60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

6 aylık bebek 560 gr da suyu kasesi eşi de var ayrıca o zamana kadar ödem de oluyo yarım kilo alma yani

seni gidi seni korktun demi ama iyi oldu artıkın sağlıklı dengeli beslenirsin kilon çok çıkmasın diye. haa öğün atlamakta kilo yapıyii :97: sen öğün atlama sabahları acukk erken kalkıver

teşekkürler canım ama içinde kalsiyum açısından sütten yoğurttan bile çok zengin dere otu koydum bide bol elme sirkesi ve limon tuzu aramadım doğrusu yağ konusunda bilgiye teşeekkür

yok kukuletam yok ben eski hallerime dönmek istemiyorum dediğim gibi sağlıklı yiyorum. sebze yemeklerim 7-8 kaşık oluyo. zaten az yağlı. et zaten var hep. böyle gidecek. canımın çektiği olursada ucundan koparım yerim artık. ani acıkmalar bastırdığı için ara öğünlerime ekmek koydum. zaten ekmek miktarı 6-8 dilim arası oluyo bende buna göre ayarlıyorum ara öğünde mesela 1 dilim çavdar ekmeğine 1 tatlı kaşığı tahin pekmez sürüyorum yiyorum. böyle az sık yiyorum rahat ediyorum
böylede devam edecek
ani bastıran açlık rahatsız ediyo
zaten eğer normal kısmadan yesem 90 ı bulurum iştah bi açıldıki sorma yanii kompleks karbonhidrat almasam tatlı filan yesem varya fil gibi yedirecek yanii
çok kilo verdim vücut şimdi hamileliğe hazırlanıyo ve verdiklerini geri almak derdinde. daha önce konuşmuştukya diyetten sonrası çok önemli diye. işte şimdi başıma geldi. hormonlarda çok çalışıyo filan eğer dikkat etmezsem verdiklerimi fazlasıyla geri alırım
zaten bidahada toparlayamam :97:
ama işte dediğim gibi kendimi bozmuyorum :81:

Canlarım değmeyin keyfime. size şu an Ankara dan yazıyorum en son eşim geldiğinde yanımda 2 güncük kalacaktı ama şansından 4 gün yanımda kalabildi. bende tası tarağı topladım dün ailemin yanına geldim. 10 ssat boyunca sürekli konuşan oğluşumla yolculuk yaptım. Allah tan arkada oturuyorduk yoksa bizi otobüsten atacaklardı böyle işte birkaç gündür giremedim hiç.. bugünde Avm ye gidicem. birkaç parça 38 bedencik kıyafet bakiciyim... yarın da belki havuza gideceğim.

bende öle diodum ama deilmişş bebemm.. yanii tabi fazlası senindee bebek 560 gr. bunun üzerine plesanta agırlıgını, artan kanınıı, gögüslerini,sıvısını vs de ekleyecekmişsin.. yani simdi gebelikk süresincee toplamdaa 3500 gr bebek alıyor ortalama.. 700 gr plesanta, 800 gr amniyon sıvısı, 900 gr uterusun büyümesi, 400 gr gögüs dokusundaki artıss, 1250 gr kan fazlalıgı, 1250 gr su fazlalıgı, annenin yag dokusu artısı 3200 gr.. etti 12 kg burdan fazlası annede kalıyor.. bide yag oranı cok yaglı yersenn yag dokusuu 3200 olmazda 5000 olurr.. görümceme ben bunu anlatana kadar catladımm.. 6 ayda cocuk cep telefonu gibi dio (eski modellerden bahsedio) ii de diorumm işte bunlar bunlar nlcak kann, su ve yag fazlalıgıı dogumu takip eden 1 ayda gidiyormuss.. uterusta zamanla kücülüyoo zaten kegel egzersizleri yapılıo.. plesanta ,bebek ve amniyon sıvısı dogumd gidiyo.. 12 kilo aynenn gidio yanii norma beslenildikce.. allah ın mucizesii

hadi bakem sana iyi tatiller kuzuu

ya kızlar muhabbetin arasına bi gircem de bana bişi diyin neolur çok fena kabızım ben ya enaz 2 aydır okadar da su içiyom salata yiyom lifli yiyom aktardan da bi karışım aldım o bile fayda etmedi varmı bi formülü olan

ahh kukim ne güzel şeyler yazmışsın. asıl maharet bunları uygulayabilmekte. ben hamileyken içimde hiç doymayan bişey vardı derin kocaman bir delik sanki.. patlayana kadar yemek istiyordum. şimdi eşimin arkadaşının eşi hamile. kadın kendisini kontrol edemediğini sürekli hamur işi döner vb. şerbetli tatlı yemek istediğini söylüyor. hamile kalmadan önce böyle yemezdim diyor. aynen bende bir anda ne olduğunuı anlayamadım kontrolden çıktım. sonuç 22 kilo aldım. İnşallah hamile arkadaşlar kendilerini büyük bir sabırla kontrol edebilirler..

regl zamanı şiştiim iğne vurrsan patlıcak gibiydim çok rahatsız oldum
regl olsam rahatlıcam ama o da yok şişti karnım biraz ve öyle kaldı
bence önemli olan yağ artışı. aynada yağları takip edicem. nasılda dolacağı yerler belli :97:

hadi bakem sana iyi tatiller kuzuu

teşekkür ederim kuzuların kuzusu hugocum.. gerçekten çok bunalmıştım burası iyi geldi. moralim yerine geldi. ama annem sürekli peşimde şunu ye bunu ye diye az önce okudum ani açlık bastırmaları demişsin. işte bende bu yüzden çok hızlı kilo almıştım. bu 3 ayı kontrol edebilirsen gerisi kolay gelir. ben malesef ilk 3 ayda 6 - 7 kilo aldım. ya bu arada gelecek aya reglim önemli. topiğin 5. hamilesi olcam diye çok korkuyorum İnşallah böyle bir sürprizle karşılaşmam

bende sadece bebk 560 gr dedim cnm dierlerini sölemedim zaten.bi de ilk 6 ay için geçerli sson 3 ay da tavan yapuıo zaten kiloartışı hem bebek de hem annede.
neyse sağlıkla bebiklerinize kavuşuın inşallah az kilolu anneler tontiş sağlıklı bebikler olursunuz inş...

aynı hisler bendede var. bahsettiğimiz kadar kolay değilmiş önceden kolaydı tabee şöyle yaparım böyle yapaım der atar tutardım başına gelmeyince anlamıyo insan 9 ay kendimi tutmakla geçecek
ayyynen canım döner ekmek istiyo hemde çoook
üstelik hiç yemezken aram yokken istiyo. sabahta cam açık dışardan hamur kızartması kokusu geldi canım çekti.
çok kolay değil ama yapıcam
bana destek olun başarmam lazım yoksa çocuğumun peşinde koşamam. hayallerim var kucağımda çocuk fit anne olarak gezcem filan diye :97:

aynı hisler bendede var. bahsettiğimiz kadar kolay değilmiş önceden kolaydı tabee şöyle yaparım böyle yapaım der atar tutardım başına gelmeyince anlamıyo insan 9 ay kendimi tutmakla geçecek
ayyynen canım döner ekmek istiyo hemde çoook
üstelik hiç yemezken aram yokken istiyo. sabahta cam açık dışardan hamur kızartması kokusu geldi canım çekti.
çok kolay değil ama yapıcam
bana destek olun başarmam lazım yoksa çocuğumun peşinde koşamam. hayallerim var kucağımda çocuk fit anne olarak gezcem filan diye :97:

öğle yemeğim
8 tane mercimek köftesi
dereotu maydonoz yeşil soğan salatalık
2-3 parça turşu
2 kaşık yooort

şimdik hazırlanıp avm ye gtcem yanıma bir iki ara öğün alıyım kuru meyvelerden ceviz fln nezman gelcemi bilmiorum çünküü.öptüüüümmmm siziiiiii

seni çok kutlarım canım tam sürat devam inan zaten hamileyken yediğin bebeğe gitmiyo bebek zatan senden gerekli şeyleri vücuttan eritip alıyo sen sağlığından olma diye iyi beslen ve 5 aylık olunca vücut istem dışı çok acıkıyo doğumdan sonra kıtlıktan korunmak için 5 kilo depo yapıyo çok dikkat et son ayda zaten sen değil bebek alır kiloyu sağlıklı beslenmeye devam

sabah akşam ılık suya elma sirkesi 3 gün sonra kesin sonuç bide sinameki otu var içince onda bir gün sonra sonuç

sinamekş ve keten tohumu iyidir bağırsakları çalıştırır. yoğurda biraz keten tohumu ekleyi yersen iyi gelir veya sinamekide içilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…