60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler canlarrrr:)martıların kanatlarından; uçsuz bucaksız okyanusları..palmiyelerle dolu bembeyaz ıssız kumsalları seyredeceğiniz rüyalarla dolu huzurlu uykular hepinizeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben bu ruh halimle yatarsam heeeeç iyi şeyler görmem aplam benim yerime sen gör bu güzellikleri bana bu gece uyku yok.öpüldün ablacım

ya bende bir ara arkadaşlarla birlikte zayıflamak istemiştim ama kimse bişey demdi flyy arkadaş haber vercek dediler amma nerdeyse 1 ay olcak kaydirigubbakcemile5

ben sorayım o zaman madem cevaplıyorsun :)
burada zayıflama nasıl oluyor yaptığınız diyet yada yediklerinizimi anlatıyorsunuz.

Merhaba bayanlar a.s.

Ben yeni güne başladım.Akşamları evden girmeye fırsatım olmuyo
Çocuğum yok ama eşim ve 2 kedim var saolsunlar bana zaman bırakmıyolar akşamları birde spor yapayım şunu yapayım bunu yapayım derken zaman geçiyo :)
Neyse;
Dün akşam
200 gr kadar karnıbaharı haşladım (yaklaşık 50 kalori) üzerine 3 yemek kaşığı yoğurdu döktüm bahartalarla süsledim yanınada domates salata kesip yedim acayip şişirdi tavsiye ederim

Sonra Callanetics yapmaya çalıştım (popo ve bacak haraketlerini) 40 dk
Callanetics olarak indirdiğim video 80 li yılların görseniz badili felan kaydirigubbakcemile3
RapidShare: Easy Filehosting
indirme linki bu arkadaşlar

1 saat yürümeye çıktım yürürken ara ara koştumda

bu sabah kalktığımda bacaklarım felaket ağrıyodu :teytey:
Hatta kemerimi 1 delik daha dar olarak giydim :teytey:

Bu sabah kahvaltıdan once 600 ml su içtim
kahvaltıda ekmeği 3 dilim yedim
Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum , ara arada eşimin tabiriyle bidonla su içiyorum kaydirigubbakcemile3

Bi arkadaşımız sormuş nerede yaşadığımı , çin de yaşıyorum arkadaşlar Qing Dao diye süper bir şehirde kaydirigubbakcemile2

Birde yeşil çayı ile ilgili soru sorulmuş
bende hiç sevmezdim yeşil çayı ama süzerek yapmaya ve içmeye suyuma azda olsa süzülmüş yeşil çay ilave ederek kendimi alıştırdım
Tadı hafif ağzımı burnumu büksede boyle daha bi içilir oluyo

Son düzenleme:

Canımmm... Valla çok özledim seni yaaa.. Merak ettim seni...opuyorumnanaktan

Canım pantalonu güle güle giy işallah.. güzel günlerde.. Harika bir pantalon.. Çok şık..

Aplam başarılar sana ve küçük profuna...opuyorumnanaktan

sağolasın bitanem...stres değilde çocukların yarış atına döndürülmesi midemi bulandırıyo((bu yüzden biran önce olup bitsin istiyom...

Kesinlikle katılıyorum sana... Gıcccık oluyorum okulların bu düzenine..:bbo:

Arkadaşlar bende sisle zayıflayabülürmüyüm

Tabiiki hoşgeldin..a.s.

ya bende bir ara arkadaşlarla birlikte zayıflamak istemiştim ama kimse bişey demdi flyy arkadaş haber vercek dediler amma nerdeyse 1 ay olcak kaydirigubbakcemile5

Canım neyi haber vericekmişim anlamadım.. :uhm:

burada zayıflama nasıl oluyor yaptığınız diyet yada yediklerinizimi anlatıyorsunuz.

Canım istediğiniz yazabilirsin.. Genelde evet gün içinde yediklerimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruz canım.. Aslıda her konuda birbirimize destek oluyoruz..

Canım harikasın valla... Gayette detaylı yazmışsın.. Kaç kilo oldun bu arada canım?

Günadın kuzucuklarım,

aplam sana verdiğim sözü tuttum ve sabah 6 da kalktım sporumu yaptımm..zemuszemus

Ohh hareket ettim valla yaa... Fiume canım.. Ben sevdim bu programı herşey var.. Zamanı kısıtlı olanlar için gerçekten güzel.. Bu arada hiç hareket etmiyormuşum gerçekten.. Artık buna devam etmem lazım.. Çok iyi oldu..

Bugün yine lahana suyuna devam ediyorum.. 3 gün aradan sonra. Bi 7 gün devam edicem..

Sonra spordan sonra 2 tane kuru kayısı yedim.. Birazdan da kahvaltı yapıcam..

Herkese çok güzel bir gün dilerim.
Gerçi dışarda yağmur başladı.. Bu havada ne uyunur yaa... Oooofff şimdi evde olmak vardı...

Günaydın kıslar,

uykusuz bir geceden sonra, sabaha karşı 05 de uyudum en son saate baktığımda saat 04.43 dü işe geldim ve heryerim uyuşmuş şekilde çalışmaya çalışıyorum
sabah kalktım bende flycım gibi lahana suyumu içtim, ben dün akşam başladım içmeye
şimdide peynir ekmek domates, salatalık ve yaseminli yeşil çay ile kahvaltı yapıyorum
Yağmur da ne güsel yağıo

kuzum her yerden 2-3 cm gitmiş nerdeyse hatta daha fazla giden yerlerde var maşallah sana maşallahhh

kuzum sen zaten bebişini emzirdiğin için caten kalori harcıyosun fazlasıyla.o yüzden bol su ve az yağlı bi beslenmeyle bu olayı halledersin diye düşünüyorum :jeyyar:
hoşgeldin aramıza tatlım a.s.

kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis facedeki resimlerine baktım tatlım çok tatlı olmuşsunnn opuyorumnanaktan

canımm valla çok isterim gelmeyi hem memleketimi hem seni görmeyi ama biraz zor sanırım.bakalım kısmet tatlım Şeniz

anaaaammmm zabınım hayallerindeki beyaz pantolona kavuşmuş.valla bedenide modelide bi harika bende bi gidip bakayım bakalım zemuszemus

canım aplam kolay gelsin sana valla allahta küçük profuna hem sabır hem güç versin çok zor işleri.allah hakkında hayırlısını versin canımm aplammm a.s.

delüüüü:):):)))))))))))))al bakalım bu da sana:
tebdil-i mekanda ferahlık yokmuş aslında...
acının yüzölçümü,yeryüzünden çokmuş aslında.........

nasıl bi laftır bu yaa çok doğru ve benim hayatımın kısa özeti gibi alkisalkisalkis çaldım ablam msn özel iletime yazdım bile a.s

iyi geceler canlarrrr:)martıların kanatlarından; uçsuz bucaksız okyanusları..palmiyelerle dolu bembeyaz ıssız kumsalları seyredeceğiniz rüyalarla dolu huzurlu uykular hepinizeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla ablam görmedimya senin bu güzel dileğini ondan heralde bütün gece yılanlarla böceklerle uğraştım.acaip gergin uyandım...

ben bu ruh halimle yatarsam heeeeç iyi şeyler görmem aplam benim yerime sen gör bu güzellikleri bana bu gece uyku yok.öpüldün ablacım

ne oldu kuzummmm??????

Arkadaşlar bende sisle zayıflayabülürmüyüm

ikiniste hoşgeldiniz canlarımmm a.s.

canım burda her konuda desteğiz birbirimize yediklerimizi yazarız,uyarılarda bulunuruz,sporumuzu yazarız,....vs. vs. hoşgeldin sende aramıza kaydirigubbakcemile5

ne güzel yaa offf bende bu ülkeden ve bu bağnaz insanlardan kurtulmak istiyorummm dün akşamdan beri deli olcam zaten sevmiyordum dahada nefret etmeye başladım herşeyden.akşam yemeğe çıkarken gitdiğim elbise apartmanımdaki ninja kaplumbağalara battı ve yolumdan çevirmek gibi bi salaklığa yeltendiler.deli olcam yaa....
benide al oralaraaa :1rolleyes:

canımm ne güzel sabah erkenden kalkıp sporunu yapmışsın daha enerjik oluyo insan hihoyyyt

sende benim gibi uyumadın demekki ciciş :bbo:

cicişim benimkiyle baya bi kavga ettikte sinirden uyumadım sabaha kadar :1shok:

Kıyamam sana.. nedeenn kavga ettinizzz??:çok üzgünüm:

Bende şimdi kepekli ekmekten tostumu yedim.. Canım haberin olsun bu lahana suyunu içtiğin sürece sürekli çişin geliyo.. Daim sıkışıklık olabiliyo yani..:roflol:

Ne salak insanlar var yaaa.. Yok kafa çalışmıyo bi kere.. Tövbe yaa...

Buarada canım sabah sporu hakikaten çok iyi oluyomuş.. Onu bırak hareket etmek yaa.. Farkettin ki uzun zamandır gerçek anlamda hareket etmiyomusum..:bbo:

günaydın güzel arkadaşlarım
umarım çok güzel bi gün geçiririz hepimiz a.s.

Canımmmm.... opuyorumnanaktan
Günaydın sanada..

Günaydınlar:)
Dün akşam en son 6 da yemek yedim ama herhalde biraz fazla kaçırmışım 200 gram alarak kalktımsenağlama
Ya nasıl bir bünyedir bu anlamadım akşam 6dan gece 1 e kadar oturuyorum yinede almışızNeyse canım bugün daha az yicem bakalım ne olcekfisfisfis

tatlım seni tartıyla fazla haşır neşir gördüm.haftada 1 kere tartılıyoruz sadeceeee :jeyyar:

a.s.

akşama arkadaşın daveti var diye öğlen sadece az makarna ve karpuz yedim
birde tr den albeni gelmiş onu yedim insan özlüyo

öğlen molası yine badminton oynadık yarım saat çok çekişmeliydi :)
yeşil çayım yine bidonla yanımda

neyse bayanlar iyi bakın kendinize ben işten izin alıp arkadaşa akşam için yardıma gidiyorum
profitrol yapmış
bu gun benim kaçak günüm olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…