60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim

5yk mantar yemeği içinde tavuk yok bu kez :)
semizotu salatası
1 dilim ekmek

ara öğün
1 sade maden suyu

daha sonrada 1 bardak kefir

hugom yazdıydı aklıma geldi hemencik aldım

öğle yemeğim

5yk mantar yemeği içinde tavuk yok bu kez :)
semizotu salatası
1 dilim ekmek

ara öğün
1 sade maden suyu

daha sonrada 1 bardak kefir

hugom yazdıydı aklıma geldi hemencik aldım

kefir çok faydalı bence herkes içmeli. içemeyen içine meyve püresi filan yapıp ekleyipte içebilir. ergün olmaasa bilesık sık içilmeli.
hurmada çok faydalı. şimdi ramazanda geldi stok yaptım ben hurma stoğu

tünaydınlar nasılsınız?sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 dilim yörük peyniri
1 dilim ekmek
domates salatalık
4 zeytin
ardından
1 tane şekersiz türk kahvesi,1 tane hurma ve sade soda
ara
activa
öğle yemeğim sarkacak gene bebişleri aşıya götürecem evdede yiyecek bişiy yok ne yapıp yesemkine?sıcakta bişiy yapılacak gibi deil.gece sıcaktan piştim uyuyamadım valla delirecektim

aynen canım bende aldım
tatlı isteğini de azaltıyor
bu sabah canım çok tatlı istedi
nutella vardı evde ama ben 2 hurma yedim çokta güzel oldu
şimdi canım hiççç nutella istemiyor
hurma çok çok daha güzel

keşke burayada yağsa off

ayy hemencik dindi rahatlayamadıkk

öğle yemeğim
patates yemeği(maalesef ki yedim patatesi)evdede yemek yoktu getiremedim
tel şehriye çorbası yarım kepçe
salata
yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

kızlar slm slm slm hii hiii çokkk mutluyum niye diye sorun bi sorun :) çünkü kalıbı bol olan bi 34 beden elbisem var artık ona giriyorum giremem ya bi deneyim yinede dedim bi baktım elbise cuk oturdu yaniii ay nasıl sevindim he bu arada size sölemeyi unuttum bu arada dün tartıldım 59 500 oldum ben hu huuuu :) bide dün alışverişe gittik tatil için şort alcaktım ben tam 40 beden deneyim diye elimi uzattım kız da bana dedi ki size 40 olmaz 38 verelim dedi bana ve oda az bol geldi düşünebiliyomusunuz özlemişim böle şeyler yaşamayı yaşaaasssıııınnn

turşu tuzlu değildir inşallah

tünaydınnnnn kızcelerrr..... bugün itibariylee cok hızlı kilo alcakmısımmmmm o nedenlenn güne süt ,domates, salatalık peynir vs den olusann düsük kalorili bir kahvaltıyla basladımm.. öglen yemegi olmucakk cünkü gec yedimm.. aksam yemegimde bamyaaaaaaaaaaaaaaaaaa agız yaramm accık hafiffledi.. 1_2 güne tamamenn olmasadaaa iice azalır heralde.

cnm kuzenim 99 kiloydu hep bahsederimya çok sağlıksız diyetler yaptı 66 ya düştü ama sonra evlendi evlilk sonrası çok dikkat etmedi yavaş yavaş aldı kiloları sonra hamile kaldı almaya devam etti 76 ile hamile kaldı 93le gtmiş doğuma dikkat etmedi yani pek fazla.
sen kesnlkle doğru olanı yapıosun bende öle yapıcam inş hamile kalmadan önce ve hamilelik süresince diyetsyene gtcem. dediğin gibi bir tabak revani bebğe hiç bi yarar sağlmaz bebeğibn et süt yumura sebze balık tavuk a ihtiyacı var.
ama mesela sebze yemeğini 6 kaşık deilde 8-9 kaşık yesen o da zarar olmaz yağ fln yapmaz sana zaten 1 kaşık yağ koyuosun. diyetsyenn biri demişti sebzelerin % 70 i sudur 1 kaşık yağla pişrdiğinz sürece doyana kadar iyyebilrsnz demişti zaten insan en fazla ne kadar yiyebilrki en fazla hadi taş çatlasın 10 kaşık ye yani ben yiyemem şahsen.

hamur işi yağlı kızartma şerbetli ağır tatlılar yenmediği sürece şekerli meyve suları kola içilmediği sürece diğer yşyeceklerden ölçülü bi şeklde yenilebilr.doğru yapıosun hugom.

bu arada ilk 6 ayda bebek sadece 560 gram oluomuş en fazla alırsanız eğer kilo 560 gr.ı bebğin gerisi sizin haberinz olsun. ama kilo alömayacam diye sağlıksı beslenmeden bahsetmiourz tabiki et süt balık tavuk baklagil herşey yenmeli.oturuupta kremalı pastalar margarin dolu kurabiyeler yenmemeli.

çookk güzel

ögle yemeği semizotu ve marul salatası yağsız tuzsuz
bir parça haşlama tavuk
bir orta boy haşlama patates
iki tane haşlama arpacık soğan
1 dilim denge ekmeği
kocaman bi bardak bitka çayı
bir litre karbonatlı suyuda yemekten önce içtim

ütümü yaptım aman allah ımmm çok feciydiii .

vantilatörü açtım ütü masasını kurdum karşısınma öle yaptım valla ama uçuş uçuş gömlekler fln ayy çok komikti arada kapatmak zorunda kaldımm.

sonra ara öğünümüde yaptım amma acıkmaya başladım dünden kalan kısır var onu yiicem yanına salata yapcem. akşama dolma yapcem ya öğlen hafifi olsun.yooort da yerim soğuk soğukkkk

katılıyorum arkadaşım ben hep yedim hamileliğimde öle olsa benim kızımın duba gibi olması gerekirdi çünkü ben tam 26 kilo aldım çok çok yiyerek ve hayatta kilo almayan biriydim ben ne yesem almazdım yani o alışkanlıkla bi baktım ki 54 den 80 e fırlamışım ben ilk 3 ayda 6 kilo almış biri olarak sölüyorum öle ne bulursan yemenin çocuğa bi faydası yok benim kız 3, 5 kilo doğdu suyu eşi derken 73 tüm eve geldiğimde yani olan sana oluyo bide vücut hantallaşınca çok zor iş yapmak falan sen sağlıklı beslenmeye devam et hugocuk kısaca millet hep der ye ye neolcak diye sende onlar gibi kilo al isterler ve şişko ol ki onlarda kilolarının arkasına rahatça sığınıp yiyebilsinler ben kandım sen kanma kardeşşşşşş

afiyet olsun cnm herşey çok güzel ama salatana 1 tk yağ koyman güzrl olur yağda çözünen vitamnler içinbiraz da tuz koy tabi o kadar tuz bişi yapmaz .
hem fazla tuz tüketimi kadar az tuz tüketimide zararlı cnm haberin olsunkalsum ekslklğine sebebp oluo.bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…