60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canımcım..a.s.

Nerelerdesin sen baküümm... Tatlım tebrik ederim.. Gerçekten çok az kaldı hedefe.. Süpersin canım..:hooray:

Senin ölçülerinde gayet iyi canım..

Ya benim göğüslerim size göre küçük... Ve zayıfladıkça küçülüyo....:çok üzgünüm:

saraciraci hemsom :1hug: :1hug: a.s.
eskısehıre gelme ihtimalin varsa ESES II. bulusmasını temmuz gibi yapmayı dusunuyoruzzz.. gelırsen çokk sevırımm / sevırınızz hemsolarla ;-) :teytey: :teytey:

madem vucut orantısı du bende yazayım kıslar sız soyleyın ,egzersız yapıp yapmamam gerektıgını olur mu?
90-79-107 abooo felaketım sanırım :bbo:

takipteyim güzelimmm:):):))))ama önce sağlık!!!

ablasının prensesi,biliyomusun ben sende kendi gençliğimi görüyorum:)o kadar ortak yönümüz varki...ama inşallah sen birazcık bencilliği de öğrenirsin...

hoşgeldin aramıza a.s. Allah analı babalı büyütsün yavrunu
merak etme canım topu topu 7 tane 1 kilocuğun var verecek..
ama naçizane tavsiyem eğer bebişi emziriyosan sıkı diyet yapma!bol bol su iç,birazcıkta yediklerine dikkat et yeter zaten..

kız sen nerelerdesin bakiiiim:)tebrikler küçük kardeş :hooray:

hay Allah iyiliğini versin Q kız:):):)))nerden buldun be kuzucum o metreyi:):)sen o ölçülerden 2 şer cm düş bence..çünkü fazla ölçmüştür o metal inşaat metresi...
ya da ölçülerini kurdele ,ip gibi bişeyle al;sonra o metreyle kurdeleyi ölç...
sen beni güldürdün,Rabbimde seni güldürsün inşallah :1hug:

cicişim sen herşeyini yazmışsın :1shok:

hoşgeldin aramıza

bugün aklımdan geçiyordun nickin aklıma gelmedi :roflol:tebrik ederim canım alkisalkisalkis
facedeki resimlerine baktım süper olmuşsun sengözlerimebaksanab

felaket falan değilsin güzelim..ama sanki diyetten daha çok spora ağırlık vermelisin bölgesel zayıflama için..
bide bugün bana yazdıklarını okudum,ciddi ciddi üzüldüm be canımhadi kayınvalden uzak,idare edersin diyelim..ama eşinin seni, ailesinin dolduruşuna gelerek, kilon konusunda sık sık eleştirmesi kabul edilir bişey değil!!!bak canımın içi,ikili ilişkilerde-ister flört,ister evlilik olsun-taviz tavizi doğurur..lütfen seni kırmasına izin verme..açık açık incindiğini söyle..
evlilik bukadar basit bi kurum değil..imzayı atarken iyi ve kötü günde diye atmıyormuyuz?yarın için hangimizin garantisi var allahaşkınabi hasta olup(Allah korusun)90 kilo olsak sevmeyeceklermi???boşayacaklarmı yani???bumudur yaaaa((((((((((((((

sıkı diyet biz de yapmıyoruz. herseyden yiyoruz.hem senın metabolizma cok hızlı bu ara. yenı dogum yaptın. emziriyorsun ee daha ne olsun...

kaçak gelmiş... tebrik..

aboo mabooo deil cnm.. sabır sabııııırrr......
bnm tavsiyem de ekimcim ablamızın tavsiyelerine uyman -tatlicadiarzu-

bence de dooru deil o ölçüler...

ablasının prensesi,biliyomusun ben sende kendi gençliğimi görüyorum:)o kadar ortak yönümüz varki...ama inşallah sen birazcık bencilliği de öğrenirsin...
benim hisli ablam, o kadar ince düşünüyor ve o kadar ince hislere değer veriyorsunki... insanlar önlerindeki koca koca dağları göremezken.. sen yüreğinle dağların ardını okuyorsun..

kendimden birseyler buluyorum sende diyorsun ya ablam, sen nasılki öğrenemedin ben de öğrenemem bencilliği...

o zaman ıNSAN OLMANIN AĞIRLIĞINI taşımaya devam prensesim...mafoldumben

Teşekkürler fiumecim...Tam karar vermemekle beraber çoğumuz Gökova diyoruz...Yücelen Otelde kalan tanıdıklarım var ama epey olmuş ve şimdiki hali hakkında pek bir bilgileri yok..Doğası güzel demişsin.Harika...Eğer gidersek tavsiye ettiğin yerleri de mutlaka görücem,aklıma not ettim..İlgine tekrar teşekkürler..(Bu arada yaşlanınca da kesin Datça'ya yerleşicem.Bayılıyorum oralara.Ben de keşke sizin oralı olsaydım,vallahi imreniyorum sana.Ne kadar şanslısın..)

Zabın beyaz keten pantolonuylan bi uğramak istedi . . .
O sizi çok özledi . . .

Hala ofisime bağlantı ulaşmadığı için aranızda olamıyorum ve motivede de olamıyorum haliyle fakat bu gün iş çıkışı sloganımız halini alan beyaz pantolondan edindim . . .
Bu da her şeyin yolunda gittiğini gösteren bir belirti olabilir . . .

Önce bedeni . . .

Sonra kendi . . .

Bedenine de,markasına da,modeline de bayıldım.Bi de giy de görelim ayol...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…