60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar 12 gunluk bı tatılden sonra dondum sımdı evımdeyım emme dıyetıme yarın kaldıgım yerden baslıycam cunku tatılde hıc dıyet yapmadım yapamadımmm:84::84::84: amman zaten yılda bı kere acık bufe olıy secıp secıp yedım valla en cokta canım tatlıları cektı ya neyse mutsuz degılım ama benım kız 2 yasındaydı gecen sene annemlerle gıtmıstık tatıle babam falan baya ılgılendıydı rahatmısız aksam falan cıkıabılmıstık bu senede buyudu dıye dusunmustum emme yanılmısım heçç akıl karı degıl cocukla tatıle cıkmak

rezıl ettı bızı zaten hareketlıdır de orda tazmanya canavarına dönustu bır sanıye durmadı 10 dk yemek vaktı oturtabılıyosun o vakıttede kendınmı yıycen ona mı yedırcen sız dusunun artık bı eşim bi ben baktık cok sukur hastalanmadı falan da mutluyuz eşimle 3 gunde alanyaya görümcemeın yanına ugradık ona kızı bırakıp alanya gecelerıne aktık tatılde yapamadıgımıız orda yaptık eglendık.

famırcım kızına uzuldum canım bende sıdedeydım ıstesek gorusurdukte tabı cok bı samımıyet olmuyunca hatta o hastanede kuzenım calısıyodu resepsıyonda mutercım tercumanlık okuyoda deneyım ıcın oradaydı

hugocum bebısını sagıcakla al manı dılıyorum kucagına canım babannende kurtulmus mekanı cennet olsun cekmıs kadıncaz

baska neler oldu bılmıyorum ama pek okuyamadım henuz gecmısı

sabah:

limonlu su
menemen (1 yumurta,1 domates ve bol maydonoz,baharatli ve tuzsuz)
3 ceviz
karpuz

aksam:

kiymali yesil fasulye bir bucuk tabak
bol limonlu salata
nektarin
visne suyu
karpuz
ceviz

ya ben mi cok yiyorum bakiyorum kasik hesabi var kendimi kotu hissettim napim ama guzel olunca dayanamiyorum(

simdi limonlu su yine.

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar, bende 63 kiloyum ve 55 kiloya düşmek istiyorum, yani 3 yıl önceki kiloma, yazdıklarınızı okudum, yardımlarınızı bekliyorum.

cumartesi günü 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm kaçamak olmadı.dünde sabah kahvaltısını 12 ye doğru yaptık saat 5 te 2 tane patatesli börek yedim annem sarmış saat dokuzdada 3 yk börülce salatası ve 3 yk patlıcan yemeği yedim yatmadan 2-3 tane kayısı yedim .

sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk peynir
1 tane ceviz
1 çay bardağı süt
biraz maydanoz ve roka
1,5 dilim kepek ekmeği

günaydınnn seksüü nugii veee fıstıkkk bağyanlarrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalımmm
ben de iyiyim çok şükürrrr
tatil sonrası ilk iş günüm ama nedense iyiyimm:44:

sabahhhh erken kalktımmmm
hemen tartıldımmm 61,5 çıktımm,regl olmam nedeniyle ve orada okadar yemiş olamama rağmen yine de bu rakamı görmek beni çokkkk mutlu ettiii tabi
kahvaltımı yaptım
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
1 dlm esmer ekmek
1 tutam nane
1 kuru kayısı yidim

koföreee gittiiimm saçıma fön çektirdimmm,geldimmm

hemen biri bana özet geçsin bakimm ne var ne yokk

ewet zeytini sıcak suda bekletince zuzu ve yağı azalıyor canım istemedi o yüzden az yedim çorbayı da az içtim tarçınlı süt ben çok seviyorum sabah akşam 2 bardak içerim bide gevreklere bile koyuyorum seviyorum tarçını insülin seviyeni yükseltiyo gül kaynaktan da karbonatlı suyu duymuştum emzirdiğim için doktora sordum bişey olmaz hatta mideye yararı var diyo ben günde 3.5 litre su 1.5 litre bitki çayı tüketiyorum sütüm de artıyo fazlalıklarda gidiyo

sabah yağmur yağmış buralara
şimdide çiseliyor yine..
Ankaranın havasını seveyim bee,neydi öyle yapış yapışş duş almışsın almamışsın farketmiyor iki dakka sonra saçlar kafana yapışıyorr.
ben ki hayatta terlemeyen insan orada ne hale geldim yawww...
normalde eşim ben kızım birbirimize yapışık vaziyette uyuruz her zaman,orada herbirimiz ayrı ayrı köşlerdeydikk yatakta ,birbirimize dokunmamak için üstün çaba sarfettik yaniiii

hoşgeldin çiçemmm
sen yine bir hafta kaldın biz ne edelim işte alıştık artıkım bu duruma iyi kiloda almamışın.özet geçecek olursak neruş işine alıştı dahada çok uğramaya çalışacak buraya,hugomun babannesi vefat etti,kuki yiğeninin bebişine bebek takımları aldı bolcana ,yolininde kocası gelemiyomuş patronları normalde geçen hafta gelecekmişmiş emme gelmemiş bu hafta gelecekmiş,yeni giren arkadaşlar oldu,nazende bebişinin kalp atışlarını duydu,ecrinde bu yaz tatil yapamamaktan yakınıyodu ycl de kilo verdiydi yanlış hatırlamıyosam :44: nugide bol bol spor yapıyo bu arada hugoda yavaş yavaş bene benzii gözlerini dinlendiriyo arada şimdilik aklıma gelenler bunlar cicim

herkeze günaydınnlar daha kimse yok:44:

Günaydın Nugi.. Afiyet olsun...

Günaydın Fambığım hoşgeldin...
Valla Özet geçeyim de bişi de yok ki..
Cumadan sonrasını bilmiyorum tabi...

bugünden itibaren normal yemeye döndün yani afiyet olsunn

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar :))

Kalkar kalkmaz bir tatlı kaşığı keten tohumu bal ile ve su ile karıştırılarak

KAHVALTI
1 dilim kepek ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
yagsız tuzsuz beyaz peynir
5 6 adet tuzsuz zeytin
ve dee boll maydonz ve acı biber
1 bardak yeşil çay

(bu arada acı biber sindirim açısından çok işe yarıyo hepnize öneririm :) )

nzaendeye neruşuma sevindimmmmm
yecaelmmmmmm tepriklerr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92:
senide ayrıcana teprik ediyorumm nuggiiimmmm,eee tatıldın mı bir değişiklik oldumu kilonda
yada kıyafetlerinden hissediyormusun
spor etkisini göstermeye başlamıştır

Nugim özet geçmiş, süper olmuş ama ben kilo vermedim ..
Hatta 1 kilo fazla çıkıyorum ama değiştirmiyorum tickerı bana ne ya....

Günaydın kızlar,
bugün her pazartesi olduğu gibi keyifsizim, reglim de yakın bi de işyerindekiler beni çıldırtmaya hevesli.
fambuk hoşgelmiş
umarım herkes iiyidir
selamlar
yoli doli

Günaydınnnn kızlar

dün akşam biraz karışık yedim.çorba yoğurt domates salatalık peynir canım yemek yapıp yemek istemedi.1 dilim fazladan ekmek yedim kızarmış olunca seviyorum.bugün ekmeği karbonhidratı dikkatli yiyecem.

dün hiç spor yapmadım evdeydim dinlenme günüm oldu ama gece 12 gibi 3 mile leslie yaptım duramadım. hareketi vücut istiyor nasıl su içmek gibi.36 dk lık şey bile iyi geldi sonrasında duş aldım film izledim.uyuyakalmışım.ayrıca 2 litre su içmişimdir.

bu sabah kalkınca bir büyük bardak ılık su , 1 tk şekersiz üzüm pekmezi

kahvaltımı yeni yapıyorum

1 büyük çay bardağı yarım yağlı süt
1 domates
2 badem salatalık
1 köy biberi
1 kk beyaz peynir
2 light zeytin
1 yeşil zeytin
2 ince dilim kızarmış kepek ekmeği

bi yandan yerken geçmişi okuyayım

tatilde sapık gibi kadınların göbeğine bakıp durdum yawww

ama şunu farkettim yüzlerine bakmadan hangilerinin türk hangilerinin alman,rus olduklarını tiplerinden anlıyodum artıkkk
burdayken konuşmuştuk ya işte çocuk doğurunca emzirince vucudun toparlanması zor diye
2 hatta 3 çocuğu olan kadınlar vardı yabancı çoğuda taş gibiydi valaa,görsen genç kız dersinn öyleler....
bunlar bu işi nasıl başarıyorrr anlamışş değilimm.
ama bizim hatunlar maşlaahh yanında çocuğu varsa göbek basenn göğüss problemleride vardı,başta ben olmak üzere tabiii

Günaydın kızlar,
bugün her pazartesi olduğu gibi keyifsizim, reglim de yakın bi de işyerindekiler beni çıldırtmaya hevesli.
fambuk hoşgelmiş
umarım herkes iiyidir
selamlar
yoli doli

yolicim eşin gelememişş üzüldümm
umarım en kısa zamanda buluşursunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…