kızlar bu arada size bir bilgi veriyim 30 dk.lık seks 200 kalori verdiriyormuş
ben evleniyorum delikafadulden
aynen bende... Hayatım gel direk çifte düğün yapalım kurtulalım... sonra gitsin kilolar...:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada geveze ve fit fıstıklar topiği fikrine bayıldımmmm alkisalkisalkis
slm kızlar, ben yeni üyeyim, 30 yaş 1.70 boy, 68 kilo
zayıflamak istiyorum ama ne gezeeerrr((((((
tatlım istersen bende antalyada bildiğim bi kaç oteli araştırabilirim senin için hatta bi arkadaşım yeni açılcak bi otelin eğlence müdürü oldu harika ötesi harika bi otel onuda bi sorayım ne zaman açılacak diye?? çokta pahalı bi yer olmayacakmış.antalya tarafına gelmeyi düşünürmüsün ve ne zaman çıkacaksınız tatile :uhm:
geveze,evli ve fit hatunlar topiği sengözlerimebaksanabaynen bende... Hayatım gel direk çifte düğün yapalım kurtulalım... sonra gitsin kilolar...:roflol::roflol::roflol::roflol:
vereliniortakbu arada geveze ve fit fıstıklar topiği fikrine bayıldımmmm alkisalkisalkis
denenecektirBu arada doğuşun yeni yeşil çayı çıkmış.. Tarçınlı karanfilli.. Harika bişey herkese tavsiye edilirr...:içelim:
bende evleneceğim inş ağustosa veya eylül gibi.hani toplu regl oluyoduya bu topiktekiler.şimdide topluca evleniyoss.:roflol:
oyy canım çok lezzetli geldi sağolasın cokacimcoookkızlar bızım yörenın bır böreğı vardır. çaykama derler. cok severız bız onu. annem onun diyet verisyonunu yapıyor. paylaşayım dedım.yanlız anne tarifi oldugu için hersey göz kararı
sımdı sevdıgınız,bulabılıdgınız her türlü börek yeşiiliğini alın,yıkayın,dograyın(ıspanak,taze sogan,pazı... vs artık ne isterse canınınız.ben ısırgan otuna bayılıyorum bunun içinde)sonra bunun ıcıne istedıgınız peynır(lor veya çökelek sevıyoruz bız ama istersenız yagsız peynır,light kaşar rendesı bıle olur)
ayrı bır kapta 1 yumurta ,su,bir kac kasık süt ve göz kararı tam tahıllı un(artık tüm marketlerde var)(orjinaline mısır unu girer) göz kararı cırpılacak. mikserde cırpın bence. kıvam olaraksa krep hamurunun bır adım ötesinde bir koyuluk olacak kıvamda.cok az daha kıvamlısı yanı.sonra bu ıkısı karıstırılacak. göruntu itibariye yesıllıgı bol bol göze carpan bır imajı olacak. sonra teflon tavaya azıcık yag sürülüp üstüne karısım dökülecek. börek kadar kalın olmasın ama. altı pişince ters cevrılecek omlet gıbı. bu noktada el maharetıne güvenmeyen hanımlar, aynı işlemi fırında da yapabılırler.hem fırına daha kalın bır katman koyabılırsınız ve fırını koyarsanız üzerine yogurt sürün. daha süper oluyor.
hani dedim,calısan kızlar iş yerıne göturur. ana veya ara öğün olarak tuketır. derın dondurucuya koyabılırsınız.aylarca kalabılıyor. cıkarın çözdürüp tavada ısıtın.çıtır çıtır..
canım bana bunu nişanlım söledi sen hiç kendini yorma zayıflamak için evlenince rahat rahat vercen kilolaraı dedi kaydirigubbakcemile3 bende saf saf nasıl diye sordum sevişirken kalori yakıcaz dedikızlar bu arada size bir bilgi veriyim 30 dk.lık seks 200 kalori verdiriyormuş
ben evleniyorum delikafadulden
bende evleneceğim inş ağustosa veya eylül gibi.hani toplu regl oluyoduya bu topiktekiler.şimdide topluca evleniyoss.:roflol:
Hoşgeldinnn...a.s.
Amman saracım bana temmuzda Antalya deme...Geçen sene oradaydık,sıcaktan burnumu çıkaramadım dışarı.İnan bembeyaz döndüm eve çünkü güneş resmen ısırıyordu vücudumuzu,güneşlenemedik.
Ben daha çok Ege tarafları diyorum.Eylülden önce de bir daha Antalyaya gitmeyi hiççç düşünmüyorum.Allah sizin yardımcınız olsun..Amma ilgin için çokkkk teşekkür ederim canımın içiiii...opuyorumnanaktan
Yeri gelmişken sorayım.Gökova-akyaka Yücelen otel hakkında bilgisi olan var mı?Orası dikkatimi çekti de...:uhm:
oyy canım çok lezzetli geldi sağolasın cokacimcoook
canım bana bunu nişanlım söledi sen hiç kendini yorma zayıflamak için evlenince rahat rahat vercen kilolaraı dedi kaydirigubbakcemile3 bende saf saf nasıl diye sordum sevişirken kalori yakıcaz dedikaydirigubbakcemile3
ananmmm nezaman kıs sevindirik oldum valla :dance: hadi hayırlısı ağustostamı yoksamkaydirigubbakcemile
abovvvvvvv!!! bin sayfayı devirmiş benim geveze fıstıklarım:):):)))))))
nasılsınız 2009 un plaj güzelleri???
valla hepicini okuyamadım,şöyle bi bakabildim ancakamaaa az kaldııı,şu okullar bi tatil olsun hiiiç kalkmıycam pc nin başından..
ben de ölçülerimi aldım hemencecik: 94-71-94 (ne biçim ölçü bu beya,kalas gibi bişeymiyim yani şimdi bennn :roflol: :roflol: :roflol: )
geçen hafta malum 5i1 yerde çay ve elma krom beraber götürcem dedim.ama birini içince öbürünü unutuyorum.bir haftada bir buçuk kilo vermiştim ama şimdi aynı duruyorum :çok üzgünüm:bi spor cd m var.şu karne,not,yılsonu partileri...olaylarını halledince inş.sporla takviye edicem.belliki sporsuz olmayacak u iş.benim simit baya bi büyümeye başladı.bi evlilik durumu filan olsa gelinlik bulunmayacak :1rolleyes:
hepimizden iyisin maşAllah.. taşsın yani..
yok artık..kilon az sayılır.. sengözlerimebaksanab
daha ailelerin haberi yok . ve tarıh bu kadar erken. iyiymiş -tatlicadiarzu-
ben de seneye o tarıhlerde düsünüyorum. gecenlerde söyledım aileme. bozuldular anca mı haberımız oluyor. nasıl hazırlanıcaz dıye. daha bir seneden fazla var ya , dedim.
kızlar bu arada size bir bilgi veriyim 30 dk.lık seks 200 kalori verdiriyormuş
Lunacım, ben an itibariyle Bodrumdayım. Burası da çok çok sıcak. Bunu belirtmek istedim. ( ama elbette Antalya kadar değildir Bodrum)Bahsettiğin oteli bilmıyorum ama Gökova Ege'den çok Akdenize yakındır. İklimi Antalya'ya benzer. Ege kıyıları diyorsan Bodrum,Marmaris,Kuşadası ihtimalleri üzerinde durmanı tavsiye ederim.Bak Çanakkale dolaylarında Asos falan oralarda çok hoştur. Hem de sıcak olmaz kesinlikle ama denizi karadeniz gibi,ege denizi sıcaklığı ,yeşilliği yok.
Bir de belki bir yardımım dokunur. Nasıl bir tatil düşünüyorsunuz? Denizi önünde olsun,tampansiyon olsun,otelden çıkmayalım, bol bol yatalım mı dersiniz? Yoksa yarım pansiyon olsun,her öğün başka yerde yiyelim,gezelim ,tozalım mı? Ona göre koy tavsiyesinde bulunabilirim belki..
abovvvvvvv!!! bin sayfayı devirmiş benim geveze fıstıklarım:):):)))))))
nasılsınız 2009 un plaj güzelleri???
valla hepicini okuyamadım,şöyle bi bakabildim ancakamaaa az kaldııı,şu okullar bi tatil olsun hiiiç kalkmıycam pc nin başından..
ben de ölçülerimi aldım hemencecik: 94-71-94 (ne biçim ölçü bu beya,kalas gibi bişeymiyim yani şimdi bennn :roflol: :roflol: :roflol: )
bu arada EVLİBARKLI,
NET SİGORTA SİGORTA SATIŞ TEMSİLCİSİ/TIP SEKTÖRÜNDE
Life İletişim KURUMSAL SATIŞ TEMSİLCİLERİ
bunlar senin için şekerim...
kızlar dısarı cıkmam lazım. 1 saattır ertelıyorum sizinle gevezelik edicem diye.. Fiume kaçar..
oyy canım çok lezzetli geldi sağolasın cokacimcoook
canım bana bunu nişanlım söledi sen hiç kendini yorma zayıflamak için evlenince rahat rahat vercen kilolaraı dedi kaydirigubbakcemile3 bende saf saf nasıl diye sordum sevişirken kalori yakıcaz dedikaydirigubbakcemile3
ananmmm nezaman kıs sevindirik oldum valla :dance: hadi hayırlısı ağustostamı yoksamkaydirigubbakcemile
bu arada EVLİBARKLI,
NET SİGORTA SİGORTA SATIŞ TEMSİLCİSİ/TIP SEKTÖRÜNDE
Life İletişim KURUMSAL SATIŞ TEMSİLCİLERİ
bunlar senin için şekerim...
kızlar dısarı cıkmam lazım. 1 saattır ertelıyorum sizinle gevezelik edicem diye.. Fiume kaçar..
Lunacım, ben an itibariyle Bodrumdayım. Burası da çok çok sıcak. Bunu belirtmek istedim. ( ama elbette Antalya kadar değildir Bodrum)Bahsettiğin oteli bilmıyorum ama Gökova Ege'den çok Akdenize yakındır. İklimi Antalya'ya benzer. Ege kıyıları diyorsan Bodrum,Marmaris,Kuşadası ihtimalleri üzerinde durmanı tavsiye ederim.Bak Çanakkale dolaylarında Asos falan oralarda çok hoştur. Hem de sıcak olmaz kesinlikle ama denizi karadeniz gibi,ege denizi sıcaklığı ,yeşilliği yok.
Bir de belki bir yardımım dokunur. Nasıl bir tatil düşünüyorsunuz? Denizi önünde olsun,tampansiyon olsun,otelden çıkmayalım, bol bol yatalım mı dersiniz? Yoksa yarım pansiyon olsun,her öğün başka yerde yiyelim,gezelim ,tozalım mı? Ona göre koy tavsiyesinde bulunabilirim belki..
aynen bende... Hayatım gel direk çifte düğün yapalım kurtulalım... sonra gitsin kilolar...:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada geveze ve fit fıstıklar topiği fikrine bayıldımmmm alkisalkisalkis
Bu arada doğuşun yeni yeşil çayı çıkmış.. Tarçınlı karanfilli.. Harika bişey herkese tavsiye edilirr...:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?