afiyet olsun canım,zeytini sıcak suda niye bekletiyorsun tuzu gitsin diye mi.hiç duymadım da.
öğlen yemeğinde taze fasulye az sanki :44: sebze yemeklerini 7 -8 yk yememiz gerekiyor.çorbayı da kaşıkla ölçeni hiç duymamıştım ekmek yememişsin
tarçınlı süt kesiyor diyorlar ben pek içemedim de içecem ama umarım istediğini keser de girmezsin krize fena oluyor o tatlı krizleri
hoşgeldin çiçemmmsabah yağmur yağmış buralara
şimdide çiseliyor yine..
Ankaranın havasını seveyim bee,neydi öyle yapış yapışş duş almışsın almamışsın farketmiyor iki dakka sonra saçlar kafana yapışıyorr.
ben ki hayatta terlemeyen insan orada ne hale geldim yawww...
normalde eşim ben kızım birbirimize yapışık vaziyette uyuruz her zaman,orada herbirimiz ayrı ayrı köşlerdeydikk yatakta ,birbirimize dokunmamak için üstün çaba sarfettik yaniiii
herkeze günaydınnlar daha kimse yok:44:
cumartesi günü 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm kaçamak olmadı.dünde sabah kahvaltısını 12 ye doğru yaptık saat 5 te 2 tane patatesli börek yedim annem sarmış saat dokuzdada 3 yk börülce salatası ve 3 yk patlıcan yemeği yedim yatmadan 2-3 tane kayısı yedim .
sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk peynir
1 tane ceviz
1 çay bardağı süt
biraz maydanoz ve roka
1,5 dilim kepek ekmeği
günaydınnn seksüü nugii veee fıstıkkk bağyanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmm
ben de iyiyim çok şükürrrr
tatil sonrası ilk iş günüm ama nedense iyiyimm:44:
sabahhhh erken kalktımmmm
hemen tartıldımmm 61,5 çıktımm,regl olmam nedeniyle ve orada okadar yemiş olamama rağmen yine de bu rakamı görmek beni çokkkk mutlu ettiii tabi
kahvaltımı yaptım
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
1 dlm esmer ekmek
1 tutam nane
1 kuru kayısı yidim
koföreee gittiiimm saçıma fön çektirdimmm,geldimmm
hemen biri bana özet geçsin bakimm ne var ne yokk
günaydınnn seksüü nugii veee fıstıkkk bağyanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmm
ben de iyiyim çok şükürrrr
tatil sonrası ilk iş günüm ama nedense iyiyimm:44:
sabahhhh erken kalktımmmm
hemen tartıldımmm 61,5 çıktımm,regl olmam nedeniyle ve orada okadar yemiş olamama rağmen yine de bu rakamı görmek beni çokkkk mutlu ettiii tabi
kahvaltımı yaptım
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
1 dlm esmer ekmek
1 tutam nane
1 kuru kayısı yidim
koföreee gittiiimm saçıma fön çektirdimmm,geldimmm
hemen biri bana özet geçsin bakimm ne var ne yokk
hoşgeldin çiçemmm
sen yine bir hafta kaldın biz ne edelim işte alıştık artıkım bu durumaiyi kiloda almamışın.özet geçecek olursak neruş işine alıştı dahada çok uğramaya çalışacak buraya,hugomun babannesi vefat etti,kuki yiğeninin bebişine bebek takımları aldı bolcana ,yolininde kocası gelemiyomuş patronları normalde geçen hafta gelecekmişmiş emme gelmemiş bu hafta gelecekmiş,yeni giren arkadaşlar oldu,nazende bebişinin kalp atışlarını duydu,ecrinde bu yaz tatil yapamamaktan yakınıyodu ycl de kilo verdiydi yanlış hatırlamıyosam :44: nugide bol bol spor yapıyo bu arada hugoda yavaş yavaş bene benzii gözlerini dinlendiriyo arada şimdilik aklıma gelenler bunlar cicim
hoşgeldin çiçemmm
yolininde kocası gelemiyomuş patronları normalde geçen hafta gelecekmişmiş emme gelmemiş bu hafta gelecekmiş,
Günaydın kızlar,
bugün her pazartesi olduğu gibi keyifsizim, reglim de yakın bi de işyerindekiler beni çıldırtmaya hevesli.
fambuk hoşgelmiş
umarım herkes iiyidir
selamlar
yoli doli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?