60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar 500 gr daha verdim bugün 50 dk plates yaptım.öğle yemeğimi dışarıda yedim kendime salata tabağı aldım annemler iskende aldı ben istemedim sadece 1 -2 çatal etinden aldım protein olsun diye bol bol su içiyorum havalar o kadar sıcak ki mecburen içiyorum.

yarın dinlenmece

yivrum gelmişşşş
nasıl geçti ilk hafta canım

kuzummmmm jeanciimmm iyiyim tatlım çokşükür ilk hafta epey yoğun geçti yani yeni başlamışım gibi olmadı pek bir koşturma bir görüşme derken çok çabuk adapte ettiler sağolsunlar genel olarak herşey yolunda düzenim biraz daha oturursa daha bi güzel olucakkk inşallahhvde spor yapamıyorum pek ama işe gelip giderken sağlıklı beslenmeye de aynen devamm evde spor yapamıyorum ama işe geliş gidişlerim ve iş ortamım oldukça hareketli çokşükür geliş gidiş toplam 50dk sürüyo işteyken de bol bol merdiven inip çıkıyorum bakalım inşallah yarın tartıda mikemmmeellll sonuçlar görücem innaıyorummmm

Merhaba kızlar..Sabah ılık su ve çeyrek kavun.henüz yemek yiyemedim kosturmaca gecti esimin keyfini bekliyorum yemek icin.çok acım çok.inşallah bu açlıkla ucu kacmazzz

herşeyin iyi olmasına sevindim canım inş hep böyle gider
zaten çok yoğun çalışıyorsun spor yaparsan halin kalmaz tatlış
dinlenmeye de zaman ayır
yarın kilo vermiş olarak geleceksin ve bizdeee :92: :92: :92: :92:

:118: :124:

Merhaba kızlar..Sabah ılık su ve çeyrek kavun.henüz yemek yiyemedim kosturmaca gecti esimin keyfini bekliyorum yemek icin.çok acım çok.inşallah bu açlıkla ucu kacmazzz

çok aç kalma canım
hurma,ceviz,badem,fındık ,süt,ayran,havuç ...vs ne varsa ara öğün yap

Son düzenleme:

canım benim sağoll innnşallahhhhhhhepberaber kurtulalım inşallahh gitsin tüm fazla yağlarr kilolarrrrr

selam blackandwhite evet haftasonu böyle oluyor..benim tadım yok bu akşam üzgünüm.. sevdiğim müzisyen ölmüş...
sen iyisindir umarım

ara öğünümü 5 e doğru yaptım.
3 limonlu diyet bisküvi
limonlu yeşil çay.

akşam yemeğim - canım yemek istemedi kahvaltı yaptım..yedi buçuğu geçiyordu..

1 ince küçük dilim tam buğday ekmeği
1 büyük çavdar ekmeği
yumurtalar küçüktü iki beyaz bir sarısı ile menemen yaptım.biberli domatesli,maydonozlu..
3 siyah zeytin
1 kk civarı dil peyniri
azcık beyaz peynir
1 domates , 1 salatalık , yarım havuç.

bu diyet bisküvilerde ne kalorili imiş ara öğünlerime daha kısıtlı koyma kararı aldım.

iyi akşamlar kimsecikler yok gene
öğle yemeğinde
az birazcık karpuz
2 dilim ince peynir
1 dilim light ekmek
ara
2 avuç beyaz leblebi
2 hurma
bugün kaçamak yaptım 2küçük baklava yedim:26:
pilatesimi yaptım
büyük 1 bardak karanfilli tarçınlı yeşil çay içtim
2lt suyumu içtim
akşam yemeğim
4 kaşık barbunya
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık bamya
yoğurt ve 2 tane köy biberi
ardında n
1 tane şekersiz türk kahvesi
1 hurma
1 tane sade soda yatmadan 1 tane daha yeşil çay içerim yada light süt

kizlar bugun aksam yediklerim ve yaptiklarim;

fasulyeli corba
hepsinden az ;
eksimikli ispanak,lahana,tavuk,2 dilim pancar

1 saat fitness

sonra 2 kucuk seftali

bir sade kahve içtim.su içmeyi devam ettirdim.bugün 3 litre oldu.

gece ara öğünüm ;

1,5 yeşil elma
1 minik boy şeftali
1 minik nektarin
1 bardak yarım yağlı süt

yatmadan hergün yaptığım birkaç egzersizim var onları yapıcam.

yarın görüşmek üzere..dilerim güzel bir pazar geçiririm..

selam kizlar.....insallah iyisinizdir..hugocugum biraz üzgün ama ölümde allahin emri.allah mekanini cennet etsin günahlarini affetsin babaannenin canim insallah..
.coktandir ugramadim buraya......ne var ne yok....bende yine anne olacagim allahin izniyle ..sürpriz bebek bizede sürpriz yapti.

Günaydınlar herkese iyi pazarlar..

kalkınca bir bardak ılık su,1 tk üzüm pekmezi
kahvaltımı yapıyorum şu an..

1 bardak yarım yağlı süt
1 kk dil peyniri
1 büyük domates
1 küçük havuç
2 az tuzlu/yağlı siyah zeytin
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
ve 1 haşlanmış yumurta (akşamda yumurta yedim ama salatalık vs yoktu tok tutması açısından yiyorum yeni haftada kısarım.)

Son düzenleme:
kimse yazmamış
ben bu pazar evdeyim maalesef..arkadaşımla sözleşmiştik sabah erteledik..
alışverişe gittim..bol meyve aldım.sabahki yumurta tok tuttu 12 buçuk gibi 1 badem salatalık üç dört tanede siyah üzüm attım ağzıma.öğlen yemeğimi şimdi yiyorum.

1 kase yarım yağlı yoğurt
4,5 yemek kaşığı kepekli makarna (buna biberli domatesli,bir el kadar tavukla sos yaptım baharat kattım.)
yanında üç badem salatalık
1,5 domates

su içemedim pek suya yüklenmem lazım..bir aksilik de olmazsa akşam üzeri yürüyüşe çıkıcam bakalım..

canim cok haklisin bugun de biraz kacirdim ipin ucunu, dondurma cips falan yedim ama simdi patates puresi yedim baska da bir sey yemeyecegim. yarin da spora ve diyete kaldigim yerden devam:) haklisin, insan kacamak yapmaya alisiyor bi sure sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…