60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şişliktir o canım.. Fazla takılma bence..

ohh afiyet olsun..
İyi eğlenceler canımm..

kızlar ben böyle olmak istiyorum

:1shok:Canımmm bu çok zayıf yaaa amanin üstüne para verseler ben böyle olmak istemem Allah korusundelikafadulden
Sen şuan bu kızdan bin kat daha güzelsin bencezemuszemus

Bu hikaye bana tanıdık geliyor bende aynen öyle yapıyorum 6 dan sonra birşey yememeye gayret ediyorum ama işte 6 da yediğinde hafifi olması lazım...
ıllede kalorili birşey yiceksen öğlen yicen benim mantığıma göre...
Burdaki kızında anlattığı gibi mantı yiceksen öğlen yicen akşamı boş geçicen bende 33 kiloyu aynen böyle verdim:))

Son düzenleme:
Evde göbek eritin
Göbeğinizden bir an önce kurtulmak istiyorsanız egzersiz konusunda bilinçlenmelisiniz… Dört tane ana karın kası grubu vardır. Bunlar üst karın ve alt karın kaslarımız ve çapraz karın kaslarıdır. Kısa mekikler yapmak üst karnı aktif olarak çalıştırır yani yattığımız yerden doğrulmaya çalışmak…

Her iki bacağımızı yerden 15-20 santim kaldırıp indirmeye çalışmak, havada bisiklet pedalı çevirir gibi hareketler yapmak ise alt karnı çalıştırır. Yattığımız yerden çapraz doğrulmaya çalışmak da çapraz karın kaslarını çalıştırır. Karın kasları kuvvetlendiğinde duruş düzelir, bel ağrıları azalır. Görünüm olarak çok daha genç bir duruş sağlanır. Çalışan kasın üzerinde yağ birikimi oluşmaz, kuvvetli karın kası olanların ileri yaşta karın bölgesinden fıtık oluşumu engellenir. Birkaç dakikalık hareket size sağlık olarak geri döner.

Yürürken göbek eritin
Örneğin otururken karın kasınızı kasılı tutun, on saniye içinizde havayı tutun sonra bırakın. ızometrik dediğimiz kasılmalar karın kasımızı korur. Ayrıca yürürken insanlar karın kaslarını kasılı olarak yürüdüklerinde aktif olarak karın kaslarını çalıştırmış olurlar. Bunlar alışkanlık haline de getirilebilir. Bu alışkanlık aynı zamanda size çok daha dik bir duruş kazandıracaktır. Karın kaslarınızı çalıştırırken bir yandan da yanlış duruş pozisyonlarınızı da düzeltmeniz mümkün olabilir.

Otomobil kullanırken göbek eritin
Herkes otururken, otomobil kullanırken karın kaslarını sıkılı tutup bırakabilir… Sıkmak, beklemek ve gevşemek önemlidir. Oturduğunuz yerden çapraz karın kaslarını çalıştırmak adına çapraz yönde sağ elinizi sol dizinizi geçecek yönde çevirerek ve sonra aksi yönde tekrarlayarak kasları sıkıp bırakarak çalıştırabilirsiniz. Üst karın kaslarını otururken çalıştırmak zordur, otururken en fazla yapabileceğiniz boynunuzu iyice öne doğru eğip çenenizi göğsünüze yaslayıp bir miktar çalıştırmaktır. Karın kasları gerçekten çok önemlidir; insanın duruşunu, bel sağlığını ve bütün olarak da omurga sağlığını etkiler. O nedenle mutlaka gerekli özen gösterilmelidir. Oturduğunuz yerde bu egzersizleri yapmayı bir alışkanlık haline getirin. Böylece ’spora zamanım yok’ diye bahaneniz de kalmaz.

o ne demekmişki...

"düğünün hesabı"

evlilik hesabı şey ya.ne kadar paramız var,neler alıncak falan filan.bütçmizi ayarlayacakmış.çok planlı programlı bir sevdiğim var.nede olsa başak burcu.

ne güzel vermişsin kiloları.tebrikler.alkisalkisalkis

teşekkürler tatlım.bir başlasak devamı gelecekte.:1rolleyes:

Zabın beyaz keten pantolonuylan bi uğramak istedi . . .
O sizi çok özledi . . .

.

Sonra kendi . . .

gözün aydın tatlım.güle güle giy.inş 36 bedeninide almak nasip olur.:Saruboceq:

ben sorayım o zaman madem cevaplıyorsun :)
burada zayıflama nasıl oluyor yaptığınız diyet yada yediklerinizimi anlatıyorsunuz.
yediklerimizi yaptıklarımızı anlatıyoruz.yeri geliyo sıkıntılarımızı konuşuyoruz.

tatlımcım hangi sporu yaptın?:uhm:

bende size özendim dün ölçülerime baktım.senağlama bakmaz olaydım.
kalça 102
bel 72
göbekli kısımdan ölçtüm orada 84
göğüs 94
mafoldumben

ben geldim. offf çok sıcak gölgede 40derece valla.

kola lighttı de ne olur -tatlicadiarzu-
canım bir bardağı zero idi ama diğeri normali napim zeroyu küçük almışlar bitti hemen bide akşama yemeğe halacım geldi anamda burda yok diye gelirken kasap köftesi almış bende hemen pilavla çorba yaptımbide salata zeytinyağı şöle bi gezdirdim kaydirigubbakcemile3 ama ben sadece ızgara köfte yedim 3tane birde salata hmm bide şey var halacım gelirken bide köy ekmeği çıkartan fırından sıcacık ekmek akmış iki ince dilimde ondan yedim üstüne türk kahvesiyle 2 parçada pişmaniye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amma çok şey yemişim yaa kaydirigubbakcemile3 dün gece benim kaçamk gecemdi. ama sabah tartıldım birgün öncesinde65tim bu sabah 64,6çıktım bş sabah 65çıkıyorum bi sabah 64,6 regliden sanırım sapıttı-tatlicadiarzu-​
hoşgeldinn tatlım biri daha vardı alıntı yapmamışım :1shok: sende hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
cicişim benimkiyle baya bi kavga ettikte sinirden uyumadım sabaha kadar :1shok:

canım niyekine niye kavga ettiniz bakimm? benimde dün gece herkes evine gitti babamda dışarı çıktı bir ağlama krizine girdim sormayın senağlama annemi aradım hala Ankarada (ablam hamile onun yanında kalıyodu) cumartesi geliyomusun dedim ewet dedi cumadan gelsen olmazmı dedim ablanı nasıl bırakırım dedi ii tmm dedim şimdiye kadar hep gelcem sana yardım etmem lasım diyodu bende yok gelme daha düğüne var sen ablamla kal diyodum kaç defa gelme dedim şimdi cuma gelsen olmazmı diyorum nedenini bile sormadı okadar gücüme gittiki senağlamasenağlama ağladım ağladım belkide dolmuştum o çıktı gözlerim şişti ağlamaktan ama enazından sabah kalktığımda boğazımdaki ağrı gitti rahatlamışım sanırım -tatlicadiarzu-​

günaydın buarada herkese unutmuşum demeyi mirmirmirmir​

Kıyamam sana.. nedeenn kavga ettinizzz??:çok üzgünüm:
Canımmmm.... opuyorumnanaktan
Günaydın sanada..

erkeklerin nezaket fakiri olmasından cicişim kötükedihüso

tatlım özeline bakarmısın??

ok ciciş Şeniz

ah ciciş ben öyle olsam daha bişeycik istemem
teşekkür ederim canım asıl sen güzelsin Şeniz

Her gün 20 dakikanızı ayırarak yapacağınız egzersizle baş döndürücü bacaklara sahip olabilirsiniz!
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Turan Uslu’nun verdiği faydalı bilgiler…

• Yürüyüş yaparken topuklarınıza basmak yerine parmak uçlarınıza basmayı deneyin, topuklarınızı yere değdirmemeye çalışın. Bu, gövdenizin biraz öne eğilmesine ve tüm bacağınızın, özellikle de uyluk kemiğinin ön kısmının çalışmasını sağlar. Bu şekilde 5 dakika koşun.

• Sağ ayağınızla ileri doğru büyük bir adım atın. Sağ dizinizin doğru bir açıyla bükülmesi gerekiyor. Daha sonra sol bacağınızla da büyük bir adım atın. Yine vücudunuz hamle eder pozisyonunda olsun.

• Yine parmak uçlarınızla koşun; ama ileri doğru her adımınızda dizlerinizi mümkün olduğu kadar yukarı çekmeye çalışın. Topuklarınızı yere değdirmeyin. Böylece baldırlarınızı ciddi biçimde çalıştırmış olursunuz. 30 saniye çalışıp, 30 saniye dinlenerek beş kez bu hareketi tekrarlayın.

• Parmak uçlarınızda koşmaya devam edin, ancak bu sefer her adımınızda topuklarınızı kalçanıza değdirmeye çalışın. Baldırlarınızın arka kısmını çalıştıracak bu hareketi 30 saniye süreyle beş kez tekrarlayın.

cicişim helal sana yemişsin kilo vermişsin .ben onları yesem en az 1 kilo alırdım :roflol:
canım sen annenimi özledin diye ağladın

cicişim helal sana yemişsin kilo vermişsin .ben onları yesem en az 1 kilo alırdım :roflol:
canım sen annenimi özledin diye ağladın

canım sorma zate bende kilo almışımdır dedim verdim regliden kaynaklanıyo sanırım bi günüm bi günüme uymuyo kaydirigubbakcemile3
annemi özledimmi yalnızlıktan krizmi geçirdim bilmem kaydirigubbakcemile3

canım ben de annemi çok özledim senağlama 14 Haziranda gelio İnşallah :Saruboceq:
hem evleniosun, hem de regle dönemi baya bi hassaslaşmışsındır sen şimdi
:1hug:

Canım sabah 30 days shred diye bi program var onu yaptım. Akşamlarıda 1 saat Callanetics yapıyorum..

keşke yakın olsak bana gelirdin otururduk :teselli:

negüzel olurdu tatlım yaa burda yalnızlığımızıda paylaşıyoruz sadece zayıflamıyoruz:teselli:

Canım ben size kıyamamkiii...:teselli:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın fıstıklar,

geçmişi net okuyamadım kusura bakmayın sadece göz gezdirebildim..

yeni gelenler hoşgelmişler...

kavga edenler barışsınlar...(sanırım buna ben de dahilim ama ben barışmıycam )

çin'de yaşayan arkadas . ben sormustum canım merak etmiştim. benim de yasamak istediğim yerlerden biridir. ama ne yazıkki çince hiç bilmiyorum . yoksa ciddi ciddi arastırma yapardım.

Canım sabah 30 days shred diye bi program var onu yaptım. Akşamlarıda 1 saat Callanetics yapıyorum..

bende barışmıycam :1no2:

canım ben de annemi çok özledim senağlama 14 Haziranda gelio İnşallah :Saruboceq:
hem evleniosun, hem de regle dönemi baya bi hassaslaşmışsındır sen şimdi
:1hug:
canım senide Allah annene kavuştursunn sanırım baya hassaslaşmışım normalde katı biriyim ben yaa noluyo bana kaydirigubbakcemile3
canım sen bu arada kocaelinin neresinde oturuyorsun
canım şuan karamürselde oturyorum kocaeliye bağlı küçük bi kasaba (küçücük gördünde karamürsel sepetimi sandın kaydirigubbakcemile3) hemen tanıtıyım kasabamızıda ama evlendikten sonra izmitte oturcam canım opuyorumnanaktan

sağol canım:tesellipuyorumnanaktan

bende barışmıycam :1no2:

kuzucuklar barışın.:1hug:3 günlük dünya.yarın neler getirir bilinmezki.güzel günlerinizi küs olarak geçirmeyin bence.

"düğün hesabı"

dünya acayip materyal olmus... -tatlicadiarzu- ben de plan,program manyağıyım ama evlilik gibi bir kurum kurulcaksa materyalliğe cok fazla dalmamak lazm. o tip durumlarda çiftler hep üzüldü.. çıkarsınız yola bütçeye göre alır ya da almazsınız.. mühim olan kalpler bir olsun...

ben bır de bazı ailelere kızıyorum. kendilerinde yoksa neyse elbetteki haklılar ama kendılerınde olmasına ragmen oglan tarafını yolmaya calısan kız tarafları ya da cocuklarının bınbır borcla evlenmesıne göz yuman aile büyükleri... ekonomik krizde, bızım neslin ekonomık acıdan cok şansız dogdugu bır ortamda böyle zihniyetleri kınıyorum.bence senınkı takıyor bu meselelerı..onun bırazcık rahatlat yoksa cok gergınlık yasarsınız. ben cevremde gördum.
dikat biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…