günaydın cicişlerrr ben bugün de işteyimmmm yarın tatil inşallahhhhnapıyosunuz bakiimmm dün epey geçmişi okudummmm bugün de fırsat buldukça devam edicemmm sizi özlüyorum valla ama yakında inşallah daha sık aranızda olucammm fambıımın da yavrucuğu hasta olmuş geçmiş olsun kuzumaaa inşallah hemencik iyileşirr
nugiimmm napıyosun kuzummmmmm sportmen seksüüüü nugimm benimmmm
yivrum gelmişşşş
nasıl geçti ilk hafta canım
kuzummmmm jeanciimmm iyiyim tatlım çokşükür ilk hafta epey yoğun geçti yani yeni başlamışım gibi olmadı pek bir koşturma bir görüşme derken çok çabuk adapte ettiler sağolsunlargenel olarak herşey yolunda düzenim biraz daha oturursa daha bi güzel olucakkk inşallahhvde spor yapamıyorum pek ama işe gelip giderken sağlıklı beslenmeye de aynen devamm evde spor yapamıyorum ama işe geliş gidişlerim ve iş ortamım oldukça hareketli çokşükür geliş gidiş toplam 50dk sürüyo işteyken de bol bol merdiven inip çıkıyorum bakalım inşallah yarın tartıda mikemmmeellll sonuçlar görücem innaıyorummmm
Merhaba kızlar..Sabah ılık su ve çeyrek kavun.henüz yemek yiyemedim kosturmaca gecti esimin keyfini bekliyorum yemek icin.çok acım çok.inşallah bu açlıkla ucu kacmazzz
herşeyin iyi olmasına sevindim canım inş hep böyle gider
zaten çok yoğun çalışıyorsun spor yaparsan halin kalmaz tatlış
dinlenmeye de zaman ayır
yarın kilo vermiş olarak geleceksin ve bizdeee :92: :92: :92: :92:
:118: :124:
basiniz sagolsun canim...babaannem vefat etmişbugün defnetmişler
bana söylemediler üzülmeyeyim diye
annem mübarek günde öldü diyo çok kalabalık oldu cenazesi diyo. köye dedemin yanına gömmüşler
merhaba canım,valla o yedimde yedim kelimesinden sonra yorum yapamıcamşaka bir yana keşke miktarlı yeseydin mesela 3 tane patates gibi.atıyorum kocaman patates tabağından üç tane koyup yersen ne kadar yediğini görüyorsun o iyi birşey..ama kocaman tabağı önüne koyup yersen ha babam yenir tabi ki az kaloriye de alıştırmak iyi değil belki ama bu süreçte belli yiyecek ve içeceklerle aramıza mesafe koymamız şart. yoksa ipin ucu kaçtı mı kaçıyor arada kaçamaklar olacak ama onunda ayarını tutturmak lazım.bir zamanlar benim yaptığım gibi yedikçe yiyesin gelebilir :26: söylemeden geçemedim.. afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?