60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn kızlarrr
akşam vurdum kalsiyumun dibine
bakın yazayım dün öğlen semizotu salatası yaptım bol yoğurtla
sonra ara öğünde 1 bardak kefir içtim
akşam yemeğinde semizotu salatası yedim bu kez dereotlu
yatmadan önce de 1 bardak tarçınlı süt içtim
nasıl uyudum siz tahmin edin :119:

göslerimi dinlendirip geldim

hoşgeldin günaydınnn listeme bakacaktın tecrübe konuşsun bi

Günaydın jean afiyet olsun aynen dediğin gibi olmuş normalde kefir içeceksek sütü içmiyorduk di mi :44: ben çileklisini aldım marketten ama son kullanma tarihi geçmiş ben ha bugün ha yarın içeyim derken ziyan oldu

sadece hafta sonu kahvaltılarında 1 er dilim kepekli ekmek yiyorum...

platesimi yaptım 30 mekik çekebildim
bebişimi yıkadım
ara öğünde
1dilim kepek ekmeğine pekmez sürdüm yedim bi de 1 litre su içtim biraz dinlencem size kolay gelsin

evet ek miktarı öyleydi başta 120 gr a çıkarmıştık daha sonra.o ölçüyü bi bilemiyodum öyle yaparım tamam. evet canım bu karbonhidrat ağırlıklı bir liste hatta burda neruda da demişti iki üç kez ara öğünlerde diyet bisküvi diyet bisküvi yerdim.dikkatini çekmiş tabi bu karbonhidrat alımını ayarladım sayılır.öğleden önceki ara öğünde 1 yeşil elma yiyorum mesela ekşi olunca da acıktırmıyor beni. kuruyemiş yemiyorum ben miktarları da birdaha gözden geçiririm ilgilendiğin için teşekkür ettim

Son düzenleme:

rica ederim canım. kolay gelsin

spor hocamda şey demişti akşamları pilav makarna yeme onları öğlen yemeğinde ye demişti. :44: bana da ağır gelebiliyor akşamları bulgur pilavı falan.akşamları bir dilim ekmek yiyip salatayı bol yesem diyorum.akşam hafif yesek iyi değil mi :44:

kahvaltıda menemen 1 dilim çavdar ekmeği peynir yedim. kuruüzümü unutmuşum. neyse ara öğünde yirim
şimdide şekersiz türk kahvesi ve 5 yulaflı bisküvi yiyorum

zaten ne kadar düşük kalorili diyet yaparsan yap onada vücut alışacak kilo verme duracak o yüzden zaten öğünlerde değişiklik yapmak zorunda kalıcaz canım
mesela bende bazı aylar sabah ara öğünü kaldırıp öğleden sonraya ve akşamdan sonraki ara öğüne eklemişti
bölüştürdü yanii.

Selam kızlar,annemdeydim,pazar gecesi nişandan sonra geldim.Annemde bel fıtığı var,yine tutuldu,1 haftadır sabah akşam iğneleri vardı,iyi gelmemiş,telde ağladı,1 haftada babannem 1 kere yemek yapmış,çok cnm sıkıldı,eşlmle konuşup buraya geçtim,bişey elletmedlm,ilaçlarını değiştirdik,biraz daha iyi şükür,rabbim kimseye vermesin ,çok zor
dün öğlen gibi eve döndüm işte,evi toparladım anca,şimdi baya ütüm var onları yapıcam,yarın gün var yine pufff bu sıcakta çekilmiyor ya,o kadar kalabalık neyse

afiyet olsun canım bende türk kahvesini bi sabah birde yemekten sonra içiyorum soda günde bir defa yemekten sonra içiyorum.valla çok soda içmenin zararı olurmu bilmiyorum olmaz heralde :44:

geçmiş olsun canım çok zor olur fıtık acısı
allah şifalık versin

rica ederim canım. kolay gelsin

sağol canım sana da kolay gelsin

kahvaltıda menemen 1 dilim çavdar ekmeği peynir yedim. kuruüzümü unutmuşum. neyse ara öğünde yirim
şimdide şekersiz türk kahvesi ve 5 yulaflı bisküvi yiyorum

afiyet olsun canım

doğru haklısın canım rutine bağlamamak lazım :44: zaten bünyeyi şaşırtınca kiloda da değişikler oluyordu :44:

yarım yağlı içiyorum canım

bende yarım yağlı içiyordum canım bi süredir yağsız içiyorum ona alıştırmaya çalışıyorum kendimi abartıyorum mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…