60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin arkadaslar, birazdan spora gidicem 1 saat crosstrainer'a bincem gelcem simdiye kadar 4 kayisi yedim 1 bardak da light sut ictim

merhaba ilginç rumuzlu arkadaş hoşgeldin crosstrainer ı senden duydum ilk :44: nette videosunu izledim.vücudun her yanını çalıştırır o süpermiş ama 1 saat yapınca yorulmuyor musun sana o kadar mı önerildi merak ettim :44:

gecenin bi yarısı görememişim onu sorun yok o halde :13: ne güzel aynada kendine bakınca ince gözüküyorsan ne mutlu sana ama her zaman yapılacak birşeyler vardır en iyisi için uğraşmalıyız kilon 60 boyun kaç peki :44: yağların gitmesi tartıya da yansımaz mı sıkılaşıyorsundur. 70 cm güzelmiş bir 65 olsan süperrrr olursun bence bel inceltmeye devam bu arada geçmiş olsun gözün çabuk geçer umarım

önce tebrik ederim ilk haftalarda hızlı gidince daha bir heyecanla devam ediyorsun bana öyle olmuştu sakız bana önerilmedi daha çabuk acıktırıyormuş :44: diş fırçalamak kesiyor kesinlikle

anladım çok güzel sürdürmüşsün uzunnnn seneler böyle gider inşallah

ayy canım teşekkür ederim :78:
start it up slim in 6 programının ilk videosu oluyor
Debbie Siebers Slim in 6 yazarsan bir sürü sonuç çıkar
bu kardio egzersizi yağ yakımı için inş :) :)

rica ederim sağolasın hemen bakıyorum leslie yapıyordum arada birde slim yapim değişiklik olsun

ne güzelll ne mutlu sana siir harika duygular onlar daha çok yaşarsın dilerim

gerçi daha var ama hazırlık yapıyomusun kalançoom
tayin çıktı senin. nerde kalacaksın evmi tutacaksın yoksa öğretmenevi filanmı düşünüyosun.
eşinle ne kadar ayrı kalacaksınız onun tayini yanına çıkmazmı :44:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
bugün sabah yediğim yumurtadan midem çok bulandı ve gün içinde 3 paket çubuk kraker yedim akşam yemek yiyemedim sade şimdi bir kçük salkım üzümle 1 şeftali yiyebildim. arabay binince midem bulanıyor. kazanın da etkisi var galiba eve gelinceye kadar canım çıktı. kendime ciciler aldım hem de çok ucuza lcw nın outleti var ikitelli tarafında ordan aldım

bende aldım onlardan çok ciciler

maç var :97: tv eşimde
nette bana kaldı :86:

çok sevindim benim de canım sıkıldı eşim yok evde
bugün pazara gittim bir sürü meyve aldım bezelye ve barbunya aldım canım barbunya çekti sayende bol turşu ile
yarın yapıp yicem hemen yanına da bulgur pilavı

afiyet olsun. karbonatlı su neden :44:

canım bende hiç yağ koymuyorum salatalarıma önce yasaktı sonra koyabileceğim söylendi 1 tk ama ben alışkanlık olmuş yağ aklıma gelmiyor.yağlarım gitsin diye yağı sıfırlamak da iyi değil sanırım :44: gözden geçireyim bi yağ tuz tüketimimi:44: teşekkürler banada faydan oldu

Canlarım ciğerrlerimmm kuzu sarmalarım nasılsınızzz sizi çooookkk zledimmmmmm ben aynen çalışmaya devam çokşükürr bugün internetimde sorun vardı gündüz hiç yazamadımmm kaçamak yapmıyorummm sağlıklı beslenmeye devammm inşallah byle devam ederimmmiçimden bir ses bu tempoyla kalan kilocuklar da sağlıkla en kısa zamanda gidecek diyorrrrr akşam taze fasulye yapmıştım ondan yedim ve de boll cacccukkkk şimdi yeşil çay içiyorummm sonra belki accukk kooon ve şettali yerimmmm gündüz pek meyve yeme şansım olmuyooo akşam yiyorum ama meyveden epey sonra yatıyorumm ve çok abartmıyorum tabiiiiii hepiciinizi püyorum biraz geçmişi okuyım bakiimmm gidebildiğim yere kadar artıkkk

Son düzenleme:

canımmmmm uzun zamandır yoktum ınan yenı gordum hamıs oldugunu cokkkkk sevındım allah saglıklal kucagına almayı nasıp etsın

bende aldım onlardan çok ciciler

özellikle pantolan için gittim ama küçük bedeb kalmamış.
az defolu olanlarından 5 liraya bi tane 9 liraya bi tane tişört aldım bi de etek aldım o da 20 lira çok iyi oldu ya. bebek reyonuna da baktım dayanamdım çok güzel şeyler var

neruşş senin iş yoğun olcek gündüzleri giremiceksin anlaşılan :97:

hem yoğunnn hem de bugün internetimde sorun vardı hugom yoka arada yine girip 2 satır yazıyodum okuyodum ama bugün nette sorun olunca hiç giremedim şu düzenim bi otursunn inşallah daha sık gelicem ama takipteyimmmmsizi asalaa bırakmammm kuzularımmmmmm goppirik davşanlarımmm benimmmmm

1 kepçe çorba 1 dilim ekmek ediyo. 2 kaşık bulgurda 1 dilim ekmek ediyo. senin listende çorba yerine bulgurla değiştirebilirsin canım. bulgur şişiriyo beni çorba pek doyurmuyoda :44:

1 kepçe çorba 1 dilim ekmek ediyo. 2 kaşık bulgurda 1 dilim ekmek ediyo. senin listende çorba yerine bulgurla değiştirebilirsin canım. bulgur şişiriyo beni çorba pek doyurmuyoda :44:

ben de senin dediğin gibi yapıyorum çoğunlukla daha doyurucu oluyor.
hugocuk sende de şiişkinlik var mı karnım çok şiş ya neden anlamadım

bende bulamadımda L beden aldım mecburen ama rahat oldu. zati likralıya beli düşmüyo eşim çok pimpirikleniyo ne kadar bol giysem ona göre iyi :97:

hugocuk sende mı hamıs sın ben yokken neler olmus canım senınde gozun aydın..

benımde tayınımın cıktı aılemın yanına ev aldık fılan derken fırsatım olmadı gırmeye buraya.BU arada ben 55 oldum cok sukur

offf yokluğunu cigerimin kçşesinde hissediyim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…