uzmanlar diyorki nugii kefir içsin
ayrıyetten hurma yesinde diyorlar
uzman yorumları bunlar
uyuklamaz açılır diyorlar
uyukladıkça metabolizması yavaşlayac içsin kefiri yesin hurmayı dipçik gibi olsun diyorlar
canım ben bi ara çok içtim kefir kendim mayaladım hep ama kilo yönünden bi değişiklik yapmadı ama.taylan kümeli tamam 3 haftada 4 kilo verdi diyo ama bunun yanında diyette yaptırmış zaten diyet yapınca zayıflanır.ama tabi diğer faydaları için içmek lazım alamadımki bi mayasını akşam eşime yine söyledim kefir mayasını unuttun heralde al dedim emme bilmiyom bakalım ne zaman alır hurmamda yeni bitti hafta sonu alırım artıkım kuru üzüm yiyorum hergün
sağlıklı besleniyosun kilo veriyosunya zaten mineral eksikliğin çıkmıştı demir içinde çok faydalı biliyosun. bence sende vitamin mneral eksikliği varya onlar olmasa daha hızlı verirsin. çünkü çok etkiliyo eksiklik.
tabee sağlıklı beslenme ile verilir kilo yoksa günde 5 bardak kefir iç hergün götür yemekleri sınırsızca bi işe yaramaz tabee
bu da diyetsiz ürünlerle ilaçla kesin zayıflama reklamlrı gibi olur
hani diyorlarya diyetsiz 1 ayda 10 kilo kalıcı zayıflayın diye
tok açın halinden ne anlar :97:
nugi halimden ne anlar :97:
ahh ahh önceleri bende doyuyor acıkmıyordum
ahh ahh eski günler :97:
allahtan iradeliyim
kilo alsam nugii ne der
doğumdan sonra verirsin der
veremezsem emzir 2 yıl sonra verirsin der
2 yıl süt olsun diye yerim yine gitmez
sonrasındada uğraşma hugom sen veremicen der:97:
85 yaşında babaanem vardı hep yanımızdaydı. babamın ameliyatında halama bırakmıştık mecburen. halam aradı son zamanlarını yaşıyormuş artık artık hiç konuşmuyo hiç tepki vermiyo bişey yemeyi içmiyo hiç. birkaç günü bulmaz
cenazesine katılma diyo kayınvalidem iyi değil diyo hamilesin diyo
bilmiyorum napıcamı
gidersem çok ağlarım
balım allah çektirmesinde zor bakıma muhtaçlık kayınvalidende doğru söylemiş ister istemez etkilenirsin unutamazsın hiç aklından çıkmaz bencede gitme biliyosun hamilelikte çok duygusal olunuyor
canım bende korku başladı. böyle ani sesten veya eşimde aniden evde karşımda görünce korkuyorum
malesef ölüm beni herzaman çok üzmüştür kabullenemiyorum hiç. gidersem çok ağlarım
ama gitmezsemde etraftan laf olur babaannesinin cenasine gelmedi filan diye laf olur
napıcam bilmiyorum
hamile olduğunu söylesinler canım annenler tabi sen bilirsin yinede gidersende dikkat et kendine üzülme fazla bu dünyada bugün varız yarın yokuz maalesef hepimizin gideceği yer aynı .dedikoduda olabilir tabi milletin ağzı torba değil maalesef büzemiyoruz
mesai bitti benim herkeze iyi akşamlar yarın görüşmek üzeree öptüm balımm
85 yaşında babaanem vardı hep yanımızdaydı. babamın ameliyatında halama bırakmıştık mecburen. halam aradı son zamanlarını yaşıyormuş artık artık hiç konuşmuyo hiç tepki vermiyo bişey yemeyi içmiyo hiç. birkaç günü bulmaz
cenazesine katılma diyo kayınvalidem iyi değil diyo hamilesin diyo
bilmiyorum napıcamı
gidersem çok ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?