iyi geceler canlarrrr:)martıların kanatlarından; uçsuz bucaksız okyanusları..palmiyelerle dolu bembeyaz ıssız kumsalları seyredeceğiniz rüyalarla dolu huzurlu uykular hepinizeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben bu ruh halimle yatarsam heeeeç iyi şeyler görmem aplam benim yerime sen gör bu güzellikleri bana bu gece uyku yok.öpüldün ablacım
Arkadaşlar bende sisle zayıflayabülürmüyüm
ya bende bir ara arkadaşlarla birlikte zayıflamak istemiştim ama kimse bişey demdi flyy arkadaş haber vercek dediler amma nerdeyse 1 ay olcak kaydirigubbakcemile5
Zabın beyaz keten pantolonuylan bi uğramak istedi . . .
O sizi çok özledi . . .
Hala ofisime bağlantı ulaşmadığı için aranızda olamıyorum ve motivede de olamıyorum haliyle fakat bu gün iş çıkışı sloganımız halini alan beyaz pantolondan edindim . . .
Bu da her şeyin yolunda gittiğini gösteren bir belirti olabilir . . .
Önce bedeni . . .
Sonra kendi . . .
iyiyim kuzucum yaa:)kolay gelsin sana..evlimbarklım işe giremedi bildiğim kadarıylabiliyosun ben de ancak akşamları girebiliyorum..valla yetişemiyom bizim geveze fıstıkların hızına:)ben de çok yoğunum..notlar,karne hazırlığı,yıl sonu şenlikleri..bide benim küçük profösörümün SBS sınavı var 10 gün sonra...koşturup duruyorum..
sağolasın bitanem...stres değilde çocukların yarış atına döndürülmesi midemi bulandırıyo((bu yüzden biran önce olup bitsin istiyom...
ya bende bir ara arkadaşlarla birlikte zayıflamak istemiştim ama kimse bişey demdi flyy arkadaş haber vercek dediler amma nerdeyse 1 ay olcak kaydirigubbakcemile5
ben sorayım o zaman madem cevaplıyorsun :)
burada zayıflama nasıl oluyor yaptığınız diyet yada yediklerinizimi anlatıyorsunuz.
Merhaba bayanlar a.s.
Ben yeni güne başladım.Akşamları evden girmeye fırsatım olmuyo
Çocuğum yok ama eşim ve 2 kedim var saolsunlar bana zaman bırakmıyolar akşamları birde spor yapayım şunu yapayım bunu yapayım derken zaman geçiyo :)
Neyse;
Dün akşam
200 gr kadar karnıbaharı haşladım (yaklaşık 50 kalori) üzerine 3 yemek kaşığı yoğurdu döktüm bahartalarla süsledim yanınada domates salata kesip yedim acayip şişirdi tavsiye ederim
Sonra Callanetics yapmaya çalıştım (popo ve bacak haraketlerini) 40 dk
Callanetics olarak indirdiğim video 80 li yılların görseniz badili felan kaydirigubbakcemile3
RapidShare: Easy Filehosting
indirme linki bu arkadaşlar
1 saat yürümeye çıktım yürürken ara ara koştumda
bu sabah kalktığımda bacaklarım felaket ağrıyodu :teytey:
Hatta kemerimi 1 delik daha dar olarak giydim :teytey:
Bu sabah kahvaltıdan once 600 ml su içtim
kahvaltıda ekmeği 3 dilim yedim
Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum , ara arada eşimin tabiriyle bidonla su içiyorum kaydirigubbakcemile3
Bi arkadaşımız sormuş nerede yaşadığımı , çin de yaşıyorum arkadaşlar Qing Dao diye süper bir şehirde kaydirigubbakcemile2
Birde yeşil çayı ile ilgili soru sorulmuş
bende hiç sevmezdim yeşil çayı ama süzerek yapmaya ve içmeye suyuma azda olsa süzülmüş yeşil çay ilave ederek kendimi alıştırdım
Tadı hafif ağzımı burnumu büksede boyle daha bi içilir oluyo
ne oldu fıdtık?
Selamlarr,
akşam yimeeemide yidim.. Karpız ve peynir.. Daha sonra bir de elma yirim.. Bu sıcakta anca böyle meyve yiyebiliyorum..
Neyse gelgelelim ölçülerime..
27.Nis -03.Haz
Kilo: 63 -60
Göğüs: 92 -88
Göğüs altı: 79 -77
Kol: 29 -28
Bel: 77 -71
Karın: 85 -79
Kalça: 103 -100
Üst bacak: 61-60 -59-58
Orta bacak: 46-48 -46-47
Alt bacak: 39-40 -38-40
kalça koccccaman.. Ama ufalmışş..kaydirigubbakcemile3
yaa ben aranıza yeni katıldım benide kabul edin kendimi tarif edeyim 1.63 boy 62 kilo ama 2.5 ay oluyo dogum yapalı hemde sezaryan siz düşünn gerisii bende başlamak istiyom rejime ama emzirdgm için aşırısını yapamm birde yalnız çekilmiyo yaaa
kızlarrrr neler yapıosunuz bakalım bn hiç giremiyorum bu aralar hep dışardayım çünkü misafirlerimizde war nese size ii bi haber weriim 60.7 kiloya düştüm :dance:kaydirigubbakcemile3
ama hiç bırakmadım sporumu girmediim zamanlardan beri plateste yapıyorum birazdan değiştircem çizelgemi face te ekli olan arkadaslar baksın resimlerime ekledim bi kaç tane
yeni gelen arkadaslar hoş gelmişler
kilo werenleri de tebrik ederim kendimde dahil
öptüm hepinizi
saraciraci hemsom :1hug: :1hug: a.s.
eskısehıre gelme ihtimalin varsa ESES II. bulusmasını temmuz gibi yapmayı dusunuyoruzzz.. gelırsen çokk sevırımm / sevırınızz hemsolarla ;-) :teytey: :teytey:
madem vucut orantısı du bende yazayım kıslar sız soyleyın ,egzersız yapıp yapmamam gerektıgını olur mu?
90-79-107 abooo felaketım sanırım :bbo:
Zabın beyaz keten pantolonuylan bi uğramak istedi . . .
O sizi çok özledi . . .
Hala ofisime bağlantı ulaşmadığı için aranızda olamıyorum ve motivede de olamıyorum haliyle fakat bu gün iş çıkışı sloganımız halini alan beyaz pantolondan edindim . . .
Bu da her şeyin yolunda gittiğini gösteren bir belirti olabilir . . .
Önce bedeni . . .
Sonra kendi . . .
iyiyim kuzucum yaa:)kolay gelsin sana..evlimbarklım işe giremedi bildiğim kadarıylabiliyosun ben de ancak akşamları girebiliyorum..valla yetişemiyom bizim geveze fıstıkların hızına:)ben de çok yoğunum..notlar,karne hazırlığı,yıl sonu şenlikleri..bide benim küçük profösörümün SBS sınavı var 10 gün sonra...koşturup duruyorum..
delüüüü:):):)))))))))))))al bakalım bu da sana:
tebdil-i mekanda ferahlık yokmuş aslında...
acının yüzölçümü,yeryüzünden çokmuş aslında.........
iyi geceler canlarrrr:)martıların kanatlarından; uçsuz bucaksız okyanusları..palmiyelerle dolu bembeyaz ıssız kumsalları seyredeceğiniz rüyalarla dolu huzurlu uykular hepinizeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben bu ruh halimle yatarsam heeeeç iyi şeyler görmem aplam benim yerime sen gör bu güzellikleri bana bu gece uyku yok.öpüldün ablacım
ben sorayım o zaman madem cevaplıyorsun :)
burada zayıflama nasıl oluyor yaptığınız diyet yada yediklerinizimi anlatıyorsunuz.
Merhaba bayanlar a.s.
Ben yeni güne başladım.Akşamları evden girmeye fırsatım olmuyo
Çocuğum yok ama eşim ve 2 kedim var saolsunlar bana zaman bırakmıyolar akşamları birde spor yapayım şunu yapayım bunu yapayım derken zaman geçiyo :)
Neyse;
Dün akşam
200 gr kadar karnıbaharı haşladım (yaklaşık 50 kalori) üzerine 3 yemek kaşığı yoğurdu döktüm bahartalarla süsledim yanınada domates salata kesip yedim acayip şişirdi tavsiye ederim
Sonra Callanetics yapmaya çalıştım (popo ve bacak haraketlerini) 40 dk
Callanetics olarak indirdiğim video 80 li yılların görseniz badili felan kaydirigubbakcemile3
RapidShare: Easy Filehosting
indirme linki bu arkadaşlar
1 saat yürümeye çıktım yürürken ara ara koştumda
bu sabah kalktığımda bacaklarım felaket ağrıyodu :teytey:
Hatta kemerimi 1 delik daha dar olarak giydim :teytey:
Bu sabah kahvaltıdan once 600 ml su içtim
kahvaltıda ekmeği 3 dilim yedim
Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum , ara arada eşimin tabiriyle bidonla su içiyorum kaydirigubbakcemile3
Bi arkadaşımız sormuş nerede yaşadığımı , çin de yaşıyorum arkadaşlar Qing Dao diye süper bir şehirde kaydirigubbakcemile2
Birde yeşil çayı ile ilgili soru sorulmuş
bende hiç sevmezdim yeşil çayı ama süzerek yapmaya ve içmeye suyuma azda olsa süzülmüş yeşil çay ilave ederek kendimi alıştırdım
Tadı hafif ağzımı burnumu büksede boyle daha bi içilir oluyo
Günadın kuzucuklarım,
aplam sana verdiğim sözü tuttum ve sabah 6 da kalktım sporumu yaptımm..zemuszemus
Ohh hareket ettim valla yaa... Fiume canım.. Ben sevdim bu programı herşey var.. Zamanı kısıtlı olanlar için gerçekten güzel.. Bu arada hiç hareket etmiyormuşum gerçekten.. Artık buna devam etmem lazım.. Çok iyi oldu..
Bugün yine lahana suyuna devam ediyorum.. 3 gün aradan sonra. Bi 7 gün devam edicem..
Sonra spordan sonra 2 tane kuru kayısı yedim.. Birazdan da kahvaltı yapıcam..
Herkese çok güzel bir gün dilerim.
Gerçi dışarda yağmur başladı.. Bu havada ne uyunur yaa... Oooofff şimdi evde olmak vardı...
Günaydın kıslar,
uykusuz bir geceden sonra, sabaha karşı 05 de uyudum en son saate baktığımda saat 04.43 dü işe geldim ve heryerim uyuşmuş şekilde çalışmaya çalışıyorum
sabah kalktım bende flycım gibi lahana suyumu içtim, ben dün akşam başladım içmeye
şimdide peynir ekmek domates, salatalık ve yaseminli yeşil çay ile kahvaltı yapıyorum
Yağmur da ne güsel yağıo
cicişim benimkiyle baya bi kavga ettikte sinirden uyumadım sabaha kadar :1shok:
Günaydın kıslar,
uykusuz bir geceden sonra, sabaha karşı 05 de uyudum en son saate baktığımda saat 04.43 dü işe geldim ve heryerim uyuşmuş şekilde çalışmaya çalışıyorum
sabah kalktım bende flycım gibi lahana suyumu içtim, ben dün akşam başladım içmeye
şimdide peynir ekmek domates, salatalık ve yaseminli yeşil çay ile kahvaltı yapıyorum
Yağmur da ne güsel yağıo
kuzum her yerden 2-3 cm gitmiş nerdeyse hatta daha fazla giden yerlerde var maşallah sana maşallahhh
kuzum sen zaten bebişini emzirdiğin için caten kalori harcıyosun fazlasıyla.o yüzden bol su ve az yağlı bi beslenmeyle bu olayı halledersin diye düşünüyorum :jeyyar:
hoşgeldin aramıza tatlım a.s.
kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis facedeki resimlerine baktım tatlım çok tatlı olmuşsunnn opuyorumnanaktan
canımm valla çok isterim gelmeyi hem memleketimi hem seni görmeyi ama biraz zor sanırım.bakalım kısmet tatlım Şeniz
anaaaammmm zabınım hayallerindeki beyaz pantolona kavuşmuş.valla bedenide modelide bi harika bende bi gidip bakayım bakalım zemuszemus
canım aplam kolay gelsin sana valla allahta küçük profuna hem sabır hem güç versin çok zor işleri.allah hakkında hayırlısını versin canımm aplammm a.s.
nasıl bi laftır bu yaa çok doğru ve benim hayatımın kısa özeti gibi alkisalkisalkis çaldım ablam msn özel iletime yazdım bile a.s
valla ablam görmedimya senin bu güzel dileğini ondan heralde bütün gece yılanlarla böceklerle uğraştım.acaip gergin uyandım...
ne oldu kuzummmm??????
ikiniste hoşgeldiniz canlarımmm a.s.
canım burda her konuda desteğiz birbirimize yediklerimizi yazarız,uyarılarda bulunuruz,sporumuzu yazarız,....vs. vs. hoşgeldin sende aramıza kaydirigubbakcemile5
ne güzel yaa offf bende bu ülkeden ve bu bağnaz insanlardan kurtulmak istiyorummmdün akşamdan beri deli olcam zaten sevmiyordum dahada nefret etmeye başladım herşeyden.akşam yemeğe çıkarken gitdiğim elbise apartmanımdaki ninja kaplumbağalara battı ve yolumdan çevirmek gibi bi salaklığa yeltendiler.deli olcam yaa....
benide al oralaraaa :1rolleyes:
canımm ne güzel sabah erkenden kalkıp sporunu yapmışsın daha enerjik oluyo insan hihoyyyt
günaydın güzel arkadaşlarım
umarım çok güzel bi gün geçiririz hepimiz a.s.
Günaydınlar:)
Dün akşam en son 6 da yemek yedim ama herhalde biraz fazla kaçırmışım 200 gram alarak kalktımsenağlama
Ya nasıl bir bünyedir bu anlamadım akşam 6dan gece 1 e kadar oturuyorum yinede almışızNeyse canım bugün daha az yicem bakalım ne olcekfisfisfis
sende benim gibi uyumadın demekki ciciş :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?