seni kameraya çekmek lazımahh ahh ben olsam yanında nasıl uğraşırdım senle
kamera var zaten ama bir sürü kamera dolu hangi birini incelesinler
tebrik ederim canım.sabah kalkıp 2kocaman bardak ılık suyumu içtim
1 kocaman bardak bitki çayımı içtim bu soğuktu
1 domates
1salatalık
1bardak da yarım yağlı tarçınlı sütümü içtim
40dak yürüyüş yaptım
dikkat edip sağlıklı besleneli bugün bir hafta oldu ve tartıldım sonuç
62 kilodan 60.5 çıktım çok mutluyum:86::86::86: tabi aç karnına
bi de 1 lt su içtim ara öğün 1 şeftali yiycem
elimin ikisinide çenemin altına koyuyorum hafif gözlerimi kapatıyorum e tabi uzun sürmüyo birleri gelip gittiği için açıyorum hemen gözlerimi
seni kameraya çekmek lazımahh ahh ben olsam yanında nasıl uğraşırdım senle
kamera var zaten ama bir sürü kamera dolu hangi birini incelesinler
sabah kalkıp 2kocaman bardak ılık suyumu içtim
1 kocaman bardak bitki çayımı içtim bu soğuktu
1 domates
1salatalık
1bardak da yarım yağlı tarçınlı sütümü içtim
40dak yürüyüş yaptım
dikkat edip sağlıklı besleneli bugün bir hafta oldu ve tartıldım sonuç
62 kilodan 60.5 çıktım çok mutluyum:86::86::86: tabi aç karnına
bi de 1 lt su içtim ara öğün 1 şeftali yiycem
saol cnm benim. evet cnm koruma dönemindeyim son verdiğm bir kiloyuda saymazsak 5-6 aydır aynı kilşomdayım şükür sporu hiç bırakmadım. bırakmayada niyetim yok bu ara ğarkta yürüyüş yapıoruz eşimle akşamalrı.pilates yapıodum ama sıcakda gitmio artık. dambıl la bacak çalışıorum bide gerçi onada ara verdim bu ara amna başlıcam tekrar.saol bebişim sen de en kısa zmanda hedefine ulaşırsın inş.kalanchoe valla süpersin canımmenülerini beğenerek takip ediyorum sporunu da aksatmıyorsun takipçininim :13: sen kilo koruma döneminde misin şimdi bitişe varmışsın :92:
afiyet olsun canım menülerin her zaman ki gibi süper !
kuzi de iyi kg vermiş ama alacak yolu vvar gibi görünüyo. boyu kaç bu arada?
ya şey ben şeyi merak ediyorum kızlar hep diyorlar ya doguma şu kg ile girdim girmiş filan ya o sancılar arasında tartılmayı ne zaman akıl ediyorsunuz ben anlamış değilim deileride bende kg kontrolllü bi hamile olmak istiyorum da o yüzden sordumduuu
yolandacım tabi ki de öyle.. bende öyle düşünüyorum :13: ama ben latife yapmıştım ki dikkat edersen sonuna gülücük koymuştum
teşekkür ederim iyi gidiyorum bakalım1,5 ay uzun evet ama ben tartıyı unuttum gözümün önünde kalkınca aklımda onda olmuyor tabi muayyen günler öncesi sonrası malum.. aslında tartıyı bir kontrol mekanizması gibi görüyoruz hepimiz ama öyle değilmiş aslında.:44: evet canım en doğru tartım haftanın bir günü sabah kalkar kalmaz wc ye bir uğrayıp sonra hep aynı yerde duran tartıyla hep aynı kıyafetlerle tartılmak. kilo verme döneminden kilo koruma dönemine geçince ben öyle yapıcam.birde tartıdaki rakamları da kafaya takmamak lazım kızlar.önemli olan aynadaki görüntümüz değil mi
canımcım bende latife etmiştim zaten benim mesajımın sonunda da bu gülücük vardıdikkat ettiysen
ayrıca evet tartıdaki kg değil aynadaki görüntü önemli olan. ben bu sabah yine 60 kg düz geldim ama dün akşam yaptığım alışverişte 36 beden bi etek aldım bugün de onu giydim aynada ince bi kadın görüyorum yani yaglar farketmeden gidiyor mu ne.? tartı hala aynı hayret ! gerçi çok ta ince bi kadın değil o kadın daha da ince olsun istiyorum beli hala 70 cm geliyo en azından altmışlı cmlere gelsin hani manken beli 60 cm olmasa da altmış küsür olsun yeter hehe :86::86:
ayrıyeten kızların heyecanını çok iyi anlıyorum eminim ben de hamile olsam hayatıma bi minik fert katılcak olsa acayip tırssam da bi yandan ben de heyecanlı olurdumama burası zayıflama topigi hamileler için başka topiklerde var. yanlış anlaşılmasın hamileler oraya gitsin demiyorum bu haddime değil ama daha çok diyet, zayıflama ve sporla ilgili paylaşım olursa topigin açılış amacına hizmet eder diye düşünüyorum
günaydın yecalem :)
günaydın canım afiyet olsun
valal sizin firma pek bi rahatmış benim ayrı odam olmasına rağmen fambukum gibi her gün fönlü saçlarım full makyajımla gelemesem son derece paspal gelsem dee de
hihih
kafamı masaya koysam zart diye biri dalar içeri .. kapıyı çalıyorlkar girerken ama gir dememi beklemeden dalıyorlar yani yakalanmam işten bile değil senin ki iyi cesaret valla
o kadar çayı içersen tabi ki uykun kaçar deli domdom. ben belli bi saatten sonra çay kaffe içmiyorum sonra uyuyamıyorum :26:
günaydın yoliciiiiiiiimmm.saol bebişim senin menülerinde hep süper! dediğin gibi evde spor olmuo ama bu sıcakta.kuzenim önceden 99 kiloydu 66 ya düştü.ama sonra evlendikten sonra bir kısmını geri aldı sonra hamile kaldı almaya devam etti derken bu kiloya geldi yine. alışkındır o diyetlere.hayatı diyetle geçmiştir çocukluğundan beri kiloluduur diyet yaparken kenimi çok rahat hissediorum d,or asıl normal yemek yerken suçlu hissediorum dior.alışmış çünkü.boyu da uzun deil ama benden bi kaç cm kısa 65 e düşmen lazım demiş doktor. daha çok yolu var evet.
doğuma giderken deil cnm bi kaç gün önceden tartılıodur yada nuginini dediği sezeryan olunca tarih belli ona göre tartılıolardır ben hamile olsam kesin hergün tatrlırdım:)geçmiş olsun cnm bu arada eczanaye git bari bi damla verir en azından işe yarar geçen bi arkadaşında olduda hemen fayda etti damla
saol cnm benim. evet cnm koruma dönemindeyim son verdiğm bir kiloyuda saymazsak 5-6 aydır aynı kilşomdayım şükür sporu hiç bırakmadım. bırakmayada niyetim yok bu ara ğarkta yürüyüş yapıoruz eşimle akşamalrı.pilates yapıodum ama sıcakda gitmio artık. dambıl la bacak çalışıorum bide gerçi onada ara verdim bu ara amna başlıcam tekrar.saol bebişim sen de en kısa zmanda hedefine ulaşırsın inş.
afiyet olsun canım menülerin her zaman ki gibi süper !
kuzi de iyi kg vermiş ama alacak yolu vvar gibi görünüyo. boyu kaç bu arada?
ya şey ben şeyi merak ediyorum kızlar hep diyorlar ya doguma şu kg ile girdim girmiş filan ya o sancılar arasında tartılmayı ne zaman akıl ediyorsunuz ben anlamış değilim deileride bende kg kontrolllü bi hamile olmak istiyorum da o yüzden sordumduuu
günaydın yoliciiiiiiiimmm.saol bebişim senin menülerinde hep süper! dediğin gibi evde spor olmuo ama bu sıcakta.kuzenim önceden 99 kiloydu 66 ya düştü.ama sonra evlendikten sonra bir kısmını geri aldı sonra hamile kaldı almaya devam etti derken bu kiloya geldi yine. alışkındır o diyetlere.hayatı diyetle geçmiştir çocukluğundan beri kiloluduur diyet yaparken kenimi çok rahat hissediorum d,or asıl normal yemek yerken suçlu hissediorum dior.alışmış çünkü.boyu da uzun deil ama benden bi kaç cm kısa 65 e düşmen lazım demiş doktor. daha çok yolu var evet.
doğuma giderken deil cnm bi kaç gün önceden tartılıodur yada nuginini dediği sezeryan olunca tarih belli ona göre tartılıolardır ben hamile olsam kesin hergün tatrlırdım:)geçmiş olsun cnm bu arada eczanaye git bari bi damla verir en azından işe yarar geçen bi arkadaşında olduda hemen fayda etti damla
kalançoow hamile olunca jinekoloğa kontrollere gidiliyorya işte orda tansiyonunu kilonu devamlı ölçüyorlar şekerine bakılıyo tahlillerle filan o yüzden yanee
canım kuzenin hamileliğinde yediklerine dikkat ettiği haldemi kilo aldı yoksa dikkat etmedide hamileyim diye yedimi herşeyi :44:
bana diyorlarki sen işkemce çekiyosun kaç kez hamile kalacaksın düşünme artık ne yiyeceğim diye tadını çıkart gebeliğinin. sen hamileliğinin tadını bile çıkartamayacaksın diyorlar
ama ben sağlıklı geçirmek birde bebeğe yaraması için dikkat ediyorum yoksa 1 tabak revani koydular önüme yemedim ne faydası olacakki değilmi. mşdemi şişircek baskı uygulayacak
ben o tatlıyı yiyip bebişe fayda sağlamayacağı için midemi doldurmak yerine tatlı olarak hurma yiyorum en azından faydası olur diyorum.
günaydınnn herkeseeeee cicişlerrrrr
Allah ım dün gece nasıl bi sıcak vardııı öleeeebütün pencereler açıktı evin yinede b perde kımıldamadı:44: en sonunda vantilatörü açıp yattım valla karşısına eşimde dolandı durdu evin içinde
kahvaltımı yaptım
2 dilim esmer ekmek
1 kupa şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytn
domates
dereotu
maydonoz
2 tk pekmez
2 yk yooort yedim.
şimdik ara öğün yapcam.
1 kase kiraz
1 avuç üzüm
2 kayısı
soona accık ütü yapcem. soona çamaşır attım makineye onu sercem soona kıyma çıkardım dolaptan dolma yapcem soona öğlen yemeğimi yapıp avm ye gtcem alceklerim varr
afiyet olsun jean menülerini takip ediyorum beğeniyorumstart it up u senden duydum anlatır mısın nedir ne değildir
ayy canım teşekkür ederim :78:
start it up slim in 6 programının ilk videosu oluyor
Debbie Siebers Slim in 6 yazarsan bir sürü sonuç çıkar
bu kardio egzersizi yağ yakımı için inş :) :)
saol cnm benim. evet cnm koruma dönemindeyim son verdiğm bir kiloyuda saymazsak 5-6 aydır aynı kilşomdayım şükür sporu hiç bırakmadım. bırakmayada niyetim yok bu ara ğarkta yürüyüş yapıoruz eşimle akşamalrı.pilates yapıodum ama sıcakda gitmio artık. dambıl la bacak çalışıorum bide gerçi onada ara verdim bu ara amna başlıcam tekrar.saol bebişim sen de en kısa zmanda hedefine ulaşırsın inş.
kalançoow hamile olunca jinekoloğa kontrollere gidiliyorya işte orda tansiyonunu kilonu devamlı ölçüyorlar şekerine bakılıyo tahlillerle filan o yüzden yanee
canım kuzenin hamileliğinde yediklerine dikkat ettiği haldemi kilo aldı yoksa dikkat etmedide hamileyim diye yedimi herşeyi :44:
bana diyorlarki sen işkemce çekiyosun kaç kez hamile kalacaksın düşünme artık ne yiyeceğim diye tadını çıkart gebeliğinin. sen hamileliğinin tadını bile çıkartamayacaksın diyorlar
ama ben sağlıklı geçirmek birde bebeğe yaraması için dikkat ediyorum yoksa 1 tabak revani koydular önüme yemedim ne faydası olacakki değilmi. mşdemi şişircek baskı uygulayacak
ben o tatlıyı yiyip bebişe fayda sağlamayacağı için midemi doldurmak yerine tatlı olarak hurma yiyorum en azından faydası olur diyorum.
hugomm sakın inanma onlara he de geç
böyle insanlara anlatsan bile inanmaz
ne saçma bi düşünce
doktorlar bangır bangır diyor hamilelerin nasıl beslenmesi gerektiğini
sen doğru yoldasın arkadaşım eminim çok sağlıklı bebeğin olacak ve
senin sağlığına da bişeycik olmayacak
sadece aşırı spor yapma kendni zorlama he bide panik ataklık yapma üzme sakın kendini :128:
afiyet olsun jean menülerini takip ediyorum beğeniyorumstart it up u senden duydum anlatır mısın nedir ne değildir
ayy canım teşekkür ederim :78:
start it up slim in 6 programının ilk videosu oluyor
Debbie Siebers Slim in 6 yazarsan bir sürü sonuç çıkar
bu kardio egzersizi yağ yakımı için inş :) :)
tişkür ederim canımhugomm sakın inanma onlara he de geç
böyle insanlara anlatsan bile inanmaz
ne saçma bi düşünce
doktorlar bangır bangır diyor hamilelerin nasıl beslenmesi gerektiğini
sen doğru yoldasın arkadaşım eminim çok sağlıklı bebeğin olacak ve
senin sağlığına da bişeycik olmayacak
sadece aşırı spor yapma kendni zorlama he bide panik ataklık yapma üzme sakın kendini :128:bende öyle yapıyorum zaten
spor yürüyüş yapıcam hamile pilatesi ve ağırlıkla kol göğüs olur fakat doktora danışıcam elbette karambole yapmam
bi haftadır diyet yapıyorum bi gram bile fark yok.o kdr dikkat ettim önceki yediklerimin 3te birini anca yiyorumdur.
çok sinirim bozuldu bütün motivasyonum düştü
ya daha öncede diyet yapıp on kilo vermiş biri olarak gayet normal yiyorum.kalori hesabı yapıyorum resmen.herşeyin en az kalorili olanını yiyorum.
çok dikkat ettim bu hafta.birde buradan bi karışım buldum çok işe yarıyo falan denmiş tarçın bal onu içtim tavsiye edildiği gibi.. biraz kabızlık problemim var ama o kdr da çok değil bu ara bilmiyorum anlamadım :s uff böle olunca da boşunaymış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?