60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kamera var zaten ama bir sürü kamera dolu hangi birini incelesinler

keşkem yanında olsaydım burnunun ucunda çorap gezdirirdim
ahh ahh kociş motor almayaydı bu yaz yanındaydık görüşürdük ama olmadı :97: paracıklarımız bitti :97:
seneyede bebiş 4-5 aylı olcek belkim eşim hee derde arabayla geliriz o zaman
gerçi eşim çocukla uzak tatil zor diyoda artık zorlayacaz imkanları
para biriktiriyorumya seneye yaza kadar epey olur derim götür bizi antalyaya derim verim benzin parasını. zatii gezmeyi sever parayıda verdimmi antalyaya götürür eminim
başka türlü bu civarlarda geçer tatilimiz seneyede çocuk ufak olacağı için :97:

tebrik ederim canım.
çogunluğu ödemdir hugonun dediği gibi. zamanla kg verme hızın azalır ama sen ellileri görmüş olursun. harika aynen devam

elimin ikisinide çenemin altına koyuyorum hafif gözlerimi kapatıyorum e tabi uzun sürmüyo birleri gelip gittiği için açıyorum hemen gözlerimi

desene senin ki tavşan uykusu

seni kameraya çekmek lazım ahh ahh ben olsam yanında nasıl uğraşırdım senle

kamera var zaten ama bir sürü kamera dolu hangi birini incelesinler

canım afiyet olsun vede tebrik ederimm:92:

Yaseminli yeşil çay içiyorum..
ara öğün yapmam lazım ama karnım çok ağrıyor, yanımda da kiraz var.. onları yersem daha çok ağrıyacak şimdi..
Yarım saat sonra da spora gidiyorum..
cardio yapacağım..

kalanchoe valla süpersin canım menülerini beğenerek takip ediyorum sporunu da aksatmıyorsun takipçininim :13: sen kilo koruma döneminde misin şimdi bitişe varmışsın :92:
saol cnm benim. evet cnm koruma dönemindeyim son verdiğm bir kiloyuda saymazsak 5-6 aydır aynı kilşomdayım şükür sporu hiç bırakmadım. bırakmayada niyetim yok bu ara ğarkta yürüyüş yapıoruz eşimle akşamalrı.pilates yapıodum ama sıcakda gitmio artık. dambıl la bacak çalışıorum bide gerçi onada ara verdim bu ara amna başlıcam tekrar.saol bebişim sen de en kısa zmanda hedefine ulaşırsın inş.

Son düzenleme:
günaydınnn herkeseeeee cicişlerrrrr
Allah ım dün gece nasıl bi sıcak vardııı öleeeebütün pencereler açıktı evin yinede b perde kımıldamadı:44: en sonunda vantilatörü açıp yattım valla karşısına eşimde dolandı durdu evin içinde

kahvaltımı yaptım
2 dilim esmer ekmek
1 kupa şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytn
domates
dereotu
maydonoz
2 tk pekmez
2 yk yooort yedim.

şimdik ara öğün yapcam.
1 kase kiraz
1 avuç üzüm
2 kayısı

soona accık ütü yapcem. soona çamaşır attım makineye onu sercem soona kıyma çıkardım dolaptan dolma yapcem soona öğlen yemeğimi yapıp avm ye gtcem alceklerim varr

afiyet olsun kukim bugün dolusun yine maşşallah

akşama bezelye yemeği yaptım biraz kıymam vardı sonra minik bulgurlu köftede koydum içine. yanına eşime pilav yaparım pirinç pilavı. bende bulgur pilavı yerim.
öğleye dünden kalan barbunyam var ziyan olmasın diye onu yiyeceğim yanındada bolca turşu ve 1 dilimde ekmek olur.

Günaydın hepinizeeee

kahvaltım
1 kupa bitki çayı
1 dlim peynir
1 dilim ruşeymli ekmek
1 domates
2 hurma
taze nane

sonra start it up yaptım
sonra kabak lifi
şimdi de kahve yaptım onu içiyorum

kızlarrr çok çok çok sıcak spor yaparken ölcem sandım
bu scaklarda spor yapmak aşırı zorluyor
burn it up kesinlikle yapamam diye düşünüyorum
start it up yaparken bile atletim tamamen su oldu

selam kızlar herkese afiyet olsun..yemeğim pişerken yazayım dedim yazıp kaçıcam akşam gelicem bugün gezicem baya sporumu yapıcam çok hareketli bir gün olacak

sabah kahvaltım 9 buçukta

1 büyük dilim çavdar ekmeği
1 küçük dilim kepek ekmeği
1,5 kk beyaz peynir
1 domattes
1 salatalık
1 havuç
3 yeşil zeytin
1 kupa çay

ara yapmıcam bugün 12 buçuk gibi de yemeğimi yiyip çıkıcam

öğlen yemeğim :
6 yk bezelye yemeği (havuç ve patates var patateslerini yemiyorum ayıklıcam.)
yoğurtlu semizotu salatası dereotu da koyucam sütten daha fazla kalsiyum varmış dereotunda bilginize
1 dilim kepek ekmeği
1 domates yerim

ara öğünde 3 buçuk gibi böyle 85 kalorilik karma kurumeyve paketi almıştım marketten kalorisi bile yazıyor hoşuma gitmişti ondan yerim arkadaşımla paylaşırım hatta.

sonra 5 buçuk gibi ufak bir atıştırırım bir minik meyve olabilir.sporu aç karna yapamıyorum ben.
spora akşam gidicem bugünde yaptıklarımı akşam yazarım internet gitmez inş.
7 buçuk gibi de akşam yemeğimi yerim yine dışarda açık havada yiyecem
bir tane beyaz ekmekten sandvicim kalmış onu da yiyeyim artık hep kepekli alıcam onun içine bir el kadar tavuk domates yeşillik vs eklicem.yanında da 1 büyük ayran içerim.

evet hugomm biliyorum ben seni yapmazsın zaten canım
hiç acaba diye düşünme :128:

arzuhalim canım çekti valla semizotu ve dereotu

bi haftadır diyet yapıyorum bi gram bile fark yok.o kdr dikkat ettim önceki yediklerimin 3te birini anca yiyorumdur.
çok sinirim bozuldu bütün motivasyonum düştü

ya daha öncede diyet yapıp on kilo vermiş biri olarak gayet normal yiyorum.kalori hesabı yapıyorum resmen.herşeyin en az kalorili olanını yiyorum.
çok dikkat ettim bu hafta.birde buradan bi karışım buldum çok işe yarıyo falan denmiş tarçın bal onu içtim tavsiye edildiği gibi.. biraz kabızlık problemim var ama o kdr da çok değil bu ara bilmiyorum anlamadım :s uff böle olunca da boşunaymış gibi hissediyorum

kaç kalorilik besleniyorsunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…