ben de senin dediğin gibi yapıyorum çoğunlukla daha doyurucu oluyor.
hugocuk sende de şiişkinlik var mı karnım çok şiş ya neden anlamadım
bende bulamadımda L beden aldım mecburen ama rahat oldu. zati likralıya beli düşmüyoeşim çok pimpirikleniyo ne kadar bol giysem ona göre iyi :97:
nereye çıktı tatlım tayinin çok sevindim tayinine ve ev almana hayrlı olsunnhugocuk sende mı hamıs sın ben yokken neler olmus canım senınde gozun aydın..
benımde tayınımın cıktı aılemın yanına ev aldık fılan derken fırsatım olmadı gırmeye buraya.BU arada ben 55 oldum cok sukur
bende regl zamanı şişlik oluyodu karnımda zaten. regl zamanı şişti hafif öyle kaldı :97: gazda oluyo normalmiş
520 mi miiyiymiş baya. spor konusunda çok bilgi kirliliği de var canım biri şöyle diyor diğeri çıkıyor yok öyle değil şöyle kafası karışıyor insanın :44: herşey zaten kafada bitiyor içten içe istiyordur kim istemez ki ince fit bir sevgilisinin olmasını inşallah ulaşırsın hedefine o zamanda iltifatlara boğar seni aman bırakma çalışmaya uğraşmaya devam
ben hergün spor yapıyorum.bir program yaptım kendime ona uyuyorum.abartmıştım sporu bi aralar normal sınırlarda şimdi.3 gün sıkılaşma 4 gün kardiyo şeklinde programım.haftanın 6 günü spor salonuna gidiyorum.orda derslere gidiyorum birgün aerobik birgün basen birgün karın günü oluyor ama yaz geldi ya birde ramazan geliyor boşaldı salon :44: sonra kardiyo çalışıyorum tabi koşu bandında yürüyorum en az 40-45 en çok 60 dk değişik hızlarda koşmuyorum daha fazla kas istemediğimden.eliptik yapıyorum 15 dk birde spor aletlerinden yapıyorum tabi o da bir saatimi alıyor.pazar günleri gitmiyorum bi açık havada yürüyorum.evde egzersizlerimi yapıyorum.ayrıca 1200 kalorilik diyetim var bu şekilde devam ediyorum.
1200 müüdiyetisyenmi verdi canım :44:
hugocuk sende mı hamıs sın ben yokken neler olmus canım senınde gozun aydın..
benımde tayınımın cıktı aılemın yanına ev aldık fılan derken fırsatım olmadı gırmeye buraya.BU arada ben 55 oldum cok sukur
ben 40 bedenini denedim belimden düştü ya şalvar gibi güzel durmadı beğenmedim başka lcwdan bakcam inş. gönlüme göre bulurum
nereye çıktı tatlım tayinin çok sevindim tayinine ve ev almana hayrlı olsunn
benimki baya bi şiş çok canımı sıkıyo
boşver tadını çıkar içerde süpriz yumurta varr
ilerde çok şişecek çokk
40dak yürüyüş yaptım
1 büyük bardak kakolu ve tarçınlı süt içtim
1200 müüdiyetisyenmi verdi canım :44:
evet canım sana söylediğimi hatırlıyorum :44: pardon yanlış demeyeyim 1200 ü kesin geçiyordur mesela haftada iki gün çay bardağı süt var ben hergün içiyorum.ama temelinden pek şaşmaya çalışıyorum yani.bilmiyorum kaç kalorili oluyor.:44: yok diyetisyene gidemedim hala burdaki tıp fakültesine gitmedim birdaha sordum soruşturdum beni sevketmezlermiş diyetisyene sanırım çok kilosu olanlara öncelik.benim listeyi sağlıkçı bir arkadaşım hazırladı.tam listeyi verebilirim isterseniz
evet canım sana söylediğimi hatırlıyorum :44: pardon yanlış demeyeyim 1200 ü kesin geçiyordur mesela haftada iki gün çay bardağı süt var ben hergün içiyorum.ama temelinden pek şaşmaya çalışıyorum yani.bilmiyorum kaç kalorili oluyor.:44: yok diyetisyene gidemedim hala burdaki tıp fakültesine gitmedim birdaha sordum soruşturdum beni sevketmezlermiş diyetisyene sanırım çok kilosu olanlara öncelik.benim listeyi sağlıkçı bir arkadaşım hazırladı.tam listeyi verebilirim isterseniz
canım 1200 çok az heleki spor yapan biri 1500 kaloriden az yapmamalı. belkim daha fazladır kalorisi :44: sen listeni bi ver bakalım canım
nereye çıktı tatlım tayinin çok sevindim tayinine ve ev almana hayrlı olsunn
benimki baya bi şiş çok canımı sıkıyo
canım kayseri merkeze cıktı tayınım cok şükür
offf yokluğunu cigerimin kçşesinde hissediyim :97:
canım 1200 çok az heleki spor yapan biri 1500 kaloriden az yapmamalı. belkim daha fazladır kalorisi :44: sen listeni bi ver bakalım canım
1.GÜN
Sabah (8:00 - 9:00 arası) : Az şekerli çay veya kahve, az yağlı beyaz peynir, kepek ekmek, salatalık, domates ve havuç.
Ara Öğün (11:00 - 11:30 arası) : 5 adet diyet bisküvi
Öğle (13:00 - 14:00 arası) : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün (16:00 - 16:30 arası) : 4 - 5 adet diyet bisküvi
Akşam (18:30-19:30 arası) : sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız ve light), salata (yağsız), 4-6 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece (21:00 - 23:00 arası) : 2 porsiyon meyve
2.GÜN
Sabah : Az şekerli çay veya kahve , 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, havuç, 3 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün : 2 adet grisini
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün : 1 su bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve
3.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, havuç, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün :1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
Ara Öğün : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
4.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, havuç, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya makarna.
5.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, havuç, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam : orta boy balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
6.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, havuç, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve
7.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek
(kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 1,5 kepçe sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, orta boy balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
liste bu canım.mesela 1 dilim sabahları bana az geliyor.ondan 2 dilim yerim gece ara öğününde hep meyvemi 2 porsiyon kesin.günde ekmek dilimim en az 5 tir.yine ekmekleri çeşitlendirdim kepekli,çavdarlı,tam buğday gibi.burda bakliyat yok onu yiyorum haftada bir kere.haftanın üç günü yumurta yiyorum.sabahları yine zeytin yiyorum artık hergün.peynir bazen iki çeşit oluyor.yani bu liste ışığında kendi öğrendiğim sağlıklı beslenmeyi karıştırdım diyeyim.bu biraz katı bir diyet.
bu liste ayda 4 kilo verdiyormuş. ki bana verdirdi zaten ilk iki ay.tam uydum buna.günde 1 saat açık havada yürüdüm.
öyle işte hugocum bir inceler misin nasıl bulacaksın :44:
Aç kalmamaya çok çok dikkat ediyorum.yanımda hep birşeyler taşıyorum.ufak tefek atıştırıyorum.zaten onları muhakkak yakıyorumdur.bu arada sanırım kilo verdim bugün arkadaşım dedi ama benim tartılmama daha çookk vartartıyı aklıma getirmeden çalışmalara devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?