aynen hugomm bide pingui olanı var onu yersen süt diliminden vazgeçersin
ben de çook seviyorum aynen canım çok çekti
bi arkasını okuyayım ne kadardır dedim ve şok oldum
sonra mecbur yerine bıraktım
ecrinoş kız makarna yemee hugocuk ablanı dinle kız sonra çok kg alırsın yazık olur çok ugraşırsın bacıım
oldu mu
oyyyy ona bende bayılıyorumama hurma ile süt iç aynı tadı verir bence oda güzel olur .. canım çektii ne zamandır hurma yemedim :90:
şu markette satılan süt dilimleri varya onları malesef seviyorum ben :97: ballı filan çok hoşuma gidiyo :97: baktım 400 küsür kalorisi var el kadar şeyde yesem dişimin kovuğunu doldurmaz 400 küsür kalorisi varmış :97:
almadım dedim evde süt var tatlı olarak hurma var onları yerim dedim :86:
ecrinoş kız makarna yemee hugocuk ablanı dinle kız sonra çok kg alırsın yazık olur çok ugraşırsın bacıım
oldu mu
oyyyy ona bende bayılıyorumama hurma ile süt iç aynı tadı verir bence oda güzel olur .. canım çektii ne zamandır hurma yemedim :90:
heeh çok küsel olduu :86:
hee çok lezzetli ama kalorsininde maşallahı var :97:
daha küçük sizinkiler galiba 40 haftada neler neler oluyo şimdi bol bol uyuyun sonra çok ararsınız uykuyu kızlar bebeğin hayalini kuruyosunuzdur şimdi:90: kime benziyo nasıl bişey doğunca çok zor en güzel hali karnınızdayken hele bide tekmelesin ne varlığı ne yokluğu süper dönemdesiniz tadını çıkarınhmm salı sorayım o zamann.. olmassa da kalp damara gideimmmigrencc yaaaaa
hee geldimm hugommmm çok özledim valla sizi bu serenatların olmasaaaaa nekaa yannız hissederdimmamanın fındık fıstık badem
lokum nerruş gelmiş
ekmek arası
incir kayısı
nerelerdeydin
yüreğimin kıyısı :86:
dum nerruş dumçıkı nerruş
evet evet az önce ara öğünde yedim hiç aratmadı
1 hurma yedim
1 bardak süt içtim
denenip onaylanmıştır efendim
deneyiniz
nerudacımm gelmişşşşşşşşşşşşşşşş :92:
hee geldimm hugommmm çok özledim valla sizi bu serenatların olmasaaaaa nekaa yannız hissederdimmaçiiiimmm sizi göriiimmm yorgunluum gidiii vallaaaaaa yoğun bi şekilde çalışıyorumm o yüzden şimdilik pek sizinle olamıyorum ama akşam okudum dünü şimdi de bi fırsat buldum gireyim didimmm
:
geldim jeanciiimmmm geldim kuzum nasılsınnnnn
daha küçük sizinkiler galiba 40 haftada neler neler oluyo şimdi bol bol uyuyun sonra çok ararsınız uykuyu kızlar bebeğin hayalini kuruyosunuzdur şimdi:90: kime benziyo nasıl bişey doğunca çok zor en güzel hali karnınızdayken hele bide tekmelesin ne varlığı ne yokluğu süper dönemdesiniz tadını çıkarın
allah nasip ederse ben normal isterim
sen sütün azalmasın diye kafana göre kısıtlamalar yapamazsın canım netten emziren anne diyeti diye ara orda doktorların verdiği emziren annelere kilo verdiren listeler var onlara uygun şekilde beslenirsin
normal en iyisi doğumdan sonra hemen ayaktasın bebeğede güzelce bakabiliyon yok canım ben kafama göre yapmıyorum doktorlada temastayım hep de takip ediyorum benim 8 kilo fazlam var ama öğrenecek şey bitmiyo kızıma hamilelikten sonra 25 kğ almıştım bu o kadar değim ama biran önce gitsin istiyorum işte
evet cok bekliorum benn.. 9 ay cok uzun yaaaa.. dogsun elimde olsun.. ugrasayımm aklım dagılırr.. karsımda tutayımm bölee onuu o da sapsal sapsall suratımıı izlesinnnn
iyi canım o zaman doktorları dinlemen güzel. bende zun zamanda kilo verdim hamile kaldım sağlıklı beslenerek hamilelik geçirmek istiyorum
daha küçük sizinkiler galiba 40 haftada neler neler oluyo şimdi bol bol uyuyun sonra çok ararsınız uykuyu kızlar bebeğin hayalini kuruyosunuzdur şimdi:90: kime benziyo nasıl bişey doğunca çok zor en güzel hali karnınızdayken hele bide tekmelesin ne varlığı ne yokluğu süper dönemdesiniz tadını çıkarın
durmadan bağırsın gece gündüz zombi gibi hep ayakta kal ilk fırsatta hemen uyku yada ev işi of of çocuk büyütmek çok zor bide yanında kimse yoksa
misal ben şimdi şimdi azcık rahatladım üç aydan sonra kızım altı yaşında onun çocuğu eğlemesi olmasa iş miş zor yaparım
anooov işte korkularım
durmadan bağırsın gece gündüz zombi gibi hep ayakta kal ilk fırsatta hemen uyku yada ev işi of of çocuk büyütmek çok zor bide yanında kimse yoksa
misal ben şimdi şimdi azcık rahatladım üç aydan sonra kızım altı yaşında onun çocuğu eğlemesi olmasa iş miş zor yaparım
selam herkese hugocum nasılsın canım fırsatım varken sorayım da sonra kızıyon..
yok korkma o kadar kötü değil canım...
ben de iki tane var hemide aralarında 10 ay var..
planlı olduktan sonra herşey olup gidiyor... onların bir gülüşü herşeye bedel..
anooov işte korkularım
korkmaa kızzz ben yardım ederim sanaa netten ninni söler bebügü uyuturumm sende işini yaparsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?