göslerimi dinlendirip geldim
Günaydınn kızlarrr
akşam vurdum kalsiyumun dibine
bakın yazayım dün öğlen semizotu salatası yaptım bol yoğurtla
sonra ara öğünde 1 bardak kefir içtim
akşam yemeğinde semizotu salatası yedim bu kez dereotlu
yatmadan önce de 1 bardak tarçınlı süt içtim
nasıl uyudum siz tahmin edin :119:
Günaydın arkadaşlar
kahvaltım 9 buçukta yapttım.
biberli domatesli menemen çok az z.yağı ile.
1 light üçgen peynir
1,5 kk beyaz peynir
3 az tuzlu az yağlı siyah zeytin
1 salatalık
1 havuç
3 dilim ekmek
biraz maydonoz
ekmeğim bitip menemenim kalmıştı bir dilim daha yedim güzel kızarmış birde.öğlen 2 dilim yiyeceğime 1 dilim yerim.5 dilimi aşmam bugün.
spora da öğleden sonra gidicem evde tadilat işleri var iş çok ama benim pek yapasım yok
günaydın ve tebrikler güzel kilo vermişsinama hayatından ekmeği çıkartmak doğru değil o da gerekli sonuçta..günde 4 - 5 dilim şeklinde ayarlamanı öneririm.kolay gelsin :13:
canım benim gördüğüm et miktarı az. spor yapıyosun kas için protein lazım yoksa yağdan çok kasın gider. et miktarını şöyle ayarla 3 köfte kadar et derler hep. miktar bu oluyo genelde ve 1 köfte ölçüsü 1 avuç içi hayasını daire şeklinde dolduracak kadar oluyo. proteinden çok korkma çok tokluk verir zaten.1.GÜN
Sabah (8:00 - 9:00 arası) : Az şekerli çay veya kahve, az yağlı beyaz peynir, kepek ekmek, salatalık, domates ve havuç.
Ara Öğün (11:00 - 11:30 arası) : 5 adet diyet bisküvi
Öğle (13:00 - 14:00 arası) : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün (16:00 - 16:30 arası) : 4 - 5 adet diyet bisküvi
Akşam (18:30-19:30 arası) : sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız ve light), salata (yağsız), 4-6 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece (21:00 - 23:00 arası) : 2 porsiyon meyve
2.GÜN
Sabah : Az şekerli çay veya kahve , 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, havuç, 3 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün : 2 adet grisini
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün : 1 su bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve
3.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, havuç, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün :1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
Ara Öğün : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
4.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, havuç, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya makarna.
5.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, havuç, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam : orta boy balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
6.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, havuç, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Ara Öğün : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve
7.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek
(kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 1,5 kepçe sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, orta boy balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
liste bu canım.mesela 1 dilim sabahları bana az geliyor.ondan 2 dilim yerim gece ara öğününde hep meyvemi 2 porsiyon kesin.günde ekmek dilimim en az 5 tir.yine ekmekleri çeşitlendirdim kepekli,çavdarlı,tam buğday gibi.burda bakliyat yok onu yiyorum haftada bir kere.haftanın üç günü yumurta yiyorum.sabahları yine zeytin yiyorum artık hergün.peynir bazen iki çeşit oluyor.yani bu liste ışığında kendi öğrendiğim sağlıklı beslenmeyi karıştırdım diyeyim.bu biraz katı bir diyet.
bu liste ayda 4 kilo verdiyormuş. ki bana verdirdi zaten ilk iki ay.tam uydum buna.günde 1 saat açık havada yürüdüm.
öyle işte hugocum bir inceler misin nasıl bulacaksın :44:
ikincisi mesela 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek eder. 2 kaşık pilavda öyle. veya 2 grisinide öyle. bunlar hesaplanırsa günlük karbonhidrat alımın 6 dilimden az değil. sabahki ara öğüne grisinni yerine 1 porsiyon meyve koyabilirsin çünkü meyve günde 3 porsiyon iyidir. yine meyve yediğinde acıkma oluyor ise yanında fındık badem yiyebilirsin. diyet bisküvilerde karbonhidrat sayılıyor.
miktarlar dışında sorun yok herşey var listende
sadece hafta sonu kahvaltılarında 1 er dilim kepekli ekmek yiyorum...
canım benim gördüğüm et miktarı az. spor yapıyosun kas için protein lazım yoksa yağdan çok kasın gider. et miktarını şöyle ayarla 3 köfte kadar et derler hep. miktar bu oluyo genelde ve 1 köfte ölçüsü 1 avuç içi hayasını daire şeklinde dolduracak kadar oluyo. proteinden çok korkma çok tokluk verir zaten.
ikincisi mesela 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek eder. 2 kaşık pilavda öyle. veya 2 grisinide öyle. bunlar hesaplanırsa günlük karbonhidrat alımın 6 dilimden az değil. sabahki ara öğüne grisinni yerine 1 porsiyon meyve koyabilirsin çünkü meyve günde 3 porsiyon iyidir. yine meyve yediğinde acıkma oluyor ise yanında fındık badem yiyebilirsin. diyet bisküvilerde karbonhidrat sayılıyor.
miktarlar dışında sorun yok herşey var listende
evet ek miktarı öyleydi başta 120 gr a çıkarmıştık daha sonra.o ölçüyü bi bilemiyodum öyle yaparım tamam. evet canım bu karbonhidrat ağırlıklı bir liste hatta burda neruda da demişti iki üç kez ara öğünlerde diyet bisküvi diyet bisküvi yerdim.dikkatini çekmiş tabibu karbonhidrat alımını ayarladım sayılır.öğleden önceki ara öğünde 1 yeşil elma yiyorum mesela ekşi olunca da acıktırmıyor beni. kuruyemiş yemiyorum ben miktarları da birdaha gözden geçiririm ilgilendiğin için teşekkür ettim
spor hocamda şey demişti akşamları pilav makarna yeme onları öğlen yemeğinde ye demişti. :44: bana da ağır gelebiliyor akşamları bulgur pilavı falan.akşamları bir dilim ekmek yiyip salatayı bol yesem diyorum.akşam hafif yesek iyi değil mi :44:
Günaydın canım afiyet olsunsütü normal mi içiyorsun :44:
günaydınn herkesee
akşam üzeri pilatesimi yaptım
akşam yemeğim
gene 2 küçük fırınlanmış balık
salata
4 dilim karpuz
ardından sade türk kahvesi ve soda
sabah kahvaltım
1 bardak açık şekersiz çay
1 dilim içi alınmış çavdar ekmeği
1 dilm peynir
1 tane haşlanmış yumurta
domates salatalık ve ceviz
ardından gene 1 tane şekersiz türk kahvesi ve soda
yaa kızlar ben türk kahvesi çokmu içiyorum tabe soda daa.günde 2 kez türk kahvesi ve 2 yada 3 kez sade soda içiyorum.
Selam kızlar,annemdeydim,pazar gecesi nişandan sonra geldim.Annemde bel fıtığı var,yine tutuldu,1 haftadır sabah akşam iğneleri vardı,iyi gelmemiş,telde ağladı,1 haftada babannem 1 kere yemek yapmış,çok cnm sıkıldı,eşlmle konuşup buraya geçtim,bişey elletmedlm,ilaçlarını değiştirdik,biraz daha iyi şükür,rabbim kimseye vermesin ,çok zor
dün öğlen gibi eve döndüm işte,evi toparladım anca,şimdi baya ütüm var onları yapıcam,yarın gün var yine pufff bu sıcakta çekilmiyor ya,o kadar kalabalık neyse
ekstra larç yağlı iç bebem
rica ederim canım. kolay gelsin
kahvaltıda menemen 1 dilim çavdar ekmeği peynir yedim. kuruüzümü unutmuşum. neyse ara öğünde yirim
şimdide şekersiz türk kahvesi ve 5 yulaflı bisküvi yiyorum
zaten ne kadar düşük kalorili diyet yaparsan yap onada vücut alışacak kilo verme duracak o yüzden zaten öğünlerde değişiklik yapmak zorunda kalıcaz canım
mesela bende bazı aylar sabah ara öğünü kaldırıp öğleden sonraya ve akşamdan sonraki ara öğüne eklemişti
bölüştürdü yanii.
yarım yağlı içiyorum canım
:44: anlamadım kızzz nidemek istedinkiikötü bişeymi didin yoksamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?