60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım.işkence evet ama çok güzel ter attırır

canım Allah ailene sağlık versinn,elbet tatile gidilir edilirr,sağsağlim atlattınız yaa ona dua et tatlım,bebğine bişey olmadı,
Allah beterinden saklasınn inşallhh

hamile hamile çalışanlarr netsinn hügocummmm,kendine gel bakimm azcıkkk,paso uyucan heralde 9 ay

sağol canımmmmm,afiyet olsun sana da güzel menüü

hoşgeldin canım bende annendesindir bugün demiştim

öğle menümde
5-6 yk neruşş yimaaa
230 ml ayran var

ekmeğim yokk,hiç yiyesim yok çünküü,geçen hafta fazlasıyla yedim sanırımm canım çekmiyor

yok ani uyku bastırması yaşadım :97:

benden hiç gitmiyor o uyku bastırması akşm hemen uykum geliyor koçiş bu saatte uyunur mu diyo ne yapayım çok uykum geliyo. sabah ezanını duyuyom 2 saat uyuyamıyom sonra yine bir uyku zar zor uyanıyom. valla düzenim bozuldu uyku düzenim yeme düzenim ikisi de bozuldu yawww

şuna aslan olduğum için uykuyu severim desene sen kısaca

aslan yattığı yerden belli olur kızzzz
bende iyi uyurum heeeeee:82:

ben hiç sevmem ukuyu sıkıcı ve vakit kaybı gelirdi o yüzden sabahın altısında kalkar tüm gün ayakta olurdum artık yorgunluktan göslerim kapanırdı bazen oturduğum yerdende uyur kalırdım uyumamak için direnirdim
ama şimdi öyle değil :97: ve hiç sevmiyorum bu durumu. bi iş yapmamama rağmen yorgun olmam uyku filan of çok sinir
birde sıcak kötü oluyo zaten ateş basması filan oluyo havada sıcak :97: hamilelik yazın çekilmiyo :97:

tickerımı değişsem mi acaba:44:
61,5 oldum yaww
1,2 kilo almışım iyi mi,1 ayda zarzor verdiğimi 1 haftada aldımmm mı yani şimdi ben

eşin ne burcuuu:44:
ana bizim eve dönecek desene,aslan,boğa koçççç
üçü de benim dediğim olacak tipler düşünün yani biizm evi

aslan kova koç olucak :97: kovalar zaten hep benim dediğim olsun der eşimde az inatçı değildir yanii :97:

aallahtan son aylarımz yaza denk gelmiyo şükredelim

famirr yazdığımı gördün mü
sen o otelden memnun kaldıysan seneye hep beraber gidceğiz
veee hiççççç kaçamak yapmadan döneceğiz
tavsiye ediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…