gunaydin arkadaslar, birazdan spora gidicem 1 saat crosstrainer'a bincem gelcemsimdiye kadar 4 kayisi yedim 1 bardak da light sut ictim
canımcım bende latife etmiştim zaten benim mesajımın sonunda da bu gülücük vardıdikkat ettiysen
ayrıca evet tartıdaki kg değil aynadaki görüntü önemli olan. ben bu sabah yine 60 kg düz geldim ama dün akşam yaptığım alışverişte 36 beden bi etek aldım bugün de onu giydim aynada ince bi kadın görüyorum yani yaglar farketmeden gidiyor mu ne.? tartı hala aynı hayret ! gerçi çok ta ince bi kadın değil o kadın daha da ince olsun istiyorum beli hala 70 cm geliyo en azından altmışlı cmlere gelsin hani manken beli 60 cm olmasa da altmış küsür olsun yeter hehe :86::86:
1 dilmi denge ekmeğini unuttum buarada akşam araştırırken gün boyu şekersiz sakız çiğnemenin metabolizmayı yüzde 20 daha fazla çalıştırdığını çok acıkınca mentollü sakız ve diş fırçalamak bi de müzik dinlemek sesli iştahı kestiğini öğrendim paylaşayım dedim
saol cnm benim. evet cnm koruma dönemindeyim son verdiğm bir kiloyuda saymazsak 5-6 aydır aynı kilşomdayım şükür sporu hiç bırakmadım. bırakmayada niyetim yok bu ara ğarkta yürüyüş yapıoruz eşimle akşamalrı.pilates yapıodum ama sıcakda gitmio artık. dambıl la bacak çalışıorum bide gerçi onada ara verdim bu ara amna başlıcam tekrar.saol bebişim sen de en kısa zmanda hedefine ulaşırsın inş.
ayy canım teşekkür ederim :78:
start it up slim in 6 programının ilk videosu oluyor
Debbie Siebers Slim in 6 yazarsan bir sürü sonuç çıkar
bu kardio egzersizi yağ yakımı için inş :) :)
kızlar slm slm slm hii hiii çokkk mutluyum niye diye sorun bi sorun :) çünkü kalıbı bol olan bi 34 beden elbisem var artık ona giriyorum giremem ya bi deneyim yinede dedim bi baktım elbise cuk oturdu yaniii ay nasıl sevindim he bu arada size sölemeyi unuttum bu arada dün tartıldım 59 500 oldum ben hu huuuu :) bide dün alışverişe gittik tatil için şort alcaktım ben tam 40 beden deneyim diye elimi uzattım kız da bana dedi ki size 40 olmaz 38 verelim dedi bana ve oda az bol geldi düşünebiliyomusunuz özlemişim böle şeyler yaşamayı yaşaaasssıııınnn
gerçi daha var ama hazırlık yapıyomusun kalançoomben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmm
avm ye gttim 13 parça bebek kıyafeti aldım 98 lirayaacaip indirim var heryerde.
ayyy çok şeker şeylerrrr görsenizz
geldim 1 kupa süt içtim
1 kuru incir
2 ceviz yedim.
sonra 1 şişe maden suyu içtim.
akşam yemeği yiicem şimdi.
2 orta boy dolma
1 dilim esmer ekmek
yeşil soğanlı cacık
yarın görüşmek üzereeee
merhaba ilginç rumuzlu arkadaşhoşgeldin crosstrainer ı senden duydum ilk :44: nette videosunu izledim.vücudun her yanını çalıştırır o süpermiş ama 1 saat yapınca yorulmuyor musun sana o kadar mı önerildi merak ettim :44:
cnm evet gittigim spor salonunda o var kosu bandi uzaktaki spor salonunda ona gitmiyorum bu epey yoruyor 1 saatte 520 kalori falan yaktiriyor. sonra da 5 dk agirlik kaldiriyorum kas yapmak istiyorum cunku kasli olunca vucut daha cok kalori yakarmis zayiflaynca daha cok yiyebileyim diye:) bana kimse onermedi ben kendi kendime takiliyorum yillarin verdigi birikimle :) (gerci o birikim teori olarak kafamda kaldi, hic zayiflayamadim) bir de erkek arkadasim cok baski olusturdu bende, 'saka yapiyorum' diyor ama aliniyorum inadina zayiflicam dedim icimden o yuzden sporu cok tutuyorum haftada 3 kez 1'er saat... sen napiosun spor olarak
iyi akşamlar kızlar
bugün sabah yediğim yumurtadan midem çok bulandıve gün içinde 3 paket çubuk kraker yedim akşam yemek yiyemedim sade şimdi bir kçük salkım üzümle 1 şeftali yiyebildim. arabay binince midem bulanıyor. kazanın da etkisi var galiba eve gelinceye kadar canım çıktı. kendime ciciler aldım hem de çok ucuza lcw nın outleti var ikitelli tarafında ordan aldım
maç var :97: tv eşimde
nette bana kaldı :86:
ögle yemeği semizotu ve marul salatası yağsız tuzsuz
bir parça haşlama tavuk
bir orta boy haşlama patates
iki tane haşlama arpacık soğan
1 dilim denge ekmeği
kocaman bi bardak bitka çayı
bir litre karbonatlı suyuda yemekten önce içtim
afiyet olsun cnm herşey çok güzel ama salatana 1 tk yağ koyman güzrl olur yağda çözünen vitamnler içinbiraz da tuz koy tabi o kadar tuz bişi yapmaz .
hem fazla tuz tüketimi kadar az tuz tüketimide zararlı cnm haberin olsunkalsum ekslklğine sebebp oluo.bilgine
iyi akşamlar kızlar
bugün sabah yediğim yumurtadan midem çok bulandıve gün içinde 3 paket çubuk kraker yedim akşam yemek yiyemedim sade şimdi bir kçük salkım üzümle 1 şeftali yiyebildim. arabay binince midem bulanıyor. kazanın da etkisi var galiba eve gelinceye kadar canım çıktı. kendime ciciler aldım hem de çok ucuza lcw nın outleti var ikitelli tarafında ordan aldım
bende aldım onlardan çok ciciler
neruşş senin iş yoğun olcek gündüzleri giremiceksin anlaşılan :97:
canımmmmm uzun zamandır yoktum ınan yenı gordum hamıs oldugunu cokkkkk sevındım allah saglıklal kucagına almayı nasıp etsın
çok sevindim benim de canım sıkıldı eşim yok evde
bugün pazara gittim bir sürü meyve aldım bezelye ve barbunya aldım canım barbunya çekti sayende bol turşu ile
yarın yapıp yicem hemen yanına da bulgur pilavı
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek ediyo. 2 kaşık bulgurda 1 dilim ekmek ediyo. senin listende çorba yerine bulgurla değiştirebilirsin canım. bulgur şişiriyo beniçorba pek doyurmuyoda :44:
özellikle pantolan için gittim ama küçük bedeb kalmamış.
az defolu olanlarından 5 liraya bi tane 9 liraya bi tane tişört aldım bi de etek aldım o da 20 lira çok iyi oldu ya. bebek reyonuna da baktım dayanamdım çok güzel şeyler var
hem yoğunnn hem de bugün internetimde sorun vardı hugom yoka arada yine girip 2 satır yazıyodum okuyodum ama bugün nette sorun olunca hiç giremedim şu düzenim bi otursunn inşallah daha sık gelicem ama takipteyimmmm sizi asalaa bırakmammm kuzularımmmmmm goppirik davşanlarımmm benimmmmm
merhaba ilginç rumuzlu arkadaşhoşgeldin crosstrainer ı senden duydum ilk :44: nette videosunu izledim.vücudun her yanını çalıştırır o süpermiş ama 1 saat yapınca yorulmuyor musun sana o kadar mı önerildi merak ettim :44:
cnm evet gittigim spor salonunda o var kosu bandi uzaktaki spor salonunda ona gitmiyorum bu epey yoruyor 1 saatte 520 kalori falan yaktiriyor. sonra da 5 dk agirlik kaldiriyorum kas yapmak istiyorum cunku kasli olunca vucut daha cok kalori yakarmis zayiflaynca daha cok yiyebileyim diye:) bana kimse onermedi ben kendi kendime takiliyorum yillarin verdigi birikimle :) (gerci o birikim teori olarak kafamda kaldi, hic zayiflayamadim) bir de erkek arkadasim cok baski olusturdu bende, 'saka yapiyorum' diyor ama aliniyorum inadina zayiflicam dedim icimden o yuzden sporu cok tutuyorum haftada 3 kez 1'er saat... sen napiosun spor olarak
520 mi miiyiymiş baya. spor konusunda çok bilgi kirliliği de var canım biri şöyle diyor diğeri çıkıyor yok öyle değil şöyle kafası karışıyor insanın :44: herşey zaten kafada bitiyor içten içe istiyordur kim istemez ki ince fit bir sevgilisinin olmasını inşallah ulaşırsın hedefine o zamanda iltifatlara boğar seni aman bırakma çalışmaya uğraşmaya devam
ben hergün spor yapıyorum.bir program yaptım kendime ona uyuyorum.abartmıştım sporu bi aralar normal sınırlarda şimdi.3 gün sıkılaşma 4 gün kardiyo şeklinde programım.haftanın 6 günü spor salonuna gidiyorum.orda derslere gidiyorum birgün aerobik birgün basen birgün karın günü oluyor ama yaz geldi ya birde ramazan geliyor boşaldı salon :44: sonra kardiyo çalışıyorum tabi koşu bandında yürüyorum en az 40-45 en çok 60 dk değişik hızlarda koşmuyorum daha fazla kas istemediğimden.eliptik yapıyorum 15 dk birde spor aletlerinden yapıyorum tabi o da bir saatimi alıyor.pazar günleri gitmiyorum bi açık havada yürüyorum.evde egzersizlerimi yapıyorum.ayrıca 1200 kalorilik diyetim var bu şekilde devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?