canım haftada en fazla 5-6kez spor yap. 7gun aralıksız yapınca kemik agrısı cekıyorum ben. üzerimden kamyon gecmıs gıbı su an. o yuzden 30day zımbırtısına baslamadım. yarın baslarım insallah..

yaa ben aranıza yeni katıldım benide kabul edin kendimi tarif edeyim 1.63 boy 62 kilo ama 2.5 ay oluyo dogum yapalı hemde sezaryan siz düşünn gerisii bende başlamak istiyom rejime ama emzirdgm için aşırısını yapamm birde yalnız çekilmiyo yaaa

Call'de bugün 17.Seans ımı yapıcam canım.. Yine baya bi farketmiş sanırım fena diil gibi geldi bana..

Ben haftasonu pek bişey yapamıyorum zaten canım.. Malum gezmekten pek vaktim olmuyo.. Sevcülümle takılıyorum ya..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haftada 5 gün yapıp iki gün ara veriyorum genelde..

kızlarrrr neler yapıosunuz bakalım bn hiç giremiyorum bu aralar hep dışardayım çünkü misafirlerimizde war nese size ii bi haber weriim 60.7 kiloya düştüm :dance:kaydirigubbakcemile3
ama hiç bırakmadım sporumu girmediim zamanlardan beri plateste yapıyorum birazdan değiştircem çizelgemi face te ekli olan arkadaslar baksın resimlerime ekledim bi kaç tane
yeni gelen arkadaslar hoş gelmişler
kilo werenleri de tebrik ederim kendimde dahil
öptüm hepinizi

Canım tarih hiç önemli değil bence asıl önemli olan şu anda ailelerin tanışması kaynaşması hayırlısıyla bir tanışın ondan sonrası geliyo zaten bir şekilde o tarihler değişir durur , evdi çeyizdi oydu buydu derken.. Mutlu olun inşallah.
Bu arada evet spor yapmaya çalışıyorum o kadar hamlamışım ki , yalnız sporla selülitlere resmen veda ettim 0 selülitim şu an. Sadece kalçamda ergenlikte oluşan çatlaklarıma veda edemiyorum bi türlü onun çözümünü de tam bulamadılar işte mafoldumben , bir de şu göbeği istediğim şekle bi soksam tam olucam :lepi:
..

mavibenekçim valla canım söylediklerin o kadar çok doğruluk payı içeriyor ki senin söylediklerini alıntı yapmaktan hiç bıkmıyorum tatlım , çok çok haklısın.. Evlenmemiş bekar güzel kızlara buradan sesleniyorum mesafe koyun arkadaşlar , saygısız olun demiyorum muhakkak mesafeli olun kayınvalideniz görümceniz eltiniz vs. ile..

Farkına varmışsın canım neyseki , bilinçli olmak herşeyin başı , yaşasın bilinçli diyet yapanlar
:lepi:

kızlar vücut ölçülerini bilen var mı?
benimki 95-70-95

Bende şimdi inşaatlarda kullanılan metreler varya onunla ölçtüm ne kadar doğru ölçülür bilinmez :roflol: 95 - 75 - 99 çıktım..
Boy : 172
Kilo :66

Görülüyor ki göbekte biraz fazlalık var , o kadarda olsun , manken olsam şu an yemek hazırlıyo olmazdım , podyumda yürüyo olurdum..

Bugün çok yoruldum ben anacım ya spor yapabilcekmiyim hiç bilmiyorum valla Cuma ya da az kaldı stres yaptum galiba biraz
:uhm:

:lepi: geriye kaldı son 3 kilooo tebrikler canımm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…