60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayrıyetten hurma yesinde diyorlar
uzman yorumları bunlar
uyuklamaz açılır diyorlar
uyukladıkça metabolizması yavaşlayac içsin kefiri yesin hurmayı dipçik gibi olsun diyorlar

uzmanlar diyorki nugii kefir içsin

ayrıyetten hurma yesinde diyorlar
uzman yorumları bunlar
uyuklamaz açılır diyorlar
uyukladıkça metabolizması yavaşlayac içsin kefiri yesin hurmayı dipçik gibi olsun diyorlar

canım ben bi ara çok içtim kefir kendim mayaladım hep ama kilo yönünden bi değişiklik yapmadı ama.taylan kümeli tamam 3 haftada 4 kilo verdi diyo ama bunun yanında diyette yaptırmış zaten diyet yapınca zayıflanır.ama tabi diğer faydaları için içmek lazım alamadımki bi mayasını akşam eşime yine söyledim kefir mayasını unuttun heralde al dedim emme bilmiyom bakalım ne zaman alır hurmamda yeni bitti hafta sonu alırım artıkım kuru üzüm yiyorum hergün

sağlıklı besleniyosun kilo veriyosunya zaten mineral eksikliğin çıkmıştı demir içinde çok faydalı biliyosun. bence sende vitamin mneral eksikliği varya onlar olmasa daha hızlı verirsin. çünkü çok etkiliyo eksiklik.
tabee sağlıklı beslenme ile verilir kilo yoksa günde 5 bardak kefir iç hergün götür yemekleri sınırsızca bi işe yaramaz tabee
bu da diyetsiz ürünlerle ilaçla kesin zayıflama reklamlrı gibi olur
hani diyorlarya diyetsiz 1 ayda 10 kilo kalıcı zayıflayın diye

bende kefir işe yarıyo ama çok acıkıyorumya kefir tok tutuyo
hurmada tatlı isteğimi gideriyo
yoksam çok kilo alcem valla bak dizginlemesem ne olcem belli değil :97:

sodamı içiyom hergün mineral eksüklüğüm için ama didimya mayasını alayımda yapıp içicem balım.çarşıya çıkıncada unutuyom ben yaa almayı :44:

tok açın halinden ne anlar :97:
nugi halimden ne anlar :97:
ahh ahh önceleri bende doyuyor acıkmıyordum
ahh ahh eski günler :97:
allahtan iradeliyim
kilo alsam nugii ne der
doğumdan sonra verirsin der
veremezsem emzir 2 yıl sonra verirsin der
2 yıl süt olsun diye yerim yine gitmez
sonrasındada uğraşma hugom sen veremicen der :97:

akşam yemeğimde 7 kaşık kıymalı bezelye
salata 1 ufak dilim çavdar ekmeği
4 kaşık bulgur pilavı ve turşu olcek. turşu bitsede almasam bidaha iyi dadandım :97:
yemekler aynen az yağlı.
saat 9 gibi 1 nektarşn 2 hurma yerim 1 bardak kakaolu şekersiz süt tamamdır

85 yaşında babaanem vardı hep yanımızdaydı. babamın ameliyatında halama bırakmıştık mecburen. halam aradı son zamanlarını yaşıyormuş artık artık hiç konuşmuyo hiç tepki vermiyo bişey yemeyi içmiyo hiç. birkaç günü bulmaz
cenazesine katılma diyo kayınvalidem iyi değil diyo hamilesin diyo
bilmiyorum napıcamı
gidersem çok ağlarım

valla ipin ucunu saldınmı gider balım başa dönersin şimdi dikkat edicen emzirincede sen biliyosun zaten emziren anne diyetlerini yaparsın onun için ben bi sorun olmayacak diye bakıyorum duruma

balım allah çektirmesinde zor bakıma muhtaçlık kayınvalidende doğru söylemiş ister istemez etkilenirsin unutamazsın hiç aklından çıkmaz bencede gitme biliyosun hamilelikte çok duygusal olunuyor

balım allah çektirmesinde zor bakıma muhtaçlık kayınvalidende doğru söylemiş ister istemez etkilenirsin unutamazsın hiç aklından çıkmaz bencede gitme biliyosun hamilelikte çok duygusal olunuyor

canım bende korku başladı. böyle ani sesten veya eşimde aniden evde karşımda görünce korkuyorum
malesef ölüm beni herzaman çok üzmüştür kabullenemiyorum hiç. gidersem çok ağlarım
ama gitmezsemde etraftan laf olur babaannesinin cenasine gelmedi filan diye laf olur
napıcam bilmiyorum

hamile olduğunu söylesinler canım annenler tabi sen bilirsin yinede gidersende dikkat et kendine üzülme fazla bu dünyada bugün varız yarın yokuz maalesef hepimizin gideceği yer aynı .dedikoduda olabilir tabi milletin ağzı torba değil maalesef büzemiyoruz

canım giderim düşünmemeye çalışırım artık
amcamlarlada küsüz. babaanneme hiç bakmadılar. halamda bakmadı hiç. 10 yıldır babaanem bizde son 2 yıl yatalak gibiydi çok çekti annemde. babaanemde çok çekti
amcamlarla babam kapışabilir
babamın yanında olursam amcam sesini çıkaramaz kollarım güçlüdür vurdummu yapıştırırım acukk korkarlar benden
naparsın ek çocuk olunca ailemi bi yerde ben korucam. babamda ufak tefektir 160 boyunda
küçücük fıçıcıktır
bişey olmazda bellide olmaz

Canım ben 7 günlük loğusaydım ve amcam hastaydı daha 35 yaşında..Diğer amcamın kızları geldi bize Işıl hadi gel amcama bi bak hasta ya dediler ben hiç anlamadım bi gittim evine vefat etmiş cenazesini bile kaldırmışlar eşi kızları daha 1.5 yaşındaki oğluanlıyacağın çok kötü oldum...ogünüm ağlamakla geçti kızımıda kayınvalideme bırakmıştım eve bi geldim mideme kramplar girdi kapı çaldı yerimden kalkıp açamadım ölüyorum sandım...sütüm kaçtı bi anda...anlıyacağın hamilelikte ve lohusalıkta böyle yerlerde bulunmamk lazım üzüntüden ne oluyorsa oluyor..

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmm

avm ye gttim 13 parça bebek kıyafeti aldım 98 liraya acaip indirim var heryerde.
ayyy çok şeker şeylerrrr görsenizz

geldim 1 kupa süt içtim
1 kuru incir
2 ceviz yedim.
sonra 1 şişe maden suyu içtim.

akşam yemeği yiicem şimdi.

2 orta boy dolma
1 dilim esmer ekmek
yeşil soğanlı cacık

yarın görüşmek üzereeee

akşam yemeğim
salata
biraz haşlama tavuk
1 kase çorba
1 dilim denge ekmeği
ve tabi bitki çayı
bu arada 50 mekik 50 de sandalye ye inip çıktım

İyi akşamlarrr kimsecikler kalmamış.yeşil çayımı içiyorum bende..
menülerimi yazmıştım.bi akşam yemeğimde ayran içemedim.tavuklu sandviç yiyebildim sadece.yanında da su.arkasından bir orta boy malta eriği yedim.
gece ara öğününde de şeftali ve erik yiyecem.yanında bir küçük kupa yağsız süt içicem.10 buçuk gibi.

çok sıcaktı gündüz gezemedim istediğim gibi.çok hareketli birgün dilemiştim pek öyle olmadı
30 dk dışarda yürüdüm.
spor salonunda 40 dk bantta yürüdüm.değişik hızlarda.
30 dk da aletlerde çalıştım.bel bölgesi için çalıştıklarımı yarına bıraktım.
yatmadan egzersizlerimi yapıcam yazarım daha naptığımı gece burda olurum filmlerimi izlicem şimdi geçmişi okuyayım

selam bugun kahvaltida 4 kayisi, 1 bardak light sut ictim oglen 11 gibi buyuk bir kase tel sehriye corbasi ictim 1 saat spora gittim agirlik da calistim sonra 3 gibi tavuk izgara yedim 3 parca, 6 gibi de bir tane activia yogurt (100 kalori) ve bir corba kasigi patates puresi yedim. simdi 2.bardak form cayimi iciorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…