6 aylık bebek 560 gr da suyu kasesi eşi de var ayrıca o zamana kadar ödem de oluyo yarım kilo alma yanicnm kuzenim 99 kiloydu hep bahsederimya çok sağlıksız diyetler yaptı 66 ya düştü ama sonra evlendi evlilk sonrası çok dikkat etmedi yavaş yavaş aldı kiloları sonra hamile kaldı almaya devam etti 76 ile hamile kaldı 93le gtmiş doğuma dikkat etmedi yani pek fazla.
sen kesnlkle doğru olanı yapıosun bende öle yapıcam inş hamile kalmadan önce ve hamilelik süresince diyetsyene gtcem. dediğin gibi bir tabak revani bebğe hiç bi yarar sağlmaz bebeğibn et süt yumura sebze balık tavuk a ihtiyacı var.
ama mesela sebze yemeğini 6 kaşık deilde 8-9 kaşık yesen o da zarar olmaz yağ fln yapmaz sana zaten 1 kaşık yağ koyuosun. diyetsyenn biri demişti sebzelerin % 70 i sudur 1 kaşık yağla pişrdiğinz sürece doyana kadar iyyebilrsnz demişti zaten insan en fazla ne kadar yiyebilrki en fazla hadi taş çatlasın 10 kaşık ye yani ben yiyemem şahsen.
hamur işi yağlı kızartma şerbetli ağır tatlılar yenmediği sürece şekerli meyve suları kola içilmediği sürece diğer yşyeceklerden ölçülü bi şeklde yenilebilr.doğru yapıosun hugom.
bu arada ilk 6 ayda bebek sadece 560 gram oluomuş en fazla alırsanız eğer kilo 560 gr.ı bebğin gerisi sizin haberinz olsun. ama kilo alömayacam diye sağlıksı beslenmeden bahsetmiourz tabiki et süt balık tavuk baklagil herşey yenmeli.oturuupta kremalı pastalar margarin dolu kurabiyeler yenmemeli.
tünaydınnnnn kızcelerrr..... bugün itibariylee cok hızlı kilo alcakmısımmmmmo nedenlenn güne süt ,domates, salatalık peynir vs den olusann düsük kalorili bir kahvaltıyla basladımm.. öglen yemegi olmucakk cünkü gec yedimm.. aksam yemegimde bamyaaaaaaaaaaaaaaaaaa agız yaramm accık hafiffledi.. 1_2 güne tamamenn olmasadaaa iice azalır heralde.
afiyet olsun cnm herşey çok güzel ama salatana 1 tk yağ koyman güzrl olur yağda çözünen vitamnler içinbiraz da tuz koy tabi o kadar tuz bişi yapmaz .
hem fazla tuz tüketimi kadar az tuz tüketimide zararlı cnm haberin olsunkalsum ekslklğine sebebp oluo.bilgine
cnm kuzenim 99 kiloydu hep bahsederimya çok sağlıksız diyetler yaptı 66 ya düştü ama sonra evlendi evlilk sonrası çok dikkat etmedi yavaş yavaş aldı kiloları sonra hamile kaldı almaya devam etti 76 ile hamile kaldı 93le gtmiş doğuma dikkat etmedi yani pek fazla.
sen kesnlkle doğru olanı yapıosun bende öle yapıcam inş hamile kalmadan önce ve hamilelik süresince diyetsyene gtcem. dediğin gibi bir tabak revani bebğe hiç bi yarar sağlmaz bebeğibn et süt yumura sebze balık tavuk a ihtiyacı var.
ama mesela sebze yemeğini 6 kaşık deilde 8-9 kaşık yesen o da zarar olmaz yağ fln yapmaz sana zaten 1 kaşık yağ koyuosun. diyetsyenn biri demişti sebzelerin % 70 i sudur 1 kaşık yağla pişrdiğinz sürece doyana kadar iyyebilrsnz demişti zaten insan en fazla ne kadar yiyebilrki en fazla hadi taş çatlasın 10 kaşık ye yani ben yiyemem şahsen.
hamur işi yağlı kızartma şerbetli ağır tatlılar yenmediği sürece şekerli meyve suları kola içilmediği sürece diğer yşyeceklerden ölçülü bi şeklde yenilebilr.doğru yapıosun hugom.
bu arada ilk 6 ayda bebek sadece 560 gram oluomuş en fazla alırsanız eğer kilo 560 gr.ı bebğin gerisi sizin haberinz olsun. ama kilo alömayacam diye sağlıksı beslenmeden bahsetmiourz tabiki et süt balık tavuk baklagil herşey yenmeli.oturuupta kremalı pastalar margarin dolu kurabiyeler yenmemeli.
Canlarım değmeyin keyfime. size şu an Ankara dan yazıyorumen son eşim geldiğinde yanımda 2 güncük kalacaktı ama şansından 4 gün yanımda kalabildi. bende tası tarağı topladım dün ailemin yanına geldim. 10 ssat boyunca sürekli konuşan oğluşumla yolculuk yaptım. Allah tan arkada oturuyorduk yoksa bizi otobüsten atacaklardı böyle işte birkaç gündür giremedim hiç.. bugünde Avm ye gidicem. birkaç parça 38 bedencik kıyafet bakiciyim... yarın da belki havuza gideceğim.
cnm kuzenim 99 kiloydu hep bahsederimya çok sağlıksız diyetler yaptı 66 ya düştü ama sonra evlendi evlilk sonrası çok dikkat etmedi yavaş yavaş aldı kiloları sonra hamile kaldı almaya devam etti 76 ile hamile kaldı 93le gtmiş doğuma dikkat etmedi yani pek fazla.
hadi bakem sana iyi tatiller kuzuu
bende öle diodum ama deilmişş bebemm.. yanii tabi fazlası senindee bebek 560 gr. bunun üzerine plesanta agırlıgını, artan kanınıı, gögüslerini,sıvısını vs de ekleyecekmişsin.. yani simdi gebelikk süresincee toplamdaa 3500 gr bebek alıyor ortalama.. 700 gr plesanta, 800 gr amniyon sıvısı, 900 gr uterusun büyümesi, 400 gr gögüs dokusundaki artıss, 1250 gr kan fazlalıgı, 1250 gr su fazlalıgı, annenin yag dokusu artısı 3200 gr.. etti 12 kgburdan fazlası annede kalıyor.. bide yag oranı cok yaglı yersenn yag dokusuu 3200 olmazda 5000 olurr.. görümceme ben bunu anlatana kadar catladımm.. 6 ayda cocuk cep telefonu gibi dio (eski modellerden bahsedio) ii de diorumm işte bunlar bunlar nlcak kann, su ve yag fazlalıgıı dogumu takip eden 1 ayda gidiyormuss.. uterusta zamanla kücülüyoo zaten kegel egzersizleri yapılıo.. plesanta ,bebek ve amniyon sıvısı dogumd gidiyo.. 12 kilo aynenn gidio yanii norma beslenildikce.. allah ın mucizesii
ya kızlar muhabbetin arasına bi gircem de bana bişi diyin neolur çok fena kabızım ben ya enaz 2 aydır okadar da su içiyom salata yiyom lifli yiyom aktardan da bi karışım aldım o bile fayda etmedi varmı bi formülü olan
ahh kukim ne güzel şeyler yazmışsın. asıl maharet bunları uygulayabilmekte. ben hamileyken içimde hiç doymayan bişey vardı derin kocaman bir delik sanki.. patlayana kadar yemek istiyordum. şimdi eşimin arkadaşının eşi hamile. kadın kendisini kontrol edemediğini sürekli hamur işi döner vb. şerbetli tatlı yemek istediğini söylüyor. hamile kalmadan önce böyle yemezdim diyor. aynen bende bir anda ne olduğunuı anlayamadım kontrolden çıktım. sonuç 22 kilo aldım. İnşallah hamile arkadaşlar kendilerini büyük bir sabırla kontrol edebilirler..
ahh kukim ne güzel şeyler yazmışsın. asıl maharet bunları uygulayabilmekte. ben hamileyken içimde hiç doymayan bişey vardı derin kocaman bir delik sanki.. patlayana kadar yemek istiyordum. şimdi eşimin arkadaşının eşi hamile. kadın kendisini kontrol edemediğini sürekli hamur işi döner vb. şerbetli tatlı yemek istediğini söylüyor. hamile kalmadan önce böyle yemezdim diyor. aynen bende bir anda ne olduğunuı anlayamadım kontrolden çıktım. sonuç 22 kilo aldım. İnşallah hamile arkadaşlar kendilerini büyük bir sabırla kontrol edebilirler..
yok kukuletam yok ben eski hallerime dönmek istemiyorum dediğim gibi sağlıklı yiyorum. sebze yemeklerim 7-8 kaşık oluyo. zaten az yağlı. et zaten var hep. böyle gidecek. canımın çektiği olursada ucundan koparım yerim artık. ani acıkmalar bastırdığı için ara öğünlerime ekmek koydum. zaten ekmek miktarı 6-8 dilim arası oluyo bende buna göre ayarlıyorum ara öğünde mesela 1 dilim çavdar ekmeğine 1 tatlı kaşığı tahin pekmez sürüyorum yiyorum. böyle az sık yiyorum rahat ediyorum
böylede devam edecek
ani bastıran açlık rahatsız ediyo
zaten eğer normal kısmadan yesem 90 ı bulurum iştah bi açıldıki sorma yanii kompleks karbonhidrat almasam tatlı filan yesem varya fil gibi yedirecek yanii
çok kilo verdim vücut şimdi hamileliğe hazırlanıyo ve verdiklerini geri almak derdinde. daha önce konuşmuştukya diyetten sonrası çok önemli diye. işte şimdi başıma geldi. hormonlarda çok çalışıyo filan eğer dikkat etmezsem verdiklerimi fazlasıyla geri alırım
zaten bidahada toparlayamam :97:
ama işte dediğim gibi kendimi bozmuyorum :81:
ya kızlar muhabbetin arasına bi gircem de bana bişi diyin neolur çok fena kabızım ben ya enaz 2 aydır okadar da su içiyom salata yiyom lifli yiyom aktardan da bi karışım aldım o bile fayda etmedi varmı bi formülü olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?