60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu arada size bir bilgi veriyim 30 dk.lık seks 200 kalori verdiriyormuş

ben evleniyorum delikafadulden

aynen bende... Hayatım gel direk çifte düğün yapalım kurtulalım... sonra gitsin kilolar...:roflol::roflol::roflol::roflol:

bende evleneceğim inş ağustosa veya eylül gibi.hani toplu regl oluyoduya bu topiktekiler.şimdide topluca evleniyoss.:roflol:

Son düzenleme:
slm kızlar, ben yeni üyeyim, 30 yaş 1.70 boy, 68 kilo
zayıflamak istiyorum ama ne gezeeerrr((((((

Hoşgeldinnn...a.s.

Amman saracım bana temmuzda Antalya deme...Geçen sene oradaydık,sıcaktan burnumu çıkaramadım dışarı.İnan bembeyaz döndüm eve çünkü güneş resmen ısırıyordu vücudumuzu,güneşlenemedik.
Ben daha çok Ege tarafları diyorum.Eylülden önce de bir daha Antalyaya gitmeyi hiççç düşünmüyorum.Allah sizin yardımcınız olsun..Amma ilgin için çokkkk teşekkür ederim canımın içiiii...opuyorumnanaktan

Yeri gelmişken sorayım.Gökova-akyaka Yücelen otel hakkında bilgisi olan var mı?Orası dikkatimi çekti de...:uhm:

aynen bende... Hayatım gel direk çifte düğün yapalım kurtulalım... sonra gitsin kilolar...:roflol::roflol::roflol::roflol:
geveze,evli ve fit hatunlar topiği sengözlerimebaksanab
bu arada geveze ve fit fıstıklar topiği fikrine bayıldımmmm alkisalkisalkis
vereliniortak

Bu arada doğuşun yeni yeşil çayı çıkmış.. Tarçınlı karanfilli.. Harika bişey herkese tavsiye edilirr...:içelim:
denenecektir

bende evleneceğim inş ağustosa veya eylül gibi.hani toplu regl oluyoduya bu topiktekiler.şimdide topluca evleniyoss.:roflol:

daha ailelerin haberi yok . ve tarıh bu kadar erken. iyiymiş -tatlicadiarzu-

ben de seneye o tarıhlerde düsünüyorum. gecenlerde söyledım aileme. bozuldular anca mı haberımız oluyor. nasıl hazırlanıcaz dıye. daha bir seneden fazla var ya , dedim.

oyy canım çok lezzetli geldi sağolasın cokacimcoook
canım bana bunu nişanlım söledi sen hiç kendini yorma zayıflamak için evlenince rahat rahat vercen kilolaraı dedi kaydirigubbakcemile3 bende saf saf nasıl diye sordum sevişirken kalori yakıcaz dedi kaydirigubbakcemile3
ben evleniyorum delikafadulden

ananmmm nezaman kıs sevindirik oldum valla :dance: hadi hayırlısı ağustostamı yoksamkaydirigubbakcemile

Lunacım, ben an itibariyle Bodrumdayım. Burası da çok çok sıcak. Bunu belirtmek istedim. ( ama elbette Antalya kadar değildir Bodrum)Bahsettiğin oteli bilmıyorum ama Gökova Ege'den çok Akdenize yakındır. İklimi Antalya'ya benzer. Ege kıyıları diyorsan Bodrum,Marmaris,Kuşadası ihtimalleri üzerinde durmanı tavsiye ederim.Bak Çanakkale dolaylarında Asos falan oralarda çok hoştur. Hem de sıcak olmaz kesinlikle ama denizi karadeniz gibi,ege denizi sıcaklığı ,yeşilliği yok.

Bir de belki bir yardımım dokunur. Nasıl bir tatil düşünüyorsunuz? Denizi önünde olsun,tampansiyon olsun,otelden çıkmayalım, bol bol yatalım mı dersiniz? Yoksa yarım pansiyon olsun,her öğün başka yerde yiyelim,gezelim ,tozalım mı? Ona göre koy tavsiyesinde bulunabilirim belki..

seneye inşallah canım. daha çooooooook var.

abovvvvvvv!!! bin sayfayı devirmiş benim geveze fıstıklarım:):):)))))))
nasılsınız 2009 un plaj güzelleri???
valla hepicini okuyamadım,şöyle bi bakabildim ancak amaaa az kaldııı,şu okullar bi tatil olsun hiiiç kalkmıycam pc nin başından..
ben de ölçülerimi aldım hemencecik: 94-71-94 (ne biçim ölçü bu beya,kalas gibi bişeymiyim yani şimdi bennn :roflol: :roflol: :roflol: )

geçen hafta malum 5i1 yerde çay ve elma krom beraber götürcem dedim.ama birini içince öbürünü unutuyorum.bir haftada bir buçuk kilo vermiştim ama şimdi aynı duruyorum :çok üzgünüm:bi spor cd m var.şu karne,not,yılsonu partileri...olaylarını halledince inş.sporla takviye edicem.belliki sporsuz olmayacak u iş.benim simit baya bi büyümeye başladı.bi evlilik durumu filan olsa gelinlik bulunmayacak :1rolleyes:

hepimizden iyisin maşAllah.. taşsın yani..

yok artık..kilon az sayılır.. sengözlerimebaksanab

bende diyorum nasıl hazırlanacağız die.sevgiliciğim:mymeka: tutturdu öyle olacak die.ben kendisini bu sene başında tanıştırdım ailemle.10 yıl sonra bile olsa bizim düğün yine isteme nişan düğün en fazla 3 ay içerisinde olacakmış.bizimkinin özel isteği.bizimki heran hazır ol diyo ya.:1shokldu şekerim nikah gününüde al.nikahtan 1gün önce davetiyemi gönderirsin nikahıma öyle gelirim dedim.:roflol:bende endişeliyim.ne olacak bitecek.allahtan annem bizimkiyle tanıştırdığımdan itibaren çeyiz işini hızlandırdı.

ben bugün çok yoruldum ve kocaman bi kaçamk yaptım delikafadulden arşivi düzenledik popom kadar yer ayıptır sölemesi iki kişi ter içinde kaldım boğazım kurudu o dosyaları indir kaldır kas yaptım valla kaydirigubbakcemile tabi paydosda ödül olarak coca cola vardı iki bardak götürdüm ama anca kesti yaa:jeyyar: napimm şimdi ben kendime ne ceza verim kıslar söleyin bakem :mymeka:

Evet fiume Gökova'nın konumunu biliyorum ama Bodrum,marmaris sürekli gittiğimiz yer.Önceki sene de Richmond Efes deydik.Gitmediğimiz bir yer olsun istedik.Dokuz kişi olunca her kafadan bir ses çıkıyor biliyorsun.Herkese Gökova gidilebilir geldi.İklimini bilmiyorum ama en azından Antalya kadar nemli değildir diye düşünmüştüm ben.

Bu arada biz herşey dahil istiyoruz.Malum benim oğlan var,yemek derdi olmasın istiyorum.Bir de benim banyo-wc takıntım var.Çok temiz olmalı...Yoksa asla kullanamıyorum ya da sürekli çamaşır sularıyla uğraşıyorum.Anlayacağın ben zor müşterilerdenim...

ablam yoookkk nerdeyse ideal ölçülere sahipsin maşallah..i

baş başşşş:a015:

:roflol:
canım o kadar heveslenmeyin bence malum ben 9 kilo aldım evlendikten sonra ,evlenen herkes kiloo alıyor ya demekki yaktıkları o kalorileride fazlasıyla yiyorlar aman siz dikkat edin

cicişim saol hemen başvurdum, çok düşüncelisin Şeniz

bende kaçıyorum kızlar dışarda işlerim var

aaa evet lunacımmm assos ta harika bi otel var bildiğim ve hatta sahiplerini bilem tanıyorum.meşhuuur kervansaray otelin assos şubesi.kafa dinlemek istiyosanız kesinlikle assos derim.ayyy özledim kampımııı annemle benim geçen seneye kadar ortak kampimgimiz vardıda assos ta bu sene devretmek zorunda kaldık mafoldumben

bende evleniyorum, Emreyi sıkıştırcam başka yolu yok -tatlicadiarzu-

bu arada geveze ve fit fıstıklar topiği fikrine bayıldımmmm alkisalkisalkis

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu arada doğuşun yeni yeşil çayı çıkmış.. Tarçınlı karanfilli.. Harika bişey herkese tavsiye edilirr...:içelim:

kardeşim almış dün ılık suya karanfil koyuyorum diye kızıodu, al bari çayını iç dedi :içelim:
çok lezzetli gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…