60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir faydam dokunduysa ne mutlu bana ..Yücelen Otelini soruşturacağım senin için. Bir bilgi geçerse elime bildiririm sana.Ben de çok sevmem memleketimi nedensiz yere.. Hoş benim Türkiye sınırları içinde içinde yaşamayı isteyecek kadar sevdiğim bir yer yok. Yaşlanınca Hindistan'a falan yerleşirim artık. delikafadulden

gıcıııııııııık gıccccccccccıkkkkkkk zabın.. pantolunun çok şık.. hemide paraşüt paça... Şans getirsin bitanem... Güzel günlerde giymek nasip olsun..

Ben bugün yarım saat egzersiz ve 1 saat 10 dakika yürüyüş yaptım..Karnım şişti nedense,davul gibi.Dün ki yürüyüşümde de aynısı olmuştu.Yemekten sonra çıkıyorum dışarı ondan oluyor galiba...

aman da aman benim sabunum 38 beden de giyermiş... eminim üzerinde de çok güzel duruyordur...iyi günlerde giy birtanem...:1hug:

YOK ARTIKKK delikafadulden hindistan mı???e bide lale devri çocuğu olduğunu,ya bu dünyanın sana fazla ya da senin bu dünyaya fazla olduğunu söylede şak diye düşüp bayılayım!!!!!

hoşgeldin DERİNİMMMM....hoşgeldin SABUNUMMMMM....

hoşbulduk BENEĞİMMM...pc yi açar açmaz ne güzel karşılama böyle....yorgunluğumu aldın valla...bugünlerde iş yerinde çok yoruluyorum...o yüzden pc başına pek geçemiyorum...ama aklım da sizlerde kalıyor...çok şey kaçırıyormuyum diye...evlibarklı işe girdi mi onu da merak ediyorum...nasılsın canım arkadaşım...

kızlar ya rejim yaptıkca karın bölgesindeki yağlarda gidiyomu yoksa onun için spor istiyo

o noktayı senle bi ara özel konuşalım emi prenses mafoldumben

tımam apla...

YOK ARTIKKK delikafadulden hindistan mı???e bide lale devri çocuğu olduğunu,ya bu dünyanın sana fazla ya da senin bu dünyaya fazla olduğunu söylede şak diye düşüp bayılayım!!!!!

orası öteden beri öyle...

bu dünya bana ağır , ben bu dünyaya ağır.. bakalım kim önce atacak bu yükü üstünden..

belki daha da mazoşistkeşir Suudi Arabistana yerlesirim..

ya aslında Luna yaslanmayı beklıyor,cunku cocugu var,kocası var..

ben ne bekliyorsam.. alıp sırt çantamı gitsemmi ki.....-tatlicadiarzu-

iyiyim kuzucum yaa:)kolay gelsin sana..evlimbarklım işe giremedi bildiğim kadarıylabiliyosun ben de ancak akşamları girebiliyorum..valla yetişemiyom bizim geveze fıstıkların hızına:)ben de çok yoğunum..notlar,karne hazırlığı,yıl sonu şenlikleri..bide benim küçük profösörümün SBS sınavı var 10 gün sonra...koşturup duruyorum..

kız valla erkek olsan ruh ikizimsin diycem:roflol::roflol::roflol:

şimdiden başarılar diliyorum canım...aynı stresi anneler de yaşıyor değil mi?... umarım çok güzel geçer sınavı...

şimdiden başarılar diliyorum canım...aynı stresi anneler de yaşıyor değil mi?... umarım çok güzel geçer sınavı...
sağolasın bitanem...stres değilde çocukların yarış atına döndürülmesi midemi bulandırıyo((bu yüzden biran önce olup bitsin istiyom...

başarılar dilerim. hayırlısı olsun.

kız valla erkek olsan ruh ikizimsin diycem:roflol::roflol::roflol:
aman abla enişteyi bosayıp benı almaya kalkma sonra sırnaşık şey
sağolasın bitanem...stres değilde çocukların yarış atına döndürülmesi midemi bulandırıyo((bu yüzden biran önce olup bitsin istiyom...

Bedenine de,markasına da,modeline de bayıldım.Bi de giy de görelim ayol...zemuszemus

Teşekkür ediyorum canımcığım . . .

gıcıııııııııık gıccccccccccıkkkkkkk zabın.. pantolunun çok şık.. hemide paraşüt paça... Şans getirsin bitanem... Güzel günlerde giymek nasip olsun..

Oyyyy idealis prensesim benim teşekkür ediyorummmm . . .
Çok özlüyorum çok . . .

hoşgeldin DERİNİMMMM....hoşgeldin SABUNUMMMMM....

Ablacığım . . .

:asigim:

aman da aman benim sabunum 38 beden de giyermiş... eminim üzerinde de çok güzel duruyordur...iyi günlerde giy birtanem...:1hug:

Derinimmmmm . . .

:asigim:

Bende derinciğim aynı düşünüyorum çok şey kaçırıyorum . . .

:çok üzgünüm:

başarılar dilerim. hayırlısı olsun.

aman abla enişteyi bosayıp benı almaya kalkma sonra sırnaşık şey
delüüüü:):):)))))))))))))al bakalım bu da sana:
tebdil-i mekanda ferahlık yokmuş aslında...
acının yüzölçümü,yeryüzünden çokmuş aslında.........

iyi geceler canlarrrr:)martıların kanatlarından; uçsuz bucaksız okyanusları..palmiyelerle dolu bembeyaz ıssız kumsalları seyredeceğiniz rüyalarla dolu huzurlu uykular hepinizeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi geceler canlarrrr:)martıların kanatlarından; uçsuz bucaksız okyanusları..palmiyelerle dolu bembeyaz ıssız kumsalları seyredeceğiniz rüyalarla dolu huzurlu uykular hepinizeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
o rüyayı ben mi görcek mişim? şaka gibi..

tesekkürler ablam, sana da ii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…