öğle yemeğim
5yk mantar yemeği içinde tavuk yok bu kez :)
semizotu salatası
1 dilim ekmek
ara öğün
1 sade maden suyu
daha sonrada 1 bardak kefir
hugom yazdıydı aklıma geldi hemencik aldım
kefir çok faydalı bence herkes içmeli. içemeyen içine meyve püresi filan yapıp ekleyipte içebilir. ergün olmaasa bilesık sık içilmeli.
hurmada çok faydalı. şimdi ramazanda geldi stok yaptım benhurma stoğu
keşke burayada yağsa off
canım afiyet olsun vede tebrik ederimm:92:
turşu tuzlu değildir inşallahakşama bezelye yemeği yaptım biraz kıymam vardı sonra minik bulgurlu köftede koydum içine. yanına eşime pilav yaparım pirinç pilavı. bende bulgur pilavı yerim.
öğleye dünden kalan barbunyam var ziyan olmasın diye onu yiyeceğim yanındada bolca turşu ve 1 dilimde ekmek olur.
turşu tuzlu değildir inşallah
kalançoow hamile olunca jinekoloğa kontrollere gidiliyorya işte orda tansiyonunu kilonu devamlı ölçüyorlar şekerine bakılıyo tahlillerle filan o yüzden yanee
canım kuzenin hamileliğinde yediklerine dikkat ettiği haldemi kilo aldı yoksa dikkat etmedide hamileyim diye yedimi herşeyi :44:
bana diyorlarki sen işkemce çekiyosun kaç kez hamile kalacaksın düşünme artık ne yiyeceğim diye tadını çıkart gebeliğinin. sen hamileliğinin tadını bile çıkartamayacaksın diyorlar
ama ben sağlıklı geçirmek birde bebeğe yaraması için dikkat ediyorum yoksa 1 tabak revani koydular önüme yemedim ne faydası olacakki değilmi. mşdemi şişircek baskı uygulayacak
ben o tatlıyı yiyip bebişe fayda sağlamayacağı için midemi doldurmak yerine tatlı olarak hurma yiyorum en azından faydası olur diyorum.
kızlar slm slm slm hii hiii çokkk mutluyum niye diye sorun bi sorun :) çünkü kalıbı bol olan bi 34 beden elbisem var artık ona giriyorum giremem ya bi deneyim yinede dedim bi baktım elbise cuk oturdu yaniii ay nasıl sevindim he bu arada size sölemeyi unuttum bu arada dün tartıldım 59 500 oldum ben hu huuuu :) bide dün alışverişe gittik tatil için şort alcaktım ben tam 40 beden deneyim diye elimi uzattım kız da bana dedi ki size 40 olmaz 38 verelim dedi bana ve oda az bol geldi düşünebiliyomusunuz özlemişim böle şeyler yaşamayı yaşaaasssıııınnn
cnm kuzenim 99 kiloydu hep bahsederimya çok sağlıksız diyetler yaptı 66 ya düştü ama sonra evlendi evlilk sonrası çok dikkat etmedi yavaş yavaş aldı kiloları sonra hamile kaldı almaya devam etti 76 ile hamile kaldı 93le gtmiş doğuma dikkat etmedi yani pek fazla.
sen kesnlkle doğru olanı yapıosun bende öle yapıcam inş hamile kalmadan önce ve hamilelik süresince diyetsyene gtcem. dediğin gibi bir tabak revani bebğe hiç bi yarar sağlmaz bebeğibn et süt yumura sebze balık tavuk a ihtiyacı var.
ama mesela sebze yemeğini 6 kaşık deilde 8-9 kaşık yesen o da zarar olmaz yağ fln yapmaz sana zaten 1 kaşık yağ koyuosun. diyetsyenn biri demişti sebzelerin % 70 i sudur 1 kaşık yağla pişrdiğinz sürece doyana kadar iyyebilrsnz demişti zaten insan en fazla ne kadar yiyebilrki en fazla hadi taş çatlasın 10 kaşık ye yani ben yiyemem şahsen.
hamur işi yağlı kızartma şerbetli ağır tatlılar yenmediği sürece şekerli meyve suları kola içilmediği sürece diğer yşyeceklerden ölçülü bi şeklde yenilebilr.doğru yapıosun hugom.
bu arada ilk 6 ayda bebek sadece 560 gram oluomuş en fazla alırsanız eğer kilo 560 gr.ı bebğin gerisi sizin haberinz olsun. ama kilo alömayacam diye sağlıksı beslenmeden bahsetmiourz tabiki et süt balık tavuk baklagil herşey yenmeli.oturuupta kremalı pastalar margarin dolu kurabiyeler yenmemeli.
ögle yemeği semizotu ve marul salatası yağsız tuzsuz
bir parça haşlama tavuk
bir orta boy haşlama patates
iki tane haşlama arpacık soğan
1 dilim denge ekmeği
kocaman bi bardak bitka çayı
bir litre karbonatlı suyuda yemekten önce içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?