kız sinirden kudurmuş somurturken sen beni güldürdün
canim cok haklisin bugun de biraz kacirdim ipin ucunu, dondurma cips falan yedim ama simdi patates puresi yedim baska da bir sey yemeyecegim. yarin da spora ve diyete kaldigim yerden devam:) haklisin, insan kacamak yapmaya alisiyor bi sure sonra..
sabah:
limonlu su
menemen (1 yumurta,1 domates ve bol maydonoz,baharatli ve tuzsuz)
3 ceviz
karpuz
aksam:
kiymali yesil fasulye bir bucuk tabak
bol limonlu salata
nektarin
visne suyu
karpuz
ceviz
ya ben mi cok yiyorum bakiyorum kasik hesabi var kendimi kotu hissettim napim ama guzel olunca dayanamiyorum(
simdi limonlu su yine.
cumartesi günü 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm kaçamak olmadı.dünde sabah kahvaltısını 12 ye doğru yaptık saat 5 te 2 tane patatesli börek yedim annem sarmış saat dokuzdada 3 yk börülce salatası ve 3 yk patlıcan yemeği yedim yatmadan 2-3 tane kayısı yedim .
sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk peynir
1 tane ceviz
1 çay bardağı süt
biraz maydanoz ve roka
1,5 dilim kepek ekmeği
sabah kahvaltım
önce 2 bardak su
1 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalık
tarçınlı süt
1 dilim denge ekmeği
günaydınnn seksüü nugii veee fıstıkkk bağyanlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmm
ben de iyiyim çok şükürrrr
tatil sonrası ilk iş günüm ama nedense iyiyimm:44:
sabahhhh erken kalktımmmm
hemen tartıldımmm 61,5 çıktımm,regl olmam nedeniyle ve orada okadar yemiş olamama rağmen yine de bu rakamı görmek beni çokkkk mutlu ettiii tabi
kahvaltımı yaptım
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
1 dlm esmer ekmek
1 tutam nane
1 kuru kayısı yidim
koföreee gittiiimm saçıma fön çektirdimmm,geldimmm
hemen biri bana özet geçsin bakimm ne var ne yokk
ewet zeytini sıcak suda bekletince zuzu ve yağı azalıyor canım istemedi o yüzden az yedim çorbayı da az içtim tarçınlı süt ben çok seviyorum sabah akşam 2 bardak içerim bide gevreklere bile koyuyorum seviyorum tarçını insülin seviyeni yükseltiyo gül kaynaktan da karbonatlı suyu duymuştum emzirdiğim için doktora sordum bişey olmaz hatta mideye yararı var diyo ben günde 3.5 litre su 1.5 litre bitki çayı tüketiyorum sütüm de artıyo fazlalıklarda gidiyo
tatilde sapık gibi kadınların göbeğine bakıp durdum yawww
ama şunu farkettim yüzlerine bakmadan hangilerinin türk hangilerinin alman,rus olduklarını tiplerinden anlıyodum artıkkk
burdayken konuşmuştuk ya işte çocuk doğurunca emzirince vucudun toparlanması zor diye
2 hatta 3 çocuğu olan kadınlar vardı yabancı çoğuda taş gibiydi valaa,görsen genç kız dersinn öyleler....
bunlar bu işi nasıl başarıyorrr anlamışş değilimm.
ama bizim hatunlar maşlaahh yanında çocuğu varsa göbek basenn göğüss problemleride vardı,başta ben olmak üzere tabiii
tatilde sapık gibi kadınların göbeğine bakıp durdum yawww
ama şunu farkettim yüzlerine bakmadan hangilerinin türk hangilerinin alman,rus olduklarını tiplerinden anlıyodum artıkkk
burdayken konuşmuştuk ya işte çocuk doğurunca emzirince vucudun toparlanması zor diye
2 hatta 3 çocuğu olan kadınlar vardı yabancı çoğuda taş gibiydi valaa,görsen genç kız dersinn öyleler....
bunlar bu işi nasıl başarıyorrr anlamışş değilimm.
ama bizim hatunlar maşlaahh yanında çocuğu varsa göbek basenn göğüss problemleride vardı,başta ben olmak üzere tabiii
geçmişi okursan eğer biz yazmıştık zatenfambık şimdi kesin milletin göbeğine bakıyodur kiminki büyük kiminki küçük nasıllar kilolulumu değilmi diye zati genelde hergün çınlattık kulağını
nzaendeye neruşuma sevindimmmmm
yecaelmmmmmm tepriklerr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92:
senide ayrıcana teprik ediyorumm nuggiiimmmm,eee tatıldın mı bir değişiklik oldumu kilonda
yada kıyafetlerinden hissediyormusun
spor etkisini göstermeye başlamıştır
kilomda değişiklik yok ama sıkılaşma var hissediyorum bugünkü giydiğim kıyafet biraz bol gibi geldi bana.
tartıya bakma sen zten,kıyafetin önemlii,tebrik ederim canımm,valla o bayıltıcı sıcakta iyi spor yapıyorsun tebrik ederimm
tatilde günde iki kere saunaya giriyoduk kızımda giriyodu bizle,ordan çıkıştada hamama,süperdi yawww,iyi toksin atıyodummm.
spor yapmayı özledim bende,ama bu hafta hep temizlikle geçer şimdi günlerim malumm ramazanda geliyoo,benim spor işi yatarrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?