60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim cok haklisin bugun de biraz kacirdim ipin ucunu, dondurma cips falan yedim ama simdi patates puresi yedim baska da bir sey yemeyecegim. yarin da spora ve diyete kaldigim yerden devam:) haklisin, insan kacamak yapmaya alisiyor bi sure sonra..

evet canım fena alışıyor hemde kaçamak yapıp hemen kurulu düzene geri dönmek lazım.yoksa işimiz zorlaşır.afiyet olsun birkaçgün dikkat ettin mi dengelersin zaten bugünden devammm

benimde dikkatimi çekti evet sanırım çok yiyosun :26: ne kadar karpuz mesela üç dilim mi bir dilim mi karpuzu dikkatli yemek lazım şeker var çünkü.canım kaşık hesabı ölçünün olması elzem birşey zayıflamaya çalışırken.bak o kadar spor yapıyorsun meyvesini anca yediklerini de iyi ayarladığında alırsın..kendini kötü hissetme değiştirmeye çalış derim. tabi alışkanlıklar kolay kırılmaz ama bir buçuk tabağı bir tabağa indir önce..sebze yemeklerini 7-8 yk kaşığı yiyoruz.herkes başta zorluklar çekmiştir sonra sonra düzeninini kurarsın iyice.dayanırsın dayanamıyorum deme bence,mesela benim gözümün önünde ne güzel şeyler yenildi bir kere ağzıma koymadım.bir kere kafaya koyunca hedefine kitleniyorsun o yiyeceklerin güzelliği seni ilgilendirmiyor kolay gelsin..

sabah kahvaltım
önce 2 bardak su
1 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalık
tarçınlı süt
1 dilim denge ekmeği

afiyet olsun kızlar

Hoşgeldin famir pek kilo almamışsın sevindim ben iyiyim güzel gidiyorum maşallah :78:
afiyet olsun o böreklerin tadını acilen unutmalısın

hımm anladım teşekkürler canım gevreklere ben ara verdim yaz gelince domates salatalık bol onlarla kahvaltımı yapıyorum kışa alırım haftanın bir günü yapıyordum kahvaltımı onla.tarçında aklımda olur sağol pratik bilgiler iyi oluyor hergün yeni birşeyler öğreniyorum burdan

Son düzenleme:

algıda seçicilik bende çok incelerim aa cidden mi sırları ne acaba :84:

Son düzenleme:

geçmişi okursan eğer biz yazmıştık zaten fambık şimdi kesin milletin göbeğine bakıyodur kiminki büyük kiminki küçük nasıllar kilolulumu değilmi diye zati genelde hergün çınlattık kulağını

bakıyodum vallaaa
türklere bakmıyodum ama hoşuma giden sportiff vucut gördüm diyemem,zayıflıkları bünyeden olanlar vardı işte atletik bir vucut göremedim
ama almanlar falan süperler yaaa,nasıl öyle kalabilşyolar anlamış değilim,çocukları genelde küçük ve aralarındaki yaş farkıda 2 -3 falan yani nerdeyse ard arda çocuk doğurmuşlar ama süperler yawwww.

kilomda değişiklik yok ama sıkılaşma var hissediyorum bugünkü giydiğim kıyafet biraz bol gibi geldi bana.

kilomda değişiklik yok ama sıkılaşma var hissediyorum bugünkü giydiğim kıyafet biraz bol gibi geldi bana.

tartıya bakma sen zten,kıyafetin önemlii,tebrik ederim canımm,valla o bayıltıcı sıcakta iyi spor yapıyorsun tebrik ederimm

tatilde günde iki kere saunaya giriyoduk kızımda giriyodu bizle,ordan çıkıştada hamama,süperdi yawww,iyi toksin atıyodummm.
spor yapmayı özledim bende,ama bu hafta hep temizlikle geçer şimdi günlerim malumm ramazanda geliyoo,benim spor işi yatarrr.

evet temizlik çamaşırdı derken anca yaparsın akşamları yapcan zaten pek vakit olmaz.bende şimdi biraz gözlerimi dinlendirem

1 hurma
1 gün kurusu kayısı

2 büyük kupa su içtim,su şişem yok bugün.2 bardak yarım lt eder mi acaba:44:

yiyeceklerimi şimdi yazayım.sporumu akşam yemeğimi akşam yazarım.bugün işlerim var sık uğrayamam.herkese afiyet olsun iyi sporlar

Ara Öğün
1 yeşil elma

Öğlen Yemeği

3 köfte kadar kırmızı et (kekikli)
çoban salata
1 büyük bardak ayran
1 dilim kepek ekmek

selamlar herkese...ben geç kaldım bugün malum ev temizliği çamaşır çocuklar derken anca bitirdim işlerimi.sıcakta ev temizlemek ölüm vallah duş almış gibi sucuk gibi oldum .neysem dün denize felen gittik birazcık kaçırdım.akşamda denizden gelince duş çamaşır çocuk derken yemek geç yedik 2 tane baklavayıda hüplettim sabah tartıldım 60.8 çıkıtı..ama sabah su içmiştim ondanda olurmukine..kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ince peynir
1 dilim kepek ekmeği
2 tane siyah zeytin
3 tane ceviz
domates salatalık
ara
activa 1tane
1 lt su içtim şuan
birazdan pilatesimi yapıcam
ayy memlekete gidince herkes ne kadar zayıflamış diyor..ayy bir hoşuma gidiyor deyme keyfime.insan zyıf olunca sonra doğumla birden kilo olunca şok etkisi oluyor ama sizin sayenizde allahımn izniyle gitti.biraz daha var işte.42 den 38 e düştüm azmı dimi ama

günaydın güzellerrrrr
famir hoşgeldin çok özendim sana ya nasip olmadı bize bu sene tatil belki bayramda gideriz biryerlere
çok midem bulanyor benim ya herşeyden tiksinir oldum bugün sabah zorla bir kase nesfit yedim sütle karıştırıp
midem bulandıkça çubuk kraker yiyorum
inş. kilo almam hergün tartılır oldum hala kilo almamış görünüyorum 16. haftaya kadar koruyabilsem keşke çok dikkat ediyorum yediklerime inş. çok kilo almam

evet haklisin..dun odul gunum diye biraz kacirdim.gerci bu ara cekici gelmiyor degil yemek yemek..

sabah:

ilik limonlu su
sekersiz turk kahvesi
2 salata
1 domates
2 ceviz

Günaydınnn kızlarrr
famircik hpş geldin iyi stres atmışındır canım artık bizimlesinnn

kahvaltım
yarım dilim peynir
bir az çeçil peyniri
1 domates
1 kupa bitki çayı
taze nane
1 dilim tam buğday ekmeği

bu havalarda spor yapmak işkenceee

Anlamıyorum yaa kızlar,
aylardır uğraşıyorum sabah akşam spor yapıyorum ama hala göbiş istediğim hale gelmedi, daha ne yapmalıyım sabah akşam sırf göbiş için 100 er mekik çekiyorum twisti sayma daha neler neler ama olmuyor çok sinir oldum.

ben geldim
dün annenlere gittik ordaydık. bugünde bi türlü uyanamadım saat dokuza kadar uyudum :97:
dahada uyusam uyurdum heralde :97:
sonra dışarı çıktım alt kat komşuya gittim dükkanına gittim ancak geldim hala daha uykum var :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…