kesin madalya verir bananuginin patronu kamera kayıtlarını incelese nuginin performansına hayran kalır
heleki bu saatlerdeki haline
bende öle diodum ama deilmişş bebemm.. yanii tabi fazlası senindee bebek 560 gr. bunun üzerine plesanta agırlıgını, artan kanınıı, gögüslerini,sıvısını vs de ekleyecekmişsin.. yani simdi gebelikk süresincee toplamdaa 3500 gr bebek alıyor ortalama.. 700 gr plesanta, 800 gr amniyon sıvısı, 900 gr uterusun büyümesi, 400 gr gögüs dokusundaki artıss, 1250 gr kan fazlalıgı, 1250 gr su fazlalıgı, annenin yag dokusu artısı 3200 gr.. etti 12 kgburdan fazlası annede kalıyor.. bide yag oranı cok yaglı yersenn yag dokusuu 3200 olmazda 5000 olurr.. görümceme ben bunu anlatana kadar catladımm.. 6 ayda cocuk cep telefonu gibi dio (eski modellerden bahsedio) ii de diorumm işte bunlar bunlar nlcak kann, su ve yag fazlalıgıı dogumu takip eden 1 ayda gidiyormuss.. uterusta zamanla kücülüyoo zaten kegel egzersizleri yapılıo.. plesanta ,bebek ve amniyon sıvısı dogumd gidiyo.. 12 kilo aynenn gidio yanii norma beslenildikce.. allah ın mucizesii
aynı hisler bendede var. bahsettiğimiz kadar kolay değilmişönceden kolaydı tabee şöyle yaparım böyle yapaım der atar tutardım başına gelmeyince anlamıyo insan 9 ay kendimi tutmakla geçecek
ayyynen canım döner ekmek istiyo hemde çoook
üstelik hiç yemezken aram yokken istiyo. sabahta cam açık dışardan hamur kızartması kokusu geldi canım çekti.
çok kolay değil ama yapıcam
bana destek olun başarmam lazım yoksa çocuğumun peşinde koşamam. hayallerim var kucağımda çocuk fit anne olarak gezcem filan diye :97:
kesin madalya verir bana
of ya bilgilere bakben daha yeni öğrendim bunları
bu yazıyı hamile olduğumde hergün okurum herhal
yavrucumm döner ye tabii et iyidir
içini ye yanında kepek ekmek ye 1 dilim
diğer sağlıksız şeylerden canım çekerse 1 lokma yesen bişey olmaz galiba
bilmiyorum ne kadar doğru ama bu konuda kocakarı sözleri mevcut
nasıl bi cinsiz biz yahuu
çocukken aman kilolu olmayayım şişko derler,dalga geçerler
öğrencilikte aman kilolu olmayayım beğenmezler
genç kızken evleneceğim,nişanlanacağım aman zayıf gelin olayım
evliyken aman zayıf olayım kocam beğenmez
hamileyken aman kilo almayam bebeğime zararı olur
doğurduktan sonra aman kilo almayayım vücudum deforme oldu spor yapayım
çocuk büyürken aman zayıf olayım çocuğuma örnek olayım
vs vs vs vs .........................
ne bu çile yahuuuuuuuuuuuu
ayy süper yaaa
inş benimde böyle olur
bebğin kaç kilo doydu peki?
Ben evlendiğimde 52 54 arası gidip geliyordum sonra tam bir senede 69 a çıktım evde oturmaktan:26:...Sonra o kiloylada hamile kaldım tam zayıflama planları yaparkenilk 2 3 ay çok bulantım oldu bikaç kilo gitti ama ben yemeye devam ediyordum özellikle söylediğim şeyleri çok yedim...sonra doktora gittğimizde hep ölçüyordu ben hep aynı yada ayda yarım kilo almış olarak görünüyordum 8 aylık en son nst ye bağlanmaya gittiğimde ölçtü ve 74 çıktım.İki gün sonrada erken doğum oldu 20 gün kadar erken olduğu için kızım 2 860 doğdu.eve geldiğimde 63 kg çıktım ogün .Taki emzirmeyi bırakana kadar aynı kilodaydım ama bu kış emzirmeyi bırakınca şimdiye kadar 67 oldum ama bu ay 3.5 kilo verdim En azından 58 olsam yeter bana diyorum boyum 1.69 52 ler bana yakışmıyo...
e zayıff cocuklara içiriolar balık yagınıı kilo alsın deiii:44::44::44::44: ama ömer celakıl dedi kii normalde bile hergün balık yagı takviyesi almak lazımmıs belli aralıklarlaa.. saglıklı yasamın büyük sırrıymıss.. kalsiyum ve balık yagı
hugocuk burdamısın
ivettaynı anda hem mart annelerinde hemde burdayım
biraz önce yazmılştım yine yazayım çok sevindim hayırlı olsun bebeğin...benim bebeğimde kızmış kızım olucak inşallah...
kızmıymışhadi hayırlısı bakalım
benimki ufak daha ilerde öğrencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?