Teşekkürler fiumecim...Tam karar vermemekle beraber çoğumuz Gökova diyoruz...Yücelen Otelde kalan tanıdıklarım var ama epey olmuş ve şimdiki hali hakkında pek bir bilgileri yok..Doğası güzel demişsin.Harika...Eğer gidersek tavsiye ettiğin yerleri de mutlaka görücem,aklıma not ettim..İlgine tekrar teşekkürler..(Bu arada yaşlanınca da kesin Datça'ya yerleşicem.Bayılıyorum oralara.Ben de keşke sizin oralı olsaydım,vallahi imreniyorum sana.Ne kadar şanslısın..)
Zabın beyaz keten pantolonuylan bi uğramak istedi . . .
O sizi çok özledi . . .
Hala ofisime bağlantı ulaşmadığı için aranızda olamıyorum ve motivede de olamıyorum haliyle fakat bu gün iş çıkışı sloganımız halini alan beyaz pantolondan edindim . . .
Bu da her şeyin yolunda gittiğini gösteren bir belirti olabilir . . .
Önce bedeni . . .
Sonra kendi . . .
Zabın beyaz keten pantolonuylan bi uğramak istedi . . .
O sizi çok özledi . . .
Hala ofisime bağlantı ulaşmadığı için aranızda olamıyorum ve motivede de olamıyorum haliyle fakat bu gün iş çıkışı sloganımız halini alan beyaz pantolondan edindim . . .
Bu da her şeyin yolunda gittiğini gösteren bir belirti olabilir . . .
Önce bedeni . . .
Yaşlanınca Hindistan'a falan yerleşirim artık. delikafadulden
YOK ARTIKKK delikafadulden hindistan mı???e bide lale devri çocuğu olduğunu,ya bu dünyanın sana fazla ya da senin bu dünyaya fazla olduğunu söylede şak diye düşüp bayılayım!!!!!Bir faydam dokunduysa ne mutlu bana ..Yücelen Otelini soruşturacağım senin için. Bir bilgi geçerse elime bildiririm sana.Ben de çok sevmem memleketimi nedensiz yere.. Hoş benim Türkiye sınırları içinde içinde yaşamayı isteyecek kadar sevdiğim bir yer yok. Yaşlanınca Hindistan'a falan yerleşirim artık. delikafadulden
gıcıııııııııık gıccccccccccıkkkkkkk zabın.. pantolunun çok şık.. hemide paraşüt paça... Şans getirsin bitanem... Güzel günlerde giymek nasip olsun..
hoşgeldin DERİNİMMMM....hoşgeldin SABUNUMMMMM....
o noktayı senle bi ara özel konuşalım emi prenses mafoldumben
YOK ARTIKKK delikafadulden hindistan mı???e bide lale devri çocuğu olduğunu,ya bu dünyanın sana fazla ya da senin bu dünyaya fazla olduğunu söylede şak diye düşüp bayılayım!!!!!
iyiyim kuzucum yaa:)kolay gelsin sana..evlimbarklım işe giremedi bildiğim kadarıylahoşbulduk BENEĞİMMM...pc yi açar açmaz ne güzel karşılama böyle....yorgunluğumu aldın valla...bugünlerde iş yerinde çok yoruluyorum...o yüzden pc başına pek geçemiyorum...ama aklım da sizlerde kalıyor...çok şey kaçırıyormuyum diye...evlibarklı işe girdi mi onu da merak ediyorum...nasılsın canım arkadaşım...
kız valla erkek olsan ruh ikizimsin diycem:roflol::roflol::roflol:tımam apla...
orası öteden beri öyle...
bu dünya bana ağır , ben bu dünyaya ağır.. bakalım kim önce atacak bu yükü üstünden..
belki daha da mazoşistkeşir Suudi Arabistana yerlesirim..
ya aslında Luna yaslanmayı beklıyor,cunku cocugu var,kocası var..
ben ne bekliyorsam.. alıp sırt çantamı gitsemmi ki.....-tatlicadiarzu-
iyiyim kuzucum yaa:)kolay gelsin sana..evlimbarklım işe giremedi bildiğim kadarıylabiliyosun ben de ancak akşamları girebiliyorum..valla yetişemiyom bizim geveze fıstıkların hızına:)ben de çok yoğunum..notlar,karne hazırlığı,yıl sonu şenlikleri..bide benim küçük profösörümün SBS sınavı var 10 gün sonra...koşturup duruyorum..
gidiyo canım gidiyo,heryerdeki yağlar gidiyo da yağları kaplayan deri olduğu gibi duruyo spor yapmayınca:))))kızlar ya rejim yaptıkca karın bölgesindeki yağlarda gidiyomu yoksa onun için spor istiyo
sağolasın bitanem...stres değilde çocukların yarış atına döndürülmesi midemi bulandırıyoşimdiden başarılar diliyorum canım...aynı stresi anneler de yaşıyor değil mi?... umarım çok güzel geçer sınavı...
iyiyim kuzucum yaa:)kolay gelsin sana..evlimbarklım işe giremedi bildiğim kadarıylabiliyosun ben de ancak akşamları girebiliyorum..valla yetişemiyom bizim geveze fıstıkların hızına:)ben de çok yoğunum..notlar,karne hazırlığı,yıl sonu şenlikleri..bide benim küçük profösörümün SBS sınavı var 10 gün sonra...koşturup duruyorum..
aman abla enişteyi bosayıp benı almaya kalkma sonra sırnaşık şeykız valla erkek olsan ruh ikizimsin diycem:roflol::roflol::roflol:
sağolasın bitanem...stres değilde çocukların yarış atına döndürülmesi midemi bulandırıyo((bu yüzden biran önce olup bitsin istiyom...
Bedenine de,markasına da,modeline de bayıldım.Bi de giy de görelim ayol...zemuszemus
gıcıııııııııık gıccccccccccıkkkkkkk zabın.. pantolunun çok şık.. hemide paraşüt paça... Şans getirsin bitanem... Güzel günlerde giymek nasip olsun..
hoşgeldin DERİNİMMMM....hoşgeldin SABUNUMMMMM....
aman da aman benim sabunum 38 beden de giyermiş... eminim üzerinde de çok güzel duruyordur...iyi günlerde giy birtanem...:1hug:
hoşbulduk BENEĞİMMM...pc yi açar açmaz ne güzel karşılama böyle....yorgunluğumu aldın valla...bugünlerde iş yerinde çok yoruluyorum...o yüzden pc başına pek geçemiyorum...ama aklım da sizlerde kalıyor...çok şey kaçırıyormuyum diye...evlibarklı işe girdi mi onu da merak ediyorum...nasılsın canım arkadaşım...
delüüüü:):):)))))))))))))al bakalım bu da sana:başarılar dilerim. hayırlısı olsun.
aman abla enişteyi bosayıp benı almaya kalkma sonra sırnaşık şey
o rüyayı ben mi görcek mişim? şaka gibi..iyi geceler canlarrrr:)martıların kanatlarından; uçsuz bucaksız okyanusları..palmiyelerle dolu bembeyaz ıssız kumsalları seyredeceğiniz rüyalarla dolu huzurlu uykular hepinizeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?