Günaydınnn kızlarrr
famircik hpş geldin iyi stres atmışındır canım artık bizimlesinnn
kahvaltım
yarım dilim peynir
bir az çeçil peyniri
1 domates
1 kupa bitki çayı
taze nane
1 dilim tam buğday ekmeği
bu havalarda spor yapmak işkenceee
günaydın güzellerrrrr
famir hoşgeldin çok özendim sana ya nasip olmadı bize bu sene tatil belki bayramda gideriz biryerlere
çok midem bulanyor benim ya herşeyden tiksinir oldum bugün sabah zorla bir kase nesfit yedim sütle karıştırıp
midem bulandıkça çubuk kraker yiyorum
inş. kilo almam hergün tartılır oldum hala kilo almamış görünüyorum 16. haftaya kadar koruyabilsem keşke çok dikkat ediyorum yediklerime inş. çok kilo almam
ben geldim
dün annenlere gittik ordaydık. bugünde bi türlü uyanamadım saat dokuza kadar uyudum :97:
dahada uyusam uyurdum heralde :97:
sonra dışarı çıktım alt kat komşuya gittim dükkanına gittim ancak geldim hala daha uykum var :97:
sağol canımmmmm,afiyet olsun sana da güzel menüüGünaydınnn kızlarrr
famircik hpş geldin iyi stres atmışındır canım artık bizimlesinnn
kahvaltım
yarım dilim peynir
bir az çeçil peyniri
1 domates
1 kupa bitki çayı
taze nane
1 dilim tam buğday ekmeği
bu havalarda spor yapmak işkenceee
ben geldim
dün annenlere gittik ordaydık. bugünde bi türlü uyanamadım saat dokuza kadar uyudum :97:
dahada uyusam uyurdum heralde :97:
sonra dışarı çıktım alt kat komşuya gittim dükkanına gittim ancak geldim hala daha uykum var :97:
hamile hamile çalışanlarr netsinn hügocummmm,kendine gel bakimm azcıkkk,paso uyucan heralde 9 ay
hamile hamile çalışanlarr netsinn hügocummmm,kendine gel bakimm azcıkkk,paso uyucan heralde 9 ay
bu gidişle öyle olacak :97: zate sıcağı sevmem hep uykum gelir hem sıcak birde gebelik olunca :97:
yok ani uyku bastırması yaşadım :97:hoşgeldin canım bende annendesindir bugün demiştim
Bende hamileyken döner ekmek - pide çok yedim. insanın canı hamileyken neden böyle şeyler çeker ki garip değil mibebeğin Mart ta mı doğacak ? benim oğlan mart doğumlu Koç burcu.
uyumuyo kız aslında gözlerini dinlendiriyom demek istedi yanlışlıkla yazmış ablası
allah nasip ederse martta doğacak canım koç burcu olucak
yok ani uyku bastırması yaşadım :97:
şuna aslan olduğum için uykuyu severim desene sen kısaca
aslan yattığı yerden belli olur kızzzz
bende iyi uyurum heeeeee:82:
eşin ne burcuuu:44:
ana bizim eve dönecek desene,aslan,boğa koçççç
üçü de benim dediğim olacak tipler düşünün yani biizm evi
ben hiç sevmem ukuyu sıkıcı ve vakit kaybı gelirdi o yüzden sabahın altısında kalkar tüm gün ayakta olurdum artık yorgunluktan göslerim kapanırdı bazen oturduğum yerdende uyur kalırdımuyumamak için direnirdim
ama şimdi öyle değil :97: ve hiç sevmiyorum bu durumu. bi iş yapmamama rağmen yorgun olmam uyku filan of çok sinir
birde sıcak kötü oluyo zaten ateş basması filan oluyo havada sıcak :97: hamilelik yazın çekilmiyo :97:
aslan kova koç olucak :97: kovalar zaten hep benim dediğim olsun der eşimde az inatçı değildir yanii :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?